Sorry

Sorry for en dalig uppdatering idag! Vet att min blogg ar lite booring just nu. Men, men far se hur lange den ar kvar. Min pappa fick ett mail om att jag skrivit ofredande mot bogbloggen. Amir har alltsa anmalt mig for nagonting som skrivits pa internet? Nar han garvade pa sig nar nagon anmalde honom for att han spottat sin forra kompis i ansiktet? Haha..

Aja, har dansat pa barbord och druckit en margarita 🙂 Vi hors imorgon, mitt internet pa hotellet strular. Kram!

Under tiden ni väntar på att jag vaknar kan ni ju kolla in sajten här, för bra för att vara sant? Buda och Vinn! – Bidster.com

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *