Viktnoja?

DennisM skriver att jag är smal så det måste vara ett tecken. Dundundun.. Nej, men seriöst jag börjar känna mig fet, efter all denna julmat. Det är inte bra att svälta sig, man mår illa dyngnet runt och efter ett tag så smakar vatten piss. All denna räkna kalorier grej som Alma börjat med förstår jag mig inte riktigt på. Super hejvilt och så går hon och frågar på Donken hur många kalorier en hambrugare har i sig.. Och när dom svarade ”typ 200” så blev Alma ivrig och sa vi måste ut och springa. På Almas vis så joggar man med en cigarett i munnen..

Tror faktiskt att det där med vikten har med psyket att göra. Jag har alltid eller ja, har varit, pinnsmal och aldrig haft någon aptit, tyckt om råa saker (jag tycker alltså inte om lagad mat) typ. Med tanke på att min pappa äger mataffärer så kan man tycka att han behövt göda mig, men nej nej. Jag har aldrig i hela mitt liv innan brytt mig om hur mycket eller hur lite jag ätit, fram till nu. Och då har jag blivit typ smällfet, fast det kanske också bara är i psyket? Men jag anser inte att mina jeans inte går att knäppa längre, ångest!.. Nej men jag har alltid vart smal, och nu är jag typ mullig.. Hemska tanke. Känner inte igen mig själv :S


Här var jag fint lagom smal..

Utbilda Dig Till Bartender i Spanien & Thailand www.barkurser.se

(Visited 32 times, 1 visits today)

118 Comments

 1. jäärva december 26, 2009 at 11:39 e m

  föööörs tror jag hih

  Reply
 2. Anonym december 26, 2009 at 11:42 e m

  asso herreguuud du vet att du e och har alltid varit sjukt smal så håll fucking käften!! du vill bara att andra tjejer ska känna sej feta din äckliga hora

  Reply
 3. nattieslife, december 26, 2009 at 11:43 e m

  Du är jätte fin som du är och du är inte tjock någonstans!

  Reply
 4. moae december 26, 2009 at 11:45 e m

  hoppas att du har haft en bra dag! 🙂

  Reply
 5. Mira december 26, 2009 at 11:47 e m

  Jag känner igen mig, och det är verkligen inte kul det där.
  Gick upp nästan 10 kilo i somras på grund av mina p-piller, nu när jag har slutat med dem så märker jag att jag börjar gå ner igen.
  Men trust me, från 42 till 52 kilo var INTE kul och det syntes (och syns) rejält!

  Reply
 6. linda f december 26, 2009 at 11:50 e m

  Du har sån tråkigt blogg nuför tiden skriver bara om problem att du hatar julen att du är tjock, öl, som om du vore smart genom att skriva om problem herregud sluta lilla gumman

  Reply
 7. elin december 26, 2009 at 11:54 e m

  jävlar vad fin klänning 😀

  Reply
 8. fia december 26, 2009 at 11:58 e m

  paulina du är jättefin som du är, du är verkligen inte tjock någonstans! älskar din blogg

  Reply
 9. Mia december 27, 2009 at 12:00 f m

  skulle du kunna via en bild på vad du anvåänder för locktång och sånt hur du fixar ditt hår! 🙂

  Reply
 10. Madde december 27, 2009 at 12:06 f m

  få inte för dig att du är mullig nu, för det är du INTE! Låt inte psyket förstöra nu… du är fin som du är 🙂

  Reply
 11. patricia december 27, 2009 at 12:07 f m

  asså ta å ge dej duhar ju jättefin kropp du e ju smal ju ?
  varför ska du gå ner i vikt ?om det e för kkillarnas skull så ska ju dom gilla dej för den du e inte för hur du ser ut ? elle jo man vill ju inte ha fulaste tjejen men lixom Du behöver verkligen inte gå ner i vikt det lovar jag dej för det e bara onödigt.. -.-
  Du e inte fet ?? jag som e 95a e mulligare än dej men jag bryr mig inte så mkt om de för jag har det jag mest älskar min falij å mina vänner 😛

  Reply
 12. Nea december 27, 2009 at 12:08 f m

  haha ojoj xD han är nog lite för blond och sliskig för min smak 😉

  Reply
 13. elin december 27, 2009 at 12:08 f m

  Men i Thailand var du jätte fint smal ? Kan du verkligen ha förändrats så mycket sen dess?

  Reply
 14. Anonym december 27, 2009 at 12:18 f m

  asså seriöst, hur orkar du? mullig? hur tror du folk som faktiskt är lite överviktiga känner när du skriver att du är mullig när du är pinnsmal? jaja fortsätt såra folk om du tycker det är så kul

  Reply
 15. olivia december 27, 2009 at 12:22 f m

  du är ju jättefin paow! =)

  Reply
 16. dafinaa' december 27, 2009 at 12:25 f m

  sweet klänning =)

  Reply
 17. A-dr3am december 27, 2009 at 12:27 f m

  Damn vad snygg!

  Reply
 18. MARIA ♥ december 27, 2009 at 12:32 f m

  Jag tycker faktiskt du är lagom smal nu, det är mycket finare!
  Du är inte tjock någonstans, lovar 😀 <3

  Reply
 19. Julia. december 27, 2009 at 12:36 f m

  Fet? Ursäkta? Fet vars då?
  Du.. du är långt ifrån fet. och ännu längre ifrån smällfet bruden!
  Okej, jag vet inte hur du ser ut nu, eftersom var ett tag sen du hade en hel bild på dig. – som du tagit nydligen.
  Och när du var i thailand (stavning?) så varu smal, fint smal. på gränsen att va för smal.
  Inte kan du väl ha förändrats i storleken sen dess så mycket som det låter?

  skrev du inlägget för uppmärksamhet.. eller för att du verkligen tycker så, och har ångest, typ?
  dock tror jag på första alternativet eftersom det.. ja, det låter mest rimligt.

  Reply
 20. Anonym december 27, 2009 at 12:37 f m

  jag tycker du ser lagom smal ut, typ som alla andra i din ålder. du ser inte anorektiskt ut liksom 🙂 bara normal.

  Reply
 21. Sandra december 27, 2009 at 12:40 f m

  En fråga bara.. Varför måste du alltid snacka skit i BLOGGEN om dina ”vänner”? Känner du dig bättre då? Om det inte är Dessie så är det Alma, Amir eller någon random. Där lyser din osäkerhet igenom.

  Och helt ärligt, ja – du har gått upp i vikt. Det har vi sett, du har fått kurvor och love handles. Men ena sekunden skriver du ju att du tycker att du har fått en fin kropp och att du gillar det? Nej, du är inte tjock. Du är normal. Men ja, du trodde väl inte att din ämnesomsättning skulle vara lika bra hela ditt liv? Nästan alla kommer till ett stadie där man börjar gå upp i vikt, då man faktiskt inte kan äta vad som helst längre, kanske där det sitter? Du har gått upp i vikt. Och du var fint smal på bilden, i somras. Men du är inte tjock nu.

  Reply
 22. evelina december 27, 2009 at 12:56 f m

  du är fortfarande smal 😀
  jättefint hår på bilden med 😀

  Reply
 23. katarina december 27, 2009 at 1:04 f m

  du är verkligen inte mullig! tycker du är jättefin som du är!;)

  Reply
 24. alex december 27, 2009 at 1:09 f m

  herregud va fin klänning!

  Reply
 25. Anonym december 27, 2009 at 1:11 f m

  men palla skriva du e mullig >.< du e fittan smalare än mig ooch jag är smal!

  Reply
 26. SARA december 27, 2009 at 1:24 f m

  MEN LÖNT ATT SKRIVA SÅDANT HÄR, DU FÖRSTÅR VÄL ATT TJEJR SOM FAKTISKT (!) ÄR MULLIGA TAR ÅT SIG? Oh yes. Stop being a attention whore, go and have fun. Vikt är inte allt här i världen, RIGHT?

  Reply
 27. anonym december 27, 2009 at 1:28 f m

  Paow! Jag tycker du är otroligt fin och perfekt smal, skulle döda för att se ut som dig! Helt otroligt hur din blogg bara bättrats och bättrats med tiden och när man läser bloggen märker man hur vuxet du tänker. Jag tycker inte du ska bry dig så mycket eller klaga, för du är bra som du är! Jag skulle tro att det finns… ganska… otroligt många som tycker som mig.

  Reply
 28. tanya december 27, 2009 at 1:30 f m

  Paaoow!!!!
  DU E SÅ JÄVLA SÖÖÖT PÅ BILDEN HONEY!!!!
  sjuuuuuukt fin :”)
  lyssna inte på dom andra.. som e bara avendsjuka på dig! de lovar jag.

  Reply
 29. Melina december 27, 2009 at 1:33 f m

  Sluta nu, du är verkligen inte tjock någonstans… Allt snack om vikt hit och dit får ens självkänsla att ligga på botten. Du säger att du har bra självförtroende, men ändå så nojjar du över din vikt som ligger långt under normalvikt. Du har fått jättefina former nu och ser inte längre ut som en 12årig pojke. Du måste nog tänka om där tjejen. Allas självförtroende dalar upp & ner då och då. Men du som inte har något att oroa dej för borde lägge det på hyllan, och leva livet istället…. Shit vilken lång text jag skrev, men hoppas att du läser och tar åt det, för alla behöver lite pepptalk ibland..

  Reply
 30. sindy december 27, 2009 at 1:35 f m

  Det kallas att börja få en kvinno kropp. Grattis.
  Du är snygg och fin så som du är, nu kommer kurvorna -i hope- vilket kommer att göra dig ÄNNU snyggare.
  Klaga när du är fet och överviktig på RIKTIGT istället och inte nu när du e smal och fin.

  Reply
 31. Emma december 27, 2009 at 1:36 f m

  du är sjukt smal, även ännu. säg inte att du är mullig!!
  du är inte det. hatar viktnojan och all vikthets!

  Reply
 32. catrinenicole december 27, 2009 at 1:37 f m

  Antingen vill du att alla ska tycka synd om dig och skriva; Neeeej du är absolut inte fet!

  Eller så har du allvarliga problem, anorexia eller något för du är sjukligt smal..Säger det inte för att vara taskig men så är det..

  Reply
 33. Anonym december 27, 2009 at 1:51 f m

  snälla , onödigt inlägg , vet du har fet man känner sig ?
  inte kul …

  Reply
 34. k december 27, 2009 at 2:07 f m

  paow snälla. Du ska va en förebild och även om du inte vill va det lr bryr dig ett skit så tar många efter dig och lyssnar på va du säger så sluta uppmana folk till bantning. Vill du få alla att gå ner i vikt och bli helt galna så fortsätt men snälla tänk lite också.
  Allt du skiver påverkar folk och det är bara jävligt onödigt att uppmana folk till att vara kritiska mot sig själva, ingen mår bra av det. Jag har själv bullumi och vill inte att någon annan i hela världen förtjänar att drabbas av den svåra sjukdomen som börja med en bantning.
  Så lägg ner vikthetsen det skadar bara

  Reply
 35. annamria december 27, 2009 at 2:39 f m

  ställ dig bredvid en amerikansk tjockis!
  du e inte alls tjock snälla du.
  du har en jätte fin kropp!

  Reply
 36. Anonym december 27, 2009 at 2:52 f m

  DU ÄR SÅ JÄVLA PERFEKT SOM DU KAN BLI JUST NU!! 🙂

  Reply
 37. Camilla december 27, 2009 at 8:25 f m

  mullig my ass!

  Reply
 38. Emm december 27, 2009 at 8:57 f m

  Du har inte blivit tjock 😛 du har fått höfter.
  du är ung och växer fortfarande.

  Reply
 39. jdikfldös december 27, 2009 at 9:40 f m

  Du är ju fan sjuk i huvudet.
  Du ser ju ut som ett jävla anorexiaoffer och du kallar dig fet?
  Det enda som kommer vara fett är när jag slår sönder dig, din äckliga slampa.
  Din blogg är så tråkig och du är så jävla ful, ser ut som en jävla kanin med en panna hög som eiffeltornet.

  Reply
 40. LÄS OOCH TÄNK december 27, 2009 at 9:58 f m

  antingen vill du att vi ska skriva att oh nej du är inte mullig du är jätte smal bara för att du inte klarar av att ta hand om ditt jjävla konstiga problem! det visar bara att du har dålig stil .. men annars tycker jag din blogg är bra, bättre än kissie men du skriver för mycket skit.
  TYCKER JAG

  Reply
 41. Sofia december 27, 2009 at 10:18 f m

  Ju äldre man blir desto mer kvinliga former får man. Förut kanske du inte hade så mycket former men dom har börjat komma fram nu 🙂

  Reply
 42. Louice december 27, 2009 at 10:23 f m

  du är verkligen nt mullig eller fet vad du nu vill kalla det?
  när du skriver så sänker du faktist inte bara ditt självförtroende, utan
  massa andra tonårstjejer’s också.. just so you know,
  but i love you still:)<3

  Reply
 43. Anonym december 27, 2009 at 10:48 f m

  du är ju inte fet ! jag vet hur du känner för jag känner samma sak. hopaps det löser sig !

  Reply
 44. Linda december 27, 2009 at 10:55 f m

  känner precis så som du känner.. tror de sitter i psyket bara 🙂 hoppas jag iaf!
  eftersom alla andra säger att jag är pinnsmal, förutom JAG, så måste ju något vara fel med en själv isåfall !

  Reply
 45. Anonym december 27, 2009 at 11:12 f m

  Misslyckad provokation 🙂

  Reply
 46. e december 27, 2009 at 11:21 f m

  Paow du börjar bara bli kvinna på riktigt! jag var PRECIS likadan…

  Reply
 47. Linn december 27, 2009 at 11:27 f m

  KOMMENTERA MIN BLOGG SÅ KOMMENTERAR JAG DIN 😀

  Reply
 48. Malin december 27, 2009 at 11:28 f m

  SLUTA Paulina.. Du är låååångt ifrån Mullig, och flera års lång tid bort från fet.. =S Sluta säga så, jag ser upp till dig och är sjukt avis på din fina kropp..

  Säg inte att du eh mullig, då känner jag mig lönnfet, jag som redan inte tycker om mig själv.. =/ sluta tänk negativt, du lever EN gång..

  Reply
 49. Elsa december 27, 2009 at 11:28 f m

  Seriöst du är inte fet, du är för smal. hellre lite mullig än smal som ett skelett!

  Reply
 50. ????? december 27, 2009 at 11:44 f m

  varifrån är klänningen???

  =)

  Reply
 51. Hilda december 27, 2009 at 11:44 f m

  Du verkar vara den vettigaste av alla dina vänner. Alla verkar ytliga och osmarta som du umgås med. Är dina vänner riktiga vänner? Du verkar vara en klok tjej. Och du behöver inte känna någon viktnojja för du är fruktansvärt smal.
  Tänk över saker och ting runt omkring dig. Du verkar ta mer skit än vad du behöver. Kör ditt egna race, det vinner du på i längden!

  Reply
 52. elise december 27, 2009 at 11:47 f m

  där var du alldelsess för smal, nu är du perfekt ! 🙂

  Reply
 53. ????? december 27, 2009 at 1:09 e m

  hur mkt vägde du som minst?
  hur mkt väger du nu?

  Reply
 54. Sophie december 27, 2009 at 1:13 e m

  Du är verkligen jätte smal på den bilden, sjukt snygg i håret iallafall!

  Reply
 55. natha december 27, 2009 at 1:14 e m

  men du är fin som du är, du är smal! :O

  Reply
 56. natha december 27, 2009 at 1:16 e m

  du är ju smal och fin! du är verkligen INTE tjock! !!!!

  Reply
 57. natha december 27, 2009 at 1:21 e m

  Paow, vikt är en så otroligt liten del av livet, vikt kommer aldrig betyda nåt för någon annan än för dig själv, killar kommer att älska dig för personen du är inte vad du väger! Oroa dig inte!

  Reply
 58. men...:) december 27, 2009 at 1:27 e m

  DU ÄR JÄTTESMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! snälla söta rara du ä sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt smal och allt annat än ”mullig” du måste verkligen gå upp i vikt nuuuuuuuuuuu! sluta att tänka så! Skriv upp på en lapp: jag är smal jag är smal jag är smal! jag vill verkligen att du ska förstå det! Gulliga du!<33 det får inte hända, 😉

  Reply
 59. Anonym december 27, 2009 at 1:30 e m

  Du är ju ung. Man växer när man blir äldre!

  Reply
 60. Katja december 27, 2009 at 1:36 e m

  Asså paow du mååååste byta din heater den e såå jävla ful! Ja vet att du har finare bilder än den där som din profilbildsak den är nog den snyggaste bilden på dej. o så lägger du ut en bild som kan vara vem som helst på bilden för de e bara ett platt ansikte o fotoshopad fulare en nånsin. Du måste visa ditt naturliga jag och våga se ut som dej. 😉

  Reply
 61. amanda december 27, 2009 at 1:36 e m

  jag tycker personligen att du utstrålar mycket mer mogenhet än tidigare & det är ganska bra. men att omvandlas från att vara en sak till en helt annan är lite överdrivet & jag tycker din blogg börjar tappa det speciella och roliga. eftersom jag läser den med jämna mellanrum så ser man skillnaden. not good.

  & förresten, jag vet att man inte kan hjälpa att man tycker själv att man ser fet ut. men liksom, inse faktiskt & ta tag i ditt psyke innan det går för långt, för om du tycker du är mullig nu, shit..då är något fel.

  Reply
 62. Ellen december 27, 2009 at 1:37 e m

  exakt samma har hänt mig typ. Har alltid varit riktigt smal och nu på senare tiden nu vid jul känns det som att jag har gått upp jätte mycket. Men ska jag vara ärlig så är jag fortfarande smal det bara känns som att jag inte är det och jag har fruktansvärd ångest!

  Reply
 63. anna december 27, 2009 at 2:33 e m

  paulina,
  jag har aldrig förut kommenterat något av dina inlägg,men nu ska jag vara helt ärlig.
  jag tycker att du är en jättebra bloggerska men jag är inte ditt fan om man säger så, jag är inte heller den som ogillar dig, absolut inte.
  måste bara säga att du är inte mullig, i promise!
  jag har samma känsla nu efter all julmat o skit.
  jag vågar inte äta saker somär onyttiga oh känner bara att jag måste dra ut o springa några mil.
  du måste lita på när andra säger att du är smal , för jag lovar att om du var fet så skulle folk ha sakt det, och menat det.
  alla som säger att du är fet nu, dom driver med dig för dom tror att du bara vill ha uppmärksamhet när du säger det,jag vet att det inte är så.
  jag TROR jag vet ungefär hur du känner dig.. osäker ?
  paulina, lita på dina vänner som säger till dig att du är smal,jag vet att denna fjuttiga kommentar nog inte betyder ngt, jag ville bara säga ärligt 🙂

  ha de bra!

  Reply
 64. Anonym december 27, 2009 at 2:40 e m

  Det kallas puberteten sötnos!

  Reply
 65. Sarah december 27, 2009 at 2:56 e m

  Hej paow!
  jag har en fråga till dig och hoppas verkligen du svarar. antingen på mejl eller här. jag piercade min tunga igår, och kan knappt äta. äter bara yoghurt,hur var de för dig? mådde du också illa och darrade och sådär? kram

  Reply
 66. wtf december 27, 2009 at 3:19 e m

  Herregud hur fan kan du säga att du är tjock ? Jag är yngre än dig och väger mer men folk tycker jag är smal. Omg vemfan vill se ut som ett skabbigt vandrande skelett? Skit i vad andra tycker, fuck them.

  Reply
 67. Pierre december 27, 2009 at 3:22 e m

  Jag såg dina bilder från THailand och du är inte alls mullig!!

  Reply