Nu ska jag sova

38 graders feber och hosta innan nyårsafton. But I don’t care, imorgon ska det festas. Och vem och vad kan hindra mig? Ingen aning faktiskt.. Men lär ju inte gå utan nyårskyss imorgon i alla fall, haha.

Lite konstigt att jag blev sjuk så fort! Kände mig lite tröttare än vanligt när jag vaknade, men sen vart det bra fram till niotiden på kvällen, då sa det bara ”DONK” så fick jag värsta febern, frossa, illamående och yrsel. Usch ,det är inte kul hoppas att det bli bättre tills imorgon.

Godnatt <3

Bild 20

Jag och lilla Tjilivippen ska fira nyår imorgon!

Skicka en nyårspresent med Sendly.se

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *