Gårdagens outfit

thauland 09 igen 069thauland 09 igen 070

Vad tycker ni om hatten? Outfiten var enkel men matchade den svartvitrandiga hatten med svart paljettväst, vita baskläder och ett par gladiatorklackar som man tyvärr inte ser på bild. Men jag hade kul, och vågade bära hatt. Och ser ni btw att jag gått upp i vikt? Är inte så äckligt spinkig som jag var förut. Men när jag kommer hem blir der personligtränare så mitt fett ska bli muskler!

Men, aja, vad tycker ni om hatten – hiss eller diss?

Bioguld.se rent guld, rent samvete! Köp dina smycken här.

Posted in: Dresscode

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *