Kom hem nu..

Hello bitches!

Förlåt för lite dålig update men har ju filmat nästan hela dagen.. Först kom dom hit och filmade och sen så åkte vi in till stan. Sen så lämnade dom oss fred och jag och Annie drog till Taco bar. Efter det in till stan och jag sprang runt i verenda affär och hittade lite kläder faktiskt. Men spontanshoppade mest bara-för-att.. Min plånbok började kännas lite tom he-he.

Köpte även en julklapp till Annie ( och ja hon var med) och gav den till henne. En blå jacka, skit snygg! Lite smink osv. Ni får se snart!

desxarEn bild från idag. Redigerade den med en cool effekt ^^Håller på att lära mig fotoshop haha. ( dock inte för att redigera mitt utseende jag lovar!)

äännie

Ännie 😀

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Svårt att hittat lugnet Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *