Anledningen till att jag försvarar mig är att det skulle aldrig falla mig in att gå dyngrak på en gala? Så pinsam är inte ens jag.

Som sagt – jag var sprallig och nervös över att gå till Awards såg fram emot att träffa vissa människor. Att jag gick runt och puttade folk och trodde att jag var bättre än alla andra ”för att jag har en stor blogg”? Det är nog det roligaste jag hört i hela mitt liv.

Jag är väldigt kort, ca 1,64 sen med mina 16cm små klackskor, med alla långa vuxna i skyhöga klackskor så sprang jag runt genom folk för att jag träffade på läsare eller pratade med någon jag kände igen. Så tappade jag bort mitt umgänge, och jag råkade tydligen putta någon lite äldre tjej, Linn eller någonting?

Det blev ett bejublat inlägg där hon skrev skit om mig i sin blogg. Hon skrev att jag var pinsam för att Dessie satt på secnen under prisutdelning. Visst jag kanske ”gjorde bort mig”, som knuffade mig ut genom dörren till den ”större” delen av galan. Jag råkade också välta en askkopp ute.

Jag sa åt Dessie att inte sitta på secenen, men eftersom jag inte var med henne under större delen av Blog Awards så var det lite svårt för mig. Jag tycker om Dessie jättemycket, men sluta ta oss som en person.

En annan tjej som skrev verkade bli irriterad över att vi fick gå före alla i kön och behövde inte ens säga våra namn?

Jag behöver inte försvara mig själv jag kan dra en slutsats – jag hade jäääättteont i fötterna, jag var sprallig, uppspelt och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Var helt skakis och var så nervös så att jag kräktes innan vi drog dit. Hade inte ätit någonting heller och var snurrig i huvudet.

Så nu har ni sanningen. Tro vad ni vill.

Min vanliga tur I guess.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *