Gaah dåligt väder

Jag har vart vaken ett bra tag, men det är så dåligt väder, jag har inget batteri på mobilen, ingen laddare, inga kläder. Gaah! Är ju hemma hos pappa, det är någonting på nätterna som suger andan ur mig. Speciellt i mitt rum, har känt den känslan förut… Obehagligt säger jag bara, nej inget mer om det. Är inget freak..

Aja, nu ska jag försöka få tag på Dessie sen går ner och äta sushi 🙂

Bild 183

är inte riktigt medveten om varför jag trycket ihop brösten, men det var nog inte meningen riktigt.. Haha

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *