Trött

Ibland så är jag helt otrolig, hur är det möjligt att gå upp klockan halv fyra?! Fråga mig inte ens, men skönt att sova ut.. Lite misslyckad känner jag mig, men hade ändå inget speciellt för mig nu på eftermiddagen. Ni dödliga går ju i skolan, tråkigt nog, medans jag tar ett sabbatsår, inte är jag misslyckad för det? Min blogg kommer att kunna ge mig karriär om några år 😉

Aja, nu ska jag börja fixa till mig, har tid för naglarna kl 19.00 🙂

Picture0903

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Har fått lite smink!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *