God morgon!

Jag vaknade nyss, och nu sitter jag pa internetcafet. Ni sag ju att jag gjorde lite inlagg igar fran huset? Och hur jag orkade fattade jag inte, deras mobila ”bredband” tar ungefar 5 min att ladda per sida sa jag forsokte inte ens ladda upp bilder, suck..

Igar sa snorklade vi ju, och j*vlar vilka fina oar vi var pa. Sag verkligen ut som vykortsbilder. Harligt! Nu ska jag ga och bada och sola lite, sa vi hors efter det. Love u all <3

paow 004
Haha.. Snyggt va?

paow 010

paow 012

paow 021Min pappa ar fran blekinge haha..

paow 036

paow 022

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *