Trött

Hej alla bloggläsare!

Nu har jag vaknat till, är så sjukt trött och jag kan inget annat än att be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Sorry. Men har vart igång hela helgen så kände att jag behövde sova ut!

Ska ju till Thailand om typ en vecka, så måste börja fixa mig. Ska iväg och göra nytt pass ju! Ska bli skönt. Även fast det är sjukt läskigt i Thailand. Ja om ni bara visste. Dom hade hittat en 8a meter lång pytonorm nära vårat hus som typ ligger i djungen :O Och så finns det skorpinoiner överallt… Hjälp!

006

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Caroline Roxy - Early mornings Caroline Roxy - I've got a feeling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *