Ja, igår när jag satt på planet hit så hade jag gjort några inlägg i förväg och dessa publicerades under kvällen. Eftersom jag förstod att det skulle komma frågor typ ”Men du ljuger – du kan ju inte vara på väg till Thailand, du bloggar ju.” så gjorde jag ett inlägg med en liten tävling i, ”Hur är detta möjligt?”.

Det var mycket kul att läsa alla kommentarer, haha, och den som skrev roligast, och därmed vinner webbhotell och domän för ett år (värt 995:-) är:

Matilda Nilsson, från Norrköping, som har bloggen http://hottemptations.blogg.se – gissar jag rätt om det blir en flytt därifrån nu?

Matilda, jag har mailat dig, men om du inte fått det, kontakta mig så att du får ditt pris!

Tack till Admax för webbhotellet!

admax_0510_mambojoomla

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - RS_____2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *