Jag bloggar ju för Babbelskalle, en nystartad sida som inte riktigt är helt klar än men det funkar att blogga där! Alla som bloggar på blogg.se borde verkligen byta till Babbelskalle om ni vill behålla era bloggar.

Ni vet blogg.se, visst bra sida att blogga ifrån. Har ju som sagt fått en polisanmälan och han på blogg.se (Roland alltså) sitter och ljuger för polisen att han haft massa problem med mig, men jag är ändå rätt snäll, men Kissie klagade han inte på och Dessie bloggar kvar där?

Så ett tips om du har förhoppningar om att din blogg ska bli stor – blogga då inte för blogg.se om ni inte vill bli avstängda då och då, och få en massa klagomål och borttagna inlägg.

Just det – reklamskylten i Solna. Någon som sett den? Btw glöm inte att blogga för:

http://babbelskalle.se 😉

sdc10786_66978063

Bilden är lite dålig. Men här är det 😉

Fick ett par bättre:

paowsolna1

paowsolna2

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *