Nu vaknade jag

Blev som sagt en hemmakväll idag. Gick ut med pappsen och tog en promenix till en av hans affärer, dock är det ingen matbutik utan mer en allt-i-ett affär. Dom har allt möjligt skit där inne, så pappa gick till sin ataffär tvärs över och handlade mat..

Att vara ensam i en stor butik helt själv efter att ha kollat för mycket på TV4+ nattetid… Ni som brukar kolla på alla program fattar nog.. nu har jag börjat tro på spöken. Ingenting hände, men korgen var typ överfull när jag gick ut därifrån.. Kom hem runt 11 och gick och la mig nästan direkt typ. Btw så har mitt läsarantal typ dubblats :O Najs keep läsa bitches.. haha

Inpackning och hårspray. Bara jag som går på alla reklamer på TV haha ?

Solskyddsfaktor, aftersun och en ja.. öhm rakhyvel

Ljus typ..?

En film, ingen aning om vilken? Och en anteckningsbok, som pappa tvingade mig att ta. Han frågade om jag hade min TV intervju imorgon? Då sa jag eeh nja vet inte, så han tog den enda fina boken som fanns.. Men det var inte tillräckligt söt så jag fick ta klistermärken. Cutie ha ?

Och en söt penna till boken.Måste ju matcha ? dah

Tandborste, porsak, tandskölj, balsamspray, ”hår”-tabletter, bodylotion och vitaminer.. Haha

+ peeling, ansiktsmasker, filtar, kuddar, ljus o.s.v. allt intressant. Naaah.

Posted in: Shopping
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *