God morgon, typ…

Vaknade nyss.. Igår så gick jag ju som sagt ut och mötte upp Alma, men Taco bar var stängt =( My life is over.. Nej, men typ, så vi åkte till Cafe Sixty där Krille, Mark och Ballie väntade. Så jag tog en cola och dom andra svart kaffe. Euw… Sen så kom Anton, Quunie och Alice dit!

Vi stojade väl mest runt och fick för oss att åka till Skanstull. Där träffade jag några jätteobehagliga söderdrägg som började skrika ”blogghora”, ”äckel” och en massa andra fula saker. Och jag som då bara var tvungen att kläcka ur mig något som gjorde hela saken värre – ”Eftersom ni uppenbarligen vet vem jag är så läser ni min blogg? Inte sant? Men det är lungt – jag uppskattar alla sorters bloggläsare, till och med drägg som du”, sen så gick vi därifrån och då ser jag en colaburk flygande över mitt huvud?

Jag säger bara så här, vissa tjejer kan jag förstå om dom ogillar mig, men varför killar – vad har jag gjort för illa mot dom? Sen så här, vem fan kastar en colaburk på en liten tjej? Okej, det där var inte killar, bara oallmänbildade apor.

Efter det så mötte vi upp Cassie och Julia och var ute lite, sen så gick vi hem och då sov Anton och Alma hos mig. Haha fyfan vad jag och Anton busade inatt, haha jag lät hnm inte sova stackarn =(

ash

haha tyvärr så lyckas jag aldrig blir seriös på bild? Jag och Mark..

bbb

Försökte para ihop Krille och Ballie.. Han har ju typ världens tråkigaste tjej? men men.. Ballie <3 krille

ballie

Ballie ska alltid se så pilimarisk ut efter hon gjort något busigt.. Gissa vad?

riversideantondah

En däckad Alma i bakgrunden och ja, så här ser Riverside-Anton ut på natten – woho!

ooh-O

So hot!

Vill du jobba som bartender? Utbilda dig hos oss i Thailand och Spanien!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *