Har bara tagit det lungt idag. Skönt faktiskt, men jag fattar inte varför? Jag har ju skitmycket att göra. Är typ halvklar med mitt otroligt äckliga rum, damtussar stora som monster under sängen.

Tvättade bort minnen från spegeln som jag inte tvättat sedan vi flyttade hit. Orättvist av pappa att ge mig rummet ut mot Hornsgatan, det är svinvarmt när solen ligger på och ja.. Annars också. Så jag öppnar fönstret, och det blir skitigt som fan.. Jag som inte städat ordentligt på ett halvår. Visst har jag bytt sängkläder och dammsugit lite, men inte listerna, hyllorna. Åh, so nasty..

Aja, nu ska jag fortsätta städa, och jag som ska upp kl 8 imorgon? Och jag glömde min brunkräm hemma hos mamma fan mitt liv suger. Puss.

http://spunkan.blogg.se/images/2008/stockholm-044_12327198.jpg

Så här bor Karlsson på taket, mitt rum slår hans. Med hästlängder…

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Wanties!! Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Caroline Roxy - Contact

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *