Usch fy, blaa

Nu kan jag inte anvanda dom dar svenska bokstaverna igen i min lilla dator. Det funkar inte nar man stoppar in internet i den och jag har sprungit over till ett annat internetcafe. Kanner mig full med skit nar jag inte far skriva av mig. Och pff bilder ska vi inte ens snacka om; om vi sager Sahara en 7 min for varje bild att ladda upp och blir galen nar det inte funkar sen.. Gaah!

Ja, med tanke pa det dar ”full med skit”, jag ar ingen fjortisbloggare (ja nu har jag egosokt lite igen) jag skriver inte likadant som Kissie eller Dessie och skryter aldrig om pengar. Ljuger inte om hur mycket jag tjanar heller.. Blev skitforbannad over att alla drar oss over samma kant, men da kom pappa med en kommentar som faktiskt stamde: ”Den som aldrig haft nagot skryter garna om det de far”.. Det stammer faktiskt, en bloggvan till mig skryter om sina ”50.000(15.000)” nar hon innan bara fick 100 kr/ veckan forut. Sa forstar jag att man skryter om det. Det skulle jag nog ocksa gjort..

Jag har tankt pa en till sak, fast det ar bara en teori.. Manniskor som skriver mycket skit, ar trevliga glada och vanliga egentligen. Om man skriver ner exakt vad man tycker och tanker sa har man inget inom sig sen. Skont! Medans manniskor s0m sitter och fjaskar for sina lasare i bloggen och latsas tycka om dom medans man i verkligheten ar varsta bitchen, tja…  Nagot att tanka pa kanske.

 Bild tagen nyss. Picture 030

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *