Hemma hos morsan nu

Hej bitches!

Nu kom jag precis hem till mammsen i Tyresö. Hade en trevlig dag på stan idag. Mötte upp Ballie runt 1 och vi tog en fika. Alma och Rebecka gjorde oss sällskap innan min bejb Annie kom. Vi gick runt lite i stan i stan tills jag mötte upp Matti och Natalie. Vi videobloggade lite och snackade lite skit. Mysigt!

Sen så lekte vi lite med vårat storhetsvansinne och sen så drog jag hem.. En trevlig dag trots allt 🙂

 

öäåpå 080 Fett snygga eller hur ?öäåpå 066

Ballianka var på hugget!

öäåpå 077

Style by Annie. Haha fyfan vad vi garvade. Lilla tjilivipp då! <3

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - DATES We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *