Alicia Moore!!!

Jag ska få gå och se en av mina allra största idoler på tisdag. När jag var yngre hade jag en massa affischer, tidningsurklipp och jag kunde varenda låt utantill. Jag var helt besatt av henne, men trots att det bleknade med åren har inte missat en konsert sedan 2003. Nu ska jag få se henne igen, för 5:e gången i mitt liv. Vi får vara backstage och sitta så att vi ser henne på nära håll.

Tack min underbara superduperundebrara vän Diana Lagerkranz som fixade det! I love u, fast det gör jag ändå!!! Gud jag finner inte ord. Belle kommer till Stockholm på fredag, sen är det innerstadslivs och Krilles fest, sen på tisdag så ska jag få se värdens snyggaste tuffaste människa på hela jorden. Och på onsdag åker jag till Thailand. Gud, jag älskar mitt liv ibland, men helt ärligt en gång till. JAG DÖÖÖÖÖR!!!! OMG. Okej nu har jag lättat på trycket. *Puh*

I am V.I.P 😉

http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00005/pink_5979l.jpg

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *