Godmorgon!

Godmorgon, mina inlägg börjar alltid så.. Haha! Som vanligt har jag varit och ätit glass på KFC. Den glassen är sååå god! Haha..

Sitter och läser en massa mejl kommentarer o.s.v. om fjortistid-inlägget… Det visade sig att alla hade ”respekt” för mig och trodde att jag var bitchig när jag i själva verket var rätt snäll.. Sen att jag var värsta slampan? Öh Fabian ”duktig-pojke” tog min oskuld, medan han var tilsammans med sin tjej Karin. Då tyckte jag att det var busigt att ha sex med någon annans pojkvän, men nu skulle det vara… Slampigt? Jag var 14 och vi slog vad haha..

fjjjortis

Nu har det gått 5 dagar och jag har redan tappat två kilo, det är ett mirakel!! Nå din Idealvikt – Klicka här!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (47)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *