God Jul och grått nytt hår.

God Jul hohoho..

Kom precis hem från familjen. Och att jag skulle uppdatera på Julafton, nej det gör inte ens jag som tycker om det.. Har inte önskat mig någonting men jag fick lite fina julklappar i alla fall. Underkläder mest, men det var det jag önskade mig.

Har för övrigt vart en ganska lung kväll. Kom hem för ett tag sedan, ist för att kolla på Kalle Anka kollade vi på Anna Anka och hennes otroligt dåliga provocerande program. Till och med Dessie provocerar bättre? Aja inga kommentarer..

Avslutade kvällen med mina plastkusiner Marcus och Julia framför The Simpsons.. Haha. Aja whatever, nu ska jag kolla på ett Päron till farsa. Kvällens roligaste måste ju vara när mina kusiners pappa klädde ut sig till Jultomten när han skulle dela ut julklappar och min lillasyster som är 7 sa ”sluta du är inte alls tomten”..

Och det där med julen, det är inte samma energi eller upplevelse som när man var liten. Någonting som bara visar att man överlevt året, alltså nyår.

Godjuloch grått nytt hår 002

Julmat..

Godjuloch grått nytt hår 008

Min kusin =)

Godjuloch grått nytt hår 013

Testar min nya leksak haha! Bra om jag går vilse i mörkret.. Vann den på ett ”julklappsspel” haha!

Godjuloch grått nytt hår 020

Alltid lika social..

Godjuloch grått nytt hår 029

Lite av julklapparna, fick två klänningar och lite andra småsaker som jag glömde att fota. Lägger in bilder imorgon 🙂

 Humbucker Piercingsmycken

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *