Jag blir arg.

Jag blir arg när folk säger åt mig vad jag ska göra. Min pappa ringer till mig och ber mig att ta bort ”det jävla inlägget” och att han skäms. Jag är omogen jag vet, men jag skulle aldrig skriva något om en person utan anledning. Så ingen skada skedd.

Min pappa gav mig grov panikångest i somras, om det inte hade vart för Amir så hade jag nog helt ärligt hoppat ut genom fönstret dom gångerna. Så fort han började prata om bloggen ”du får inte skriva det där, ta bort det där, jag skäms när du har sån där kort kjol. Städa ditt rum, laga mat, börja jobba, ska du verkligen se ut sådär”, och så mycket mer. Nu har det upphört och han ringer igen, jag får panik och lägger på.

Tankarna snurrar, jag har inte gråtit på ett halvår typ I am happy, känslokall men samtidigt ledsen. Ledsen för att jag inte är den personen jag borde vara, att jag har svårt att leva upp till folks förväntingar.

Ni som fått den där bilden av mig som den ”gulliga lilla tjejen”. Jag är schizofren och har beslutsångest, jag är inte rädd för något och testar gränser jag inte borde. I somras när jag hade min panikångest, det var verkligen hemskt. Tänk er att inte kunna andas rasa ihop på golvet och skaka utan att ha ork eller lust att ställa sig upp igen. Gråta, tårarna verkligen sprutade helt utan anledning att få den känslan av att någons röst skriker inom dig ”du är sjuk i huvudet alla hatar dig du är värdelös och ful”. Jag kommer att få ett nervsammanbrott, bli en tickande bomb. Så pappa, snälla klipp inte i fel sladd och accepetera att jag är ungdom. Jag ska inte alltid behöva leva upp till andras förhoppningar.

Jag är inte som många andra av mina kompisar, om jag dricker så dricker jag med måtta, jag kommer nästan alltid hem i tid och svarar alltid på mobilen. Jag är nog motsatsen till många andra bloggare, jag går inte runt och skryter om killar, låtsas skaffa pojkvän eller leker odödlig . Jag skulle nog kalla mig en hemsk människa, jag är inte alls lika trevlig som piss och diss och absolut inte lika blödig, inte ens i närheten.

Jag är ändå rätt nöjd med mig själv, med mitt utseende, med mitt behov som kontrollfreak. Det som sätter käppar i hjulet för mig är skolan, jag hatar skolan,men sanningen är nog att jag hatar när andra försöker säga åt mig vad jag ska göra. Känner jag inte för något så gör jag inte det, jag är otroligt frispråkig och en riktigt pajas, men jag har otroligt svårt att ha empati för medmänniskor och fnyser åt dom flesta och kommenterar gärna andra. Jag är inte svag och har inga ömma punkter, men ändå så vill jag göra något, men först så  vill jag leka ett år till minst, sen kan jag börja plugga. Tänk er, nu lever vi i år 2009. Jag kan börja på gymnasium när jag är 20 om jag vill.

Har ingen aning om vad jag skriver och jag vet själv hur osammanhängande det är, men jag har bekräftelsebehov och jag är förbannad och trött på allt tjat. Det finns inget som knäcker mig så mkt som när folk tjatar, okej där är min ömma punkt. Usch, fy och blä – jag hatar känslor!

Fick du allt du ville ha i julklapp? Inte? Här kan du ordna en julklapp som räcker ett år!

(Visited 38 times, 1 visits today)

130 Comments

 1. pimpXprincess december 25, 2009 at 5:59 f m

  Om du inte är som dom andra fjortisbloggarna, visa det då. Om du hatar henne så mycket kan du ju bara låta henne vara. Skit i henne bara! Fokusera på vad Du gör och Dina mål, resten får sköta sitt. Väljer andra att göra idiotiska saker, låt dom göra det då. Det är deras val. Precis som dina val också kan vara antingen bra eller dåliga. Att skriva om andras fel och snedsteg tjänar ingenting till. Det är bara ett sätt att Försöka höja sin egen självkänsla, men tro mig, det är heeelt fel väg! Ta vara på Ditt liv och inte andras, så kommer du hitta dig själv fortare 🙂

  Reply
 2. MacKNNNNNNNNNNNN december 25, 2009 at 6:00 f m

  jag läser bloggar men kommenterar sällan, men nu paow får du faktiskt ta och ge dig haha. droppa emo acten och kom ihåg att du är sexton år gammal, SEXTON!
  Din pappa skämms uppenbarligen för hur du beter dig och det bör han göra för att det är han som har uppfostrat dig och uppenbarligen så misslyckades han grovt av vad man kan läsa i bloggen.. Fan börja respektera dina föräldrar och smyg med att du super osv. kuksugare.

  Reply
 3. kattfan december 25, 2009 at 6:11 f m

  Stor kram!
  Även fast du känner dig låst av din pappa så handlar det bara om att han bryr sig om dig och det är ju bra ändå, att kommunicera med sina föräldrar är nog ganska ovanligt? tror att det oftast leder till missförstånd.
  Du är stark som är så ärlig och öppen!

  När man dissar folk så brukar det bara studsa tillbaka på en själv tillslut, så ett litet tips kan ju vara att följa visdomsordet ”skriv aldrig i ilska” för det blir oftast pannkaka då …av egen erfarenhet.

  God fortsättning snyggo!!!!

  Reply
 4. my december 25, 2009 at 6:59 f m

  det var bra skrivit. riktigt bra.. nog ett av dom bästa inläggen du fått till.
  jag tycker du är mogen nog, palla dessie och kissie och dom fjortisbloggarna.
  dom börjrbli tråkiga, skit i sånt o gå din egen väg. alltid bäst så.

  Reply
 5. Anonym december 25, 2009 at 7:26 f m

  tyvär så gick dina inlägg övergränser
  jag som gillade dig, började fundera
  vad har hänt med dig,
  Julafton är för gladare saker, dessutom skit i det som har hänt
  snart är det nytt år och nytt liv, koncentrera på det positiva bättre.! 🙂

  Reply
 6. Pauline december 25, 2009 at 8:00 f m

  Du är en tonåring, det är normalt att känna panikångest och helt dum i huvet. Man försöker hitta sig själv, och det kan vara en lång väg. Jag hade samma problem som dig när jag var i din ålder, jag hade ofta panikångest och hade problem med skolan. Det går över, din pappa är bara orolig för dig. Han menar inget illa 🙂

  Reply
 7. Mia december 25, 2009 at 8:49 f m

  schizofreni är en jäkligt allvarlig sjukdom. personligen tror jag inte att du har det, men har du det bör du seriöst kolla upp det… 😮

  Reply
 8. Emma december 25, 2009 at 8:59 f m

  Jo, jag vet hur det känns. Jag får panikångest av minsta lilla, om jag skulle försova mig till skolan skulle jag kunna dra loss stora delar av mitt hår medan tårarna sprutade. Men jag orkar inte göra något bestående mot saken, utan käkar bara massa jävla piller. Så jag förstår dig.

  Reply
 9. Matilda december 25, 2009 at 9:04 f m

  Om du verkligen mår såhär dåligt borde du kanske söka hjälp hos en psykolog. Vill inte låta nedlåtande eller så på något sätt, men det är nog en väldigt bra sak för dig att göra. Lite hjälp har aldrig skadat

  Reply
 10. isabella december 25, 2009 at 9:52 f m

  om man hatar någon sådär mycket, såbrukar man inte lägger ned massa tid på den personen 🙂 bara ett tips.

  Reply
 11. Hanna december 25, 2009 at 9:52 f m

  Bra skrivet Paow!

  Reply
 12. robin december 25, 2009 at 9:58 f m

  jag bryr mig seriöst om dig faktiskt och hoppas att du kommer klara dig ur den här jäkla tonårsperioden helskinnad. Som några tidigare har skrivit så handlar det mest om att din pappa bryr sig om dig. Han vill inte att du ska ångrar dig senare i framtiden. Men du verkar ändå rätt vettig om man jämför med dom andra tjejerna som bloggar! Du har en annan insikt. Jag tror du kanske skulle gå till en kurator, eller någon annan som är bra å prata med. Att du har någon att bolla dina tankar med. Om du saknar vuxna att förlita dig på i din närhet så finns det alltid någon annan du kan vända dig till. Folk bryr sig! Mer än du tror!

  Man får göra fel när man är tonåring och man måste inte leva upp till folks förväntingar. Men sök inte upp saker som får dig att må dåligt. Gå på din magkänsla!

  Reply
 13. Tindra december 25, 2009 at 10:22 f m

  Jag hoppas att din panikångest blir bättre,
  Det är verkligen skitjobbigt att ha det.
  Du är stark, du kommer klara det!
  Puss<3

  Reply
 14. Girly december 25, 2009 at 10:32 f m

  vet hur jobbigt det är att ha panikångest.
  Klart man ska få var tonåring med allt vad det innebär.
  God Jul önskar girly

  Reply
 15. Anonym december 25, 2009 at 10:33 f m

  haha noob! 😀 hoppas du hoppar ut genom ett fönster, MOAHAHA

  Reply
 16. Emma december 25, 2009 at 10:39 f m

  Det blir nog bra, stor kram! Jag tror att din pappa bara bryr dig om dig! Och jag känner igen mig i det du skriver… Du är inte ensam.

  Reply
 17. rebecca december 25, 2009 at 10:43 f m

  jag känner igen mig i det du skriver , du ska veta att du är inte ensam … det ordnar sig , kram.

  Reply
 18. Martina december 25, 2009 at 10:50 f m

  Varför ta denna diskussion med alla bloggare? Ring en vän istället. Tror inte det hjälper dig det minsta att skylta med sånt här. Vad sägs om att lägga ned bloggen ett tag så slipper du garanterat lite ångest. Du kan inte klaga över att du mår dåligt om du sedan inte helhjärtat vill göra nåt för att må bättre.

  Reply
 19. Anonym december 25, 2009 at 10:50 f m

  Osammanhängande, ingen röd tråd i texten, budskapet kommer inte fram överhuvudtaget.
  Du har suttit och skrivit massa blaj för att låta ”djup”.
  Samma sak med dina moral-predikningar om päls m.m.
  Det är så osammanhängande att man skulle kunna tro du är schitzofren.

  Reply
 20. Melinda december 25, 2009 at 11:11 f m

  Din pappa bryr sig bara om dig, han menar inget illa. Jag känner igen mig i dig. Jag tycker verkligen att du är bäst av alla bloggar. Jag ser upp dig! <3

  Reply
 21. camilla december 25, 2009 at 11:15 f m

  jag tycker inte att du är som de andra fjortis bloggarna. du är jätte söt och skriver om saker som folk i din ålder ska!

  Reply
 22. Juni december 25, 2009 at 11:25 f m

  Nej, du kan inte börja gymnasiet när du är 20. Det kallas komvux…

  Reply
 23. jag december 25, 2009 at 11:25 f m

  du är bra som du är tror jag, och din pappa vill ditt bästa kan jag lova. slösa inte tid på människor som inte är värda det utan fokusera på dig själv 🙂 keep on going, du är mycket bra!

  Reply
 24. Anna december 25, 2009 at 11:32 f m

  När man är ungdom ska man testa gränser 🙂
  Du är jätte söt, och het enkelt bäst av dessie och kissie. Fuck them

  Reply
 25. angelica december 25, 2009 at 11:32 f m

  fortsätt kämpa pao, du klarar det! 🙂
  men i sverige kan men inte börja gymnasiet efter man fyllt 19.

  Reply
 26. emelie december 25, 2009 at 11:43 f m

  YOU CAN DO IT GIRL!

  Reply
 27. Camilla december 25, 2009 at 11:43 f m

  Schizofren heter det annars och vet du ens vad det innebär att ha den sjukdomen?
  Tvivlar jag starkt på..

  Reply
 28. jennie december 25, 2009 at 11:47 f m

  Du klarar det Paow 🙂

  Reply
 29. ivan december 25, 2009 at 11:49 f m

  Vem var det hon dissade??

  Reply
 30. Nike december 25, 2009 at 11:53 f m

  Du kan ju inte börja gymnasiet om du inte gått ut grundskolan. Du är så naiv lilla gumman – tror att allt kommer fixa sig och att du kommer få ett skitbra jobb utan utbildning. Men du kommer säkert stå i din farsas affär och sälja godis resten av ditt liv.

  Reply
 31. carolineee december 25, 2009 at 11:58 f m

  Sitter och läser kommentarer och kan inte annat än att tycka idioterna som kommenterat är så jävla kalla, fyfan! Jag tycker du är en skitsöt tjej, aldrig träffat dig så jag vet ju inte hur du är irl. Men jag kan verkligen tänka mig att du är som vilket 16åring som helst, lika partyfylld och rolig! Var det! Fortsätt med de du gör. Låt ingen liten jävla pajas trycka ner dig paulina!

  Reply
 32. Clara december 25, 2009 at 12:10 e m

  Oj du skriver rätt bra för att inte gå i skolan och gå ut med 40 poäng 😮
  antar att om du hade skött skolan ordentligt hade du faktiskt varit jätteduktig!!

  Reply
 33. Caroline december 25, 2009 at 12:38 e m

  Men för fan, jag vet vad det där är. Jag vet att du är ung och du är söt och har hela livet framför dig. Men gör något åt det där NU innan det är försent. Jag lovar att du vill inte bli vuxen och fortfarande ha de där problemen. Ta tag i det, gå till en psykolog och prata och få hjälp. Vissa av de sympromen du skrev kännetecknar tyvärr nog en psykopat. Nu säger jag inte att du är det, men en psykopat är precis som du beskrev, så man blir ju lite orolig eftersom du är så ung. Eftersom du fortfarande är ung kan du klara av det här 🙂

  Reply
 34. Lilly december 25, 2009 at 12:43 e m

  Alla har såna perioder, och det är frustrerande. O man måste få ut allt, och det har du nog fått. Hoppas allt löser sig!

  Reply
 35. Sahar december 25, 2009 at 12:49 e m

  Dina föräldrar älskar iaf dig tillskillnad från dessies. haha

  Reply
 36. fia december 25, 2009 at 12:50 e m

  hahahahhaha vilken dubbelmoral i inlägget ”jag hatar mig själv… nej jag tycker jag är snygg o balbala jag har inga ömma punkter o inget kan knäcka mig…. jagorkari nte med, jag känner mig fulast o allahatar mig och jag får panikångest….” bestämdigk anske? du säger emot dig sälvhela tiden och klart som fandu är svags om hela tiden ska klanka nedpå andra,om man mår bra i sig själv så har maningen anledning till att kommentera andra. jävla snorunge jag skulle också skämts om jag va föräldertilldig, du är så jävla efterbliven så det finns inte

  Reply
 37. SVENSK tjej 26 december 25, 2009 at 12:53 e m

  FAN VAD PINSAMT!! DU SKÄMMER UT DIN FAMILJ OCH DIG SJÄLV. Ring en vän istället

  Reply
 38. douglas december 25, 2009 at 12:56 e m

  panikångest är det jobbigaste som finns , stackars dig.
  lider av samma sak av samma anledning.
  igår tillexempel när jag satti bilen hem så ringde min pappa som jag inte har hört nått av på 2 månader och jag fick panikångest och började darra kunde inte andas och ja du vet hur det är. bara för att han ringde? jag svarade ju inte ens, men det blir så.. han har försökt ändra på mig i hela mitt liv och ingentin jag gör duger för honom. ville bara säga att du är inte ensam och finns om du vill snacka=)
  hihi <3

  Reply
 39. jessica december 25, 2009 at 12:57 e m

  känner igen mig med, men tänk posetivt! den som kan göra detta bra är du, och få din pappa sluta. Snart är det nytt år, nytt år = nya utmaningar kanske ny livsstil, du kan se det som en början att börja om på nytt och må bättre. Vanligt i tonåren att det blir såhär, men ge inte upp, den där rösten där inne får bli nått bra istället som tänker jag klarar det här, det är jag som bestämmer över min kropp och hur jag ska känna, vill jag må bra så gör jag det! det är tillåtet att må skit också, låt dig inte trycka ner dig själv eller din pappa ! lev livet som du vill leva det, livet är för kort för att bry sig om vad andra tycker !

  Reply
 40. fannnyb december 25, 2009 at 1:03 e m

  Jag är schizofren och har beslutsångest,vet exakt hur du menar och hur du känner. Att få panikångest är det värsta jag vet iaf jag kan inte göra nånting bara faller ihop och tårarna sprutar o man tappar allt och man hör alla ord som du beskrev. det är hemskt. men jag förstår vad du menar. jag får ofta höra att jag är lik dig har aldrig fattat hur men just här känner jag igen mig hade lika gärna varit jag som skrev det. sköt om dig..

  Reply
 41. anna-- december 25, 2009 at 1:14 e m

  men klart din pappa gör så när du skriver var du haft sex, o när du nästan blottar pattarna??! en helt normal föräldrar-reaktion på en liten fjortisunge

  Reply
 42. jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se december 25, 2009 at 1:19 e m

  Faktiskt så har nt din pappa rätt att kommentera ditt liv från andra sidan jordklotet. Om han brydde sig så mkt om dig vf sticker han till thailand? Han har egentligen ingen rätt!!

  Reply
 43. Sara och Maria december 25, 2009 at 1:23 e m

  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3
  DU ÄR SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3

  Reply
 44. random shiet december 25, 2009 at 1:27 e m

  Vet du vad man kan göra för att slippa all skit?
  RADERA DIN JÄVLA BLOGG. Seriöst, du för panik över nått din pappa säger om din blogg? careboxa honom bara. Och….hoppa genom fönstret?…
  sluta lek wemo och lev i verkligheten ist.
  Puss <3

  Reply
 45. maria december 25, 2009 at 1:28 e m

  vilket inlägg ville han att du skulle ta bort?

  Reply
 46. Anonym december 25, 2009 at 1:28 e m

  men snälla hahahh ”städa ditt rum , laga mat” oj så farligt

  Reply
 47. Anonym december 25, 2009 at 1:29 e m

  men snälla hahahh ”städa ditt rum , laga mat” oj så farligt ..

  Reply
 48. olivia december 25, 2009 at 1:36 e m

  hej. burkar inte kommentera bloggar men jag tycker verkligen att detta var sjukt bra skrivet och jag kan verkligen känns igen mig själv i det!
  personligen tycker jag inte alls att du är omogen, mycket mer mognare än dessie/kissie.
  ta hand om dig.

  Reply
 49. Anonym december 25, 2009 at 1:42 e m

  jag fick mer respekt för dig när jag hörde din radio intervju, men du du är fin,framgångs rik och har något under pann benet good luck with you life kisses. ge inte upp du är bäst.

  Reply
 50. Dixi Wonderland december 25, 2009 at 1:47 e m

  Ofta du har varit hos olika psykologer gjort tester i flera år och fått diagnosen schizofreni? Hur fan orkar du ens ljuga om en sådan allvarlig sjukdom? jag tror knappast du tar de tabletterna som en sjuk person i schizofreni gör, då skulle du inte kunna dricka alkohol överhuvudtaget. Och alla verkar tydligen ha panikångest nu för tiden, seriöst är så jävla trött på alla er som åhh jag är sååååå psyiskt sjuk bubu synd om mig blablabla. My ass! hade du varit psykiskt sjuk hade du träffat en psykolog + läkare varje vecka vilken du inte gör. Grow up ffs!

  Reply
 51. Ida december 25, 2009 at 1:47 e m

  Panikångest är något som är grymt svårt att leva med. Det blir inte bättre med åren, tro mig på den punkten. Jag började få det när jag var 9-10 år, men visste inte vad det var då. Det visade sig som en fruktansvärd smärta i magen. Var sjuk av och till från skolan pga ”magproblem”. När jag kom upp i tonåren blev det bara värre och värre, men jag sökte aldrig hjälp. Det har alltid varit ”tabu” att gå till psykolog i min familj. Istället går jag och ignorerar känslor jag får, tills bägaren rinner över helt och jag klappar ihop. Händer lite då och då fortfarande och dem gångerna är jag inte kapabel att fungera normalt bland folk. Så jag ligger hemma ”sjuk” och mår ännu pissigare för att jag känner mig ensam. Ond jävla cirkel.
  Om du har möjlighet, så ta kontakt med en kurator eller psykolog. Det är det bästa du kan göra. Dem kan hjälpa dig att ta reda på hur du på bästa sätt hanterar din panikångest så du kanske kan förhindra att du försätter dig i en sådan situation.

  Sen angående skolan; Har du gått ut grundskolan?
  Efter att du fyllt 20 är det inte säkert att du får börja gymnasieskolan, då man efter 20 års ålder får söka till komvux. Jag fick inte gå kvar på gymnasiet, för jag hade blivit för gammal. Läser på komvux nu istället. Inget fel på stället i sig, det är jättemysigt och bra stämning. Men det som är jobbigt är att ALLA kurser läses på ett halvår, dvs på dubbel studietakt. Så istället för att läsa Engelska B på ett år, har du bara ett halvt år. Stressigt som fan. 🙂
  Se till att du kollar upp sådant grundligt så du vet vad som väntar dig när du väl är redo att börja skolan igen. 🙂
  (sen kan jag ju även säga att man har svårare att lära sig saker ju äldre man blir. Jag är inte alls lika bra på matte som jag var för 3 år sedan. haha!)

  Reply
 52. Jennifer december 25, 2009 at 1:51 e m

  Du är så grymt stark tjej, du ska inte behöva ta skit ifrån andra – men samtidigt ska du inte slänga skit på andra heller. Men ta jullov från allt bajs och häng bara med de som får dig att må bra, kör ditt race, samla kraft och när du känner dig stark nog så snackar du med din pappa och tar itu med problemen.
  YOU GO GIRL! 🙂

  Reply
 53. RRRRR december 25, 2009 at 2:04 e m

  välkommen till tonåren… grattis du är normal…

  Reply
 54. Cassandra december 25, 2009 at 2:06 e m

  Det är bara du som kan leva ditt liv. Ingen kommer göra åt dig, så gör det bästa för dig själv. Du lever inte tillräckligt länge för att ta åt dig massa skit.

  Reply
 55. Jessika december 25, 2009 at 2:14 e m

  Asså allas pappor tjatar om korta kläder, klart. De vill ju inte se sin dotter med korta kläder när andra tänder på det och börjar snacka skit.
  De tjatar också om städa rumt o sånt skit, men vem bryr sig.. ta inte åt dig bara(K)

  Reply
 56. Anonym december 25, 2009 at 2:23 e m

  go paow <3

  Reply
 57. Jonas december 25, 2009 at 2:41 e m

  Lär dig att ALLT INTE HANDLAR OM DIG…

  Reply
 58. MAndy december 25, 2009 at 2:55 e m

  Jag tycker det är fint att du vågar visa dig skör på det här sättet i din blogg. Det var ett fint inlägg. Jag lider också av panikångest och vet hur det känns att behöva hålla allt det onda inne. Du borde vara stolt att du kan visa dig på det här ”sättet” i din blogg. Det är moget att visa känslor och jag tycker du borde göra det oftare och inte ha den ”perfekta” imagen. Det är mänskligt att visa känslor.

  Reply
 59. Anneli december 25, 2009 at 2:56 e m

  Var glad att du har en pappa som bryr sig, även om han kan va dålig på att lägga fram saker på ”rätt sätt”. Det kan inte va lätt att va förälder till en ”strulig” tonåring. Att vilja hjälpa, att vilja se ens barn må bra men inte kunna nå fram på rätt sätt.

  Du verkar vara ganska vilsen, som så många andra i din ålder, men mår man seriöst dåligt o har svårt att hålla sin innanför ramarna av vad som är OK så bör man kanske söka hjälp.

  Visst att du är tonåring nu o att man får vara omogen o oansvarg då, men glöm inte att allt man gör får konekvenser o att de val du gör nu påverkar ditt liv även kommande år.

  Hur kul kommer det va att behöva börja i gymnasiet som 20-åring tror du? Du kommer ångra dig nåt grymt om du inte ser till o skärper till dig med skolan nu. Du kommer inte kunna leva på din blogg sen under ditt vuxna liv…

  Nej, du borde som sagt söka hjälp o försöka ta tag i din situation, för din egen skull… Kram.

  Reply
 60. nadja december 25, 2009 at 2:57 e m

  Du är underbar, du är guld värd. Fatta de! Du förstår inte hur många som känner likadant och sen tittar på bilder på dig och känner sig sämre bara för att du är fin.
  Du är en skit fin och säkert en skit trevlig person.
  Paulina glöm all skit ett nytt år kommer snart. Och kom ihåg detta.. du gör så att jag mår bra när du skriver dina roliga inlägg.

  Du är guld värd! <3

  Kram Nadja

  Reply
 61. Dani december 25, 2009 at 3:02 e m

  åhhh fyfan vad jag känner igen mig i allt det där . så sjukt mycket ! alltid ha en massa jävla krav men man har ingen ork och från skolan och alla jävla blickar som menar att men lika väl kunde vara död för man gör ändå ingen nytta och allt jävla piss folk som försöker säga till en hur man ska vara men som egentligen bara ser ner på en ! jag är exat lika dan som dig skiter fullständigt om någon blir skadad eller är ledsen för jag orkar inte och kan inte känna något för dom även fast man skulle vilja ibland ! jävla skit är det ! har haft konstan panik ångest sen 5:an (jag går i nian nu) och vill knappt gå utanför dörren ibland just för att ja är rädd för att folk ska se igenom mitt hårda yttre och mitt iskalla jag för är det något som inte finns så är det att gråta bland folk. men det är väll såhät livet är man tror att det här ska vara dom bästa åren bara för att man är ung ! men man får väll hoppas att det blir bra ! försök iaf att kämpa på !

  Reply
 62. emelie december 25, 2009 at 3:14 e m

  Jag brukar inte ofta kommentera men nu kände jag att du behöver en stor KRAM!
  Jag tycker verkligen att du är jättebra!! Bry dej inte om att vara som alla andra vill, var dej själv, jag tycker att du verkar jättemysig!!
  Du kan väl börja plugga vid 70 om du känner för det (:
  En jättestor kram från mej och ett gott nytt år <3

  Reply
 63. Hanna december 25, 2009 at 3:15 e m

  Jag förstår hur du känner dig. Jag lider av depression och panikångest. Det är fan inte kul. Jag känner igen mig med det du skrev om din pappa. Min pappa brukar säga till mig att jag är psykiskt störd, kontrollfreak, svartsjuk osv osv. Det leder till panikångestattacker. Jag har precis börjat äta antidepressivt efter flera år av depression.

  Men gumman, det kommer bli bättre. Jag känner inte dig, men jag tänker på dig! du får gärna maila mig om du känner för det. Min mail är cp, men jag gjorde den när jag var 11… Kram

  Reply
 64. nicole december 25, 2009 at 3:18 e m

  HAHAHAHAH du har ingen aning vad skitzo är …… hahahaha, mycket allvarligare än vad du tror

  Reply
 65. Martina december 25, 2009 at 3:20 e m

  Det är otroligt respektlöst att sitta och skriva att du lider av scitzofreni. Nej det gör du inte. Säkert inte av panikångest heller. Du vet ingeting om dessa sjukdomar och jag kan försäkra dig om att en person som lider av dessa sjukdomar på riktigt ALDRIG skulle berätta det offentligt för 30 000 (Fler eller mindre, vet inte hur mycket läsare du har.) Det är inget man skyltar med. Du är så otroligt omogen. Prata ALDRIG mer om sjukdomar du inte vet ett skvatt om din korkade unge. Ju mer du försöker vara mogen och vuxen ju mer misslyckas du. Var den gamla dumma Paow som egentligen inte var speciellt dum eftersom att hon var en vanlig tonåring och inte denna nya omogna Paow som leker vuxen och gör sig ännu mer korkad. Du måste förstå att folk blir upprörda när du påstår att du lider av dessa hemska sjukdomar. Tro mig, det är inget man vill lida av. Det är inget man skyltar med för flera tusen människor om man har. Lycka till med ditt liv, hoppas du växer upp PÅ RIKTIGT snart.

  Reply
 66. p december 25, 2009 at 3:24 e m

  äckel kalla dig inte schizofren om du inte är det, det är en hemsk diagnos att leva med, fjortis det e hormoner du har

  Reply
 67. Amelie december 25, 2009 at 3:51 e m

  Du är tonåring. Dina känslor är normala och det betyder inte att du är psykiskt sjuk.

  Reply
 68. emelie december 25, 2009 at 3:55 e m

  Jag förstår hur du känner, men du kan inte hela tiden tänka ”jag är en ungdom, det är såhär vi gör”. För det är bara försvar. Dricka alkohol och sådant är inte något typiskt man ska göra i ungdomen, inte något typiskt man ska göra som 14-17åring liksom. Man kan inte ens se det på det sättet.

  Men förstår du känner, har likadant.

  Reply
 69. emelie december 25, 2009 at 3:57 e m

  Btw, Dessie går med h*riga kläder, super & däckar och betèr sig rent som en FJORTIS. Jämnför dig aldrig med henne. Det är allt jag säger.

  Du kan som sagt dricka alkohol med måtta. Det är faktiskt moget gjort för din ålder. Kolla bara på Dessie, hur det kan spåra ur.

  Hon är pinsam. Hennes föräldrar om några borde skämmas!

  Reply
 70. Hannah december 25, 2009 at 3:58 e m

  Var glad att du har en pappa som bryr sig och han har dessutom rätt. Du ser ofta förjävlig ut, klär dig som en slampa och beter dig som ett riktigt pinsamt as så han skäms över dig med all rätt. Lyssna på honom istället för att bete dig så fjortisaktigt.

  Reply
 71. Paulina december 25, 2009 at 4:12 e m

  gumman, jag känner precis som du <3 sjukt läskigt men jag hade kunnat skriva den texten, du är grym paow! starkt av dig att skriva det här och dom här idioterna som kommenterar är ju uppenbart helt sjuka i huvudet och har ingen aning vad dom snackar om ? love it, att du alltid är ärlig och inte spelar nått du inte är, du klarar det! nytt år snart också det ska bli bääääst kram

  Reply
 72. Anonym december 25, 2009 at 4:34 e m

  tjaa alla är inte födda för att gå i skolan.

  Reply
 73. elin december 25, 2009 at 4:37 e m

  fyfan :(, tänker på dig!

  Reply
 74. Anonym december 25, 2009 at 4:43 e m

  Det jobbigaste är när folk försöker övertyga en om att man är tonåring och sånna känslor är NORMALT? Att må dåligt är fan i mej inte normalt eller okej.

  Peace

  Reply
 75. amanda december 25, 2009 at 4:49 e m

  Kämpa på. Har samma sak som händer för mig atm.
  Föräldrar som säger att ja måste banta osv. Så kämpa på -det är allt jag kan ge dig

  Reply
 76. Amanda december 25, 2009 at 4:49 e m

  Jag tycker att det är sjukt att du skriver att du är Schizofren när du säkert inte har någon aning om att det är en sjukdom och vad den innebär. Panikångest är jobbigt och vanligt. I tonåren är det oftast som du beskriver. Been there, done that. Men man får stå ut.

  Reply
 77. :): december 25, 2009 at 4:58 e m

  KRAM!

  Reply
 78. Anonym december 25, 2009 at 5:02 e m

  Livet suger, men vafan LEV MED DET. Och bara för att du har haft panikångest attacker så betyder det inte att du är schizofren, seriöst väx upp förfan! Schizofreni är en allvarlig psykisksjukdom som du omöjligt kan ha. fyfan jag spyr på folk som låtsas ha psykiska sjukdomar när de inte vet ett skit hur det är att leva med psykiska sjukdomar och aldrig varit i kontakt med det. väx upp förfan paow!

  Reply