Nu ska jag sova

38 graders feber och hosta innan nyårsafton. But I don’t care, imorgon ska det festas. Och vem och vad kan hindra mig? Ingen aning faktiskt.. Men lär ju inte gå utan nyårskyss imorgon i alla fall, haha.

Lite konstigt att jag blev sjuk så fort! Kände mig lite tröttare än vanligt när jag vaknade, men sen vart det bra fram till niotiden på kvällen, då sa det bara ”DONK” så fick jag värsta febern, frossa, illamående och yrsel. Usch ,det är inte kul hoppas att det bli bättre tills imorgon.

Godnatt <3

Bild 20

Jag och lilla Tjilivippen ska fira nyår imorgon!

Skicka en nyårspresent med Sendly.se

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Melina Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *