Miranda vann skattjakten!

Miranda Gehlin var den som först listade ut var skatten fanns! Hon listade ut att det var på Södermalm, där sjön Fatburen tidigare fanns. Vid norra stranden ligger Götgatsbacken på toppen av den ligger nedgången till underjorden, d.v.s. tunnelbanan och precis när man går ned passerar man skatten – som var ”gömd” i skyltfönstret till Vi, en av pappas matvarubutiker.

Så kunde man sin ”Paowpedia” så var detta en självklarhet – som Miranda löste! Grattis!

Miranda fick ett stort paket med produkter från http://www.visiblyclear.se/.

Miranda har också en blogg  som ni hittar på http://mirandagehlin.blogg.se.

miranda11

Jag och Miranda på Götgatsbacken!

 vinsten-del av

Lite av det Miranda fick!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *