God morgon…

Godmorgon!

Igår så kom jag, M och Alma hem runt kl 2. Fick en utskällning av pappa, men som vanligt så råkar jag alltid vara snäppet nyktrare än Alma. Brukar få bära henne hem och hennes iq blir otroligt lågt när hon dricker. Det var nästan kul att se henne gå runt i snön och halka runt.. Värre en bambie på hal is! Trust me.. Innan i alla fall så var vi med Quunie och Anton, hemma hos mig och kollade på Shot of love.. Omg jag ÄLSKAR det programmet, det är lätt mitt och Almas program.. Kändes lite sorligt att säga hejdå till Anton som skulle åka ner hem till Göteborg..

Igår så drog vi i alla fall hem till Filip där Sebbe, Cassie, Julia och några andra var.. Det var stelt i början och Maria var inte van vid den sortens människor. Men drägg är fan roliga! Love it! Kvällen slutade inte lika bra för vissa, men som vanligt så får jag inte i mig någon typ av alkohol typ.. Tycker inte om det, fast lika bra det. Tog i alla fall en koffeintablett och man känner av dom betydligt mer när man är nykter? Alma tog tre och somnade i dushen… Jag sprang i alla fall runt som en duracellkanin.. Ska nog gå ner och köpa mig en burk, det borde nog funka för att komma upp på morgonen. Hade i alla fall trevligt igår och alltid kul att se när Sebbzus plockar pinnar..

Btw så vaknade jag av att jag skakade (brukar alltid göra det dagen efter att jag druckit typ ett glas vin?) och satte på TV:n och det var ett program om ”chokladens” ursprung typ.. Och jag som inte ens tycker om choklad går till köket och ser ”chokladflaskor”.. Fast små och tänkte ”mmmm så gott”. Tog med mig hela burken.. Och gissa vad det var i dom? Sprit.. Usch nu mår jag illa. Ska iaf äta min kebab! Muuums…

Humbucker Baby-Rockers
jallaHaha så här började kvällen… Gissa hur den slutade. Haha.

hahaWoho!

joho

<3

casse

Haha Cassiana är så rolig!

Sista chansen att köpa julklappar och få dem i tid! Här finns något som passar alla!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *