Polisanmälningar?

 

potatisgris

Kanske borde bli en kategori i min blogg? Förut när jag bara hade runt 1000-3000 läsare och jag skrev exakt likadant som jag gör nu. Hängde ut folk som jag var förbannad på och skrev precis vad jag tyckte och tänkte. Men nu  anmäler minst 3-4 st mig varje dag? Om det inte är för lättklädda bilder så är det någon som tror något blablabla.. Då undrar man varför, för att jävlas eller är man så avundsjuk så att man gör allt i sin makt för att försöka förstöra någon annans framgång?

Okej, jag är mer försiktig med att nämna namn nu faktiskt. Men min fader har fått en polisanmälan där det står ” angående förtal mot gaybloggen.com”.. Och ja, då undrar man var anmälning skulle komma ifrån om då inte Amir? Men nu visar det sig tydligen inte att han inte gjort det.

Som sagt, ni kan amäla allt ni stör er på till polisen, alla onämda namn som är menat mot vissa personer. I don’t give a fuck . Folk som te.x Fa*i** från Sollentuna somn jag tyvärr hade sex med för att jag var nyfiken för två år sen, som hade flickvän. Han har skickat ett väldigt hotfullt sms till mig och skriver ”du ska se vad som händer?”. Det enda som kan hända är att jag får en uppmaning som ber mig skugga namnet bilden eller liknade.

Min blogg kan generellt sätt inte bli avstängd, för att min server ligger inte ens i Sverige. Det går inte att hacka heller. Det värsta som händer är att domstolen ger mig en order att stänga ner sen så gör jag hur jag själv vill. Jag börjar bli rätt van nu.

Vad tycker ni, är jag så hemsk?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (124)
 • HDR-fotografen

  Polisanmälningar gör man mot trakasserier och mordhot. Vanliga hot svarar man med trojaner istället.

 • Paulina

  vilka idioter paulina jag har följt din blogg ända sen jag råkade komma in på den en gång och du just hade börjat blogga och var brunett 🙂 och jag visste vem du var från förut på grönan och så och massa saker som snackads om ”Paow” men jag blev chockad när jag såg att dom inte precis stämde du är världens bästa och det är så grymt att du är 100 % ärlig hela tiden <3 jag vet att du bloggar nu precis som du gjorde förut, du har inte ändrat det som resten av storbloggarna gjort. du har inte ändrat din stil och det är därför massa följer din blogg (: så sluta absolut inte blogga you know we love you ;D och du vet att du är 10000 gånger bättre än alla haters (they hate to love you) och nolifers! puss

 • jag är bäst

  MEN SHIT INSE ATT DU INTE ÄR RIK!! du kommer aldrig ha råd att flytta hemifrån när du är 16-17 ALDRIG… möjligtvis och du tjänar massor på bloggen… men inte genom dina föräldrar.

  Folk tycker typ att du är as rik bara för att du åker till thailand flera gånger om året. Men att flyga dit kostar max 300-400:- och sedan bor ni i ett skruttet gammalt thatländskt hus. ooooch lyxigt… hmpf
  Du resar typ aldrig annars , bor aldrig på hotel äter aldrig ute (förutom donken xDD) men aldrig annars… d haha typ wannabe brat elr något ? som måste gå på andra bara för att de bor i ”förorten”… shit om du skulle ha varit rik eller en brat hade du ALDRIG snackat om pengar, samhällsklass elelr någonting sånt. Du skyter om det du har, eftersom att du aldrig får ngt xD

  en annan fråga. vart fan är din mamma ? död eller ?= :O

 • malin

  men sjukt omoget att anmäla bilder !
  fel att dom bara slutar läsa om dom stör sig så
  himla mycke . Idioter !

 • tilda

  men du har ju anmält falsksanning ett flertal ggr så varför klagar du? idiotjävel!

 • helena

  tänk om alla bara kunde LÅTA BLI att vara så petiga hela tiden, anmäla småsaker.. så himla töntigt. jag menar, dem flesta som läser din blogg VET att du är lite småkaxig (menar inte att du är som k, långt ifrån) men vem är inte det då&då? och duger det inte så kan man låta bli att klicka sig in hit..? hur svårt ska det vara?

  äh, stå på dig paulina.

 • emelie

  du är typ den ”snällaste” i bloggvärlden ju :s

  fast du har ju anmält falsk sanning, så egentligen kan du inte säga något.

 • TripleSex

  Vill du lära dig hur man snör en korsett? 🙂 Titta bloggen! Kan svara på alla dina frågor, är van korsettbärare.

 • Anonym

  shiiiiit DU TAR JU BORT MINA KOMMENTARER.. hahah så jävla ägd fattiglapp

 • vera

  du är inte elak, men nämn inga namn som sagt..
  Lycka till bruden!

 • Anonym

  Shiiit DU TAR JU BORT MINA KOMENTARER… så jävla ägd FATTIGLAPP

 • Anna

  Jaa det är juh så jävla mycket tjaffs och bråk så det är ändå inte undra på.

 • felizic fra Norge

  hei Paow Jeg elsker deg, jeg også elsker bloggen din, er det ekstra morsomt å lese den når du har en vei inn til det du har kjøpt, håper du har god tid i thøaileand, når kommer du hjem?

 • frida

  har folk inte nåt bättre för sig!?

 • E - Bloggen om mode & skönhet

  Nu är min blogg full av tips & inlägg om allt från mode, kläder, skönhet & allmänt vardagsprat 😉 Kika in om du får tid 🙂

 • Anonym

  om dom nu tycker att in blogg är dålig, varför kollar dom den ens då? ingen tvingar dom.. men som du själv säger, ”jag vet att ni hatar att älska mig” de måste ju vara så? 😉

 • sandija

  Nej, det är du inte! :O Dom är idiot som anmäla dig.. <3

 • Bella

  Hej Paulina!
  Jag undrar bara en sak. hur länge ska du vara i Thailand, du har vart där ganska länge nu känns det som. 😀

 • elin

  Jag gillar din blogg.
  Tycker att den är bra faktiskt.
  Du är inte alls lika hemsk som D. eller K. eller K. Jag gillar dina åsikter omsaker och ting. Du gör klart vad som DU tycker är rätt och fel.
  Det jag tycker folk ska inse är att i DIN blogg skriver du vad DU tycker och tänker, inte vad någon annan jävel tycker?

 • jenny

  Ja. Det är du. Du kan bete dig riktigt omoget. Klart alla har åsikter men vissa är det nog bäst att hålla för sig själv. Det handlar om att vara professionell. Du har själv sagt att din blogg är som ditt arbete. Mm, på ett arbete kan man inte bete sig hur som helst utan kan då få sparken!

  På din fritid skiter alla i vad du sitter och diskutera om te.x med dina vänner. Men nu har du en blogg som många läser och som många kan ta del av. Klart det är din blogg och du får skriva vad du vill men du får du oxå ta ansvar för dina handlingar!

  Du undrar om folk är avundsjuka på dig och vill förstöra din framgång. Det tror jag knappast. Men då undrar jag hur du kan kläcka ur dig en massa hemska saker utan att du bryr dig? Hur förväntar du dig då att andra ska bry sig om dig och vad du tycker? Nu kommer din svaga sida upp efter många börjar klaga på dig. Skyller ifrån dig och blir som ett litet barn men dom sakerna som du har tagit upp på bloggen te.x är inte så ”barnvänliga” Dags att växa upp eller försöka klura ut vem du egentligen är?

 • josefin

  Jag gillade inte din blogg förut pga alla elaka saker du skrev om andra. Men jag tycker du har växt upp & är ärlig på ett snällt sätt 🙂 Du är inte lika uppblåst som dessie & kissie…

 • shoakan

  hahahaha 😀

  orka polisanmäla, de gör dt ba för pengarna.

 • becka

  bara dumt att anmäla dig. du är den utan tvekan bästa bloggaren, och jag tycker inte alls att du är så kaxig/elak. sjukt snygg är du också, spec nu när du har lite former 🙂

 • julia

  vilka jävla töntar, avundsjuka jävlar..?? 🙂

 • Daniel

  Äh finns så MÅNGA människor som inte har humor å kan ta de på skämt

  Var e självironin? Skulle nån skriva om mej eller ta min bild skulle jag bara fnittra!

 • elinor

  har förstår inte hur dom pallar…
  gillar man nu inte din blogg så ska man fan skita i att gå in på den då också!
  och paow du är bara så söt & du är mycket bättre än alla andra äckliga svin som pallar lägga ner en massa tid på att försöka göra ditt liv sämre och försöka få dig att må sämre, gud så omogna folk kan vara…
  men som sagt paow stå på dig och skit i vad folk säger och gör, dom är skabbiga nolives!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anonym

  bry dig inte om de……..lev ditt liv, ha skit kul i thailand njut en massa!

 • sara

  LÄS MIN BLOGG OCH KOMMENTERA GÄRNA 😀 KRAM

 • ....

  Måste hålla med jenny här. DU beter dig väldigt OMGET . SKAFFA DIG ett liv . och ser över dina relationer i ditt liv !!!

  STACKS LILLA FLICKA ”NOT”
  du får du oxå ta ansvar för dina handlingar!

  Och ärligt så tycker jag att du verkar vara en rikigt falsk/elak människa !

 • Anonym

  asså jag tycker du inte skrivit något kränkande på ett jäävligt bra tag, och vad har du skrivit mot gayblogen? om du får 3-4 anmälningar per dag och typ inte skriver nått vad fan måste inte Kissie få då? :S

  aja, jag tycker du inte skriver så hemska saker iaf.

 • Linda

  Jag tycker du e jättebra pårikigt och det är ondöigt man polisanmäler tycker man borde folk vara i fred du e min idol avgudar dej så mycke 🙂

 • sofie

  Tycker du borde sluta polisanmäla med då…

 • :D

  (svar till ”jag är bäst” ttyp) hahah, tror du seriöst det kostar max 3oo-4oo kronor att åka till thailand? o.O du är ju fan blåst ^^ har sjävl vart där 3 gånger så vet vad jag snackar om (;

 • Elise

  NEJ, paulina, du är inte hemsk.
  jag tycker verkligen inte det, du är den bloggaren som håller sig på jorden, det gillar jag. Hissade dig i min blogg, (som jag nu har raderat).
  Jag tycker verkligen du är bra.

 • lina

  hej, jag heter lina och jag skrivet en artikel till mig skolas skoltidning ( hur cool låter inte jag då? haha ) Nej men vi fick ett uppdrag i skolan och att skiva en artikel om ngt som intresserar oss, och jag läser väldigt mkt bloggar ( tex din, kissies och många fler) så jag undrade om jag kanske kunde få en intervju med dig? du verkar väldigt snäll och jag är tacksam för svar! 🙂
  om du är intresserad kan du maila mig på [email protected]
  älskar din blogg!

 • Maja

  Din blogg är super bra ju 😀

 • Anonym

  vad finns att anmäla på din blogg?

 • Belinda 17 år - tatueringsblogg

  Hej! Jag driver en tatueringsblogg, ta gärna en titt! 🙂

 • tewldabanan

  Du är då bland de stora bloggare som inte bloggar elakt som tex Kissie och Dessie och så. Nej, jag gillar din blogg. 🙂

 • Sandiza Hotpants

  Men Paow, du fattar väl själv att ju fler som läser din blogg, desto större blir procentenheten av dina läsare som är puckade och pryda missfoster som tycker det är kul att anmäla dig för diverse påhopp? Det handlar inte om att dessa störiga anmälar-personer är mer avundsjuka för att du numer är en känd bloggare, utanför att dom är STÖRIGA helt enkelt. Ju fler din blogg läses av, desto fler du når ut till – bland alla nya läsare ingår också dessa pryda små anmälare.

  Och du kan ju hälsa den där idioten som skickade hotsms att straffen för olaga hot är lite hårdare än straffen för, hm vad? Straffet för att berätta din sida av en sak? Vi har yttrandefrihet och tryckfrihet I Sverige, och sålänge du bara drar historien ur DIN synvinkel (utan att ljuga, kalla någon för kränkande ord eller lägga upp bilder DU inte är upphovsman till) så har du lagen på din sida. Det må va elakt, men du bryter inte mot nån lag. Olaga hot är däremot att bryta lagen.

 • juli

  du är bra o ja avgudar dig. tänk om man hade vart så snygg liksom

 • WIKTOROZ.COM

  finns ingen andledning att polisanmäla? de är din blogg

 • linda

  haha jag förstår mig inte på vissa. men jag tycker inte du är hemsk.
  är du bra på att lista ut gåtor, kanske du kan lösa min ? 🙂 om du har tid och vill såklart, gåtan finns på min bloggsida

 • felicia.

  men ofta dom anmäler dig ? ofta dom anmäler dig och inte kissie istället. Go paow! <3

 • Anonym

  De som anmäler dig är fortfarande avundsjuka säkert. Men jag kan förstå om de skulle anmäla Dessie då hon fortfarande hänger ut folk i bloggen och klankar ner på andra. Jag ser fortfarande i hennes blogg att hon gör sånt, men det gör inte du.

 • Gabbies

  Jag tycker att du är en av dom snällare storbloggarna..

 • ccc

  nej nej du e nte hemsk du bara skriver de du vill 🙂

 • sanna w.

  haha vad e de för töntar som måste polisanmäla för dom inte har ngt bättre för sig ?.. ;p

 • hallonmamma

  Tycker din blogg är mycket roligare att läsa än typ elaka Kissie. Eller kissies wannabe – Dessie. Du är mycket snällare.

 • Pierre

  Du är väl bättre än de andra storbloggarna. Men ibland går väl även du över gränsen. Men så hemsk tycker jag inte att du är!

 • ninano

  nej abosult inte ! du är bäst , you go girl ! 😉 <3

 • Cimberly

  HAHA jävla tönt där uppe ”kostar 300-400 kronor att åka till Thailand” är den dum i huvet eller? vi betalade 50000 för våra biljetter.. det kostar minst 8000 var beroende på vilka du flyger med osv… alltså det är nog du som aldrig har vart någonstans när du inte vet vad det kostar att flyga…

 • olivia

  nejdå, du är bäst paow! 🙂

 • Anonym

  stå på dig paulina du är verkligen inte hemsk!

 • thelittlewonderful

  Nej då!
  Det är bara folk som är avundsjuka och stör sig på allt i största almänhet.

 • Anonym

  I SVERIGE FINNS DET YTTRANDEFRIHET ja får fan hata kungen o tycka han e en idot om ja vill de säg va du tycker för enligt lag får du tycka o skriva vad du vill

 • annaa

  jag tycker att det är 100% onödigt att anmäla dig, du är ju inte en jävla maffia, hahahah

 • Louice

  fattar nte att folk pallar anmäla för sånt skit ?
  du är fan bäst.. fortsätt med det du gör !

 • Elin Magnusson

  STÄNG INTE NER DIN BLOGG!!!!
  MEN JAG TYCKER DU DESSIE OCH KRILLEBOI OCH ALLA DOM SKA BLI SOM DE VA FÖRUT MYCKET ROLIGAARE & SNYGGARE!
  jag vill gärna ha svar varför ni slutade kram!

 • Martine

  Hadde sex med fordi du var nyfiken? Haha!

 • Maaariiiaa

  Självklart är du inte så hemsk. Du äger allt och alla 🙂 You go girl <3

 • sp1c

  nejdå paow, vi gillar dig!

 • Anonym

  Hej! Jag har precis starat en skvallerblogg, och jag behöver din hjälp för att sprida den. Och varför jag vill sprida den är för att, vad är en skvallerblogg utan läsare och utan skvaller? Jag behöver både och. Det skulle vara underbart om du kunde länka mig så att jag får mer läsare, och genom det mer skvaller! 🙂 Tack på förhand!

  http://hotbloggossip.blogg.se/

 • Natalija :)

  men gud nej, varför skulle du få polisanmälningar lixom du har fan inte gjort något.. men helt seriöst jag bara älskar din blogg! <3

 • jossan

  Nej det tycker jag värkligen inte seriöst. Jag tycker nog att du har den bästa bloggen av dom jag läser, Och det är många! Och du har inte lika mkt smink och skit i ansiktet som typ kissie och paow. Du ser så himla mkt naturligare ut. Och att du skrivert en massa skit om folk på din blogg, det skiter jag fulständigt i. För du e bara ärlig och vissar vad DU tycker. Och man ska vissa så man själv tycker. Och apro på bilderna dom har polis anmält dig för? Öm undra vad dom tänker med?! OMG shit vad tänker folk med nu för tiden…. ? å shit. Jag tycker iaf att du e en jätte bra bloggare. Och inte förkännar att bli polis anmäld. Det finns Två andra som skulle bli det ist..
  :)<3333

 • Lindaa frånjkpg (aa)

  jaaaaaaaah älskar din blogg <3333333333333333333333333

 • mjauw

  Känns som du kommer ge upp bloggen snart??

 • Anonym

  Du är väldigt fin människa !

 • Anonym

  Du är inte alls hemsk! Tror nog bara det ligger nån svartsjukt i det hela 🙂

  Go paow!

 • stephi

  tycker inte alls att du gör fel. du ska få skriva vad du vill och tycker att du gör de på ett tusen gånger så bättre sätt en desiree eller kissie! usch är så trötta på deras fjotis beteende som bara grundar på att ljuga och leka att dem har självförtroende som alla vet att dem inte har!
  xoxo stephi

 • nellie

  Alltså, det är så sjukt löjligt! För någon vecka sen så var det någon som anmälde min bilddagbok 24/7 bara för att jag hade fått kommentarer med svordommar i, elr hade bilder där jag var ”lättklädd”. Det bevisar bara vilket liv folk har. Att dom bara orkar sitta och leta fel på en.. Och påtal om dina såkallade ”lättklädda” bilder så säger jag bara : Släng er i väggen folk som anmäler!
  Man anmäler ju inte precis någon som går i bikini på stranden, så varför skulle man anmäla bara för att man tatt foto på det också? Om playboy tjejerna kan bli plåtade nakna och hamna på omslag och sånt utan att bli anmälda, så borde ju inte du heller bli anmäld, du har ju till&med bikini på dig! daah!
  Slöseri på polisens tid!

  Btw, läser din blogg varje dag, du har en härlig stil. + att du är j*vligt söt också! 🙂
  puss <33

 • tiindra

  dom har fel, följer dig blogg och har inte ens fått en tanke på att anmäla, det finns ju ingen anledning. dom som anmäler har antaligen inget bättre för sig bara

 • Helena

  Klart folk är avundsjuka och vill förstöra. Strunta i dom bara, är på din sida!

 • DianaBanana

  NEJ!!
  Du e nt alls hemsk!!
  Jag älskar din blogg, och läser den tekniskt sett, VARJE DAG!
  Du är SKIT BRA, skit i vad andra tycker om dej!
  Du är den du är!
  Go Paow!!
  <3 ;]

 • Emma

  Vilka idioter! Dem är avundsjuka eller så gillar de dig bara inte. men tycker det är jättesynd. hoppas det ordnar sig!! 🙂 och dem lyckas inte komma till domstol:D

 • mathilda

  jag säger såhär, din blogg är personlig och därför får du skriva vad du vill. om det då finns folk som tycker att du är elak eller nått så får dem väl ge fan i att läsa bloggen då!! blir så trött. förmodligen är dem avundsjuka och vill att din blogg ska stängas ner så dem slipper bli påminda varje dag om hur små och okända dem är jämfört med dig, men är dem så svaga så får dem väl slänga bort datorn så dem slipper se då! det är iallafall min åsikt. bara omoget att sitta och anmäla för små skitsaker!

 • Anonym

  FABIAN PADMO GÖRGENSEN FRÅN SOLLENTUNA, MANSHORAN!!!! vi hatar honom, paow vi är på din sida!

 • så det så

  asså fortfarande så va det marcus ahlström och inte nån annan som tog din oskuld

 • Anna

  goo paow
  kolla annibananix.blogg.se

 • linn

  haha, du är för snygg helt enkelt! =D

 • Dessan

  Du har skrivit så mycket skit om folk de sista månaderna. Enligt mig har det bara gått utför för din del. Tro fan att folk vill sätta dit dig, när du är så fientlig mot allt och alla.

  Som man bäddar får man ligga, Paow. Dessutom, som storbloggare måste du kunna hantera kritik snyggare än du gjort hittills.

 • K I M L A R SS O N

  p a l l a.

  drygt och omoget att anmäla något som inte en rör en ?
  har du t.ex. skrivit något taskigt om någon person OCH nämnt namn och så har
  man en känd blogg som du så kanske man borde räkna med att man KAN
  bli polisanmäld.

  men om man anmäler ett inlägg som inte handlar om en själv ens så fattar
  jag inte hur man orkar slösa energi på något som inte rör en själv.

  plus du är inte hemsk ;s
  världen är tyvärr bara full av idioter 😉

 • Hanna

  Efter att ha läst din blogg ett tag undrar jag varför du inte går i skolan? Eller är det bara jag som missuppfattat något?

 • Anonym

  Men allvarligt, nu får dom ge sig. Seriöst, jag tycker om dig så jävla mkt mer än D & K och alla andra bloggare. Stå på dig paow, orka såna små stalkers som gör allt för att du ska misslyckas. 🙂

 • FALSKSANNINGS blogg har ip skyddat adress

  FALSKSANNINGS.blogg.se har dold.se eller ip skyddat dator, för att kunna hitta honom måste du anmäla honom o är det så allvarligt så ber åklagaren hitta den riktiga ip adressen för nå personen..såna kan dold.se o de andra ip göra om personerna gått fört låångt…

  Den ip nr som du tror personen har inte hans egna utan till företaget som har dold.se
  Du kan läsa mer om sånt på dold.se hemsidan

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Jag tycker mest att du verkar köra falskspel.

  Och de orden kommer från någon som är en blond bimbo själv. Men en gammal sån.

  Du skriver fula ord och svär så att jag blir rädd. Och du är ett barn.

  Förstår inte ens hur man kan få en sån attityd och aggression och egotripp när man är så liten?

  Vore skoj att läsa om hur det kommer sig att du blev så kaxig och om du kan stå för det även face-to-face? 🙂

 • VIKS

  Du kanske ska börja fundera på att det snart kanske inte bara handlar om anmälningar? Du är skyddad och trygg bakom skärmen och kan säga precis vad fan du vill i din lilla blogg men fortsätter du såhär så kommer du snart inte kunna gå ut! Folk kommer ge sig på dig i det verkliga livet. Och har du inte tillräckligt med hjärnceller för att förstå det är du inte mogen för att driva en blogg med skitsnack och påhopp. För den dagen du ligger där på gatan kommer du vara tvungen att stå för konsekvenserna och har ingen dataskärm att skydda dig bakom.

 • VIKS

  och nej det handlar inte om avundsjuka, det handlar om att du retar upp folk så förbannat! allt handlar fan inte avundsjuka. du gör folk förbannade med ditt barnsliga skitsnack och ännu mer förbannade blir dom när du inte fattar vilket allvar det kan leda till en dag. du borde verkligen tagga ner och se upp. alla pengar du tjänar på bloggen, är det verkligen värt att hålla på så här och riskera att bli nerslagen och skadad? jag tror inte du tycker det…

 • Belinda 17 år - tatueringsblogg

  Hej! Jag driver en tatueringsblogg, ta gärna en titt! 🙂 kram!

 • alma duvet

  jag tycker det är omoget att anmäla din blogg, du skriver ju endå bara om din vardag och du står för vad du tycker och tänker, dom som inte gillar det kan ju bara klicka på krysset längst upp i HÖGRA HÖRNET.
  för det finns andra som gillar att läsa din blogg.

  tänk bara på att du är skyddad bakom skärmen, men i verkliga livet kan det
  hända vad som helst paow, och det vet du ju själv.
  var rädd om dig, så inget händer dig. du är en tuff tjej, men du klarar inte
  exakt allt.

  jag gillar din blogg, så stå på dig! varför har ingen anmällt pissie? som är
  tusen gånger värre, visst hon provocerar men hon har inte rätt att kränka
  andra för det, men dom som nu ”tar åt sig” av er i bloggvärlden, VARFÖR
  läser ni då?

  jag blir så sur. är lika gammal som dig och känner igen mig hos dej hela tiden.
  så go paow! fuck er andra.

 • Ida

  så hemsk är du inte. 🙂

 • michaela

  Läste att en person här hade skrivit att en resa till Thailand kosta 300-400 hundra men du har så jävla fel KAN JAG SÄGA DIG .. en resa till Thailand kostar över 10000 tusen kr, ja reser varje år dit med min pappa och hans thai tjej och hennes dotter ..och vi betalar 5000-7000 kr för EN stol och de är på flygplanet så kom för fan inte snacka om att de kostar några hundra kr att åka dit. för då skulle nog alla åka dit … !!!!!!!!!!!!

 • bella

  ja du, hur folk orkar är för mig en gåta..

 • Jossan

  Du gör rätt, ta fan aldrig någon skit!

 • a.

  ofta man anmäler för typ bilder och så?
  Då måste väll typ andra oxå bli anmälda som är ”stora bloggare” dom lägger ju oxå ut ”sånna bilder” och skiver om andra?
  fett taskigt ?!

 • SaraChristina

  Näe, jag har aldrig stört mig på dig

 • elin linnea

  en domstol kan inte stänga ner din blogg, i sverige har vi yttrandefrihet och man får säga eller skriva vad man vill. däremot får man ta konsekvenserna, skriver man skit om homosexuella eller andra minoritetsgrupp kan man anmälas för hets mot folkgrupp och tvingas ta bort just det inlägget, eller om man skriver att någon ligger med småtjejer som du skrivit, utan bevis, ja då kan man anmälas för förtal. men bloggen din kommer aldrig ta bort. annorlunda hade det varit om du bott i thailand, där vad jag vet dom tillämpar censur. Inte lika illa att bo i sverige längre kanske? 😉

 • Tornevall

  Om admax.se, vilken din server pekar mot, inte har sin server placerad i Sverige så undrar jag vart dom placerat den. Solna? Hm. Låter som Sverige. Å andra sidan, man kan bli fälld för både det ena och det andra även om man har servern utomlands, det räcker med att en fysisk person finns I SVERIGE för att det skall kunna ske.

  Å tredje sidan så kan vi nog hänvisa en hel del grejer till tryckfrihetsförordningen som många redan skrivit om… Det finns mycket skit man kan ”ta illa upp” över, men alla tolkar ju olika saker olika. Skulle man ta hänsyn till allas åsikter hela tiden kan man lika gärna flytta till Kina direkt.

 • linnéa

  skit i dom som hackar, dom är avundsjuka. Du är inte hemsk, din blogg är fantastisk!

 • Anonym

  Du är så falsk 🙂

 • nilla

  Jag gillar din blogg , bry dig inte om småtöntar !!!

 • Anonym

  Allihopa, Calle är i semi final i idol! Vi har lyckats få dit honom nu och då klarar vi den sista biten också! Tänk inte ”jag röstar om han hänger löst” för det ska han fan inte göra! Tänk om alla bombar med röster från början, då är det klart då står han där i final! Han är den värdigaste vinnaren, han har förändrats som mest inom idol och så är han ju så jävla unik också. Erik och Tove är grymt bra dom med, Men ni vet själva att Calle är mer värd det! Eller hur? Så rösta rösta och rösta tills ni spricker, För han ska vinna! Vi får inte svika honom nu, Vi har ju tagit honom till semi final! Spread the world! Tipsa din vänner inom mobil, msn, bloggar, bdb, pa, allting! För nu ska kungen tamefan vinna. Ingnonera inte det här, RÖSTA!

 • chris

  att anmäla folk för bilder är så omoget.
  så länge du är nöjd med din blogg tycker jag inte du ska bry dig!
  jag läser din blogg med jämna mellanrum och tycker du skriver om inressanta saker och sen får man höra att det är folk som går och anmäler dig. det är sjukt. om dom verkligen inte har något bättre för sig så kan dom lika gärna gå till ett psykhus eller något.

  du skriver, pratar och visar bara sanningen och det gör dig till en av dom bästa bloggarna i sverige

 • sara

  men älskade paow.. xD tänk såh’r istället… folk säger ju att dom hatar dig, men ändå tar dom sig tiden att gå in på din blogg.. läsa det du skriver (även om det är långt) och sedan skriva en kommentar om det! dom är beroende av dig! det måste vara någon hat-kärleks grej dom har för om det verkligen skulle hata dig så skulle dom inte ens gå in på din sida… man vill inte ha att göra med den man hatar och just nu är det ju DOM som söker kontakt med DIG!

  lite dubbelmoral för dom…? INGEN HATAR DIG!:P

 • till "JAG ÄR BÄST"

  Bara så du vet så borde du kolla upp grejer innan du säger något. Det kostar verkligen inte MAX 300-400 kronor att flyga till thaliand. Det kostar MINST 6000-8000 kronor ditt jävla pucko.
  Och Paow du är bäst!

 • Kine Trangsrud

  Synes det er fælt at noen misunner deg så mye. Du må jo få leve lykkelig du og som alle andre!

  Du har en kjempe bra blogg 🙂

 • ewe

  vadå dina servrar ligger inte i Sverige?

  Din j********

  Din server enligt dns lookup:
  Hosting ISP : ADMAX
  Server Ip : 194.32.151.228
  Server Location :
  Solna, Stockholms Lan, , Sweden
  Latitude: 59.3666992188
  Longitude: 18.0167007446

  Svar: Vad var din poäng…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *