All denna drama

Mina s.k. ”vänner” får sitta och skriva hur mycket dom vill i sina bloggar, och så fort jag försvarar mig så framstår jag som en idiot? Att så fort jag gör något fel som t.ex. Annie skrev så ”sjunker jag i eran ögon”. Men när jag försvarar mig så är jag en stor fet nolla ? Gud, jag förstår inte..

Så fort jag väljer att inte umgås med någon, t.ex. som Annie, Josef och Steffi… Jag kan säga så här – jag och Steffi är väldigt olika, och Annie, ja, vi klickar helt enkelt inte. Och Josef, dom som känner mig eller honom vet att jag har all rätt i världen att ”kasta bort” honom.

Egentligen så borde jag inte bry mig, men jag kan inte ta hur mycket skit som helst. Jag är bara människa. Vad jag tycker som störiga männiiskor tar jag väldigt gärna skit för, men att mina vänner går ut och offentligt idiotförklarar mig när jag bara sagt att jag inte vill umgås längre… Det accepterar jag bara inte.

Sen så tycker jag synd om Dennis, jag har väl trott lite olika om honom, han har bara kommit lite emellan allt. Han är neutral och håller sig utanför allting det är det jag gillar med honom. Sen allt med Amir, jag har både pratat med Amir och Rosanna om allt Josef sagt.

Ni måste förstå att jag ”som bloggare själv” kan inte umgås med någon som snackar skit och skvallrar saker om mig till andra storbloggare? Sen skapar en skvallerblogg? Jag bjuder med honom gratis till Göteborg och han snackar skit om mig DÄR nere? Neeej nu ska jag inte skriva något mer, jag vill inte ha fjortontusen vänner som bara kräver att man ska höra av sig. Jag vet var jag har mina vänner, har aldrig mått bättre. Nu umgås jag med folk jag tycker om! Punkt slut.

Slut på allt skitnsack. Nu ska min blogg inte innehålla rasism och skitsnack utan hjärtan och åsikter!

UPDATE: Angående vad jag skrivit om ”rasism”, varför skriver då vääääldigt många att jag är en äcklig hora och att dom ska döda mig? Det bevisar bara hur rätt jag har. Jag säger inte att jag inte tycker om utlänningar, utan att jag inte tycker om störiga invandrare, om ni nu inte är störiga och går runt bah ”fuck sverige bre”, ”jävla svenne hora” så ta inte åt er. Men jag har fått ett antal mordhot p.g.a. av det jag skrev.

Jag kan faktiskt säga att såna borde åka hem till sina hemländer, där behövs dom i alla fall om dom ändå bara ska bråka. Jag drar inte alla över en kam, bara dom som förstör och bråkar. KALLA MIG GÄRNA RASIST. Men då förstår ni inte vad det ordet betyder. Men det är min åsikt, och om jag nu skulle bli misshandlad för det så visar ju allt på att jag har rätt? Så det är rätt åt alla störiga människor t.ex. dom som skriver att jag är en äcklig hora och borde dö…

(Visited 38 times, 1 visits today)

106 Comments

 1. therese januari 29, 2010 at 9:09 e m

  sant! skit i dom,
  du äger paulina <3

  Reply
 2. emma=) januari 29, 2010 at 9:10 e m

  bra skrivet, håller me dig man ska bara va me dem man tkr om. go girl 😛 p o k=)

  Reply
 3. Anonym januari 29, 2010 at 9:13 e m

  du är den enda vettiga bloggarn ;P

  Reply
 4. Tanyk januari 29, 2010 at 9:15 e m

  Bra där… stå på dig 🙂

  söt du är

  Reply
 5. Hannah januari 29, 2010 at 9:16 e m

  You go girl 🙂 Kör ditt egna race nu! Du klarar av det 🙂

  Reply
 6. emilie januari 29, 2010 at 9:16 e m

  Tycker dt e bra Paulina.. Förstår faktiskt när du säger att du inte vill ha vissa personer i ditt liv, som säger att de är ens vänner men egentligen pratar skit bakom ryggen på en.. Har själv gått igenom dt och har sopat de som beter sig som sopor och mår super idag med människor som faktiskt är bra för mig.. Så stå på dig! 🙂

  Reply
 7. Anonym januari 29, 2010 at 9:17 e m

  Det var bra skrivet, du skriver rätt ofta bra saker när det kommer till dina åsikter om saker och ting. ^^ hoppas du hittar mer äkta kompisar i allafall! 🙂

  Reply
 8. anna januari 29, 2010 at 9:22 e m

  det är bra att du tar steget och umgås med dem du tkr om , inte alla är så starka å klarar av det.

  Reply
 9. sabina januari 29, 2010 at 9:24 e m

  du är den ärligaste bloggaren.
  du är så bäst.

  Reply
 10. E - en blogg om allt januari 29, 2010 at 9:25 e m

  du är bäst paow, som paris din stalker säger.
  du är perfekt!

  Reply
 11. Malin januari 29, 2010 at 9:29 e m

  FJORTISBRÅK!!!

  Reply
 12. Sandra januari 29, 2010 at 9:30 e m

  Du växer i mina ögon. I början såg jag dig som en fjortis, vilket jag inte gilla. Läste din blogg för att den ändå var underhållande. Antingen har du växt upp eller så förstår jag dig mera nu, eller båda kanske?:) Jag tycker iaf att du verkar vara en bra människa! 🙂

  Reply
 13. Anonym januari 29, 2010 at 9:40 e m

  håller med dig, utlänningar kan säga VAD dom vill, dom kan säga massa saker emot sverige o svenskar utan att det rastitiskt men om en svensk säger en enda sak som kan låta rasistisk så blir vi rasister om du fattar 😛 även om inte ALLA invandrare/utlänningar whatever är jobbiga men dom som är dt kan FAKTSIGT åka tillbaka :p en i min klass säger att chile är så bra och så vidare och att sverige suger o är sämst jag o massa andra tipsa honom att åka tillbaka då 😛

  Reply
 14. dmartinsson januari 29, 2010 at 9:46 e m

  Bra att du stå på dig Paulina!

  Reply
 15. Louise januari 29, 2010 at 9:46 e m

  paow, du har helt rätt! Jag står på DIN sida här.. fan ta alla människor som skriver massa skit! 🙁
  Annars ha en bra kväll 🙂

  Reply
 16. dmartinsson januari 29, 2010 at 9:47 e m

  Det heter ”allt DETTA drama”

  Reply
 17. Jessica januari 29, 2010 at 9:49 e m

  du säger det alla tycker men inte vågar säga!
  stå på dig vännen.. <3

  Reply
 18. ida januari 29, 2010 at 9:55 e m

  Jag förstår dig ang det mer ”rasismen” men det du gör lite fel i att skriva som du gjorde, för du syftar ju på ”invandrarna” men enligt statestiken är det vi svenska/svenska medborgare (vita,blåaögon,blonda) som vandaliserar och stör samhället lika mycket. Precis lika mycket, men det uppmärksammas mer när det är personen med en annan kulturel bakgrund. SÅ du kan inte nu skriva att du inte drar alla över en kant för det gör du lite. Sverige är ett jämnställt land, vi alla bidrar mer eller mindre till allt som händer och det är inte bara ”invandrarna”. Alla borde mötas med samma förutsättningar, och ingen har rätt att bestämma vad som är svenskt eller inte! Jag fick lära mig att vara färgblind, acceptera alla för den person dom va och inte för vart dom kommer ifrån, vilken stad/förort/by dom bor i. Och du som bloggare som faktiskt kan få din röst hörd ute i sverige borde göra något åt det du anser är ett problem! Va den som kämpar för att få ordning på sammhället istället om det är något som stör dig. jag hade velat kämpa för något sånthär, få alla att förstå men min röst når inte ut!

  (ursäkta alla stavfel, men jag va stressad när jag skrev)

  Reply
 19. J skriver januari 29, 2010 at 9:55 e m

  rasissssssssssssssssssssssssssst !

  Reply
 20. Tanya januari 29, 2010 at 9:58 e m

  Ööhh, ursäkta? Haha vilken kommentar du skickade till mig alltså, jag antar att du syftade på gästbloggningen eller hur..men varför går du och snackar en massa skit om Yousef för? Liksom det du sa till hans bror, sen att du tror på allt andra säger. Yousef har själv sagt till mig, den han kan vara mest ärlig mot, att han inte sagt det du tror på om dig!

  Reply
 21. elin januari 29, 2010 at 9:59 e m

  stå på dig, du har rätt att försvara dig mot elaka anklagelser 😀

  Reply
 22. Caroline januari 29, 2010 at 10:00 e m

  Håller med dig. Vissa utlänningar får tydligen säga vad dem vill.
  Känner vissa som säger ut med svennarna, man liksom va fan det är sverige dem har kommit till om dem hatar oss kan dem åka tillbaka till sitt land istället för att försöka ta över vårt? haha lät weird.

  Iaf dem kan kalla oss precis vad dem vill men om vi säger någonting så är vi rasister är inte dem det då lika mycket?
  ååååh blir så jävla sur på invandrare som gör såå!

  Reply
 23. Anonym januari 29, 2010 at 10:02 e m

  Så himla rätt du har alltså! Är själv inte hel svensk utan jag är kurd. Fast jag är svensk medborgare och född här i sverige! Så himla klockrentext måste jag bara säga! Och alla som skriver rasist? FAAAN JAG HÅLLER MED UT MED ALLA IMPORTER SOM KOMMER HIT OLAGLIGT OCH FÖRSTÖR OCH TRAKASSERAR ANDRA! Då menar jag inte dem som håller sig för sig själva och inte beter sig som idioter. Sånna som flydde hit för att inte börja trakassera svenskar osv..

  grym du är paulina, din personlighet växer bara mer och mer!

  Reply
 24. sofia januari 29, 2010 at 10:03 e m

  du har fan helt rätt.stå på dig, och ta ingen skit från nån annan. kör det eget race , du förtjänar det bästa .
  p.s din blogg är bäst

  Reply
 25. ANONYM januari 29, 2010 at 10:09 e m

  Jag Håller med dig !

  Vissa utlänningar kan vara jättesnälla och allt sånnt , men vissa andra dom stör och är bara dumma och begår brått och skadar folk och masssa andra kriminella saker !

  Och jag tkr oxå som dig , dom border åka till sitt hemland i sverige är vi snälla mot avrandra och om man inte uppför sig so man ska göra då kan man fan migåka till sitt hemland !

  Reply
 26. sanita januari 29, 2010 at 10:12 e m

  men shit var blattar kan vara allvarliga inget liv!(fast de berors på vem ) haha okej jag är en sj men jag överdriver nt som vissa!, Nolife. ignorera dom nolifarna!.. dom är avvis paow 🙂

  Reply
 27. Pierre januari 29, 2010 at 10:13 e m

  Jag tycker inte om allt du skriver men jag tycker ännu värre om en del läsares kommentarer…

  Känner du för det så får du (och självklart även dina läsare) gärna kika gärna in på min blogg och rösta fram sveriges fulaste hem. Där hittar du också en sjukt kul grej och ett inlägg om Kissies bildredigeringar! http://klippans.blogg.se är adressen! Trevlig kväll!

  Reply
 28. Pinky januari 29, 2010 at 10:14 e m

  Man ska ju inte behöva ta skit bara för att man ledsnar eller inte vill umgås med vissa människor längre. Så det visar ju bara hur omogna dom är som inte kan ta ett nej.

  Och det där med rasismen förstår jag vad du menar.
  Precis som man bjuder in någon tills ens hem, beter dom sig och sköter sig så är dom ju välkomna, men börjar ens gästar att bråka eller är allmänt otrevligt så har dom inget här och göra. Bara en metafor. Om det handlar om ens hem eller ens land, ingen skillnad. Man ska kunna vett.

  //Pinky

  Reply
 29. L I N N januari 29, 2010 at 10:15 e m

  håller med dig.

  Reply
 30. Anonym januari 29, 2010 at 10:16 e m

  haha rätt åt dej att alla hatar dej ^^,

  Reply
 31. Anonym januari 29, 2010 at 10:18 e m

  Ojdå, märker i kommentarerna att du får dina tolvåriga läsare att bli främlingsfientliga dem också. Detta är inte bra Paow. Don blogg borde läggas ner.

  Reply
 32. Jenny januari 29, 2010 at 10:19 e m

  Ojdå, märker i kommentarerna att du får dina tolvåriga läsare att bli främlingsfientliga dem också. Detta är inte bra Paow. Don blogg borde läggas ner.

  Reply
 33. STOP HATIN' START APPRECIATING' januari 29, 2010 at 10:25 e m

  Asså kan ni sluta säga åk tillbaka?! Vi bor i Sverige och är svenska medborgare, vilket gör att vi har samma rättighet att bo här som vilken annan svensk som helst, så vart får du luft ifrån o säger åk tillbaka. Fattar du inte hur jävla ignorant du är och får dig att låta? OCH ni måste ju fatta nån gång attdet är NI som får alla ”Störiga blattar” att hata Sverige, för att ni svenskar är så jävla rasistiska och orättvisa mot invandrare det är ju därför det är som det är! Jag har vart i många länder och Sverige är nog det kallaste, mest okärleksfulla, rasistiska land jag någonsin sett. Istället för att hacka på invandrarna, förändra er själva för att sitta här o skriva på din meningslösa blogg att du hatar blattar och får massa andra att tro på det gör det liksom inte bättre?…
  Och du, om en blatte skrevs så om en svensk skulle den reagera PRECIS på samma sätt så kom inte o säg att blattar är aggresiva o skit.Och tänk dig att vara blatte här, du motar konstant blickar, kommentarer o skit i media tror du inte att man blir arg o börjar ogilla svenskar? Det är ju synd att detta vackra land styrs av så ignorant åsnehjärnor som hjärntvättar folket, och om man är Stolt svensk så blir man rasist, vrf? Sverige skulle aldrig klara sig utan invandrare AND THAT’S A FACT! (eller juste du går ju inte i skolan)Du som är så svensk o så kunnig kanske ska ta dig en sväng förbi skolan trots allt för du är nog dummast av de alla..:s

  IF YOU WANNA MAKE THE WORLD A BETTER PLACE, TAKE A LOOK AT YOUR SELF THE MAKE A CHANGE!!! – Michael Jackson/ Man in the mirror

  Reply
 34. Emilia januari 29, 2010 at 10:28 e m

  grymt bra sagt!
  Fan ja blir kallad ”jävla svennehora” av invandrare dagligen (går i en skola där 80% är utlänningar) och dom tror att det är helt okej att kalla en det,
  jag är då patriot (då man älsKar sitt land o vill det bästa för landet) därför
  blir jag kallad för ”äckliga rasse jävel”
  men det de flesta invandrare, och även svenskar, tror, är att
  om man är patriot, eller skinhead, ja då måste man va rasse lr nasse,
  Daniel Wretström, en asgrym kille, han blev mördad för sin patriotism,
  då invandrarna som mördade han(bla Danjah, kändis) ansåg att han var nazist.
  Är så J*vla trött på det skitsnacket,
  och varenda jävel som är här och vandaliserar, borde bli hemskickade igen.
  Okej att ta in folk till sverige, men då borde dom iaf va tacksamma ,
  vi ger dem jobb, vi ger dom pengar,
  o av VISSA (inte alla) får vi bara tillbaka mord,skitsnack,misshandel,rån osv.
  Jävligt fel,
  så alla som anser att Paow är rasist för hon har sina åsikter kan ju ba fuck off?!
  Ni är inte värda att bo i Sverige!
  ha det bra, puss <3

  Reply
 35. Anonym januari 29, 2010 at 10:35 e m

  Skit i vad andra säger!! du är så himla klok tycker jag dem andra är bara töntar som fortfarande håller på man märker ju att annie och dem här är besatta av dig! btw håller med dig till 100% är själv invandrare men majoriteten är faktiskt utlänningar som vandaliserar och sånt de är ju mest våld bland invandrartäta områden.. love your blogg ha de bäst paow <3 😀

  Reply
 36. meriam januari 29, 2010 at 10:36 e m

  Skit i vad andra säger!! du är så himla klok tycker jag dem andra är bara töntar som fortfarande håller på man märker ju att annie och dem här är besatta av dig! btw håller med dig till 100% är själv invandrare men majoriteten är faktiskt utlänningar som vandaliserar och sånt de är ju mest våld bland invandrartäta områden.. love your blogg ha de bäst paow <3 😀

  Reply
 37. jasmine januari 29, 2010 at 10:42 e m

  Att kalla foki en risätare och dra alla thailändare över en kam ÄR RASISTISKT. DU ÄR EN RASIST MEN DU E BARA FÖR DUM FÖR ATT FÖRSTÅ DET ORDET.

  Reply
 38. Anonym januari 29, 2010 at 10:50 e m

  Man ger inte pengar till invandrare, de kämpar för pengar och arbetar precis som svenskar gör !

  Reply
 39. O januari 29, 2010 at 10:57 e m

  Herregud, ni har blivit riktigt patetiska med era alla sk ”bloggbråk”. Ena dagen kallar ni varandra för bästa vänner och andra dagen är ni inte vänner. Jag tror ni inte riktigt vet vad ”bästa vänner” innebär.

  Skärp er nu för fan!

  Reply
 40. elin januari 29, 2010 at 11:12 e m

  så jävla cool du e! rätt skrivet

  Reply
 41. koumba januari 29, 2010 at 11:16 e m

  aha ok om jag fattar rätt så gillar du inte störiga invandrare, men du gillar störiga svenskar..? Hm ok.. NÄ MEN VARFÖR INTE bara skriva att du inte gillar störiga människor jag tror inte det spelar någon roll vilket land dom är i när dom håller på så, det finns ju störiga människor överallt tom i sverige så varför inte..

  Svar: Du är inte läskunnig heller? Herregud vad det skall vara svårt att läsa…. Visst finns det störiga människor i Sverige, sådana som är svenska medborgare, födda i Sverige och så vidare, men dom får vi ta hand i landet, men dom som kommer hit och vill ha asyl och sedan pissar på landet och dom som bor här, ja, dom ska inte vara kvar. Hur svårt är det att fatta något så enkelt? Bjuder du hem folk och låter dom vara kvar hemma hos dig när de trashar din lägenhet? Inte? Nä. Just det.

  Reply
 42. Anonym januari 29, 2010 at 11:27 e m

  Jag är själv utländsk och håller faktiskt med dig. Dom som mordhotar dig pågrund av det du skriver tar antagligen åt sig och är själva ”störiga invandrare” eller vad man nu ska kalla dem . Det är absolut inte rasistiskt det du säger! Skulle själv vilja att sådana invandrare försvann härifrån, förstår inte varför dom bor kvar här när det ändå dom gör är att tjata om att dom hatar sverige och ”svennar” så himla mycket.. -.-

  Reply
 43. ida januari 29, 2010 at 11:34 e m

  håller me ang. de där me invandrare och grejer… man drar ju inte alla över samma kam när man säger sådär utan vissa är helt enkelt idioter….dom som bara klagar och klagar och kallar oss svenska tjejer för äckliga horor och sånt skit kan åka hem igen!

  Reply
 44. minischulman januari 29, 2010 at 11:48 e m

  så fort man nämner minsta lilla om utlänningar är man rasist, helt sjukt!

  Reply
 45. isabelle januari 29, 2010 at 11:49 e m

  bra skrivit 🙂
  stå på dig !

  Reply
 46. Nadaah. januari 29, 2010 at 11:56 e m

  alla svenskar här upp som skriver, dom stökar & bråkar, några kanske gör det, men tänk vad svenskana gör, går och våödtar varje flicka som går ensam, det blir samma sak, skyll inte på att Invandrarna förstör, svenskarna deltar lika mycket som invandrarna gör.

  Reply
 47. viks januari 29, 2010 at 11:59 e m

  du trycker bara ner dig själv genom att skriva såna här inlägg. du visar hur svag du är. det är inte bra.

  Reply
 48. viks januari 30, 2010 at 12:02 f m

  du vill inte umgås med folk som snackar skit om dig till andar bloggare? varför umgås du då med amir nu som du tjatat om i ett halvår att det är precis det han gör??? jag tror att du umgås med honom bara för att du inte har nån annan nu. så är det alltid med er ungar. när ni gör er osams med de vänner ni har och plötsligt blir ensamna då plockar ni upp de gamla ur papperskorgen igen. då duger de helt plötsligt igen. haha. jag tycker så synd om såna som er som aldrig har fått känna hur det är o ha en äkta vän.. ni verkar aldrig ens ha varit i närheten av att ha en sån relation.

  Reply
 49. Sara januari 30, 2010 at 12:13 f m

  Dessa idioter som säger att du är rasist är verkligen slarviga av sig när de läser eller så är deras svenska alldeles för dåliga. Jag som bara har G i svenska förstår till och med vad du menar och så kommer dessa idioter och tolka det på ett helt annat sätt. Gaaah, rasister är verkligen något man absolut inte vill bli anklagad till att vara, så de som säger det bör sluta med det direkt. Det är bara så respektlös… Paow sa bara stökiga invandrade. Hon menar då inte lugna invandrare. Är man rasist så menar man både lugna och stökiga, men det menar ju inte Paow.

  Reply
 50. Malin januari 30, 2010 at 12:42 f m

  Lite störande att ingen förstår vad du skriver.

  Själv tycker jag med att alla störande invandrare kan dra hem till sitt hemland. De som skyller på att svenskar är så störande… De bor redan i sitt HEMLAND. De förstör redan för oss. Varför kan inte ni invandrare som är stökiga också bara åka hem och förstöra för er? Ni kan komma tillbaka när ni inte har hat mot oss längre.

  Klart de flesta jobbar och förtjänar sina pengar och är bra för vårt samhälle. Men ni störande objekt.. Vi rädda er från erat eget land, från krig. Ifall Sverige inte passar så kan ni försöka hitta något annat land.

  Och ni som säger att vi svenskar drar alla samma över en kam. Vad gör ni själva?

  Reply
 51. naomi januari 30, 2010 at 12:56 f m

  Men idiot alla som kallar dej svenne har exakt samma syn på människor som du har du dömmer invandrare dom dömmer svennar som är rasister, och du säger att du inte är rasist, vad fan är du då när du säger att alla thailändare beter sig si och så, GÅ OCH HÄNG DEJ!

  Reply
 52. Elin januari 30, 2010 at 1:01 f m

  Håller med till 100%. Jag anser att blattar som inte kan uppföra sig eller lära sig svenska har något i landet att göra. Jag har ingenting emot utläningar som faktiskt beter sig artigt och kan uttrycka sig utan att använa ord som ”mannen, eyy, broshaan, din mamma” men jag tycker verkligen att resten kan fan åka hem till sina länder. Hade jag flyttat till deras arabländer hade jag anpassat mig, visat respekt för deras kultur och lärt mig språket. Nej jag tycker vi skickar hem dem. & turkiet ska inte in i EU enligt mig. Gillar din åsikt 🙂

  Reply
 53. josephine januari 30, 2010 at 1:23 f m

  Det är ju bra ifall vi kan hjälpa invadrare så dom får de bättre här än i sitt land där de är krig, men då får dom fan sköta sig också! bete sig som folk och respektera oss svenskar! 😮 annars kan dom draaaaaaa

  Reply
 54. R januari 30, 2010 at 1:32 f m

  Det finns bara ett alternativ för alla som inte vill se svenskarna som minoritet i sitt eget land och det stavas Sverigedemokraterna.

  Reply
 55. kk januari 30, 2010 at 6:23 f m

  de ”störiga utlänningarna” är väl mest sannolikt uppvuxna här, och då är de ju lika svenska som du, fast kanske bara mer ouppfostrade? Har nog inte att göra med vilken del av världen deras föräldrar kommer ifrån. Det finns väldigt ouppfostrade norrlänningar, tyresöbor och söderbor med;

  Reply
 56. hjärtat januari 30, 2010 at 8:25 f m

  Jag tror att de som blir förbannade blir det för att du kategoriserar och använder ordet invandrare. Du borde säga ”de” som e störiga, för ärligt det finns rötägg inom exakt ALLA kategorier! För till vilket land skulle du skicka störiga svenskarna då? Men jag håller med om att något måste göras åt vandalerna

  Reply
 57. sanna januari 30, 2010 at 8:34 f m

  Du har så rätt! Folk som kommer hit till sverige och bara förstör borde åka tillbaks till sitt eget land.

  Reply
 58. Sofia januari 30, 2010 at 10:11 f m

  Du har så himla rätt, håller med dig till tusen!

  Reply
 59. Beckychu januari 30, 2010 at 10:46 f m

  Jag håller med dig om det sistnämnda. Alla behöver inte ta åt sig om de inte är såna! Jeez.

  Reply
 60. yessica januari 30, 2010 at 11:10 f m

  du är den bästa paow!

  Reply
 61. Anonym januari 30, 2010 at 11:18 f m

  Hejsan !
  Jag tycker det är helt rätt det där sista, för om du skriver som en rastist, och sen komenterar dom som en rastist och skriver att det är sååå FEL, ja men då ska man ju inte hota att dom ska döda dig för att du har en åsikt, man kan tycka den är fel, men ha en J*VLA ANLEDNING DÅ!!!!! jag tyckte det var fel det du skrev, det står jag för, Men det var rätt ändå, håller med till 100%

  Men då ska inte alla andra som inte tycker som du kalla dig nasist och sen HOTA DIG KALLA DIH HORA mm, för vad fan är dom då? jo då är dom RASISTER med,, nästan typ, då är dom rasister mot bloggar och privat person,

  Tack och hejs :)<3
  P.s ILY din blogg =)

  Reply
 62. m januari 30, 2010 at 11:18 f m

  Är det inte lika rasistiskt av dig att kalla utlänningar för störiga som det är för dom att kalla dig jävla svenne hora?
  Det konstiga är att du inte verkar förstå att ni är på exakt samma sida?
  Det är ju dåligt av dom också såklart men ni gör ju exakt samma grej mot varandra!

  Reply
 63. maja januari 30, 2010 at 11:24 f m

  Förstår om det är jobbigt och om du har mycket press från alla att du ska vara helt perfekt. Perfektion finns inte, alla har svagheter. Stå på dig, du ska vara glad att du är du.

  Reply
 64. Tove januari 30, 2010 at 11:28 f m

  Jag förstår hur du tänker Paulina, men jag tror bara du formulerar dig fel. Det är därför alla missförstår dig. Jag tänkte till exempel på att du avskyr störiga invandrare. Skriv istället att du avskyr alla störiga människor. För jag tror inte du gillar störiga svenskar heller, am I right?

  Tänk bara på formuleringen, för jag förstår hur du tänker och du är inte rasist =)
  Keep on going!

  Reply
 65. susanne januari 30, 2010 at 11:30 f m

  allvarligt ni är ju helt störda vissa, de är bra att paow är ärlig men det är inte bara blattar som förstör? det är mer svenskar som gör det men det märks inte och allt står om vad invandrare gör hela tiden. ni borde tänka efter innan ni skriver nått, btw vad skulle sverige vara utan oss invandrare;)? ingenting 🙂

  Reply
 66. maritta januari 30, 2010 at 11:33 f m

  Du har helt rätt om att invandrare med stökar och bråkar borde åka tillbaka, men såklart går det ju inte om de har medborgarskap/uppehållstillstånd. Och det låter lite konstigt och en liiiiiiten aning rasistisk när du säger att invandrare som bråka borde åka tillbaka, och inte att FOLK SOM BRÅKAR BORDE ANTINGEN FÅ ÅKA TILLBAKA ELLER FÅ HJÄLP. Och de som ska få hjälp menar jag då svenskar, för ja, de bråkar också och håller på. Jag tror nog därför alla säger rasist till dig för att du endast tar upp invandrare, även om de flesta vet vad du menar. 🙂

  http://www.marittas.blogg.se

  Reply
 67. Kerstin januari 30, 2010 at 11:49 f m

  Du tycker inte om störiga invandrare….vad tycker du om störiga svenskar då? Måste va någon skillnad för annars borde du enbart skriva störiga människor

  Reply
 68. Anonym januari 30, 2010 at 12:07 e m

  aSSO SHUT UT PLZ

  Reply
 69. Anonym januari 30, 2010 at 12:15 e m

  Det är klart att folk tar åt sig Paow när du bara nämner stökiga invandrare. Det finns även stökiga svenskar. Det handlar inte om var man kommer ifrån utan ens uppväxt men sånt vet vell inte du som inte går i skolan

  Reply
 70. PG januari 30, 2010 at 12:37 e m

  Du är gullig och skriver vad du tängker och många klarar inte av sånt , därför dom skriver som dom gör + avensjuka 😉

  Reply
 71. elin januari 30, 2010 at 12:45 e m

  you rock!

  Reply
 72. alexandra januari 30, 2010 at 12:47 e m

  Du har heeeelt rätt i de sistnämde

  Reply
 73. En tjock katt i en smal värld januari 30, 2010 at 12:53 e m

  Ida;
  ”Jag förstår dig ang det mer ”rasismen” men det du gör lite fel i att skriva som du gjorde, för du syftar ju på ”invandrarna” men enligt statestiken är det vi svenska/svenska medborgare (vita,blåaögon,blonda) som vandaliserar och stör samhället lika mycket.”

  Det kan stämma, men som du vet så är svenskar fortfarande majoritet i det här landet, så underligt vore det annat. Men konstigt då att dom som är minioritet, ligger på samma nivå, må jag säga…

  Reply
 74. En tjock katt i en smal värld januari 30, 2010 at 12:56 e m

  ”Jag har vart i många länder och Sverige är nog det kallaste, mest okärleksfulla, rasistiska land jag någonsin sett. Istället för att hacka på invandrarna, förändra er själva för att sitta här o skriva på din meningslösa blogg att du hatar blattar och får massa andra att tro på det gör det liksom inte bättre?…”

  Men vi har högst bidragsnorm! ;D

  Reply
 75. Anonym januari 30, 2010 at 1:20 e m

  vad tycker du om störiga svenskar som kallar folk horor då?!

  Reply
 76. Anonym januari 30, 2010 at 1:44 e m

  fula fan

  Reply
 77. RAASIST!!!!!!!!! januari 30, 2010 at 1:54 e m

  Du drar ju alla mot en kam? Du påstår att de bara blattar som gör så det finns också faktist svenskar det är inte bara blattar som gör så tänkt på vad du säger och vad du skriver de flesta är födda här och svenskmedborgare;)och förstör undra hur du skulle skicka ut de?Som en president så skulle du förstöra samhället haha.. Jag är född här? och svenskmedborgare och en blatte föralltid och ja vet hur svenskar fungerar och hur blattar fungerar både är samma sak ,både håller på och förstör !

  Reply
 78. Agnes januari 30, 2010 at 1:54 e m

  Helt rätt paulina 🙂 Stå på dig!

  Reply
 79. Anonym januari 30, 2010 at 2:05 e m

  Jag förstår vad du menar Paulina. Du säger att du inte drar alla över kam men ändå så pratar du om bara invandrare. Om du nu inte vill dra alla över en kam så bör du prata om svenskar också och inte bara folk med invandrarbakgrund för folk som är födda i sverige och har svenska föräldrar gör minst lika mycket fel som personer med invandrarbakgrund. Det är inte konstigt att folk med invandrarbakgrund blir upprörda , du är ju rasistisk.

  Reply
 80. Emma januari 30, 2010 at 2:53 e m

  Jättebra skrivet! Stå på dig! You go girl!

  Reply
 81. Anonym januari 30, 2010 at 3:08 e m

  varför berättar du ens sånt där, vänskaps problem skriver man inte på bloggen..

  Reply
 82. Anonym januari 30, 2010 at 3:13 e m

  ”Jag och ANnie klickar inte”, nähe, varför har du varit fett bra kompis med henne fett länge då, om ni inte klickar ?

  Reply
 83. nicho januari 30, 2010 at 3:39 e m

  okay , man kan inte säga att du är rasse precis , mer nationalist ? när man hör dig tjata ”åk hem jävla blatte!” haha lr nåt i den stilen ^^
  är ju inte svensk nånstans jag, men jo , måste hålla med om dina punkter.
  Men grejen är att om en utlänning gör nåt så blir typ alla utlänningar stämplade som ”ah dom kmr å förstör, dom snor våra jobb å pengar, bidrag” bla bla bla sånt shit. Men om en svensk gör nått sånt så äre ingen big deal ? ^^ kul grej faktiskt =D å de typ bara sverige som tänker så här? ska inte alla va jämnlika 😮

  Reply
 84. fjlef januari 30, 2010 at 5:06 e m

  tycker du formulerar dig jättebra paulina =) och du är inte sämst på att skriva som så många andra bloggare.

  att folk inte fattar vad du menar!!
  de är bara tröga, fortsätt som du gör 😀

  Reply
 85. Lin januari 30, 2010 at 6:19 e m

  I flera veckor har du tjatat om att invandrare borde åka tillbaka till ”sina hemländer”. Du är ju helt dum i huvudet. Att hålla på och säga främlingsfientliga saker såhär på en blogg är kanske inte så himla smart. Nån gång lär du åka på en smäll av nån som äcklas av dina rasistiska åsikter. Så håll käften.

  Reply
 86. Anna januari 30, 2010 at 6:24 e m

  Shit, du skriver bara om de du tycker är rätt! vissa invandrare fattar inte vad en rasist är och många är de själva, ja hatar bråkiga invandrare och har länge blivigt misshandlad och kallad för nassehora bara för att jag har lyssnat på en viss musik stil, dom kan inte skilla på saker!visst de finns rötägg som är svennebananer med men du ska inte behöva bli hotat med döden för att här i SVERIGE har vi tryckfrihet!

  Reply
 87. felicia januari 30, 2010 at 6:32 e m

  DU HAR RÄTT! från början tyckte jag bara att du var en stor jävla fjortis men nu är du den absolut bästa bloggaren! 😀 pusss<3

  Reply
 88. alex januari 30, 2010 at 7:14 e m

  Du har så rätt!!!!!!!!

  Palla med störiga invandrare!(svenskar oxså)
  Det är inte bara invandrare som bråkar o våldtar lr jo xD haha chinchilla jag bara skoja 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=p1B3ci3A2_o

  SAD,SAD,SAD

  Reply
 89. alex januari 30, 2010 at 7:25 e m

  DEL 2 http://www.youtube.com/watch?v=g3ncHIDBA5E&feature=related

  Del 3 http://www.youtube.com/watch?v=X4GX_osv9-4&feature=related

  Del 4 http://www.youtube.com/watch?v=CWiHBquyKW0&feature=related

  Del 5 http://www.youtube.com/watch?v=YzUJgTwRRaU&feature=related

  Tro, Hopp och Rånare 1/6
  http://www.youtube.com/watch?v=68NqCyNDbdM&feature=related

  Tro, Hopp och Rånare 2/6
  http://www.youtube.com/watch?v=Jiz0GuF6u-s&feature=related

  Tro, Hopp och Rånare 3/6
  http://www.youtube.com/watch?v=KH8nUsFmLMU&feature=related

  Tro, Hopp och Rånare 4/6
  http://www.youtube.com/watch?v=_F_f0yrzmO0&feature=related

  Tro, Hopp och Rånare 5/6
  http://www.youtube.com/watch?v=kUn3vxaKhjE&feature=related

  Tro, Hopp och Rånare 6/6
  http://www.youtube.com/watch?v=sTlUxcXKYrI&feature=related

  OCH nej jag inte RASIST!!!

  Reply
 90. johanna januari 30, 2010 at 7:33 e m

  Helt rätt!

  Reply
 91. Sandra Norman januari 30, 2010 at 8:58 e m

  Det sista du skrev tycker jag faktiskt är helt rätt!
  Jag tyckerlikadant, och för någon vecka sen kom jag fram till att det är invandrare som är ungdomar jag inte tycker om för det är dom som lever djävul som mest, inte alla då förstås men nästa 99,9% gör det! tyvärr..

  Men man får tydligen inte ha sina åsikter.
  Jag går ju som sagt barn och fritid och förra veckan så fick jag en varning av min lärare att om jag fortsätter säga sådana saker så får jag inte gå bf längre för jag har inte dom rätta värderingarna. Är det inte det dumaste ever? 😮

  Reply
 92. Berit januari 31, 2010 at 1:05 f m

  sluta sätt folk i kategorier. ”Sånna” och ”dom”.. Sjukt löjligt. Alla är människor okej? Du kanske inte tycker du är rasist men tänk om och försök formulera dig annorlunda, det du säger håller verkligen inte.. ”dom som inte sköter sig” Jaha? Och svenskarna som inte gör det då? Var ska vi skicka dom? Till landet ingenstans eller? Nej.. Detta är löjligt Paulina, riktigt jävla löjligt.

  Reply
 93. sofia januari 31, 2010 at 2:01 f m

  jag förstår exakt vad du menar om det där med utlännigar. Dom får faktiskt skylla sig sjävla om dom är hatade när dom beter sig som dom gör 😉

  Reply
 94. molly januari 31, 2010 at 2:13 f m

  OMG, utlänningarna kmr inte döda dig dom tar bara illa upp,
  som du gjorde nyss!

  Reply
 95. BITCH! januari 31, 2010 at 2:22 f m

  FUCK THAT SHIT! SVERIGE SKULLE INTE VARA NGT UTAN INVANDRARE NI SKULLE ÄTA JÄVLA FUCKIN KÖTBULLAR VERANDA DAG! OM NI INTE HADE HAFT INVANDRARE. SKULLE INTE SVERIGE VARA NGT IDAG! SÅ FUCK YOU ALLAIHOPA SOM SÄGER EMOT INVANDRARE!

  OCH PAULINA, DU SÄGER ATT INVANDRARE SOM BRÅKAR OCH BEGÅR BROTT INTE BEHÖVS VIKKA BEHÖVS DÅ? DOM SOM JOBBAR ÅSÅ? OKEJ,,DÅ KAN JAG SEJA SÅ HÄR TILL DIG! DU BEHÖVS INTE HÄR!!!!!!!! VI BEHÖVER INGEN FUL, FJORTIS SOM TROR HON ÄR STOR GENOM BLOGGEN! SNÄLLA GUMMAN LILLA GÅ OCH HÄNG! GÖR EN TJÄNST FÖR OSS ALLA! HORA!

  Reply
 96. Jessika januari 31, 2010 at 3:06 f m

  Om jag hade blivit misshandlad för det så skulle ja bara bevisa att ja har rätt?
  Du är feg och är rädd för att bli misshandlad därför skrev du så.
  Men vad leker du och skriver så framför tusen läsare? Du är ju en tönt. Och du tror att du är så mycket bättre än alla dina vänner men du är ju smuts. Du bråkar med dom hela jävla tiden. Du tjafsar alltid med 5 om int mer, dom andra har bara dig? -.-
  fixa dina tänder fan..
  och utlänningar som säger att dom inte gillar svenskar so what? man behöver inte gilla svenskar eller sverige? och man är här för att i ens land var det krig?
  Snälla bete dig som en människa.
  jag hatar, jag hatar svenskar.. men gillar sverige;)
  Svenskar är sjukt snåla och snackar för mkt.. stora i orden.. jävlar, så fult.. och om du blir misshandlad rätt åt dig? Fan ska du jaga ut ilskan ur utlänningarna .. men du.. svenskar är inte bättre, sluta åk te thailand och sluta ät mat o sånt skit som kommer från utlänningarnas länder.. smuts

  Reply
 97. Shame is your name januari 31, 2010 at 3:30 f m

  Uttala dig inte om något du inte vet eller har någon kunskap om. Som många andra påpekar..varför skriver du just att INVANDRARE ska bli utvisade? om en SVENSK vandaliserar ska personen få stanna kvar just för att han/hon är SVENSK? Lilla IQ-befriade ärthjärna där bevisar du själv att du är rasist….vänta lite jag menar..smygrasist.

  1. Du är en medelålders kvinna
  2. Du bor i irak
  3. Du har 2 barn varav 2 av dom sköts ihjäl framför dina ögon
  4. Din man likaså
  5. Du får ett nytt hem i Sverige tillsammans med dina barn
  6. Du kan inte språket, du känner ingen, du förstår ingenting om sveriges kultur
  7. Du försöker hitta ett jobb, du blir nekad varje gång.
  8. Dina barn har inget annat förutom det brutala KRIGET i tankarna
  9. Dina barn försöker smälta in men blir direkt avisade av ”de fina folket”..a.ka. svenskarna (”som aldrig gör något dumt”)
  10. De söker sig istället till någon av sin egen ras, någon med samma bakgrund
  11. De vandaliserar, förstör och rånar folk…osv osv.
  12. Du försöker läxa upp dina barn
  13. De lyssnar inte på dig
  14. Din äldsta son åker i häktet
  15. Din yngsta son fortsätter att följa i hans fotspår
  16. Du har inget hopp kvar

  vet du vad pricken över ”i:et” hade varit? Joo….att utvisa dem, skicka tillbaka dom till kriget i Irak:D wohooo. Det är exakt det du påpekar. DU ÄR EN PATETISK LITEN RÅTTA!

  Det finns ALLTID en hemsk bakgrund inblandad hos folk som gör dumma grejer. Lilla prinsessan PAOW förstår sig inte på sådant nää… för hon föddes med en silversked i rövahålet! Klart som fan att du inte förstår dig på sådana hemska typer ellerhur? ..usch nej dom borde ju bara dööö lixom xD …….fjortis jävel.

  haha ”PAOW FOR PRESIDENT” årets skämt. Sådana som tänker som dig är orsaken till att det finns krig i världen idag. istället för att försöka HJÄLPA och FÖRÄNDRA så ska man samla alla blattar i ett land och bomba ihjäl dom? det tycker du säkert hade varit kul, right?

  SO MUCH HOPE FOR HUMAN KIND

  NI SOM HÅLLER MED FRÖKEN PAOW….ÄR ETT GÄNG PÄRON SOM ÄR OALLMÄNBILDADE SOM INTE HAR UPPLEVT NÅGOT STÖRRE I LIVET ÄN…..fest, pengar och könshår.

  PEACE!

  Reply
 98. Le kott januari 31, 2010 at 4:54 f m

  Bra där!

  Reply
 99. simmeeb000iii?! januari 31, 2010 at 10:02 f m

  okej… jag tyckte inte om vad du skrev om thailändare, men du har rätt. Utlänningar som verkligen kämpade för att komma iväg från krigande land kan stanna. vandaliserande huligan blattar kan stanna hemma och kriga mot soldaterna istället. 🙂
  love you paow <3 🙂

  Reply
 100. sonjamedy januari 31, 2010 at 10:44 f m

  så skönt att du tar åt dig när man skriver något! självklart det där med vänner säger jag bara: helt rätt! men det där med rasism är att man måste ha förståelse för dom som kommer från en helt annan kultur och samhälle, de får inte heller bra förutsättningar att anpassa sig till det svenska samhället eftersom alla sätts inom samma område ungefär. men självklart är det störigt när de ska bråka och kaxa med alla det tycker även jag som har en svensk mamma och fransk pappa :>

  Reply
 101. elvira januari 31, 2010 at 10:45 f m

  Du är helt klart väldigt klok. Det är bara att fortsätta så.

  Reply
 102. Sara januari 31, 2010 at 2:24 e m

  Jag tycker först och främst att det är väldigt tragiskt att du har börjat skriva såhär på din blogg. Jag gillade dig förut, men nu gillar jag dig inte lika mycket längre.
  Jag är utlänning. Kommer från Marocko, ursprungligen.
  Det är ganska konstigt att alla människor här i Sverige kan hålla på och hacka på utlänningar och säga att det är invandrare som förstör Sverige och såna saker, när det i själva verket är svenskarna som förstör Sverige.
  Tror du att Sverige hade varit ett bra land utan invandrare? Det tror då inte jag.
  Då hade människorna här i Sverige haft det väldigt tråkigt, för det hade varit samma natur och kultur överallt. Jag tycker då det är mycket roligare när alla människor är olika och inte så himla lika. Men du kanske tycker att alla människor ska vara blonda, blåögda och oskyldiga här i Sverige? Hur kommer det sig att jag aldrig läser om en utlänning som har våldtagit en liten 11 åring, men jag läser om en Anders Eklund som både våldtagit och mördat en 11 åring? Jag ser inte att han var invandrare. Kanske du gör det?
  Jag tycker det är ett bra system här i Sverige, förutom att invandrare inte får någon hjälp alls med att lära sig svenska och att anpassa sig här. Men det är inte deras fel, det är Sveriges system som är galet.
  En sak som alla verkar ha glömt här är att det faktiskt är fel att kränka andra.
  Det är trycksfrihet, men i lagom måtta, Paulina får publicera vad hon vill, men inte om det kränker någon annan.

  Reply
 103. Anonym januari 31, 2010 at 7:56 e m

  jag säger inte att jag tycker om din blogg, men jag försvarade dig och blev grymt arg på alla dom invandrare som missförstod vad du skrev förut. så jävla onödigt att hota dig osv. det här var bra skrivet. stå på dig och försvara dig!

  Reply