Träning

God morgon, ja, för er alltså. Här är kl tre på eftermiddagen. Har precis varit och ätit brunch. Supergott. Har också märkt att nu när jag börjat äta ordentligt och normalt mycket så mår jag bra, förut så mådde jag alltid illa och var typ förstoppad hehe..

När jag kommer hem så ska jag skaffa en personlig tränare på Daniels (tror jag att det heter) gym. Man måste vara inbjuden från två olika personer för att börja träna där. Där kungafamiljen tränar. Ingen personlig tränare på Sats för 100 kr i månaden, gymmet kostar 100,000 kr per år och träna.. 

Ja, det kanske skulle vara något, men vi får se. Kanske börjar träna som gymnast igen, men är ganska otränad om man säger så, blir nog tufft. Var nästan på väg till elitnivå, typ, när jag var yngre ;-). För er som tränar i gymnastik så tränade jag mest barr.

Redskapet man tävlar i består av två parallella och horisontella räcken (kallade holmar). Grenen förekommer både på dam- och herrsidan, men skiljer sig åt genom att de två holmarna är placerade på olika höjd för damer och på samma höjd för herrar. Alltså artistisk gymnastik.

Dock inte jag på filmen, kan kolla efter bilder när jag kommer hem.

Kanonerbjudande:Välj en pocketbok för 0 kr! Klicka här!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *