Väntar på planet

Kom ju fram till Thailand runt kl 6 thailändsk tid. Är skitvarmt, tror att jag dör! Nu ska vi flyga vidare till Trat, typ världens minsta flygplats, och sen vidare till Koh Chang.

Flygresan gick bra och jag hann läsa ut halva Twilight boken som jag köpte på Arlanda. Den var verkligen inte överskattad! Gaah!! Sen så blev den en smoothie från Starbucks, som för övrigt är j*vligt överskattat och alla skulle typ dö av glädje om det fanns i Sverige.. Haha.

Btw så glömde jag min dataladdare hemma. Lyckat va..?  Men vi hörs om några timmar. Alla sover väl typ nu, medans här är kl 7 typ.. Och solen ligger på flygplatsen. Bastu!

 Rätt kul att jag har uggs på mig haha.. Trött efter resan 🙂

thauland-09-igen-005-

Posted in: Livsstil
Kommentarer (61)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *