ÅSIKT

Picnik-collage2Läste nyss ett väldigt vettigt inlägg i Annies blogg. Där hon skrev att så fort hon målade läpparna och använde Axeldetaljer så vart hon helt plötsligt wannabe Kenza och när hon lockade håret så är hon wannabe Elin Kling.

Det gäller samma sak med mig. Bara för att jag är blond så förknippas jag med Kissie och Dessie. Varför gör uteseendet personligheten? Tycker det är konstigt. Så fort man köper någonting likadant så är man en wannabe. Jag läser säkert 140 kommentarer om dagen om att jag är en wannabe.

Vadå – måste jag har grönt hår och ballerinakläder för att vara annorlunda? Jag vet att jag har en rätt annorlunda stil , i alla fall vissa av mina outfits. Och om någon bär en kjol? Eller köper en likadan tröja som mig så är man en stillös kopierande fjortis? Nej jag hajar inte det där, jag sätter på mig det som jag tycker är snyggt. Så åt helvete med allt wannabe snack.

16855_272077515024_604780024_3807688_7324368_n

!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (90)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *