Då var det klart

Den 15:e januari så ska jag tillbaka till Thailand. En av anledningarna till att jag åkte ner hit var för att kolla på kliniken, ja vad ska man säga,en tandreglerare som är kirurg eller något. En av dom bästa i världen. Har kollat på ja, min framtand som inte riktigt sitter som den ska, annars så har jag perfekta tänder. Alltså om man räknar bort från den tanden då.

Aja, fick i alla fall en tid, som jag ska komma tillbaka till. Kliniken är väldigt populär bland européer. I Sverige så verkar dom ha brist på både resurser, läkare och pengar. I Sverige så går det absolut inte att fixa en sned framtand med ett kirurigskt ingrepp. Här sa dom att det är rätt lätt men att det fortfarande skulle vara bättre att ha tandställning. Svårt att förklara hur man ska göra. 

Kommer att bli min julklapp från pappa- jag är så glad att det äntligen ska fixas, men det känns som om två och en halv månad är så lång tid. Men, men – bättre sent än aldrig. Kommer passa på att bleka tänderna också. 😉

Då kommer jag i alla fall få ett Hollywood-smile. 😀

Welcome to Milajki.com where pink shit rules…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *