Jag alskar det har landet. Jag tycker inte om Sverige! Pappa ringer och kollar efter nya biljetter sa vi kan stanna har flera dagar langre!

Nej jag gar inte i skolan, sabbatsar 😉 man kan bli nagot utan att sitta och lasa matte hela dagarna. Och nar jag blir stor sa ska jag gora annat an att sitta i nagot instangt kontor, leva for kaffe och vanda papper hela dagarna! Sa att jag ar misslyckad ar jag faktiskt inte.

Det jag mojligen skulle kunna tanka mig att gora ar att lasa en engelskkurs.. Kan prata nastan flytande och ar valdigt duktig med uttalen. Grammatiken ar svarare, men prata, forsta och lasa har jag inga problem med eftersom jag aker utomlands ungefar 5 ggr per ar och da brukar jag stanna upp till en manad..

Andra gangen jag ar i Thailand i ar (kolla mars-april arkivet) har vart i Estland 2 ggr det har aret och den 27:e aker jag till Manhattan med Steffi! 😉

times-squares

Buda och vinn – klicka in på Bidster.com

Posted in: Livsstil
Kommentarer (37)
 • anna

  noo , come back to sweden 😉

 • JessiCa

  NiiCe, skulle lätt vilja åka dit! =)

  Hade jag varit Dessie så hade jag hatat mitt liv!!!

 • Anonym

  okej så du är bara hemma 2 månad om året?? BLOOOOND!

 • JessiCa

  NiiCe, skulle lätt vilja åka dit! =)

  Hade jag varit Dessie så hade jag hatat mitt liv!!!!

 • Linnéa

  Nej hörru, man kan INTE bli något utan utbildning. DU är otroligt korkad och dum om du tror något annat. Men iof, det trodde jag med, nu när man har tagit tag i ALLT med skolan och har en utbildning i ett efterfrågat arbete, är det ändå för sent pga lågkonjukturen. Så stanna i skolan offer

 • millansc

  Alltså hon skriver att hon är utomlands UNGEFÄR 5ggr om året och är borta då i UPP TILL 1MÅNAD då. Så du som skrev att hon bara är hemma 2månader om året kan vara ”blond” vad nu en hårfärg har med saken att göra kan jag inte förstå. Och att hon inte går i skolan nu har ingenting med saken att göra, jag var väldigt skoltrött och hoppade av första året på gymnasiet, men nu har jag börjat igen. Fattar inte vad det är för fel med att ta ledigt ett år. Dessutom går de jätte bra för Paow och jag tror hon kommer lyckas bra.

 • michelle

  om du är borta fem gånger om året, upp till en månad varje gång så har du bara varit sverige i typ två månader sammanlagt under året? du borde nog tänka om den där räkningen..

 • Lollo

  åå thailand är ett underbart land ”avundsjuk”

 • Anonym

  Du är lika nollad som Dessie.
  Väljer man sabbatsår måste man kolla med skolan FÖRST, inte hoppa av och sen välja det. Du måste gå om pga anledningen lär det bli svårt att komma in på den utbildningen du vill g på samt alla anmälningar.
  Skolor brukar inte vilja ha elever med en massa anmälningar i grunden…

 • IZABEL - GÖTEBORGS BARBIE

  härligt 🙂

  sååå kika in på bloggen nu 😉

 • Sandra

  Tjenare! Undrar om du skulle kunna kolla upp en sak åt mig du som är i thailand 🙂 ska själv dit på tisdag och mina vänner vill ju såklart ha cigg, hehe. skulle inte du kunna kolla hur mycket en limpa kostar, konstig fråga jag vet men men 😉 Ciao

  svar; 500 bath typ 130 kr

 • ninano

  hejsan sötnos ! 😉 hoppas du har det bra där 😀 njut nu pussar

 • Anonym

  asså hur fan skaru ha det?! nyss så sitter du o skriver ba ”asså jag suger på engelska” som när du väl skrivdr nånting på engelska så är det fel stavat som du gjort de me flit eller nånting asså du är dubbel moral o nu säger du att du kan flytande engelska? asså TÖÖÖÖÖÖNT

 • s

  Alla kan väll prata flyttande engelska och grammatiken är ju skit lätt. Fan du låter ju korkade i huvudet när du skryter om att du är duktig på engelska, ja vem fan är inte det då?

 • Emma

  jag vill heller inte sitta på ett kontor 😀
  Nicem ed sabbatsår. Och kul med alla resor, jag också vill!! 🙂

 • Anonym

  Paow, du verkar va en jätte gullig tjej och du är säkert klok och vettig i många lägen. Men att hoppa av skolan är nog aldrig en bra ide vare sig man kan komma långt på andra sätt! Det handlar om allmänbildning och du vill nog inte sitta och va fyrtio år utan att veta vad ekonomi är, eller vilka världsproblem som finns, eller vad matematik C innebär. Att ha en gymnasieutbildning kan fortfarande vara VIKTIGT i många lägen och alla har inte ens råd eller rättigheten att gå i skolan på grund av sina föräldrar! Jag hoppas verkligen att du bara tar ett år ledigt och jobbar och inte hoppar av skolan helt!! Det är tre ynka år som går jättefort om man bara hänger med och gör de man ska. Jag har gått ut gymnasiet och jag saknar det ärligt talat! Man har ALLA sina vänner där i princip och det är kul att lära sig saker. Man blir en mycket mer intressant person om man kan saker! 🙂 Guud, vilket långt inlägg, att jag orkar bry mig..men det gör jag ju, för annars hade jag aldrig skrivit detta. Så alltså, kära Paulina! Gå i skolan nästa år, vare sig det är för min, dina föräldrars eller DIN EGEN SKULL! 🙂 Puss och kram

 • Sara

  Men du behöver inte gå en skitskola liksom du kan ju alltid gå en skola med ett roligt program och inte gå så långa dagar. Alltid bra att ha i ryggen =)!

 • Anonym

  Oj vad du var tvungen att skryta då:P Hahaha

 • Anonym

  Men hur tänker ni som säger att hon bara är i Sverige i två månader??!!! HAHAHA…Det går 12 månader på ett år för er som ännu inte visste det. Om hon är borta fem ggr en månad varje gång per år.. så betyder det 12-5 månader = 7 månader…Hur i helvete får ni 12-5 = 2?! förklara, snälla..

 • Anonym

  visst kan du bli något utan utbildning!! 😀 typ, städare eller jobba på ica -.- eller så kan du stanna i tailand och göra h&m kläder!

 • Filippa

  Hej hej har verkligen ingenting emot dig, men du kan inte bygga en karriär på att du kan engelska…. lycka till med allt dock men tycker att du borde fúndera på att gå gymnasiet?

 • M E M S I E

  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner
  jag erkänner jag erkänner jag erkänner jag erkänner

 • Yumii

  Hur kan du ha skrivit ”något” med Å men inte andra ord med ÅÄ och Ö ?
  Puss o Kram <3

 • Anonym

  vart i thailand är du nu? 🙂 <3

 • olivia

  du borde läsa en engelskahurs paow! engelska är jättekul! =)

 • isabella l .

  Haha Estland ja.

  Men iaf ja det beror helt på DIG om du är bra på engelska inte på hur många gånger du är utomlands.

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Sabbatsår…. ja…. varför inte.

  Hoppas att du lär dig något under året och mognar 🙂

  Jag har BARA varit i Thailand en gång i år. Men det var i en hel månad. Sen har jag bara varit utomlands 6 gånger till senaste året. Men jag betalar mina resor själv. Vem betalar dina? 😉

 • elin

  Att åka utomlands är verkligen bland det bästa som finns så jag tycker det är bra att du åker mycket, det gör jag med. När man är ung så blir allt mycket roligare liksom^^

 • Anonym

  Hela du är så jävla pinsam, ful är du också.

 • frida

  ett tips om du vill ha en fantastisk shoppingstad så är det chicago!
  det är verkligen underbart!
  jag har varit i new york två gånger & där har de inte i närheten av så bra shopping som de har i chicago!
  anledningen är att det är så mycket mindre kö, så man slipper att stå in 30 minuter varje gång man ska köpa något!

  ett litet tips! 😀

 • elli

  ..så du är borta nästan 5 månader om året? om du fortsätter så kommer du aldrig få någon utbildning. då kommer du inte ens få sitta på ett kontor och vända papper, för till och med DET måste man ha en utbildning till.

 • nelly

  åh! jag ska snart till thailand med min pappa om 2 veckor, grymt kul! ska hälsa på släkten bl.a, vi kanske ses 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *