Var vi verkligen sååååå fulla på Blog Awards ?

Anledningen till att jag försvarar mig är att det skulle aldrig falla mig in att gå dyngrak på en gala? Så pinsam är inte ens jag.

Som sagt – jag var sprallig och nervös över att gå till Awards såg fram emot att träffa vissa människor. Att jag gick runt och puttade folk och trodde att jag var bättre än alla andra ”för att jag har en stor blogg”? Det är nog det roligaste jag hört i hela mitt liv.

Jag är väldigt kort, ca 1,64 sen med mina 16cm små klackskor, med alla långa vuxna i skyhöga klackskor så sprang jag runt genom folk för att jag träffade på läsare eller pratade med någon jag kände igen. Så tappade jag bort mitt umgänge, och jag råkade tydligen putta någon lite äldre tjej, Linn eller någonting?

Det blev ett bejublat inlägg där hon skrev skit om mig i sin blogg. Hon skrev att jag var pinsam för att Dessie satt på secnen under prisutdelning. Visst jag kanske ”gjorde bort mig”, som knuffade mig ut genom dörren till den ”större” delen av galan. Jag råkade också välta en askkopp ute.

Jag sa åt Dessie att inte sitta på secenen, men eftersom jag inte var med henne under större delen av Blog Awards så var det lite svårt för mig. Jag tycker om Dessie jättemycket, men sluta ta oss som en person.

En annan tjej som skrev verkade bli irriterad över att vi fick gå före alla i kön och behövde inte ens säga våra namn?

Jag behöver inte försvara mig själv jag kan dra en slutsats – jag hade jäääättteont i fötterna, jag var sprallig, uppspelt och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Var helt skakis och var så nervös så att jag kräktes innan vi drog dit. Hade inte ätit någonting heller och var snurrig i huvudet.

Så nu har ni sanningen. Tro vad ni vill.

Min vanliga tur I guess.

(Visited 33 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Emma oktober 19, 2009 at 11:07 e m

  Åh jag bara älskade din klänning från Blog Awards vart kom den ifrån?!

  Reply
 2. Paola oktober 19, 2009 at 11:08 e m

  e man ung så har man sprall i kroppen va fan ska alla överdriva. Man behöver inte alltid alkohol för att vara så!

  Reply
 3. bengta oktober 19, 2009 at 11:13 e m

  folk kommer på så mkt skit att de knappt e sant

  Reply
 4. Roggie - sthlms bästa killblogg! oktober 19, 2009 at 11:22 e m

  men orka försvara dig, det finns säkert tusentals rykten om dig. ska du rätta varenda en eller? skit i dom o lev ditt liv ist!

  Reply
 5. jaqueline oktober 19, 2009 at 11:26 e m

  palla va sån copycat

  Reply
 6. moa oktober 19, 2009 at 11:29 e m

  vi tror dig nu paow. jag tror nog mest att det var dessie som var pinsam, det är hon hela tiden ju!

  Reply
 7. emmis oktober 19, 2009 at 11:29 e m

  jag måste bara säga det, fan va du är snygg om man jämför med dom andra.. Du ser inte ut som en ”fjortis” längre du börjar fan komma upp på hollywoods röda matta looken 🙂
  puss på dig och fortsätt med det du gör 🙂

  Reply
 8. Anonym oktober 19, 2009 at 11:33 e m

  kan inte du skriva vart du har köpt det du bar på blogawars?

  Reply
 9. jennie oktober 20, 2009 at 12:11 e m

  haha rykten asså..

  Reply
 10. Josse oktober 20, 2009 at 3:15 e m

  Det var linnherbertsson.se som skrev det och jag tycker du borde skylla dig själv som umgås med Dessie. jag tror inte linn har något mot dig som person, inte om du inte hade vatt med Dessie iallafall!

  Reply
 11. olivia oktober 20, 2009 at 3:57 e m

  hihi jag tror dig paow! 🙂

  Reply
 12. Malin oktober 20, 2009 at 5:01 e m

  Ja ni är hemska. Är det sånt här ni vill lära ut till den yngre generationen? Ta en titt på dig själv.

  Reply
 13. Rickard oktober 20, 2009 at 5:07 e m

  Hej, ville bara fråga om du kollade på vakna med the voice imorse ? då hade dom iallafall han som vann årets manliga blogg där,han schulman och han sa i direktsändning att båda ni va svinpackade och att hon dessie va så full så hon satte sig på en askkopp och brände sig på rumpan !

  Reply
 14. Olivia oktober 20, 2009 at 8:00 e m

  1.60+ är inte väldigt kort…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *