Att handla begagnat…

Naskigt eller smart? Min plastpappa är medlem på och där handlar olika saker, allt från samlarsaker till SJ-biljetter.

Lite trist är det att jag är för ung för att själv bli medlem (man måste vara 18), men jag ber honom handla det jag vill ha. Fast jag tycker ibland det är lite naskigt att köpa begagnade saker. Vad tycker ni? Brukar ni som hunnit bli 18 vara inne på ?

Det finns väldigt mycket där, typ 800 000 prylar just nu läste jag… Min plastpappa kommer bli galen på mig om han får fortsätta handla saker åt mig. Vad jag handlar (jaja, får hjälp att handla)? Haha, det skulle ni bra gärna vilja veta, eller hur?

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee Alexandra Nilsson - Badat med hundarna i Sigtuna Alexandra Nilsson - Jag är så redo för hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *