Viktnoja?

DennisM skriver att jag är smal så det måste vara ett tecken. Dundundun.. Nej, men seriöst jag börjar känna mig fet, efter all denna julmat. Det är inte bra att svälta sig, man mår illa dyngnet runt och efter ett tag så smakar vatten piss. All denna räkna kalorier grej som Alma börjat med förstår jag mig inte riktigt på. Super hejvilt och så går hon och frågar på Donken hur många kalorier en hambrugare har i sig.. Och när dom svarade ”typ 200” så blev Alma ivrig och sa vi måste ut och springa. På Almas vis så joggar man med en cigarett i munnen..

Tror faktiskt att det där med vikten har med psyket att göra. Jag har alltid eller ja, har varit, pinnsmal och aldrig haft någon aptit, tyckt om råa saker (jag tycker alltså inte om lagad mat) typ. Med tanke på att min pappa äger mataffärer så kan man tycka att han behövt göda mig, men nej nej. Jag har aldrig i hela mitt liv innan brytt mig om hur mycket eller hur lite jag ätit, fram till nu. Och då har jag blivit typ smällfet, fast det kanske också bara är i psyket? Men jag anser inte att mina jeans inte går att knäppa längre, ångest!.. Nej men jag har alltid vart smal, och nu är jag typ mullig.. Hemska tanke. Känner inte igen mig själv :S


Här var jag fint lagom smal..

Utbilda Dig Till Bartender i Spanien & Thailand www.barkurser.se

(Visited 12 times, 1 visits today)

118 Comments

 1. jäärva december 26, 2009 at 11:39 e m

  föööörs tror jag hih

  Reply
 2. Anonym december 26, 2009 at 11:42 e m

  asso herreguuud du vet att du e och har alltid varit sjukt smal så håll fucking käften!! du vill bara att andra tjejer ska känna sej feta din äckliga hora

  Reply
 3. nattieslife, december 26, 2009 at 11:43 e m

  Du är jätte fin som du är och du är inte tjock någonstans!

  Reply
 4. moae december 26, 2009 at 11:45 e m

  hoppas att du har haft en bra dag! 🙂

  Reply
 5. Mira december 26, 2009 at 11:47 e m

  Jag känner igen mig, och det är verkligen inte kul det där.
  Gick upp nästan 10 kilo i somras på grund av mina p-piller, nu när jag har slutat med dem så märker jag att jag börjar gå ner igen.
  Men trust me, från 42 till 52 kilo var INTE kul och det syntes (och syns) rejält!

  Reply
 6. linda f december 26, 2009 at 11:50 e m

  Du har sån tråkigt blogg nuför tiden skriver bara om problem att du hatar julen att du är tjock, öl, som om du vore smart genom att skriva om problem herregud sluta lilla gumman

  Reply
 7. elin december 26, 2009 at 11:54 e m

  jävlar vad fin klänning 😀

  Reply
 8. fia december 26, 2009 at 11:58 e m

  paulina du är jättefin som du är, du är verkligen inte tjock någonstans! älskar din blogg

  Reply
 9. Mia december 27, 2009 at 12:00 f m

  skulle du kunna via en bild på vad du anvåänder för locktång och sånt hur du fixar ditt hår! 🙂

  Reply
 10. Madde december 27, 2009 at 12:06 f m

  få inte för dig att du är mullig nu, för det är du INTE! Låt inte psyket förstöra nu… du är fin som du är 🙂

  Reply
 11. patricia december 27, 2009 at 12:07 f m

  asså ta å ge dej duhar ju jättefin kropp du e ju smal ju ?
  varför ska du gå ner i vikt ?om det e för kkillarnas skull så ska ju dom gilla dej för den du e inte för hur du ser ut ? elle jo man vill ju inte ha fulaste tjejen men lixom Du behöver verkligen inte gå ner i vikt det lovar jag dej för det e bara onödigt.. -.-
  Du e inte fet ?? jag som e 95a e mulligare än dej men jag bryr mig inte så mkt om de för jag har det jag mest älskar min falij å mina vänner 😛

  Reply
 12. Nea december 27, 2009 at 12:08 f m

  haha ojoj xD han är nog lite för blond och sliskig för min smak 😉

  Reply
 13. elin december 27, 2009 at 12:08 f m

  Men i Thailand var du jätte fint smal ? Kan du verkligen ha förändrats så mycket sen dess?

  Reply
 14. Anonym december 27, 2009 at 12:18 f m

  asså seriöst, hur orkar du? mullig? hur tror du folk som faktiskt är lite överviktiga känner när du skriver att du är mullig när du är pinnsmal? jaja fortsätt såra folk om du tycker det är så kul

  Reply
 15. olivia december 27, 2009 at 12:22 f m

  du är ju jättefin paow! =)

  Reply
 16. dafinaa' december 27, 2009 at 12:25 f m

  sweet klänning =)

  Reply
 17. A-dr3am december 27, 2009 at 12:27 f m

  Damn vad snygg!

  Reply
 18. MARIA ♥ december 27, 2009 at 12:32 f m

  Jag tycker faktiskt du är lagom smal nu, det är mycket finare!
  Du är inte tjock någonstans, lovar 😀 <3

  Reply
 19. Julia. december 27, 2009 at 12:36 f m

  Fet? Ursäkta? Fet vars då?
  Du.. du är långt ifrån fet. och ännu längre ifrån smällfet bruden!
  Okej, jag vet inte hur du ser ut nu, eftersom var ett tag sen du hade en hel bild på dig. – som du tagit nydligen.
  Och när du var i thailand (stavning?) så varu smal, fint smal. på gränsen att va för smal.
  Inte kan du väl ha förändrats i storleken sen dess så mycket som det låter?

  skrev du inlägget för uppmärksamhet.. eller för att du verkligen tycker så, och har ångest, typ?
  dock tror jag på första alternativet eftersom det.. ja, det låter mest rimligt.

  Reply
 20. Anonym december 27, 2009 at 12:37 f m

  jag tycker du ser lagom smal ut, typ som alla andra i din ålder. du ser inte anorektiskt ut liksom 🙂 bara normal.

  Reply
 21. Sandra december 27, 2009 at 12:40 f m

  En fråga bara.. Varför måste du alltid snacka skit i BLOGGEN om dina ”vänner”? Känner du dig bättre då? Om det inte är Dessie så är det Alma, Amir eller någon random. Där lyser din osäkerhet igenom.

  Och helt ärligt, ja – du har gått upp i vikt. Det har vi sett, du har fått kurvor och love handles. Men ena sekunden skriver du ju att du tycker att du har fått en fin kropp och att du gillar det? Nej, du är inte tjock. Du är normal. Men ja, du trodde väl inte att din ämnesomsättning skulle vara lika bra hela ditt liv? Nästan alla kommer till ett stadie där man börjar gå upp i vikt, då man faktiskt inte kan äta vad som helst längre, kanske där det sitter? Du har gått upp i vikt. Och du var fint smal på bilden, i somras. Men du är inte tjock nu.

  Reply
 22. evelina december 27, 2009 at 12:56 f m

  du är fortfarande smal 😀
  jättefint hår på bilden med 😀

  Reply
 23. katarina december 27, 2009 at 1:04 f m

  du är verkligen inte mullig! tycker du är jättefin som du är!;)

  Reply
 24. alex december 27, 2009 at 1:09 f m

  herregud va fin klänning!

  Reply
 25. Anonym december 27, 2009 at 1:11 f m

  men palla skriva du e mullig >.< du e fittan smalare än mig ooch jag är smal!

  Reply
 26. SARA december 27, 2009 at 1:24 f m

  MEN LÖNT ATT SKRIVA SÅDANT HÄR, DU FÖRSTÅR VÄL ATT TJEJR SOM FAKTISKT (!) ÄR MULLIGA TAR ÅT SIG? Oh yes. Stop being a attention whore, go and have fun. Vikt är inte allt här i världen, RIGHT?

  Reply
 27. anonym december 27, 2009 at 1:28 f m

  Paow! Jag tycker du är otroligt fin och perfekt smal, skulle döda för att se ut som dig! Helt otroligt hur din blogg bara bättrats och bättrats med tiden och när man läser bloggen märker man hur vuxet du tänker. Jag tycker inte du ska bry dig så mycket eller klaga, för du är bra som du är! Jag skulle tro att det finns… ganska… otroligt många som tycker som mig.

  Reply
 28. tanya december 27, 2009 at 1:30 f m

  Paaoow!!!!
  DU E SÅ JÄVLA SÖÖÖT PÅ BILDEN HONEY!!!!
  sjuuuuuukt fin :”)
  lyssna inte på dom andra.. som e bara avendsjuka på dig! de lovar jag.

  Reply
 29. Melina december 27, 2009 at 1:33 f m

  Sluta nu, du är verkligen inte tjock någonstans… Allt snack om vikt hit och dit får ens självkänsla att ligga på botten. Du säger att du har bra självförtroende, men ändå så nojjar du över din vikt som ligger långt under normalvikt. Du har fått jättefina former nu och ser inte längre ut som en 12årig pojke. Du måste nog tänka om där tjejen. Allas självförtroende dalar upp & ner då och då. Men du som inte har något att oroa dej för borde lägge det på hyllan, och leva livet istället…. Shit vilken lång text jag skrev, men hoppas att du läser och tar åt det, för alla behöver lite pepptalk ibland..

  Reply
 30. sindy december 27, 2009 at 1:35 f m

  Det kallas att börja få en kvinno kropp. Grattis.
  Du är snygg och fin så som du är, nu kommer kurvorna -i hope- vilket kommer att göra dig ÄNNU snyggare.
  Klaga när du är fet och överviktig på RIKTIGT istället och inte nu när du e smal och fin.

  Reply
 31. Emma december 27, 2009 at 1:36 f m

  du är sjukt smal, även ännu. säg inte att du är mullig!!
  du är inte det. hatar viktnojan och all vikthets!

  Reply
 32. catrinenicole december 27, 2009 at 1:37 f m

  Antingen vill du att alla ska tycka synd om dig och skriva; Neeeej du är absolut inte fet!

  Eller så har du allvarliga problem, anorexia eller något för du är sjukligt smal..Säger det inte för att vara taskig men så är det..

  Reply
 33. Anonym december 27, 2009 at 1:51 f m

  snälla , onödigt inlägg , vet du har fet man känner sig ?
  inte kul …

  Reply
 34. k december 27, 2009 at 2:07 f m

  paow snälla. Du ska va en förebild och även om du inte vill va det lr bryr dig ett skit så tar många efter dig och lyssnar på va du säger så sluta uppmana folk till bantning. Vill du få alla att gå ner i vikt och bli helt galna så fortsätt men snälla tänk lite också.
  Allt du skiver påverkar folk och det är bara jävligt onödigt att uppmana folk till att vara kritiska mot sig själva, ingen mår bra av det. Jag har själv bullumi och vill inte att någon annan i hela världen förtjänar att drabbas av den svåra sjukdomen som börja med en bantning.
  Så lägg ner vikthetsen det skadar bara

  Reply
 35. annamria december 27, 2009 at 2:39 f m

  ställ dig bredvid en amerikansk tjockis!
  du e inte alls tjock snälla du.
  du har en jätte fin kropp!

  Reply
 36. Anonym december 27, 2009 at 2:52 f m

  DU ÄR SÅ JÄVLA PERFEKT SOM DU KAN BLI JUST NU!! 🙂

  Reply
 37. Camilla december 27, 2009 at 8:25 f m

  mullig my ass!

  Reply
 38. Emm december 27, 2009 at 8:57 f m

  Du har inte blivit tjock 😛 du har fått höfter.
  du är ung och växer fortfarande.

  Reply
 39. jdikfldös december 27, 2009 at 9:40 f m

  Du är ju fan sjuk i huvudet.
  Du ser ju ut som ett jävla anorexiaoffer och du kallar dig fet?
  Det enda som kommer vara fett är när jag slår sönder dig, din äckliga slampa.
  Din blogg är så tråkig och du är så jävla ful, ser ut som en jävla kanin med en panna hög som eiffeltornet.

  Reply
 40. LÄS OOCH TÄNK december 27, 2009 at 9:58 f m

  antingen vill du att vi ska skriva att oh nej du är inte mullig du är jätte smal bara för att du inte klarar av att ta hand om ditt jjävla konstiga problem! det visar bara att du har dålig stil .. men annars tycker jag din blogg är bra, bättre än kissie men du skriver för mycket skit.
  TYCKER JAG

  Reply
 41. Sofia december 27, 2009 at 10:18 f m

  Ju äldre man blir desto mer kvinliga former får man. Förut kanske du inte hade så mycket former men dom har börjat komma fram nu 🙂

  Reply
 42. Louice december 27, 2009 at 10:23 f m

  du är verkligen nt mullig eller fet vad du nu vill kalla det?
  när du skriver så sänker du faktist inte bara ditt självförtroende, utan
  massa andra tonårstjejer’s också.. just so you know,
  but i love you still:)<3

  Reply
 43. Anonym december 27, 2009 at 10:48 f m

  du är ju inte fet ! jag vet hur du känner för jag känner samma sak. hopaps det löser sig !

  Reply
 44. Linda december 27, 2009 at 10:55 f m

  känner precis så som du känner.. tror de sitter i psyket bara 🙂 hoppas jag iaf!
  eftersom alla andra säger att jag är pinnsmal, förutom JAG, så måste ju något vara fel med en själv isåfall !

  Reply
 45. Anonym december 27, 2009 at 11:12 f m

  Misslyckad provokation 🙂

  Reply
 46. e december 27, 2009 at 11:21 f m

  Paow du börjar bara bli kvinna på riktigt! jag var PRECIS likadan…

  Reply
 47. Linn december 27, 2009 at 11:27 f m

  KOMMENTERA MIN BLOGG SÅ KOMMENTERAR JAG DIN 😀

  Reply
 48. Malin december 27, 2009 at 11:28 f m

  SLUTA Paulina.. Du är låååångt ifrån Mullig, och flera års lång tid bort från fet.. =S Sluta säga så, jag ser upp till dig och är sjukt avis på din fina kropp..

  Säg inte att du eh mullig, då känner jag mig lönnfet, jag som redan inte tycker om mig själv.. =/ sluta tänk negativt, du lever EN gång..

  Reply
 49. Elsa december 27, 2009 at 11:28 f m

  Seriöst du är inte fet, du är för smal. hellre lite mullig än smal som ett skelett!

  Reply
 50. ????? december 27, 2009 at 11:44 f m

  varifrån är klänningen???

  =)

  Reply
 51. Hilda december 27, 2009 at 11:44 f m

  Du verkar vara den vettigaste av alla dina vänner. Alla verkar ytliga och osmarta som du umgås med. Är dina vänner riktiga vänner? Du verkar vara en klok tjej. Och du behöver inte känna någon viktnojja för du är fruktansvärt smal.
  Tänk över saker och ting runt omkring dig. Du verkar ta mer skit än vad du behöver. Kör ditt egna race, det vinner du på i längden!

  Reply
 52. elise december 27, 2009 at 11:47 f m

  där var du alldelsess för smal, nu är du perfekt ! 🙂

  Reply
 53. ????? december 27, 2009 at 1:09 e m

  hur mkt vägde du som minst?
  hur mkt väger du nu?

  Reply
 54. Sophie december 27, 2009 at 1:13 e m

  Du är verkligen jätte smal på den bilden, sjukt snygg i håret iallafall!

  Reply
 55. natha december 27, 2009 at 1:14 e m

  men du är fin som du är, du är smal! :O

  Reply
 56. natha december 27, 2009 at 1:16 e m

  du är ju smal och fin! du är verkligen INTE tjock! !!!!

  Reply
 57. natha december 27, 2009 at 1:21 e m

  Paow, vikt är en så otroligt liten del av livet, vikt kommer aldrig betyda nåt för någon annan än för dig själv, killar kommer att älska dig för personen du är inte vad du väger! Oroa dig inte!

  Reply
 58. men...:) december 27, 2009 at 1:27 e m

  DU ÄR JÄTTESMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! snälla söta rara du ä sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt smal och allt annat än ”mullig” du måste verkligen gå upp i vikt nuuuuuuuuuuu! sluta att tänka så! Skriv upp på en lapp: jag är smal jag är smal jag är smal! jag vill verkligen att du ska förstå det! Gulliga du!<33 det får inte hända, 😉

  Reply
 59. Anonym december 27, 2009 at 1:30 e m

  Du är ju ung. Man växer när man blir äldre!

  Reply
 60. Katja december 27, 2009 at 1:36 e m

  Asså paow du mååååste byta din heater den e såå jävla ful! Ja vet att du har finare bilder än den där som din profilbildsak den är nog den snyggaste bilden på dej. o så lägger du ut en bild som kan vara vem som helst på bilden för de e bara ett platt ansikte o fotoshopad fulare en nånsin. Du måste visa ditt naturliga jag och våga se ut som dej. 😉

  Reply
 61. amanda december 27, 2009 at 1:36 e m

  jag tycker personligen att du utstrålar mycket mer mogenhet än tidigare & det är ganska bra. men att omvandlas från att vara en sak till en helt annan är lite överdrivet & jag tycker din blogg börjar tappa det speciella och roliga. eftersom jag läser den med jämna mellanrum så ser man skillnaden. not good.

  & förresten, jag vet att man inte kan hjälpa att man tycker själv att man ser fet ut. men liksom, inse faktiskt & ta tag i ditt psyke innan det går för långt, för om du tycker du är mullig nu, shit..då är något fel.

  Reply
 62. Ellen december 27, 2009 at 1:37 e m

  exakt samma har hänt mig typ. Har alltid varit riktigt smal och nu på senare tiden nu vid jul känns det som att jag har gått upp jätte mycket. Men ska jag vara ärlig så är jag fortfarande smal det bara känns som att jag inte är det och jag har fruktansvärd ångest!

  Reply
 63. anna december 27, 2009 at 2:33 e m

  paulina,
  jag har aldrig förut kommenterat något av dina inlägg,men nu ska jag vara helt ärlig.
  jag tycker att du är en jättebra bloggerska men jag är inte ditt fan om man säger så, jag är inte heller den som ogillar dig, absolut inte.
  måste bara säga att du är inte mullig, i promise!
  jag har samma känsla nu efter all julmat o skit.
  jag vågar inte äta saker somär onyttiga oh känner bara att jag måste dra ut o springa några mil.
  du måste lita på när andra säger att du är smal , för jag lovar att om du var fet så skulle folk ha sakt det, och menat det.
  alla som säger att du är fet nu, dom driver med dig för dom tror att du bara vill ha uppmärksamhet när du säger det,jag vet att det inte är så.
  jag TROR jag vet ungefär hur du känner dig.. osäker ?
  paulina, lita på dina vänner som säger till dig att du är smal,jag vet att denna fjuttiga kommentar nog inte betyder ngt, jag ville bara säga ärligt 🙂

  ha de bra!

  Reply
 64. Anonym december 27, 2009 at 2:40 e m

  Det kallas puberteten sötnos!

  Reply
 65. Sarah december 27, 2009 at 2:56 e m

  Hej paow!
  jag har en fråga till dig och hoppas verkligen du svarar. antingen på mejl eller här. jag piercade min tunga igår, och kan knappt äta. äter bara yoghurt,hur var de för dig? mådde du också illa och darrade och sådär? kram

  Reply
 66. wtf december 27, 2009 at 3:19 e m

  Herregud hur fan kan du säga att du är tjock ? Jag är yngre än dig och väger mer men folk tycker jag är smal. Omg vemfan vill se ut som ett skabbigt vandrande skelett? Skit i vad andra tycker, fuck them.

  Reply
 67. Pierre december 27, 2009 at 3:22 e m

  Jag såg dina bilder från THailand och du är inte alls mullig!!

  Reply
 68. Bella december 27, 2009 at 3:54 e m

  Man känner sig som en ballong efter all julmat!

  Reply
 69. eliiin december 27, 2009 at 3:58 e m

  herregud paow asså shit va fiiin du är ! ;o <3
  finaste bilden ja har sätt på LÄNGE ! :DD <3
  puss elin 🙂 <3

  Reply
 70. m-tina december 27, 2009 at 4:10 e m

  men lol, du är smal ! 🙂

  Reply
 71. Rebecca december 27, 2009 at 4:11 e m

  tyck lite mer synd om dig själv. eller går det?

  Reply
 72. Jasmine december 27, 2009 at 4:11 e m

  Ja, fin i håret var du då iallafall!

  Reply
 73. Tovis december 27, 2009 at 4:17 e m

  Hehe.
  typ ALLA tjejer blir ju ”mulligare” då de är i 20-årdåldern eller slutet av tonåren, så var det med mig o alla kompisar. You’re just getting some curves, babe!!
  Det är naturligt och har inget att göra med psyket eller matvanor för det mesta.

  Reply
 74. Sanna december 27, 2009 at 4:20 e m

  Skit snygg bild och grymt läcker klänning!!!
  Var har du köpt den??

  Reply
 75. Elin december 27, 2009 at 4:23 e m

  Du är inte mullig! du är perfekt=)

  Reply
 76. viks december 27, 2009 at 4:51 e m

  Ja du är fan skitfet paulina so måste banta nu nu nu innan du dör i hjärtsvikt!!!!!!!!!!

  Reply
 77. olivia december 27, 2009 at 4:58 e m

  Det är exakt samma sak för mig just nu , jag har alltid varit smal och inte behövt bry mig om hur mkt eller hur lite jag äter, haft jätte bra ämnesomsättning och så. Men nu börjar ja gå upp i vikt och blir lite orolig för att ja inte ska ha kvar samma kropp om nåt år:p men kroppen förändras ju när man blir äldre så det finns väl inte så mkt man kan göra kanske bara tänka på vad man stoppar i sig:) och det är ju fint med kurvor också:)

  Reply
 78. s december 27, 2009 at 5:17 e m

  ämnesomsättningen förändras med åldern, folk som är smala när dom är una är inte lika smala när dom blir äldre.

  Reply
 79. Finni december 27, 2009 at 5:25 e m

  Hur gammal är du? 15? Det kallas puberteten 🙂 Man kommer inte alltid kunna ha storlek 24 i jeans om man inte är väldigt liten i kroppen. Man växer och får höfter och bröst och allt därtill!

  Vänta du bara tills du blir gravid. Jag är arton år och har gått upp 13 kg hittills. Där kan vi snacka ångest 😛

  Reply
 80. Hannah december 27, 2009 at 6:28 e m

  TACK för att du får mig att känna mig fet som en gris. Måste du skriva ut såna saker som att du är mullig när du är jättesmal?! Kul för alla oss som är normalsmala men ändå större än dig. Eller de som är lite krurviga/mulliga, hur tror du de känner sig nu? Har man inte världens bästa självförtroende (tex jag) så tar man åt sig.. mycket!!

  Reply
 81. Hannah igen december 27, 2009 at 6:31 e m

  Btw, såg jag dig i somras på ett kafé. Du var GRYMT smal då, alltså alldeles FÖR smal. Inget illa menat men din kropp såg ut som en åttaårings. Och nu säger jag verkligen sanning. Så var glad om du nu fått liiiite mer skinn på kroppen för fan!

  Och du, jag gillar dig! Så tro inte jag menar något illa. Du är en jättesöt tjej som verkar jättesnäll!

  Reply
 82. Julia december 27, 2009 at 6:59 e m

  MEN VISST ! Asså vem känner sig inte tjock! Ska inte äta under hela 10′! Euww :S

  Reply
 83. Frida december 27, 2009 at 7:06 e m

  Paulina! Du är jättesöt och inte varken mullig eller fet.
  Du har en av dom finaste kropparna jag har sett!
  Gå inte med och gör som dina dumma vänner som bantar ihjäl sig – du kommer garanterat se bättre ut än dom om du låter bli. : ) Tänk långsiktigt..

  Reply
 84. ebba december 27, 2009 at 8:15 e m

  kommer tyvärr att sluta läsa din blogg nu ! det är ju faktiskt tragiskt att du ska sitta och säga att du är smällfet ! vet du vad man känner sej då? neej justdet !

  Svar: Be my guest, du har din uppfattning, jag har min.

  Reply
 85. Anonym december 27, 2009 at 8:26 e m

  haha asså du är ju helt störd, du snackar skit om dina kompisar i varedna inlägg du skriver

  Reply
 86. Emma december 27, 2009 at 8:43 e m

  Hej Paulina, var är klänningen ifrån? 🙂

  Reply
 87. Marre december 27, 2009 at 8:55 e m

  Vill bara gratulera, din kropp håller på att utvecklas till en kvinnas kropp. Du är väldigt snygg, fast du själv kan kanske inte uppskattar förändringarna ännu. Personligen tycker jag bara att det dryga halvåret jag fäljt din blogg så har du bara blivit vackrare och vackrare, så gör som Beyonce, visa dina sexiga kurvor. Du är en kvinna och har inget att skämmas för. Det tar en stund att vänja sig. Men det är sexigare med både bröst och höfter än att se ut som ett benrangel. Hoppas du haft en bra jul. (Ps. Att kunna vara barnslig är bara ett tecken på självdistans, vilket betyder att det är Superbra. Du är bara roligare att umgås med då för dina kompisar, spännande oberäknelig)….:D

  Reply
 88. Mirre december 27, 2009 at 9:36 e m

  älskar hans blogg 😀

  Reply
 89. Anonym december 27, 2009 at 10:03 e m

  Paow du är verkligen inte fet!

  *Du har en jätte vacker kropp som många tjejer drömmer om!*

  Låt dig inte påverkas av vad andra säger, t.ex. bilderna från Thailand var jätte fina på dig och din kropp! 😀

  Reply
 90. maja december 27, 2009 at 11:11 e m

  men snälla lilla tjej.. du har inte börjat bli fet, snarare har din kropp börjat utvecklas. hur smal man än håller sig kan en vuxen kvinnokropp aldrig (okej, väääldigt sällan) mäta sig med en 14 årings barnkropp! man får rundare former på armar, låt ansikte, mage o rumpa. bara töntigt att tänka sådär! sådär känner alla tjejer i din ålder, just för att kroppen börjar förändras.

  Reply
 91. Anonym december 27, 2009 at 11:33 e m

  hahha du, alltid varit pinnsmal? hördu du liknar en kossa!

  Reply
 92. Becki december 28, 2009 at 12:24 f m

  Du är hur fin som helst Paaaaaaaow!
  Grym blogg, keep up the good work! själv har jag nyss börjat… segt 😀

  Reply
 93. Jessica december 28, 2009 at 12:49 f m

  Jag tycker att du borde vara nöjd med dig själv, antingen så säger du att
  du är tjock för att rycka åt dig massa uppmärksamhet eller så är det för
  att du har dåligt självförtroende. Men det ska du inte behöva ha, för du
  har verkligen en jätte fin kropp! Och… om du äter mindre nu så får du anorexia,
  och hur kul är INTE det? Inge alls. Så jag ber dig Paow, du ska varken behöva äta
  mer eller mindre. Fortsätt att äta som du alltid gjort och var nöjd med det som redan är fint skapat. Jag tycker att du borde ta åt dig det som jag har skrivit nu,
  för antingen som stämmr det eller så stämmer det inte alls. Du kanske sitter bakom
  tagentbordet och skrattar så tårarna rinner, men det är du själv som gör dig till åtlöje.

  Reply
 94. Anonym december 28, 2009 at 3:14 f m

  Du kanske börjar inta kvinnligare former? 🙂 Jag har också alltid varit smal och i gymnasiet så fick jag köpa massa nya jeans för att mitt bäckenben började växa mer

  Reply
 95. eorke december 28, 2009 at 11:09 f m

  du är i den åldern du går upp i vikt, det är normalt och du ska göra det. man får lite ångest, men träna så får du inte onödigt fett 🙂

  Reply
 96. Matilda december 28, 2009 at 1:49 e m

  Du gillar ju inte att vara lagom? bestäm dig

  Reply
 97. AGNEÄÄÄS december 28, 2009 at 3:08 e m

  Du är lite sjuk i huvet. Den där Tanya som tror att man blir avundsjuk!! Hon är också dum i huvet. Jag svär. du är inte mullig, du är nästan fööör smal. men du vill ju att alla ska säga: Du är fin som du är. visst det är du. men palla att du skriver så… jag lider av anorexia, det va phsyket som fick mig att få det… vill bara säga att det är inte värt det. hur ,ycket uppmärksamhet du vill få.. trust me. inte värt det!

  Reply
 98. felicia december 28, 2009 at 8:46 e m

  men asså hur kan du ens tänka tanken att du är tjock?
  du är ju skitsmal! asså säg inte att du tycker att du är tjock, tänk dom som är tjocka på riktigt och läser att du tycker att du är smal? då borde dom ju tycka att dom är jäääättetjocka!
  ja tar inte åt mig av sånt eftersom ja är smal och ja har råkat säga massor med gånger ”shiet vad tjocka lår ja har” medans folk runt om kring mig hade dubbelt så stora? dom blev inte direkt så glada på mig 😮

  Reply
 99. Josephine december 29, 2009 at 2:16 f m

  du är absolut inte mullig, du har fått former bara. så är det ju för alla, kroppen man har uner högstadiet följer inte med resten av livet.

  Reply
 100. malin december 29, 2009 at 3:38 f m

  du kanske bara har ”mensmage” 🙂 och det är juletider, då går väl de flesta upp i vikt antar jag 🙂 försök att äta åtminstone tre gånger om dagen om du mår illa, och om du känner dig tjock kan du ju träna? 🙂 kram!

  Reply
 101. ida december 29, 2009 at 1:26 e m

  men snälla paow.. hör du inte själv hur dumt det låter att väga 42 kg?
  Förut var du bara ben, ett vandrande benrangel. Nu har du både kött och ben, och har fått en sån jävla fin kropp – kroppen som seriöst alla skulle döda för.

  Jag tyckte du sa att du är nöjd med dig själv nu när du har börjat ätit mer. Och det ska du fan vara också. 47 kg är INGENTING, du kan lika gärna lägga på dig 3 kg till och fortfarande vara otroligt fin.

  Snälla, skärp dig med dietsnacket och om att du är ”mullig”. Du är så vacker så att du fan inte ens anar det själv. Fortsätt som du gör nu, mat ska fan vara en njutning inte nånting som man förknippar med ångest.

  Paow, din kropp är perfekt, så håll igen.

  Reply
 102. agnes december 29, 2009 at 8:08 e m

  vart har du köppt din klänning? :O grymt fin

  Reply
 103. Anonym december 30, 2009 at 9:06 f m

  Psykolog eller träning, det är bara att välja?

  Reply
 104. Fikusenfilip december 30, 2009 at 2:22 e m

  Du får rycka upp dig själv.
  Jag har anorexi och tänker konstant på hur jag ser ut och mår dåligt när jag blir mätt. Men va fan, om folk runtomkring säger att man är smal och om man har den minsta klädstorleken så måste det ligga någonting i det.
  Jag gjorde/gör som så att jag skiter i hur min kropp ser ut så länge jag får plats i mina kläder och skyler den med kläder. Man går ju inte gärna utan kläder om man känner sig tjock.
  Så lev som du gör och bry dig först när kläder börjar bli små eller inte sitter bra längre.
  Du är fin och borde fokuser på det du gillar hos dig själv och inte på det som känns dåligt eller fel.

  Reply
 105. Anonym december 30, 2009 at 2:58 e m

  Du måste skriva var du köper alla dina fina klänningar och toppar!! Jag dör

  Reply
 106. Anonym december 31, 2009 at 6:55 e m

  Kolla hur många kommentarer du får om att du inte är tjock.
  Säger det dig ingenting att du söker efter såna kommentarer?
  Och jag tror att trots att du fått alla dessa kommentarer så kommer du ändå inte vara nöjd. Du kanske borde fundera på varför du har såna där tankar om dig själv.
  Jag har själv varit i samma situation. Alla skriver att du är fin och du uppfattar dig själv på ett helt annat sätt. Du behöver jobba på din självkänsla..

  Reply
 107. Kajsa januari 1, 2010 at 2:04 e m

  du är fin i din kropp.. var nöjd ! 🙂
  jättefin klänning också varifrån ? 😮

  Reply
 108. maria januari 5, 2010 at 2:49 e m

  BANTA DÅÅ. ASSÅ SLUTA SÄGA ATT DU är tjock vill du likna dom emd skellett eller. det verkar som det

  Reply
 109. chasmine januari 6, 2010 at 8:53 f m

  Pinsamt, pinsamt! -.-

  Reply
 110. Elvira januari 6, 2010 at 1:47 e m

  Hej paow!
  Jag undrade bara om du kunde berätta var klänningen är köpt, är helt fast, urläcker!

  Reply
 111. Jocke juli 14, 2010 at 3:43 e m

  Jävla anneroxia!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *