Trött

Hej alla bloggläsare!

Nu har jag vaknat till, är så sjukt trött och jag kan inget annat än att be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Sorry. Men har vart igång hela helgen så kände att jag behövde sova ut!

Ska ju till Thailand om typ en vecka, så måste börja fixa mig. Ska iväg och göra nytt pass ju! Ska bli skönt. Även fast det är sjukt läskigt i Thailand. Ja om ni bara visste. Dom hade hittat en 8a meter lång pytonorm nära vårat hus som typ ligger i djungen :O Och så finns det skorpinoiner överallt… Hjälp!

006

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *