Gaah dåligt väder

Jag har vart vaken ett bra tag, men det är så dåligt väder, jag har inget batteri på mobilen, ingen laddare, inga kläder. Gaah! Är ju hemma hos pappa, det är någonting på nätterna som suger andan ur mig. Speciellt i mitt rum, har känt den känslan förut… Obehagligt säger jag bara, nej inget mer om det. Är inget freak..

Aja, nu ska jag försöka få tag på Dessie sen går ner och äta sushi 🙂

Bild 183

är inte riktigt medveten om varför jag trycket ihop brösten, men det var nog inte meningen riktigt.. Haha

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Josephine Qvist - En GOD morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *