Såg att Kissie ”kopierat” mitt inlägg, mina idéer precis som hon gör för alla andra, men det är väl så hon jobbar, snor andras idéer och försöker göra det en aning proffsigare. Samma sak med hennes videoinlägg, t.ex. när hon var uppe och åt mitt i natten. Fick hon från Dessie som gjorde exakt så för ca 2 månader sen. Sen så ja, jag ser ju småsaker (i alla fall när hon ”lånar” från mig, Dollyblond och Dessie) även om det är gamla saker. Men aja, no shit. Det är helt lugnt, det är ju så hon bloggar!

Det kan inte vara lätt att inte vara kreativ, och jag har trott att jag är den mest fantasilösa människa på jorden. Tack vare Kissie så höjdes min självkänsla en del, men är ändå glad för att jag samtidigt inspirerar folk.. Och ja ni kommer ju ihåg henes ”new bff.” Min ide 😉 aja whatever. Puss på dig.

kissiemjaouu 025

Såg även att Amir ”härmat” mig också. Sweet…

Kalkon till jul?
Picture0820

Här finns billiga och snygga hoods från 129:-!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (49)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *