Hello kitty och New Moon

Har akt bil hela dagen, stannade till och ringde min manager och bad han skriva ett inlagg om att jag var pa resande fot.. Ar i Pattaya nu, det forsta vi gjorde var nar vi kom hit var att springa till Central World Plaza. Typ shoppinghimlen? Sprang in i en leksaksaffar och hittade dirr varldens avdelning med Hello Kitty, det at tydligen min nya rusch.. Kopte lite saker!

Sen sa gick jag och min plastmamma pa premiaren av New Moon! Och jiises crazy vad bra den var! Bolade mig igenom halva filmen och visste precis alla repliker, men efter att man last bokerna sa blir filmena daliga typ.. Men han Jacob, fyfan vad snygg! Jag dooor!

Gör testet! Skulle du kunna bli kär i en vampyr?

Och som vanligt sa dog min dator…

IMG_8516

Ja dagens outfit?

IMG_8521

Shopping! Varfor finns inte sana hus i Sverige? Det storsta vi har ar typ NK?

IMG_8544

Visst ar min pase fin?

IMG_8543

At aven sushi, svindyrt men gott =)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (60)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *