10943_347905520233_808650233_10133383_4840412_n

Jag kan faktiskt inte förstå varför man själv tycker att man är ful? Mitt självförtroende ligger verkligen inte på topp alla dagar, men jag är ändå nöjd. Jag är absolut ingen skönhet utan smink, men om man nu känner sig så ful? Pröva sminka sig lite extra, färga håret en annan färg och kanske noppa ögonbrynen annorlunda. Kanske sätta på sig ett par heels?

Jag har nog lärt mig leva med mitt utseende, även om det finns saker jag skulle vilja ändra. T.ex. att jag kanske hade lägre hårfäste eller raka tänder. Mina tänder är lätt fixat. Jag känner faktiskt inte många tjejer som är snygga naturligt.

Så om man kanske tycker själv att man är lite rund, kanske man borde satsa på lite längre tunikor. Om man är kort kan man satsa på höga jeans. Det är bara exempel, så om man inte är nöjd med sitt utseende varför inte pröva något nytt? Jag prövade klackskor och kände mig helt enkelt skitsnygg. Jag började äta bättre och mer regelbundet och gick upp i vikt. Ingenting är omöjligt 🙂

Har du haft tid att skaffa julklappar till alla ännu? Inte? Klicka här – julklappar som passar alla!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (64)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Caroline Roxy - EFT-Tapping Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *