En sak har jag lärt mig, man ska inte tatuera sig i Thailand! Mina andra två tatueringar är i alla fall fina. Men den jag gjorde nu? F-Ö-R J-Ä-V-L-I-G eller, ja i alla fall ett hjärta.

När han satte på själva ”mallen” såg det bra ut. Sen så råkade han göra fel på ett hjärta, det syns inte så mycket på långt avstånd eftersom örat täcker den ”fula” delen.. Den kommer inte att störa mig så mycket eftersom jag inte ser den själv och aldrig bär toffs, men… Usch det suger.

thauland 09 igen 060
Och ja, det gör pissont att tatuera sig. Den som säger något annat ljuger.

thauland 09 igen 061

Skapa en egen stil med Milajki.comKlicka här!

thauland 09 igen 063

Men som sagt, jag kan leva med den.Den är inte fin, men jag har sett värre. Och den syns inte eftersom jag 9 av tio gånger har utsläppt hår.. Men det kunde varit bättre..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (186)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *