Sjukt seg!

God morgon säger jag nu. Har inte riktigt hunnit göra det. He-He.

Sov till typ fyra idag, men har ingenting att göra här, visst är det trevligt och så.. Men när det är en massa middagar hit och dit och sen så är det inte så mycket mer, jag har inte gått utanför dörren sedan julafton. Längtar hem! Så igår fick jag värsta ångesten och började gråta för att det inte fanns några biljetter hem =( Buhuhu.. Så om jag sover länge så går allting mycket fortare. Good huh? Nej, men inte riktigt lika bra för bloggen..

Ska i alla fall åka hem riktigt tidigt imorgon. Till alla mina vänner! Gosh vad jag saknar alla.. Och jag vill verkligen festa… Gosh.. Men men, jag kommer hem imorgon i alla fall.

Picture0532

Humbucker Piercingsmycken!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *