God morgon!

God morgon!

För första gången så vaknar jag sent.. Eller ja, typ halv 12 är klockan. Är skithungrig också, så ska nog kila iväg till Starbucks eller Subway. Mums! Sen så blir det solning hoppas jag, det är ett jättestort varuhus som står i vägen precis framför vårat hotell. Its sucks! Men solen borde nog stå lite högre runt 1 hoppas jag!

Aja, vi hörs efter frukosten! Visst är det bra att jag börjat blogga som vanligt nu? =)

Gammal bild på mig och min sötis! Miss u! <3fika brääh 013

Milajki.com – allt är rosa!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Caroline Roxy - Aurora Caroline Roxy - New campaign shoot Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *