Nog med att vara bitterfitta

Jag är nog en rätt grinig människa, blir lätt irriterad och har svårt att förlåta. Aja, förlåt för ”gudsinlägget”, men det är så jag tycker och tänker och alla får självklart tro vad dom vill, även om det är rätt ologiskt..

Jag ska i alla fall möta upp Alma, Ballie och Dessie kl. 8. Ja, ni hörde rätt, jag behöver prata med henne både på gott och ont. Hon är trots allt en rätt bra människa, kanske lite omogen och spårad (vem är inte det?). Man har väl vänner som ska hjälpa en att komma upp på rätt spår igen? Vi ska trots allt göra TV ihop, tillsammans med dom andra bloggarna. Det går upp och ner, jag är besviken mest tror jag. Gosh, aja whatever. Nu ska jag lyfta min feta röv och gå och duscha, fixa mig och sen gå ut och möte Alma. Skulle möta Annie egentligen, men får inte tag på henne. Aja Kiss and goodbajs.

Haha snyggt. Jag och Alma bejb 🙂Picture0943

Julklappar till den du älskar mest

Posted in: Livsstil
Kommentarer (47)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *