En sak ni inte visste..

Jag var punkare förut, hade nästan glömt bort det själv tills en gammal kompis till mig mailade mig idag.. Haha så kul jag hade då, då min absolut största idoler var Pink och Avril Lavinge. Och lyssnade så mycket på Korn kommer jag ihåg.. Ett roligt minne som L skickade in =)

Jag kommer ihåg när du gick på lyckeby och jag precis hade kommit in i min ”punk-period” och du hakade på där lite. Vi satt i trappan utanför vakmästarens rum och du hade grönt/svart/lila/allajordensfärger i håret. Och jag gjorde tuppkamm på dig som blev helt misslyckad men vi tyckte det var cool iallafall. Alla tycket den va skit ful förutom vi som gick runt som vi ägde hela skolan med våra fula tuppisar.

Såhär ”extrem” var inte jag. Men ja…

Skapa din egen stil på Milajki.com! Nu!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (72)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *