Så nu är jag ”hemma”

Åkte ju som sagt tillbaka ”hem” till Koh Chang, vi bokade om våra biljetter och stannar här 7 dagar längre. Alltså åker hem den 8:e!  Nice va 😉 Efter allt festande så är jag blek, vi bodde på Walking Street och där är det fest och hög musik tills kl halv sex på morgonen.. och ja, det går inte att sova! Så vaknade runt två, tre varje dag haha!

Mötte även upp Anelle som var här med sina skitballa föräldrar och sin söta lillsyster. Vi träffades och tog en tur på Walking Street drack färgladda drinkar, kollade på horor och blev tillfrågade hur mycket vi kostade?! Araberna (dock menar jag inte alla) som var där nere, fyfan vad sviniga.. Äckliga och respektlösa. Och ni säger att dom är det mest ”respektfulla folket”, bullshit?!

Aja, andra dagen så åkte jag till Anelles hotell och badade och lekte lite, drack några alkoläsk och sen blev det in till stan där vi stannade vid en cocktailbil (varför finns inte såna i Sverige för?!). Vi drack en halvlitersdrink var, en sex on the beach… När vi beställde dom så sa dom att det var för tre… Haha, men man är ju som man är.. Sen runt 10-tiden så var hon tvungen att åka hem.. lite booring, men måste tacka för två trevliga dagar! Sen idag så är vi framme på Koh Chang!

pattaya 017

Så här såg jag ut, bara mascara. Min hy får sån lyster i solen!pattaya 019

Skaffade mig även en kompis som jag spelade lite med, haha.

pattaya 022

Mmmm…

Julkalender – Delta och vinn vinster för över 30.000,-

pattaya 038

Ja, man kan inte alltid vara snygg på bild… men ett tips i Thailand, VAR TYDLIG. Dom tog fel drinkar som var för dyra, euw. Smakade verkligen fylla usch

pattaya 040

Me and Anelle inne på en gogobar.. Tyvärr så fick man inte fota hororna.. Bara oss, hihi.

Nu är det dags – köp dina smycken hos bioguld.se

Posted in: Livsstil
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *