Gårdagens outfit

thauland 09 igen 069thauland 09 igen 070

Vad tycker ni om hatten? Outfiten var enkel men matchade den svartvitrandiga hatten med svart paljettväst, vita baskläder och ett par gladiatorklackar som man tyvärr inte ser på bild. Men jag hade kul, och vågade bära hatt. Och ser ni btw att jag gått upp i vikt? Är inte så äckligt spinkig som jag var förut. Men när jag kommer hem blir der personligtränare så mitt fett ska bli muskler!

Men, aja, vad tycker ni om hatten – hiss eller diss?

Bioguld.se rent guld, rent samvete! Köp dina smycken här.

Posted in: Dresscode

You might also like

Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *