finest.se

Jag har alltid sett hemsidan som ett seriöst ställe med seriösa bloggar. Nu har ”skvallerbloggen” flyttat över dit. Visst är bloggen rolig att läsa, men att dom sätter in annonser och låter en blogg skriva skit om andra på första sidan?

Om vi nu tänker ur ett ”mognare” perspektiv så kan man ju undra. Jag ringer till han ansvariga för Finest.se och ber hnm ta bort ett inlägg om mig, men i stället så garvar han mig rakt upp i ja.. Örat? Och säger att det är min blogg som skulle bli avstägd, hånar mig. Och när krille hörde av sig för att dom hade skrivit att han var en hora. Så skriver han dumfan som är anvarig för skiten ”om man ska föregå med gott exempel och anmäla andra kanske man inte borde kalla folk gris i sitt videoinlägg”.

Sen så har jag hört av mig flera gånger till dom men dom har ignorerat mig. Att dom är otrevliga och säger saker som inte ens rör ämnet? Jag är 16 år och betydligt smartare och skulle aldrig håna mina sk. ”kunder” om jag hade ett eget företag. Nu handlar det om att dom får ”badwill” när dom har en så oseriös blogg upp. Haha ,vilken allämt obildad människa.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (51)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - My fav jacket Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över..
 • LOL

  Ta det lungt fjortis.

 • Classe

  PAOW han är en psykopat. Jag själv blev utslängd från finest.se för jag inte slickade hans röv.Så länge man gör som han säger är allt frid å fröjd, annars blir han tokig.
  Behöver du hjälp så hör av dig.

  Classe/No More Mr. Nice Guy

 • Anonym

  eller så menar han bara att man kanske inte ska klaga när man gör samma sak själv? men det är visst inte lika roligt när det handlar om en själv?

  vad får krille att tro att han kan kalla någon gris i sin blogg men en annan blogg får inte kalla han hora? vad är skillnaden? (och jag vet att du inte har att göra med vad krille skriver och säger, bara nyfiken eftersom du själv tog upp det)

 • Jossan

  Haha oallämanbildad? Du är så jävla rolig.. Försöker liksom skriva ett lite vuxet ord, också blir det helt fel. Jobbigt

 • c.

  Badwill heter det – inte badweel
  HAHAHA

 • Man måste tänka framåt!

  En liten fråga bara: du går inte éns i skolan…hur tänkte du när du hoppa av skolan? ska du försörja dig på din blogg hela livet? tror knappast den idèn kommer att fungera i längden. Flicka lilla du kommer ångra dig något så grovt när du blir äldre och vill börja ”starta” ett eget liv och kanske till och med bilda familj. Utan utbildning kommer man inte speciellt långt, men fine det är ditt val men som ung som du är har du möjlighet att ändra på dina val innan det är försent, så för ditt eget bästa bör du tänka igenom ditt val gällande skolan. Okej om du säger du har tagit ett sabbatsår men kära du det gör man oftast när man gått ut gymnasiet…det är nämligen lätt att fastna i det där sabbatsåret och ”året” förvandlas plötsligt till flera år. Så tummen ur röven är det bästa tips och se till och skaffa säker o bra utbildning! Med detta menar jag på att blogga som enbart sitt ”jobb” inte är speciellt säkert, vem vet hur bloggvärlden ser ut om 2 år? Fortsätt kämpa tösen<3

 • Anonym

  men lilla Paow, varför ska inlägget om dig bort???
  är det osanning?
  tycker du kan ge oss läsare en vettig anledning till varför ”falsksanning” inte ska skriva om dig?

 • KRISTIN

  fattar inte riktigt grejen, du själv sitter ju och skriver skit om andra i din blogg, och sen när någon annan skriver om dig (som inte är positivt) så försöker du ta bort inlägget. för om jag inte minns fel så är inte du bättre själv 😉 ?

  *skratt*

 • Anonym

  Å andra sidan så finns det inget som heter ”oallmänbildad”…. ^o)

 • Anonym

  Vilket jävla pucko? Så omoget och oseriöst att bete sig så mot sina kunder, det är ändå pga dom som han finns! Men du vet, hos en del människor är det inte alla prickar på tärningen..=/ Stå på dig, du är bra!

  Freiends and fuckers som gillar rosa, häng med på bloggen!

 • Anonym

  men du kan inte tro att dom ska ta bort allt dom skriver om dig, vet du hur många tidningar som finns som skriver om kändisar? Om alla dom tidningar får finnas som det finns så uppenbara och sjuka lögner i så får du stå ut med några löjliga bloggar. du har ju satt dig i situationen själv genom provocera dig fram och blivit så stor som du är. lär dig leva med det eller ta bort din blogg.

  Du är en allmän person nu, skyll dig själv nu förfan.

 • Anonym

  Du får skylla dig själv. Ett tag var du ganska normal & mogen för din ålder, nu följer du bara Desiree’s spår & ska vara uppkäftig & du är snyggast & bla bla bla…
  Vad gör det att någon annan har åsikter? Stämmer dom inte & borde du inte bli så upprörd.
  Skärp dig. Ska du bli riktigt känd är det sådant här du får leva med. & skaffa dig ett riktigt ordförråd.

 • p

  hallå alla nolifers!
  1. det finns ett ord som heter oallmänbildad
  2. Sluta klaga
  3. Bara för att ni är bittra för att era liv suger så betyder inte det att ni har rätt att skicka elaka kommentarer
  4. Paow, keep up the good work!

 • marie

  håller med ovanstående. jag började följa din blogg för att du verkade vettig jämfört med liknande blonda uppblåsta brudar som vill få alla att tro att man har största, bästa självförtroendet. jag gillade din blogg. i really did.

  tråkigt att du ramlat ner i träsket för att skaffa fler läsare. bara sättet du provocerar, sättet du kommenterar andras bloggar på, tråkigt. vad hände med gamla goa paow?

  en gång i tiden gick man in på din blogg, såg fram emot inlägg som var lite mer på djupet och lite mer ärliga, du hade en egen stil då. och nu?
  ser ingen anledning att läsa din blogg längre.
  tråkigt..

 • Jossi

  HAHHAHAHHA PWNED.

 • anabana

  haha du har pissat dej själv i ögat! när fan ska du lära dej lite vett?!

 • Anonym

  Du skriver ju själv skit om andra. What goes around comes around.

 • Matilda

  Kan inte låta bli att skratta när jag läser det här. Du är så söt när du föröker leka smart. Oallmänbildad heter det föresten 🙂 puss puss

 • Gabbies

  Jobbigt nu när du inte kan göra nåt åt falsksanning va? Haha ingen som lyder din minsta vink som dom tydligen gjorde på blogg.se.

 • Manga-Bert

  Jag spyr på Finest. De har en del fina bloggar, men namnet finest visar ju att de vill vara ”finare” än andra ocoh att då ha spybloggen Falsksanning är ju ett skämt. Att sitta som de gör och håna någon är i bästa ”Pirate Bay”-stil och det slår alltid tillbaka.

  De suger helt enkelt.

  Falsksanning ges ut utan ansvarig utgivare, utan kontaktuppgifter och då faller ansvaret för innehållet på Finest och de kan ställas till svars för det.

  Du är åtminstone modig och står för vad du skriver, även om det säkert kommer svida ibland, men du gör det…

 • Elina

  Hahahahhahahaa
  jag tycker det är rätt åt dig.
  tönt är vad du är!

 • Frida

  Paulina.. Din blogg ”paow” är ett värumärke, vi som läser din blogg räknas som dina ”kunder”. Du skriver ju inte alltid så fina saker om dina läsare?
  Liksom ta ansvar för dina handlingar ? Du skriver ju också en massa skvaller / skit om de andra bloggerskorna ? Du är ju på samma nivå som falsksanning, så vad tror du att du kan göra åt saken liksom ?

 • Martina the Disaster

  Du sitter och försvarar dig som faaan hela tiden mot allt som falsksanning skriver. Antagligen för att det mesta som skrivs stämmer om dig, bli en bättre människa för helvete så slipper du allt. Och som du hela tiden säger till dina läsare ”sluta läs min blogg om du stör dig!”. Paow, lilla Paow sluta läs falsksanning eller gå och bajsa så ska du se att det släpper, så gör i alla fall vi i Forshaga (ja, i alla fall mina töntiga ”vänner”, fast egentligen har jag inga…).

 • Jäm

  Hahahaha som man bäddar får man ligga.

  HAHAHAHA DU GLÖMDE ATT BÄDDA HAHAHAHA

 • Anonym

  hahahahahahahaah! fan va rätt av honom, ÄLSKAR FS!!!!!

 • Johanna

  Du är ingen kund åt dom, snarare en ”konkurrent” eller vad man ska säga. Så klart som fan dom kan håna dig! Sen att du faktiskt ringer dit gör ju dig pinsamt, att du skriver ut det i bloggen är ännu pinsammare. Är det inte du som försöker verka så obrydd? jahaja, nu verkar det då inte så

 • Anonym

  ahhaah ja tror verkligen inte att du borde uttala dig om obildade mäniskor

 • Mickis

  Glöm att hon har skrivit skit om andra dte är inte dte som saken handlar om en vuxen man ska inte uppträda så mot en 16-åriing.Det är inte rätt.

 • Anonym

  HAHAHAHAHAH oallmänbildad…

 • Tornevall

  Lär er den hårda vägen. Alla har inte samma åsikter om allting och slår man – så får man en smäll tillbaka.

 • Hanna

  Du är inte så mycket bättre 😉 Du pratar också en hel del skit. Ta t.ex. det där med Alex Muräna eller vad killen nu heter…

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Det är inte så att du ska baktala alla tjejer i din ålder som har blivit kickade från blogg.se också för att ni är för oseriösa och hetsar upp människor på fel sätt? 🙂

 • carre

  men du förtjänar det, bara för att du inte vill se sanningen för du har så jävulst med komplex samtidigt som du klagar på andra 🙂

 • jessica

  Måste bara säga att du är efterbliven. Totalt efterbliven. Du är inte ens värd smutsen under Jossans fötter – så d så. KRAM PÅRE 🙂

 • Ronja

  varför bryr du dig så mycket av vad hon skriver? det måste ju ligga sanning bakom orden då ellerhur, annars e det ju bara att ignorera det är ju du som i slutändan vet sanningen.

  P.S falsksanning e skit!

 • Elin Pantsar, skulle behöva plåt framför fejan, men nej...

  Jaa, vad ska man säga? Suit yourself!

  -Ja, vad ska man säga? Du är ju äkta dum, du kan uppenbarligen INTE läsa!

 • Elin

  Jag har också haft en dust med finest. Jag vet inte om det är jag eller dom, men inte kändes det som om de var seriösa. Nu kör jag min egna blogg (nej, skriver inte ut dne här efter allt skit jag fick utstå från finest-nissarna). Hoppas de ruttnar med falsksanning i halsen.

 • Alena

  Yepp, här dräller det av idioter som inte vet hur saker funkar. Falsksanning bryter mot Personuppgiftslagen, Brottsbalken, med flera lagar och har inget utgivningstidllstånd och ingen angiven utgivare. Då är det Finest som har ansvaret enligt Lagen om Elektroniska Anslagstavlor, men de sitter och hånar de som berättar om felen som begås. Bra. Det kan sluta med fina problem för Finest. Låt oss hoppas någon driver det vidare, någon av alla de som hängs ut på Finest nya favvosajt – Falsksanning, som är just det FALSK.

 • Jo-ho

  Vem är det som är obildad här..? Du är 93:a och har hoppat av skolan. Jo, du har hoppat av- sabbatsår hit och dit. Klart att ni blir behandlade respektlöst. Ta en ordentlig titt på dig själv och dina vänner. Inget illa ment- vissa måste få ha lite personlighetstwist à la Ica-Jerry, men tänk bara på att tänka lite över det intryck du ger. Fråga din pappa om hjälp.

 • Ann-Helen

  Varför är man obildad bara för att man inte följer gängse normer? Herregud, många bildade och mycket framstående samhällsmedborgare har INTE fullgjort skolutbildningarna (t.ex. Einstein), men du menar för att tjejen inte gått ut skolan är hon puckad och jämförbar med Ica-Jerry? Det, vill jag nog påstå, säger betydligt mer om din personlighet än något annat.

 • Dessan

  Gud, vad skönt att de ignorerar dig.

 • BECKA

  Du är ju fan helt körd! När vart du mogen? Eller mognare än någon annan ? Du är född 93 = 13 år och luktar kiss. Du kan skriva så jävla mycket skit om andra i din patetiska lilla blogg. Men när någon skriver någonting som inte är positivt i sin blogg måste dom genast ta bort inlägget? För lilla fröken ”perkeft” (PATETISK) inte klarar av att ta kritik från andra och vill inte att sanningen om ditt hemska lilla äckliga liv ska fram till allmänheten. Herregud. jaja, någon gång växer du med upp (förhoppningsvis). Hace a sucky life fucker!

  -Svara för hur du stinker själv, så kan jag nog hantera min egen doft. Du är född 91 och uppför dig som om du inte lämnat dagis ännu.

 • tilda

  haha rätt åt dej ! xD

 • J

  Du kanske inte ska blogga och leka så ”känd” om du inte kan ta konsekvenserna som följer..

 • Mona

  Det finns dom på finest som inte alls gillar utvecklingen. Jag själv har bloggat om just ”falsksanningen” och får avsmak av bloggar som mobbar andra. För det är precis vad det är, mobbning.

  Kolla gärna min blogg:-)

 • Sara

  Vaah, är han som äger finest.se så elak? :O Han måste bara dum i huvud, för nu går det fula ”rykter” om honom som faktisk är sant. Folk kommer inte vilja att blogga för honom nu när de får reda på det här. Jag tycker att den idiotiska bloggen bodde läggas ner. Den snacka ju bara skit om andra.

  Ni som klaga på att Paow inte går i skolan kan väl ta och tänka lite innan kanske? Hon har inte hoppat av skolan, utan hon har bara tagit ett paus. Är man skoltrött så bör man väl kunna ta ett paus från det, för att kunna får in lite mer energi till att plugga igen. Alla har sina egna mål genom livet och Paow har rätt till att få välja sitt egen utan att få massor med negativa kommentarer. Lär er att acceptare andras sätt att tycka! Paow gör inget fel och hon kommer att klara sig fin. Att ta ett paus med skolan skada väl inget?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *