Bamsetävling

Nu är det sista chansen att vara med i tävlingen och vinna något av alla fina priser! Imorgon (eller så snart jag hunnit gå igenom alla bidrag) kommer jag att meddela vinnarna direkt och här på bloggen! Fram till midnatt har ni på er! Bidrag efter det kommer inte med! Så länka, lämna förslag på innehåll och designer!

Bara timmar kvar nu för er som vill vara med!!!

Jag har funderat lite och jag behöver hjälp av er! Nu kör jag igång en tävling som ni inte vill missa!

Jag har lyssnat på vad ni sagt förr, så denna tävling är öppen för alla!

Ni har tre tävlingsalternativ. Även för er som inte har blogg! Du får givetvis vara med i en eller flera (alla) och öka din vinstchans!

1. Designtävling:  Så lägger ni upp en prototyp på en design i fanbilder (det ser ni längst upp till höger) Glöm inte att skriva mejladress! Jag vill ha förslag på en ny, luftig design!

2. Bloggtips tävling : Ge mig tips, om t.ex. kategorier o.s.v. Vad som helst, photoshop eller annat ni vill läsa/sem helst! Skriv i kommentarsfältet (glöm inte mejladressen).

3. Länktävling: Ja, främst för er med blogg (eller hemsida). Skriv ett inlägg i eran blogg med länk till tävlingen och skriv vad man kan vinna! Sen när det är klart så länka till erat inlägg på kommentarerna. Glöm inte att skriva mejladressen =)

I varje del kommer det att finnas tre priser och de är:

Handsmycke från Emmelist (Kommer att bli tre lyckliga vinnare!)

paow 016

Linnen/tröjor från min personliga favorit Kan Dee! (3 lyckliga vinnare!) Läs hennes blogg också på kandeedrawings.blogg.se!

tääävlning 001

Sedan har vi en almanacka med mig moi på 🙂 (Även här blir det tre stycken superlyckliga vinnare!) från Tryckdig.se!

900x126medAlmanacka

Dell har dessutom varit snälla och gett mig en bloggdator. Är nästan lite avundsjuk för denna kommer att gå till den bästa idéen, länkningen eller designen. Så snygg! En lycklig vinnare som tas från någon av kategorierna ovanför!

Datorn är en Dell Inspiron 11Z med inbyggt 3G-kortsmodul, 2 Gb RAM, 250 Gb hårddisk, Windows 7 och en Intel Core2 Duo processor. Den är liten, rosa och jättefin! (7 900:- på Dell…)

tääävlning 005

Lycka till med tävlandet!

(Visited 56 times, 1 visits today)

531 Comments

 1. katarina januari 7, 2010 at 11:46 e m

  haha paow. VA?

  Reply
 2. Jhanna januari 7, 2010 at 11:55 e m

  2. bloggtips: Berätta om din barndom! Vad hände under din barndom så som pojkvänner, vänner och varför dina föräldrar separerade?

  Stå på dig! 🙂

  Reply
 3. Liza januari 7, 2010 at 11:56 e m

  är jag först? hoppas (a)
  jag tkr du ska ha fler kategorier, typ hiss & diss och vad du tkr om andra sorts människor, tex uteliggare, rika, festare osv. visa personlighet i det och skriva verkligen vad du tkr. hoppas du tkr om mittförslag, ftersom jag tillhör den lite mer fattiga typen då man inte får allt på ett silverfat.
  kram

  Reply
 4. a g n e s januari 7, 2010 at 11:56 e m

  jag kommer ihåg första gången jag läste din blogg. Och du skrev ett långt inlägg om din skoltid, om hur du blivit runtflyttad och om när du fimpade en tjej i pannan eller nått sånt haha. Då fastnade jag för din blogg direkt. Jag gillar verkligen dom här inläggen du skriver om din egen livserfarenhet. Liksom när man läser en bok, visst boken kanske är tjock men man vill ändå fortsätta läsa för det är intresant, precis som ett blogginlägg som handlar om något intresant, det spelar ingen roll om det är för långt. Jag vill veta vad du tycker och du varit med om. Det tycker jag är kul att läsa.

  Kram.

  Reply
 5. Kristin januari 7, 2010 at 11:57 e m

  jag är den 2a som komenterade 😀

  Reply
 6. Liza januari 7, 2010 at 11:57 e m

  och fler tävlingar oxå! 🙂 glömde skriva det 🙂

  Reply
 7. Vic ♥ januari 7, 2010 at 11:58 e m

  fan va kul!
  Måste bara fråga de där med design ide, är de en BLOGGdesign till dig då?

  Reply
 8. Saga januari 7, 2010 at 11:59 e m

  Hejsan! Åh herregud vilken chans! Har ingen egen dator och det kanvara riktigt svårt när man har en blogg. Om jag skulle vinna den där datorn vet jag inte vad jag skulle göra.. Men jag tror för det första inte att du skulle välja mig och om det nu skulle hända skulle jag nog inte vinna datorn! Jag tycker jag är bra på designer och kan bättre än hur min ser ut nu! Men jag tror så många andra duktiga gör! Men om du skulle vilja ha hjälp hjälper jag gärna till.. Men här är väl några tips..

  Månadens blogg – Det lockar väldigt många besökare som båda kvalicerar sig och röstar! Det betyder både höög statistik och många kommentarer!

  Mer videoinlägg – Det är jätteroligt att titta på, Båda du och vi tjänar på det!

  Dagens …? / Tävlingar – Ja det vore jätte roligt om du kunde göra som ”Dagens skämt” eller ”Dagens låt” och sen kanske mer tävlingar som också lockar väldigt många besökare!

  Mer Hiss/Diss – Det är HUR KUL som helst tycker jag med hiss och diss. Jag tycker verkligen du borde göra det!

  Ja det var några tips.. Hehe! Älskar dig blogg 🙂

  Reply
 9. Ellen januari 7, 2010 at 11:59 e m

  Hej Paulina!

  Jag väljer kategori 2;

  Kan inte du skriva om dina favorit prylar. Så som ett favorit plagg, favorit leksak (som liten) och favorit person (en person som betyder väldigt mycket). Helt enkelt Paow’s favorites!

  Ha det så bra!

  Reply
 10. Lisa januari 8, 2010 at 12:03 f m

  Jag tycker att din nya kategori ska handla mer om smink. Kanske något sminktips då och då, eller varför inte lite tävlingar där du lottar ut smink och/eller tillbehör.
  😀

  Reply
 11. Pania januari 8, 2010 at 12:03 f m

  2. Jag tycker att du ska ha en kategori (precis som jag) där du skriver om vad folk googlar för att komma till din blogg.. Tex som i min blogg där någon sökt ”aids i halsen” och hamnat hos mig, haha 😀

  Kategorin kallar jag för ”ni söker-jag skrattar”

  Reply
 12. isabell januari 8, 2010 at 12:05 f m

  Hej paow.
  jag har valt 2:an
  Min ide är att du kör med rubriker som t ex låt texter.
  Och att du kör en header som inte sitter ihop på alla sätt. Som är lite luftig.
  Själv tykcer jag det är finast med marinblått på bloggar. Och då kan du också sticka ut för alla andra har ju rosa. Sen att du ska byta citat ” The one and only” Hur många har inte det?
  Ta något annat som tex ” Man får bli som man blev när man inte är som man skulle” eller ” var dig själv för alla andra finns redan” .
  kör lite mer tävlignar o mera katorier.
  hoppas de går bra för mig!<3

  Reply
 13. Gea januari 8, 2010 at 12:08 f m

  As snyggt armband! :O

  Reply
 14. Emelie januari 8, 2010 at 12:11 f m

  jag väljer kategori 2.

  Tycker du ska ladda upp mer videbloggar där du även kan ta upp hiss och diss om olika saker 🙂 bloggtips vore även kul.
  En kategori där man kan läsa lite om hur man gör med sin blogg, exempel hur man blir känd bloggare, hur man börjar tjäna pengar på sin blogg, hur man gör med designer osv, även lägga upp designer 🙂
  Sen mer personligt tycker jag. vore spännande att få veta mer om dig och ditt liv och din familj! Din bakgrund och va du har för framtidsdrömmar 🙂
  Vore kul att veta hur och varför du började blogga och hur du blev riktigt känd 🙂
  Och film och boktips vore kul att läsa om! Sånt som du sett eller läst och rekommenderar eller dissar 🙂

  Reply
 15. maria januari 8, 2010 at 12:14 f m

  Bloggtips tävlingen:

  Jag tycker att du ska göra en kategori för Thailand, (ser ingen kategori om det)
  Och även om varje nyår, så du kan gemföra i framtiden hur dina nyår har sätt ut!

  Tycker du att du cokså ska lägga in bilder på modeller och kändisar som du tycker är inspirerande för dig, tex om du gillar Nicole Richie för hennes kropp och kläder borde du lägga in bilder på henne, eller om du tex gillar Beyonce’s läppar, lägg in bild på henne och skriv det! Det visar vad du tycker som är fint hos andra också.

  Skriv mycket om dina tankar och hur du hade det som barn, hur du har förändrats, försök gemföra med nuet.

  Lägg till mer åsikter i din blogg, du gör det nu men försök att få folk att reagera, på ett bra eller dåligt sätt.. bara reagera.

  Jag vet också att FAST att du tror att du är omogen och ett barn fortfarande så har du en smart sida, försök visa lika mycket av den som din spralliga barn sida, som vad du tycker om fuckt up lagarna och samhället och sånt.

  Lycka till med att välja! 😀

  Reply
 16. Louice januari 8, 2010 at 12:15 f m

  2.bloggtips
  Jag tycker du borde ha en kategori om ätstörningar,mat,häla och sånt.
  Det är inte många bloggar som har nått negatift at säga till om det,
  alltid positva saker som träna,
  man ska vara smal.
  Låren får inte gå ihop.
  Men man måste ju få se ut som man vill.
  Och du har en bra och stor blogg som jag tror kan få fram ett bra budskap med det.

  Reply
 17. Nike januari 8, 2010 at 12:16 f m

  Jag väljer den 2:a:
  Du hade kunnat göra en ny kategori där du skriver ”saker som ni inte visste om mig” och så gör man en kort punktlista varje gång om saker som du inte precis skriver ut. Det är faktiskt jätte intressant att läsa sånt om andra och där får du med mycket på lite text. 😉

  Reply
 18. isabell januari 8, 2010 at 12:16 f m

  jag har valt tren 🙂

  Reply
 19. Camilla januari 8, 2010 at 12:17 f m

  Hej jag tycker du borde skriva någe inlägg där du berättar vad som först fick dig att börja blogga och hur länge du behövde blogga innan din blogg blev känd<3
  eller kanske ett inlägg där du skriver om det mest galna fan du träffat på ;*
  Btw
  besök gärna min blogg eller skriv ett mejl
  millizlindstrand.blogg.se
  [email protected]
  puss<3

  Reply
 20. sanna januari 8, 2010 at 12:18 f m

  jag tänker ge lite bloggtips (2) om vad jag skulle vilja se mer av. Jag tycker du borde ha lite mer om mode, vad du tycker är snyggt åde. Och att ta bilder på plagg från din garderob, för jag är nyfiken på din garderob 🙂 I somras älskade jag din blogg, roliga bilder och humor &sarkasm.. det vill jag också se mer av 🙂

  Reply
 21. Lollo januari 8, 2010 at 12:19 f m

  Jag vill veta din åsikt om tidelag, och vad du tycker om att Sverige inte har någon lag som hindrar människor att ha sex med djur.

  Reply
 22. c januari 8, 2010 at 12:19 f m

  jag väljer kategori 2. till din blogg.

  Min idé är att du ska skriva om dina drömmar, alltså om du har nån helt galen dröm som du vill uppfylla, eller om du drömt nått konstigt på natten. drömmar/ mardrömmar. kategorin kan heta just ”drömmar”.

  Ett annat tips är att du kan ha kategorin ”Utmaningar”
  Att vi ska komma på utmaningar till dig. t.ex ”klä dig som ett emo och gå så en hel dag” eller liknande. sen ska du filma / ta kort och lägga upp och berätta om det.
  utamningarna kan vara vad som helst.

  hoppas du gillar någon av mina idéer! skrivit min mejladress, men vill annars vara anonym, tack 🙂

  Reply
 23. Channa januari 8, 2010 at 12:20 f m

  ah jag tycker då att du ska skriva vad du tycker om alla andra bloggare..
  en kategori om dina vänner liksom hur dom är och så.
  att du beskriver dig mer själv.
  kanske att du skriver mer djupa känslor.
  tips på vad man kan göra om man är typ arg,uttråkad eller ah vad som helst.
  sen vill jag att du ska göra ett videoblogginlägg när du sminkar dig , vore kul och
  se hur du sminkar dig och sådär.
  kanske visa hur du bor osv.
  dina favoritfilmer och favoritlåtar.
  vad du vill göra när du blir stor dvs framtid.
  vilka länder du varit i.
  din barndom , och varför du inte går i skolan och om du skulle vilja det typ.
  och hur tycker du en bra blogg ska vara !

  din blogg äger ! och älskar de där linnena så om jag skulle vinna , så skulle jag vilja ha ett sånt (a)

  krraaam 😀

  Reply
 24. åza januari 8, 2010 at 12:20 f m

  Mera hiss och diss, och mer dagens outfit. Kanske tips på bra butiker, med kavlité, billigt, trash, dyr osv.. för alla smaker? 🙂

  Ha en bra dag!

  Reply
 25. Ida januari 8, 2010 at 12:23 f m

  Okej, jag skall försöka komma med nån bra idé till bloggen då!

  Jag tänkte, att du kanske nån gång i månaden, inte riktigt så ofta men, kunde lotta ut en ”Dag med Paow” eller liknande,
  och varje gång så är det någon slags ’tävling’. och ibland kan det va en vanlig fika, nån gång kanske följa med dig att shoppa, följa med dig på konsert, bio, fest, umgås med dig o dina vänner, eller kanske tillomed en sleepover?

  Du kan också ha en kategori som är ”Look-alike Paow”, där läsare gjort allt möjligt för att likna dig, antingen bilder, videoklipp eller texter, hade vart ganska roligt att läsa om faktiskt! (;

  Och nån gång kommer säkert fotografer o tidningar snappa upp även dig, så du kaN ju ha en kategori med ’Modell-bilder’ typ?

  Skulle va jättekul med mer tips också, typ ”Veckans shopping/mode/skönhets-tips”, du har ju en väldigt fin stil, och är söt o så, så jag tror att det skulle vara väldigt uppskattat! och så kan du ju hålla en budget som de flesta i tonåren har råd med. eller kanske en ”Lyx Vs. Budget”?
  Du kanske också kan testa olika skönhetsprodukter, maträtter, caféer eller liknande och skriva vilken som va bäst o så vidare, ditt omdömme? som tidningar gör du vet?

  Och en till kategori kan vara ”Lär känna Paow”, där du skriver lite saker om din uppväxt, framtidsplaner, ja saker som du vet att vi vill veta! sånt som vi aldrig läst om tidigare 😀

  Det va väl mina idéer dårå, din blogg är bra som den är nu, men några idéer fick jag allt komma med :>

  Reply
 26. Mikaela januari 8, 2010 at 12:24 f m

  Hejhej 🙂
  jag väljer tvåan, bloggtips.

  De jag tycker en bra blogg är att man har krektiva bilder, asså fina bilder. Att man vågar bjuda på sig själv (vilket du gör) . Men en sak skulle jag vilja se i din blogg, de är att du lägger upp bilder på dig från bebis 2 år, 4 år, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år, 13 år, 14 år, 15 år & sist 16 år nu 🙂 De skulle vara roligt att se! Och sen skulle jag vilja veta också varför dina föräldrar just valde Paulina till dig ?:)
  pusssssss

  Reply
 27. M I L L I E - SVARA PÅ MIN FRÅGA!!! =) januari 8, 2010 at 12:25 f m

  Hej Paulina! Det med att man ska tipsa om en design och så, ska man ta en bild på dig här på bloggen och göra en design till dig sen eller vadå? förstår inte hur du menar! tacksam för svar, för jag vill SÅ gärna vara med och tävla om en dator!!!!! Det är vad jag verkligen behöver. Kram

  Reply
 28. Channa januari 8, 2010 at 12:26 f m

  Jag vill ge dig tips också om hur din blogg kan se ut ! 😀

  jag tycker den ska vara svart och röd faktiskt , rosa lite uttjatat!
  sen din header ska vara en bild på hela dig typ , lite som dessies , fast mer eget.
  saker som beskriver dig!
  tycker det fortfarande ska vara lite ljus eller skimmer eller vad man kallar det.

  om min email inte kom med så [email protected] 😀

  Reply
 29. millan januari 8, 2010 at 12:27 f m

  Hejj Paow!
  Jag försrod inte riktigt tvälignen för det var lite otydligt tyckte jag hehe 😉
  men jag tycker du ska börja med att ha dagens fråga. Frågor som du får av läsarna aningnen via mail eller här i kommenarsfältet! det är jätte intressant för läsaran! en annan sak som också är intressan för oss är * paow tipsar*
  där du tippsar om saker. det kan vara allt från en jättebra ansiktskräm litt en reasaurang i stockholm 😉

  Reply
 30. Lovisa januari 8, 2010 at 12:27 f m

  Jag tycker det skulle va kul om du had en video blogg om hur du fäster ditt löshår och sminkar sig det skulle vara roligt att se hur du gör.

  Sen kan du ju göra en ny kateorgi om sånt du skulle vilja ha eller något sånt.

  Reply
 31. Ellan januari 8, 2010 at 12:34 f m

  Tja Paow!

  Jättesöt blogg du har! har följt den ett tag nu:)

  Jag tycker du ska skriva mer om Hiss/diss, mer om din vardag, vad gillar du att göra? pojkvän? kompisar? vad hände mellan dig och Dessie?
  Dina resor, ditt bästa resminne:) vart rekommenderar du att resa, och varför?
  klädtips? sminktips? bästa löshåret. klämmor, sy osv osv:)
  Mer om skönhet, hur du håller dig snygg i hyn med mera:)
  skriv mer om din familj:) vad gör dom? syskon? 🙂 mer videobloggar:) mer uppdatering:)

  skriv mer om typ allt helt enkelt, så tror ja du toppar blogglistorna i Sverige snart ;D

  Jättenajs tävling och hoppas speciellt på ett linne från Kan Dee (A)
  puss och kram ha en bra helg!

  Ellinor
  [email protected]

  Reply
 32. Nathalie januari 8, 2010 at 12:36 f m

  Hej. Har lite idéer angående kategorier.
  T.e.x. hur man kan öka sitt självförtroende, ”Paows hemligheter” där du då och då berättar en liten hemlighet.
  kanske kmr på nåt mer sen =)

  Reply
 33. Becca januari 8, 2010 at 12:36 f m

  Okej , får bli ett bloggtips. Tycker att du ska börja med ngt ingen annan (känd) blogg gör. Ser att du har fått tips om mer hiss&diss och sånt, men vad tråkigt det har ju alla. Du verkar ju ha skön humor så varför inte lite mer av det? Och mycket åsikter också, varför inte videoblogga om dem? Sen kanske du också kan ha typ en liten tävling i veckan/månaden eller något där en läsare vinner en fika, shoppingrunda, bio whatever med dig. Tror speciellt många småtjejer skulle uppskatta det 😉

  Reply
 34. Louise januari 8, 2010 at 12:45 f m

  2. Du skulle kunna göra fler uppfinningsrika videos och lägga ut för det är så kul att kolla på! Sen vore det kul om du hade typ något som ”veckans bloggare” eller något i den stilen då du utser något/någon till ”veckans …”/”månadens …” ja du fattar principen 🙂

  Reply
 35. Jonna januari 8, 2010 at 12:49 f m

  Alternativ 2:

  Jag tycker att du borde ha något som kallas ”Paow testar”. Då testar du olika saker typ en gång i veckan eller en gång i månaden.
  T.ex.
  – Paow testar färgade linser
  – Paow testar torrshampo
  – Paow testar att gå ut i bara bikini i denna kyla alt. Paow testar att gå ut i vinterkläder på sommaren (och kolla allas blickar)
  – Paow testar att sjunga ett svar så fort man ska säga något en hel dag
  – Paow testar att åka snowboard
  – Paow testar att gå in i varenda affär på hela drottninggatan (hår lång tid tar det)
  – Paow testar en konståkningsklänning elr. bröllopsklänning

  Ett annat tips är att göra ett videoklipp och visa hur det ser ut i ditt hus (både hos mamma & pappa)

  Ännu ett tips är att lägga ut månadens babe eller nåt, då lägger du ut lite fakta om en snygg kille (kändis eller inte) och skriver lite fakta om honom.

  Reply
 36. Sanna januari 8, 2010 at 12:51 f m

  jag vill ju gärna vara med och tävla !!
  Har lite tips på saker du kan skriva om i bloggen:

  1. Billiga tips på tex kläder, smink och annat som unga tjejer har råd med.
  2. Aktiviteter som inte innehåller alkohol som unga tjejer och killar kan syssla med för att inspirera till bra och roliga aktiviteter som inte innebär att man super hela tidn.
  3. Roliga filmklipp
  4.Mer tävlingar som denna, otroligt skoj !
  5. Bloggtips av andras bloggar

  Reply
 37. Caroline januari 8, 2010 at 12:52 f m

  Jag vill vara med i:
  2an och 3:an, hoppas det är okey.

  2:an, Jag skulle önska att du kanske hade ett månadens eller veckans äventyr? Det kan vara att du provar på en ny sak varje gång och filmar/tar kort, gärna saker som hoppa fallskärm, fika med bloggläsare, gå på en danslektion, vad som helst! skulle vara roligt att följa:)

  3:an är uppe på min blogg nu!

  Reply
 38. Jennifer Auregård januari 8, 2010 at 12:53 f m

  Bloggtips: du borde skriva något om din största fobi eller något som du verkligen inte klarar av att se eller känna på.. du borde också skriva åsikter och synpunkter någon gång varje vecka. det är ju liksom kul och veta vad ”kändisar” 🙂 tycker och tänker. Jaja det var allt. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! 😀 kram

  Reply
 39. u januari 8, 2010 at 12:53 f m

  bloggtips!
  först och främst så är det väldigt svårt att komma på tips som kan göra din blogg bättre. för den är redan hur grym som helst! men givetvis så finns det alltid någonting som kan göra den bättre! först tycker jag att det vore kul med mera videoinlägg. sen när du har bloggat i slutet av 2009 om ”årest……” var super kul. tycker du kunde köra på ”dagens…” eller ”veckans…” tycker det var väldigt spännande att se vem/vad som skulle få en egen rubrik. hiss och diss funkar också väldigt bra! sen finns det väl inte så mycket mer att säga för i största del så är din blogg grym. så kör på! visst du kanske inte har mest besökre eller liknande men i mina ögon är du sveriges bästa bloggerska! så kissie kan slänga sig i väggen. du är både naturligt snygg och smart!

  Reply
 40. Fatfab januari 8, 2010 at 12:55 f m

  Jag väljer allihop! Love your blog, so why not? Min mailadress är: [email protected]

  1. Klart! Skickade bara in ett header-förslag dock, tänkte den tillsammans med vanlig vid bakgrund, men funkar med ljus rosa också! Vad som helst funkar, det är innehållet i din blogg som är det viktigaste! 😀

  2. Jag tycker att du ska skriva om din barndom, o kanske lägga upp sånna bilder. Sånt är alltid kul! Sen är jag en riktigt sucker för resor och sånt, så fler bilder från resor skulle vara askul.

  Som sista tycker jag att det vore kul om du kanske hade en ”Paow testar”. Lite som ”Simple Life” med Paris <3 Inom det området finns det ju asmånga saker att göra, behöver ju inte vara just att gå ut i en lada och mocka, men det skulle vara en asbra kategori!

  3. Jag har länkar, Check my blog! http://www.fatfab.blogg.se/?tmp=08005148

  Reply
 41. Jennifer Auregård januari 8, 2010 at 12:55 f m

  Oj, glömde skriva att jag ville vara med i tvåan, haha fast det kanske du redan fattade XD kram

  Reply
 42. Caroline januari 8, 2010 at 12:55 f m

  Jag vill vara med i:
  2an och 3:an, hoppas det är okey.

  2:an, Jag skulle önska att du kanske hade ett månadens eller veckans äventyr? Det kan vara att du provar på en ny sak varje gång och filmar/tar kort, gärna saker som hoppa fallskärm, fika med bloggläsare, gå på en danslektion, vad som helst! skulle vara roligt att följa:)

  3:an är uppe på min blogg nu!

  http://mineza.blogg.se/2010/january/tavling-1.html

  Reply
 43. Linda januari 8, 2010 at 12:56 f m

  Åh! Kul att du har en tävling! 🙂

  Jag skulle älska om du gjorde ”månadens favoriter” typ.. Att du skriver/säger vad dina favoriter under varje månad har varit, t.ex i slutet av januari kan du berätta om dina favorit saker/ saker du ”inte kunnat leva utan” under januari, så som ex. dina favorit skor, smink du ”inte kunnat leva utan” eller ditt favorit smycke. 🙂 Tror att det skulle vara fler än jag som skulle älska det. 🙂 Sånt tror jag även skulle vara kul för dig också.. 🙂
  Håller tummarna! 😀

  Reply
 44. Madde januari 8, 2010 at 12:57 f m

  Hej paow!
  Jag har ett förslag på bloggtips tävlingen, nr 2 alltså. Jag tycker att det skulle vara extremt kul om du kunde ha en kategori om mode och smink och andra skönhetstips. Där du skriver lite om kläder, skor, smink, ja allt möjligt som man kan inspireras av =)

  Ha det fint 🙂

  Reply
 45. Linda januari 8, 2010 at 1:01 f m

  Tävlingsalt. 2.

  I varje månadsslut så skulle det vara kul om du klippte ihop en video på bilder &/ videoklipp på dig när du är med dina kompisar, festar o gör knäppa grejer osv till någon bra musik, typ din favvo låt atm! du lägger ju upp sjukt roliga klipp och videoupdatsen är bra så det skulle vara så kul om du mixtra ihop allt så man kan få känna ”life of Paow” pulsen lite så att säga hehe 🙂 Kram på dig, Linda

  Reply
 46. Matilda januari 8, 2010 at 1:01 f m

  Till tävling 2. Jag tycker att du ska skriva mer om ditt liv bortsett från shopping, nöjen och sånt. Tillexempel skriva om hur du växte upp, vad du vill bli i framtiden, vad dina mål är och vad du satsar på. haha vill inte att du ska bli värsta blondinbella saken men mer ”seriösa” saker 🙂 pusstjiiing <3

  Reply
 47. melina januari 8, 2010 at 1:06 f m

  Bloggtips, så kan du skriva om en pinsam händelse, en dröm eller en sanning varje dag! ;D

  Reply
 48. Emma januari 8, 2010 at 1:09 f m

  Hej Paow!
  Tack för en härlig blogg som innefattar fritänkande, nytänkande och humor!
  Något jag hade tyckt varit intressant att se är hur du ser på framtiden. Kategori
  ”Paow i framtiden”, man får en djupare uppfattning av människan i fråga när man ser dess visoner och drömmar. Självklart ska det inte bara handla om jobb, kärlek och de vanliga ”framtidsvisonerna” utan ex. hur du tror du kommer utvecklas känslomässigt, tankemässigt, stilmässigt, hur du kommer uppfata ditt nuvarande liv om 10 år. Det kan även vara intressant för dig att se när du väl vuxit upp att se hur det stämmer och hur du förändrats. Hoppas det skapar någon idé hos dig!:)

  Kramar Emma

  Reply
 49. Vera januari 8, 2010 at 1:10 f m

  Look alike, hiss eller diss, hemlighet. Men GAH. Hur ovanligt är igentligen dessa kategorier? Du hänger bara med alla andra bloggare och du skapar någon kategori under dess namn.

  Jag vill jätte gärna att du skriver mer långa meningar som du ioförsig gör men långa texter om allt möjligt kanske en gång om dagen? Hur det är att ha en blogg. Berätta känslor. Åsikter vill vi ha Paulina! Mer!

  Du är oerhört bra på att skriva Paow, du skriver verkligen bra. Varför inte utnyttja den möjligheten? Kanske ett inlägg om dagen som kan handla om himmel och hav till ditt liv, blogg eller vänner?

  Reply
 50. Linn januari 8, 2010 at 1:10 f m

  Jag skulle tycka det vore kul om du försökte göra åtminstone en videoblogg om dagen, eller en ny bild på dig om dagen.. Tycker du är så fin, och det är så kul att kolla på dina videobloggar =) Du är bäst Paow !:D

  Reply
 51. Sara januari 8, 2010 at 1:11 f m

  Alt. 2
  Nya kategorier kan vara till exempel; Sjuka drömmar, där du berättar om dina drömmar du haft under natten. Falskt VS Sant där du berättar om 3 rykten och säger vilka som stämmer och inte stämmer. Även ; Veckans länkning där du länkar en av dom bloggarna du finner bäst den veckan. Du kan publicera Månadens Novell också. Det vore jättespännande att läsa om alla 4 kategorier. Jag hoppas verkligen du väljer mina kategorier, även om jag inte vinner.
  Ha det bäst,

  Reply
 52. hanna(: januari 8, 2010 at 1:14 f m

  2. Jag älskar sminktips samt hur du fixar håret skulle varit jättekul.
  en inne och ute lista, inom kläder, filmer ja lite vadsomhelst.
  mer frågestunder!
  Hur du tränar och vad du gör för att hålla en bra kost.
  Gärna lite bakgrund om ditt liv och så, gillar dina inlägg med tankeställare osv.
  samt mer skvaller ! haha, alla gillar skvaller de går inte att komma undan.

  gillar förövrigt din blogg skarpt och håller tummarna för att ja vinner en sån här tävling för en gångs skull! haha 🙂

  Reply
 53. sanna januari 8, 2010 at 1:23 f m

  2an: Jag tycker att du borde göra en månadsresume eller vad man ska kalla det i slutet av varje månad precis som man brukar göra varje år typ skriva lite om de viktigaste som hänt den månaden+lägga upp bilder från månaden och så!

  Sen tycker jag att du borde typ testa olika saker typ produkter/resturanger whatever och typ betygsätta dem och sådär 😀

  Reply
 54. Louise Holm januari 8, 2010 at 1:37 f m

  hejsan!! gud vad kul.
  ska ge lite tips om kategorier du kan ha!
  *Typ veckans roligaste sms som du fått elr kanske råkat skicka fel elr kanske du ahr fått ett sms som inet skulle till dig.
  *mer hiss och diss på saker du inte tycker om och saker du tycker väldigt mkt om.
  * månadens roligaste bild.
  * månadens knäppaste person som du mött.
  Sånna konstiga saker som andra bloggare inte har.
  Du kan ha tillexempel varannan månad att du väljer ut lite saker från din mobil som du skriver i bloggen och det ska vara ganska personligt 🙂
  Du är skit bra på det gör! puss puss

  Reply
 55. Matilda januari 8, 2010 at 1:42 f m

  Hej Paulina. Jag har valt som alla andra 2an eftersom jag inte har någon super aktiv blogg och inte har PS eller något sånt.

  TIPS: VISA ATT DU INTE ÄR EN BLOND BIMBO. SJÄLVFÖRTOENDE & PERSON GUDIE! DU ÄR INTE BARA YTLIG MED HÅRET SMNIK OCH BLABLABLA! (ÄVEN FAST DET OCKSÅ ÄR KUL MENMEN)

  Mitt bloggtips är (jo läs allt det här det är värt det!): Att du är inte som Alexandra (KISSIE) & Desiree (DESSIE) som folk ofta jämför dig med. Du är inte någon blåst blondin. Du är en bloggare med självförtoende och cool personlighet. Visa hur du gör för att hålla självförtorndet och tron på dig själv uppe. Visa hur man kan hitta sig själv. Jag vet att nästan alla mina kompisar läser din blog PGA din coola attityd och din klockrena åsikter! Kram på dig.

  [email protected]

  Reply
 56. Mathilda januari 8, 2010 at 1:51 f m

  Hej Paow 😀

  Jag har tagit alt. 2 😉
  Jag tycker att du den sista dagen varje månad ska skriva t.ex ”det bästa/det sämsta som hänt” ”bästa blogg/sämsta blogg” ”Största ljugaren” osv, aa du fattar (;
  Sedan kan du göra med videobloggar! 🙂 Då är det ju fler som också kollar och så 😀
  Sen kanske du kan ha en tävling varje månad? 😀 Men att du beskriver den i videoinlägg, för då kommer fler bli nyfikna och titta, och du tjänar ju pengar ju mer som kollar! 😀
  Sen en annan bra sak är ”Paow tipsar” 😀 Där du kan tipsa om allt möjligt! Typ resemål, schampo, ansiktsmask 😉 smink, osv. 😀
  Sen kan du ju ha en kategori, typ ”Paow´s bakgrund” där du skriver lite inlägg om din barndom osv 😀
  Sen videoinlägg om hur du sätter på ditt löshår! Det veeet jag att många vill se om 😀 och typ hur du sminkar dig, och hur ditt hus ser ut, din garderob osv 😀
  åååh det är så många som redan har skrivit massor med saker!
  Sen kan du ha kändis saker, som typ ”kändisen med snyggast stil”, ”trashigaste kändisen”, haha ja du fattar! 😀
  JUSTE, En annan sak som väldigt många gillar är typ ”En hemlis” eller ”Paow skvallrar” m.m 🙂
  Hmmm… Har så mycket tips men kommer inte på alla nu 🙂
  Aja, det där är det jag kommer på 😉 Men ha det bra (: <3

  Reply
 57. rebecca januari 8, 2010 at 1:52 f m

  Jag tycker du ska skriva om olika frågor, som tillexempel rasism, päls,mobbning, och sånt för det är alltid intressant att läsa dina åsikter om viktiga saker. Sen tycker jag att du ska ge tips på kläder och skor eller annat du är intresserad av från olika hemsidor, är alltid kul att få tips av folk!=)

  Reply
 58. Mathilda januari 8, 2010 at 1:52 f m

  OJ, glömde en sak!
  Du kan ha typ ”paows favorit klädsel” osv 😀

  Reply
 59. rebecka januari 8, 2010 at 1:53 f m

  Hey! tänkte ge dig lite tips om vad du kan skriva om i din blogg. Skriv gärna om din barndom och lägg ut bilder, jag tror det skulle intressera mera folk än bara mig !
  Sen det som några bloggare har ” Månadens blogg” då ser man lite av vad du tycker om hur bloggar osv. alltid roligt att veta! 😉
  Videoinlägg är ju faktiskt ett av det roligaste man kan se på en blogg, det bevisar självstyrka tycker jag, så helt klart fler videoinlägg skulle uppskattas.
  Ang. designen, är inte världsbäst i photoshop så skriver bara lite tips som jag tror skulle passa din personlighet! Någonting vitt/rosa. Den du hade på paulinadanielsson.blogg.se tyckte jag var urnnygg.. skulle vara finfint om du la tillbaka den eller gjorde någon liknande! =)

  http://rrebeckaofsweden.blogg.se/2010/january/wwwpaowse.html

  [email protected] / ha en fortsatt trevlig dag. Kram

  Reply
 60. vicky januari 8, 2010 at 1:55 f m

  en kategori när du skriver stylingtips kanske 🙂 kanske en fest makeup, vad som passar till vad, hålla håret fräscht och oslitet. vet inte riktigt något i den stilen 🙂

  Reply
 61. louice januari 8, 2010 at 2:04 f m

  2. jag hade velat att du gör typ en ny kategori.. typ ” paow fixar sig ”
  så man hade kunnat få se hur du fixar dig och hur du är innan du går ut tex.

  sen typ kanske en kategori typ ” paow avslöjar ” där vi läsare kanske får veta nån
  liten hemlighet om dig eller något, det är fakitst alltid roligt att veta, sen bestämmer du ju hur djup hemligheten ska vara förstås!

  sen om du typ vågar tror faktist inte många bloggare går med på det,
  att typ kanske 1 gång i månaden kanske lära känna en bloggläsare,
  du behöver ju kanske inte träffa personen eller något kanske bara sitta och snacka
  på msn eller playahead eller något.. typ bara vanligt som kompisar..

  du kan ju börja ha lite fler tävlingar och så också, pris spelar ju inte alltid så stor roll det kan ju va allt från en länkning till en ipod? eller vad som helst egentligen!

  du kan ju också ta lite oseriösa bilder ibland, där du bara släpper loss och inte är ett dugg blyg, där du gör dig pittögd, gör dubbelhaka, din fulaste min ja eller vad som helst? det är faktist kul att kolla på..

  du kan ju också skaffa typ en kategori som kallas ” rampljuset ” där du ger en liten blogg sin chans i rampljuset, du behöver ju dock inte ta någon som känns som ett hot för dig, bara någon blogg som förtjänar lite uppmärksamhet!

  jag tycker faktist också du nån gång kan typ förmedla att man är bra som man är,
  för det finns jätte många som mår dåligt pga. det dom läser i bloggar så som kissies, att låren får inte sitta ihop, magen får inte puta ut lite ? människa som människa tycker jag det är inte något fel på nån! men vi alla har ju olika åsikter..

  du kan ju kanske fixa nån kategori ” veckans hottie ” där du kanske typ lägger
  ut bilder på snygga kändisar, killar och sånt! uppskattas ofta!

  det skulle också va kul om du hade orkat ha lite mer frågestunder eftersom du har det väldigt sällan, för folk har alltid frågor till er ” kändisar ” ..

  sen kan du skapa en kategori som heter ” jag är inte blond ” där kan du skriva allmänt ” smarta saker ” asså med det menar jag sånna helt weird konstiga grejer,
  som typ ingen förstår sig på ..

  det skadar aldrig att lägga in lite musik, och sådant heller roliga videos är också bra!

  sen så kanske vi hade kunnat får höra dig sjunga nån gång?
  det hade varit roligt, undrar verkligen hur du sjunger.. eftersom du har sån hes röst 🙂

  du kan också skriva lite om din ”fjortistid” för det är riktigt kul att läsa om, det va
  iaf kul när du skrev om det i thailand..

  jaja här är några tips, hoppas du uppskattar det love u paow <3

  Reply
 62. sara hazem januari 8, 2010 at 2:15 f m

  jag väljer kategori 2.
  En idee som ja fick nyss är att du ska berätta, hur tror du dit liv skulle se ut nu om du aldrig börjat bloggat? och hur tror du att alla andra storbloggare skulle ha de om de aldrig börjat me bloggen? skulle ex kissie vara så uppkäftig och skulle kenza ha alla dessa fotograferingar o sitt mtv jobb utan bloggen?
  well, de en liten idee ja fick. Och om vi nu inte levde i 2000 talet, vilken årtioende skulle du vilja leva i då? 🙂

  Reply
 63. Amandalyn januari 8, 2010 at 2:18 f m

  Det skulle varit kul om du hade haft en kategori med vad du handlat för kläder, skor eller inredning. Jag tycker det är kul att läsa och se vad andra handlar. Kanske ge lite modetips och skönhetstips?

  Reply
 64. Anneli :) januari 8, 2010 at 2:18 f m

  Finns inget att ändra på med din bloggning . Tycker att du har den bästa bloggen man kan läsa.Men kanske har du ngra gripande historier att berätta ?. Det är alltid så att man fastnar för ngt sånt. Sen kan man inte sluta läsa. Men som jag sa. Tycker din blogg är bäst.
  Fortsätt så, så kommer du komma långt . Visa alla att blondiner måste inte vara lika korkade som pissie.

  Reply
 65. Johanna ♥ januari 8, 2010 at 2:57 f m

  Här får du lite bra och roliga tips du kan använda i bloggen.
  För att locka fler besökare som stannar kvar kan du använda dig av tex dagens roliga historia, dagens skämt, dagens låt, dagens roligaste sms. Sånt är så mycket roligare än dagens outfit.

  Ett annat tips kan vara att nån eller några gånger i veckan listar du olika saker.
  tex 5 bästa julklapparna. Eller 7 snyggaste killarna. ja du fattar säkert.

  Du kan använda dig av sminktips, eller olika party frisyrer. visa hur man sätter upp de osv. Mer video bloggar gärna en ihopklippt film, med lita allt möjligt som hänt underdagen.

  Själv tycker ja att det är roligt att läsa om när folk reser. Sevärdigheter, hotell osv.
  Därför var det synd att din uppdatering i thailand inte var den bästa.

  Men för att besökarna ska stanna kvar måste du bli bättre på att uppdatera.

  Låt fantasin flöda. Och ja håller tummarna för att datorn ska bli min så ja slipper sitta på min gamla skrutt.

  Love you girl! Tror att din blogg kommer bli roligare efter du läst alla tips 😀

  Reply
 66. Frida januari 8, 2010 at 3:59 f m

  2.

  ”Paow då och nu”
  Jag skulle gärna vilja se bilder från förr – när du växte upp, prövade olika stilar och så vidare..
  Så kan du skriva upp olikheter från två bilder du har från dig själv.
  T.ex:
  Då: Grönt hår.. mysigt? Nu: Blondie!
  😉

  ”Paow prövar på”
  JAG skulle i alla fall vilja se dig göra något konstigt, liksom annorlunda.
  Gå till skolan med tofflor, javisst.

  ”Paow eller Paulina”
  Ungefär samma som den första kategorin?
  Men mer att du skriver det du tycker är skillnaderna mellan Paow och Paulina. Finns det ens några?
  Vad som är bättre med Paow och vad som är bättre med Paulina.
  T.ex : ”Paulina gör jag hellre så än så som jag skulle gjort som Paow.”

  ”Paow talar sanning”
  Här visar du skvallerbloggarna vem som har rätt.. Jo, du!
  Skriv detaljerat om rykten som inte stämmer – och med bevis gärna.
  ”Nej jag kan inte ha varit där då och då för…”. Mer skvaller! 😉

  ”Paow’s kropps/stylingtips”
  Då kan du ge tips om t.ex hårprodukter, hudprodukter.
  Eller berätta något som du gör i din vardag – hårinpackning(vilken..?), ansiktsmask, något som gör att finnar försvinner.
  Annars kanske om kroppen – hur man gör för att få självkänsla, osv..

  ”Paow lär sig språk”
  Okej, kanske den svåraste av dom jag skrivit ner nu.
  Men att se dig prata norska eller varför inte japanska (behöver ju bara vara några ord) i en videoblogg skulle vara väldigt kul för oss tittare!
  Mer språk i bloggen, Paow! : D

  🙂

  Reply
 67. josefin januari 8, 2010 at 3:59 f m

  2. Bloggtips!
  Jag tycker att du ska ha fler kategorier, som ”Paow Tipsar”,
  ”Hiss o Diss”, ”Tävlingar”, ”Veckans/Månadens Blogg”, ”shoppat”
  eller så kan du bara ha en Kategori som heter Veckans.. och där kan du lägga ut veckans låt, Veckans Snyggste.., Det här Visste Ni Inte Om Paow/Paow när hon var liten, Veckans Roligaste/pinsammaste Situation, Veckans Blogg osv.

  Jag tycker oxå du ska skriva inlägg om tex,
  hur du fixar ditt hår eller vad du använder för smink/håsprej/plattång,
  eller roliga minnen från skolan/fjortisperionden, pinsamma situationer
  eller så kan du ha frågestunder, vilket typ alla tycker om att läsa.

  Och det vore oxå kul om du skrev lite om hur bloggen förändrat dej som person, eller vad andra tycker om dej, ångrat att du har den? elr typ om du har fått nån bra insikt om att man inte alltid ska supa sej full eller vadsomhelst.

  Det här var bara ”lite” tips om sånt jag och säkert dom allra flesta vill se mer om.
  Keep it up! för din blogg en mycket bättre än Kissies tex. och du får inte sjunka till hennes nivå,
  (vilket du säkert aldrig kommer att göra med tanke på att det är omöjligt)

  Reply
 68. sofie januari 8, 2010 at 4:03 f m

  Hej paow 🙂
  Ser att det är många som tipsar om sådant som andra bloggare redan har, och visst, ni är ju ett par stycken så man förstår ju att det blir lite klurigt att komma på något helt nytt.
  Och sen gillar dem kanske också de kategorierna men vet att du kan göra dem ännu bättre 🙂 och det håller jag ju med om :]

  Iaf, jag skulle jättegärna vilja läsa mer om din nuvarande hund som bor i huset i thailand och även tidigare hundar du växt upp med, och kanske andra djur du haft 🙂 är själv en hundälskare eller ja, alla djur för den delen så det vore roligt att läsa vad du haft för djur i ditt liv so far 🙂

  Sen så skulle jag också vilja läsa olika tips av dig.
  Tips på vad man kan göra en regnig sommardag och varför inte en solig sommardag också osv? 🙂 och tipsa om vad du brukar göra när du har riktigt tråkigt 🙂

  Jag har läst din blogg ganska länge och har fått den uppfattningen om att du verkligen är en tjej som vågar bjuda på sig själv och det borde du visa ännu mera av i bloggen.
  För det finns inget bättre än folk som vågar bjuda på sig själva, allt blir så mycket lättsammare och trevligare då 😀 så kanske något mer video-inlägg där du tokar dig eller något, vad vet jag 🙂

  Sist men inte minst.
  Efter att ha läst ganska mycket i din blogg så har jag upplevt att du är den mest ”mänskliga” av de bloggar jag kan läsa ibland.
  Medan alla andra är så glada hela tiden och livet är som en perfekt dans på rosor så får man i din blogg läsa om hur du ibland mår fantastiskt och du klarar allting men också att du kan må dåligt och tvivla på dig själv ibland och det visar bara att du är mänsklig och det är det som är så jävla skönt med dig, man kan identifiera sig med dig på ett sätt som jag inte upplevt när jag läst någon annan blogg.
  Du är några år yngre än mig men ändå känner jag igen mig i det mesta av det du skriver när det handlar om livets ups and downs, för vi alla har ju dem men alla väljer inte att skriva om det.

  Så jag skulle till sist vilja läsa kanske några tips om hur du tacklar dessa tankar och funderingar när de slår till.
  Om man känner sig ful och dum, vad gör du då?
  Vad kan man göra för att må lite bättre och komma på bättre tankar, tycker du?
  Jag vet att blondinbella skriver självkänsla tips och skriver bok och grejer, men jag skulle gärna höra det från dig, en 16-åring som är precis mitt uppe i vad som kan vara den kämpigaste tiden i livet många gånger.
  Det är dig jag kan identifiera mig med!

  Blev väldigt mycket text men jag hoppas du orkar läsa igenom allt 🙂
  Inte varje dag man får en sån här chans att vara med och påverka sin favoritblogg så jag tog chansen såklart och det blev lite långt kanske 🙂
  Men sköt om dig och hoppas en värdiga vinnare vinner de fina priserna 🙂
  För ett linne eller en helt egen dator vore ju inte fel tycker jag 🙂
  Kramar direkt från hjärtat!

  Reply
 69. Katja januari 8, 2010 at 4:12 f m

  1. Har gjort en design och skickat in 🙂

  2. Jag tycker du borde blogga om hur det är att va känd och om man typ dåligt av det ibland , hur du fick din blogg att bli så känd , om din fjortistid , om resor, om shopping och outfits, om din barndom , om dina framtidsplaner ( jobb , var du ska bo , utbildning osv ) , Vad du tycker om dina närmaste vänner , vilka du kan lita på , vad ska man göra för att se bra ut , om hudproblem , hårproblem , kroppsfixering osv 🙂

  3. Jag har gjort ett inlägg http://mkatja.blogg.se/2010/january/tavling-hos-paowse.html#comment

  Reply
 70. Leila januari 8, 2010 at 4:27 f m

  Hej Paulina 🙂 !
  2. Jag skulle jätte gärna vilja höra mer om dina åsikter och tankar kring allt möjligt, exempelvis hur du tycker att det är i samhället och massa annat intressant. Jag gillar när du fördjupar dig i ett viss ämne, både intressant och kul o höra från lilla dig! Dessutom skulle det vara jätte kul om du berättade om härliga upplevelser du upplevt, skönhetstips och din barndom. Man vill se Paows insida.. vad som döljer sig bakom dig. Skriv öppet om vad du känner och tycker!

  Jag gillar dina produkter du tipsar om, det ger mig faktist hjälp när jag är i behov av hudprodukter :D! Jag tycker du är en söt och god tjej som visar sig vara riktigt mogen för din ålder 😉 önskar dig all lycka med din blogg! Man kan inte helt enkelt hålla sig undan från det du skriver. Fortsätt att vara aktiv på att blogga!

  Kram!

  Reply
 71. Amanda januari 8, 2010 at 4:57 f m

  Vi kör ett bloggtips 🙂
  Många bloggare kör ju med läsarfika, det vore jätte kul att få möjligheten att få träffa dig! Jag tror att du är jätte mycket roligare att umgås med i verkligheten eftersom i bloggen kan man ju framställa sig lite som man vill. Jag tror att om folk skulle se ”andra”(dvs. inte Dessie, Amir eller kända bloggare) beskriva dig, kanske dom skulle tycka bättre om dig(Nu syftar jag på ”haters”)
  Du skulle sedan efter läsarfikan kunna publicera en kort text om vad du tyckte om människan, vad ni gjorde osv och sedan skulle du kunna publicera en liten text som beskriver dig, som den du fikat med skrivit 🙂 Då kanske folk börjar fatta att allt som står i ”skvallerbloggarna” inte är sant.

  Och jag tycker inte att det är att ”härma” med att du också har läsarfika, absolut inte. Hur många har verkligen gått igenom med det liksom? Kenza? Yes, och henne gillar ju de flesta 😉 ha ha!

  Sen skulle du kunna ha en kategori om din uppväxt, vad som var din favoritleksak, vart du helt lekte, vad tyckte du om andra barn osv.. Du fattar grejen 🙂

  Kram!

  Reply
 72. nathalie januari 8, 2010 at 5:35 f m

  jätte sjysst blogg 🙂
  kan du länka min?
  tack iallafall / nathalie

  Reply
 73. Amanda januari 8, 2010 at 5:46 f m

  Hmm..
  Jag vill säga att din blogg är skitfin, har du designat den själv eller har du fått hjälp??

  Kolla in min blogg, Bevaka varje dag 🙂
  För jag ska bevaka din varje dag.
  Föresten komentera GÄRNA!

  Reply
 74. sophia januari 8, 2010 at 6:51 f m

  jag är självklart med och jag har länkat dig och jag hade tänk att ge dig lite tips om vad du kan ha i kategorin och det kan ju vara typ Hiss och Diss,Tips om hur man sköter en bra blogg och tävlingar, ja allt möjligt faktiskt men ha det bäst Paow 😀
  Gå bara in på min blogg så ser du inlägget 😀
  Puss/ Fiia

  Reply
 75. Sofiarosa januari 8, 2010 at 7:44 f m

  http://sofiarosa.devote.se/blogs/3537812/paow—taevling.htm

  Där är länken till min blogg där jag skrivit om tävlingen:)
  Jag har länkat dig och tävlingsinlägget där.

  Jag tycker du ska skriva lite allt från din uppväxt, grönalund tiden, lägg ut lite videobloggar som du och dessie gjorde förr och om det var igenom det du blev känd. sen har du ju en bil, lite coolt hur kan du ha det?:)

  Aja kram sofia wikström

  http://www.sofiarosa.devote.se

  Reply
 76. marina januari 8, 2010 at 8:02 f m

  hej paow! älskar din blogg!!
  om du ska ha den headern (vilket är jättefin) så tycker jag att din design ska vara i någon cool rosa eller svart med ett häftig mönster på , eller ingenting alls , skulle nog vara skitsnyggt!! jag är ganska fantasilös så det är inte så lätt för mig 😛 hahah . men det var min ide , hoppas du väljer mig som vinnare, skulle självklart vilja ha datan , men annars så nöjer jag mig med en tröja , för dom är sjukt snygga! det spelar hursom helst ingen roll vad av priserna jag får , jag bli glad bara jag vinner!! 😀
  massor av kramar

  Reply
 77. Pierre januari 8, 2010 at 8:18 f m

  Design i konceptform hittar du på min blogg: http://klippans.blogg.se
  Samma design fast i en färg som är dig och med bilder på dig istället för mig så tror jag att det skulle kunna bli riktigt snyggt!

  Reply
 78. Frida januari 8, 2010 at 8:59 f m

  Humm svårt 😉 . Men jag vet att du gillar DollyBlond ! Så börja utveckla din blogg mer till en modeblogg ! Titta på kändisar ge tips om den ex den nya kavajen du nyss köpt hur du kan mixtra med den med l
  olika smycken elr en tunika men men även byxor så den både kan va till fest och vardag ! Du har ju blivit mer mogen i din stil så försök att förnya bloggen med det ! Hoppas jag vinner vet inte vilket tävlingsalternativ jag e med i nu haha! Men om de e med tröja vill jag INTE ha den med sprtan tack 😉 Hoppas nu du väljer detta skulle vara roligt att läsa puss .

  Reply
 79. ina januari 8, 2010 at 9:07 f m

  GAAAH ingen mening o va med .. kommer aldrig vinna ;/

  Reply
 80. julia januari 8, 2010 at 9:41 f m

  Hejhej Paow ♥
  Ojoj vilka fina priser du har ♥! Hoppas jag vinner laptopen min är tyvär trasig, men jag nöjer mig också med att få äran ♥, hihi.
  Bloggtips ♥: Jag tycker du ska skriva lite om hiss och diss och tävlingar såklart men du behöver nog inte ha en tävling på länge för dom här fina priserna. Jag tycker också att du borde ha en läsarfika skulle vara grymt roligt att få träffa dig 🙂 ♥. Din design tycker jag ska vara rosa, och du passar verkligen i alla färger ♥
  Kram // Julia ♥

  Reply
 81. sofia januari 8, 2010 at 10:10 f m

  Till tävling 2
  Du skriver ofta att du saknar personer då kan du ha en kategori
  ”månadens saknade” så får de vara ännu mera speciella i din blogg:)
  Kram Sofia

  Reply
 82. elin januari 8, 2010 at 10:37 f m

  jag tycker du ska lägga till en kategori där du berättar om din barndom, och fördjupar dig i vem du är och vem du vill bli. en kategori där du helt enkelt skriver ganska tunga saker, saker som har varit jobbiga för dig eller saker du mins/saknar. du skriver en riktigt bra blogg tjejen!
  fortsätt så!

  kram 🙂

  Reply
 83. Johanna januari 8, 2010 at 10:41 f m

  2. Här kommer några bloggtips <3:

  -Veckans/Månadens blogg;
  -Veckans/Månadens outfit ; snygg outfit du hitta, inte på dig alltså 🙂
  – Leave or Take- som hiss och diss
  – psst ; där du berättar någonting som inte vi visste tex något pinsamt elr hemlighet…
  -kändisnytt- lite skvaller kändisvärlden hihi
  -sminktips 😉
  – Fjortislife; där du berättar om ditt liv som fjortis.
  -Tips- Tips på affärer, smink, kläder, produkter osv.
  – Tävlingar!!; Kanske lite mera tävlingar 😉

  Oj vad mkt det blev, aa men det e några förslag på hur du kan förbättra din blogg ;D Tkr föresten du är jätte söt och jag älskarr din blogg <33

  Reply
 84. HannaH januari 8, 2010 at 10:43 f m

  Tjena Paow!
  Jag tycker att du borde skaffa en ny kategori med ”tankar” eller ”personligt” där du skriver saker som du tycker och som uttrycker vem du är och där din personlighet faktiskt kan spegla av sig och bärs fram. Vore jätte intressant.
  kanske inte bara vad du tycker om ett klädesplagg eller en person utan mycket mer personligt, som typ ”livet efter döden, hur drömmer blinda, vad kärlek är för dig” osv osv. Vore jätte spejsat.!

  Sen mer om din musiksmak, kan också vara intressant och roligt att höra vad du lyssnar på och få nya coola låtar att höra.

  Sen så har jag länkat dig:

  http://hannahli.blogg.se/2010/january/missa-inte-paowse-har-en-tavlling.html#comment

  Reply
 85. Sofia:) januari 8, 2010 at 10:47 f m

  Hej Paow cool tävling äntligen ngt jag kan ta nytta av jag har ingen blogg förstår du:), men om du har lite mer personlig fakta mer tävlingar typ som vem gör den finaste fanbilden eller så om du förstår hur jag menar, ha med lite mer vänner i bloggen alltså att om syns lite mer, hur din dag har vart , mer tips typ kärlek, dagens fråga, frågestund alla dom här småsaker gör bloggen mer intressant jag skulle helst vilja ha kandee linnen för jag avgdar hennes grejer men datorn är ju det jag vill ha helst men jag kan inte fixa ngt sånt:(<3
  Ha en bra dag // Sofia:)

  Reply
 86. madeleine januari 8, 2010 at 10:53 f m

  Jag skulle vilja se mer av dig själv i din blogg.. Vad som händer i ditt liv, vad du gör på fritiden, mer bilder, mer av dig helt enkelt. Bloggen handlar ju om dig, men ännu mer.

  Det skulle vara kul att veta vad du har för framtidsplaner, om du vill skaffa familj, gifta dig.

  En kategori skulle då kunna heta, ”mig själv om tio år” eller ”min framtid ur min synvinkel”

  Lycka till! 🙂

  Reply
 87. Julia januari 8, 2010 at 10:55 f m

  Hej!
  Jag tycker att du borde ha en kategori som heter typ ”Shopping Tips” eller ”Paow Tipsar” med kläder och smink och sånt som du tycker är snyggt eller så. Det vore ju jättekul, framförallt om det inte är så dyrt, utan lagom budget 😉

  kram 🙂

  Reply
 88. Line januari 8, 2010 at 11:02 f m

  Hej Paow! Jag tycker att du ska ha en ny kategori där du t ex skriver om din barndom eller kanske din framtid, vad du vill göra, vad du vill bli osv. Sen kanske du kanske också kan ha en månandens eller veckans blogg? Så kan du länka en person som har kommenterat något väldigt fint till dig:) Jag tycker att att din design är bra som den är, så ändra den inte:) OM jag vinner, så spelar det ingen roll om vad jag vinner. Tyvärr har inte jag nånting att ”berätta” så att du ska tycka synd om mig att t ex. jag har ingen dator, jag har för lite kläder, eller något sånt. Jag är tjej som inte är allt för bortskämd, men sen är det ju alltid kul att vinna? Jag tycker du ska välja mig för att jag är en trogen bloggläsare, och tycker din blogg är väldigt kul att läsa! Fortsätt att skriva, för det finns folk som älskar att läsa din blogg!

  kram Line

  Reply
 89. Gabbi januari 8, 2010 at 11:04 f m

  Bloggen är redan bäst:) Men du skulle kunna göra den ännu roligare om du la in veckans/månadens.. Kunde tillexempel vara veckans sötnos/naw om t ex killen som skrev låt om sin tjej eller typ veckans härmapa/wannabe om Kissie (eller någon annan) som snott innlägg eller köpt likadana kläder. Lite som hiss och diss (fast med personer.) fortsätt skriva samma bra blogg vi alla älskar annars

  kram// Gabbi

  Reply
 90. Martina januari 8, 2010 at 11:08 f m

  Varför inte ha en kategori med tips, det kan vara allt från skolan till att skaffa kille osv. Tips i alla möjliga former!

  ”Paow drömmer sig bort”
  Drömmer du att du är i Asien nu? eller att du är en enkel, vanlig människa i en liten ort i Sverige? Osv. Vart når din drömmar?

  Jag vet inte vad jag kan tipsa om mer, jag tycker du har en jättebra blogg redan!
  & du Paow, glömt aldrig att du är många’s ljus i vardagen! 😀

  Reply
 91. Hilda januari 8, 2010 at 11:17 f m

  Jag väljer 2 an skulle valt designen fast våran dator är på lagning så kan inte göra design men iaf! =) först vill jag bara säga att jag gillar din blogg jätte mkt!

  Super fina priser! datan var väldigt läcker! 😉

  tips på Kategorier (du har bra kategorier men här är lite tips) ;

  * Resor, du brukar ju åka utomlands ganska ofta, så skulle vara kul om du hade en kategori om dina resor. Där du kan lägga in bilder, vad du gör, skriva lite om landet tex shopping eller så.

  *Sen en kategori hiss och diss det var länge sen du gjorde det. Väldigt kul att läsa!

  *Sen en katogeri om roliga video klipp om dina kompisar eller dej eller någon annan!

  *roliga citat typ dagens citat!

  *Och paow tipsar! om tex en film, smink, en resa, en mobil ja vad som helst!

  kram ! 😀

  Reply
 92. nellie januari 8, 2010 at 11:27 f m

  hejhej:D
  det hade varit kul om du gjorde flipp bilder, alltså med olika grimaser och var helt flippad, du kan ju ha en kategori med flipp. flipp är nästan alltid kul att läsa och det hade varit kul om någon som du vågade eller överhuvudtaget vill göra en flipp kategori. själv kommer jag inom snar framtid ha en kategori med hjärt fylkings fredags skräckisar:D
  det är ju också ett alternativ, man kan ha skämt osv. annars gillar jag din blogg. men jag hade önskat lite mer skojj och stojj:D

  kram nellie

  Reply
 93. paulina januari 8, 2010 at 11:30 f m

  hm okej, tips till bloggen. ja du kan ju alltid skriva om livserfarenheter för det lockar alltid och sånt är kul att läsa om, och då menar jag inte livserfarenheter med dessie för sånt vet man redan utan du får gå way back liksom. sen kan du ha fler tävlingar de är alltid kul, du behöver liksom inte ha fancy priser utan kan bara ha att man vinner en länk i din blogg en vecka eller så. sen kan du ha läsarfika och skriva om det i bloggen efter o att typ läsaren får ställa några frågor so msen kommer upp på bloggen 🙂

  Reply
 94. Lisa januari 8, 2010 at 11:32 f m

  Jag skulle tycka att det vore roligt om du tog upp en kategori som heter
  ”så här tänker Paow”
  Alla har vi dumma idéer å får konstiga tankar i huvudet. Så även du kan jag tro?
  Ha den här kategorin till att skriva de dumma, knasiga idéerna du får under en dag.
  Kan ju även vara konstiga konversationer och dylikt.

  😀

  Reply
 95. Stina januari 8, 2010 at 11:36 f m

  Tävling 2
  Jag tycker att du borde ha en kategori som ska heta Cribs, Fribs, Pribs eller något liknande. Där har du videon som du spelar in ditt eller dina vänners hus, kylskåp mm. Det är väldigt många som är nyfikna hur det ser ut där ni lever 🙂

  Kram Stina

  Reply
 96. Julia januari 8, 2010 at 11:45 f m

  2. Jag tycker att du skulle ha en kategori med tips, alltså produkter som du använder, dina sminktips med olika detaljerade guider, det älskar alla tjejer iaf 😀
  Extremt kul att få tips från en bloggerska som dig 😛
  Även löshår, hur du gör med det, ja allt som du kan komma på 😀
  Ansiktsmasker, alla produkter som du använder dig utav. Skulle kunna bli jättekul 🙂

  3. http://lyckaan.bloggerska.se/2010/jan/194/Taevling-hos-Paow-p-se/

  Jättekul med en tävligt, verkligen 😛
  Puss & Kram

  Reply
 97. Charlotte januari 8, 2010 at 11:53 f m

  Jag vill vara med och tävla.
  Jag tycker att du ska skriva mer om kanske saker som hänt innan du började blogga. Varför bor inte din mamma och pappa tillsammans tillexempel. Om det kanske är för personligt så kan du ju berätta om ”hunden Pricken du hade när du var 5 och hur mycket du började gråta när han dog.” 😉
  Sen vill jag gärna att du tipsar om olika saker om du tillexempel har provat ett nytt schampoo om var skit, skriv det! Eller om du har hyrt en gör bra film, skriv det! 😀

  Reply
 98. Nadine januari 8, 2010 at 11:53 f m

  Tycker att du borde ha en katogeri som handlar om dina åsikter, där du diskuterar olika saker som är aktuellt. Allt från mode till politik. eller vad som hälst som intresserar dig just då. Något där du reflekterar över något och säger vad du tycker. Tycker att det är jävligt intressant att veta vad folk som har så stor publicitet tänker och tycker. Tack för en bra blogg 🙂

  Reply
 99. hhhh januari 8, 2010 at 12:00 e m

  när avslutas tävlingen?

  Reply
 100. Anonym januari 8, 2010 at 12:03 e m

  hej jag har ett roligt tips jag tycker du borde göra paintserier och plus att du ska göra en kategori om din barndom
  ps u are BEST <3<3<3<3<3

  Reply
 101. julia januari 8, 2010 at 12:06 e m

  2. Jag tycker att du ska ha en ny kategori- Tävlingar!

  folk älskar tävlingar, alltså bara tanken på att man kan bli den som faktiskt får något fint gratis! Det lockar läsare! Det är ju även en bra idé för företagen. De tjänar också på att få visa upp sina produkter här på din blogg. Det kan ju faktiskt leda till ett köp;)

  puss på dig!

  Reply
 102. Johanna januari 8, 2010 at 12:12 e m

  hejsan!! har gjort en fanbild på paow och snöflingor den där snowflingar säger: OMG its Paow!! Iaf så glömde jag skriva att den var till Bamsetävlingen och så glömde jag skriva min epost Så nu vet du det 🙂 <3

  Reply
 103. Beckychu januari 8, 2010 at 12:17 e m

  Åh, vad kul! 😀 Jag vill testa att göra en design. Jag älskar att greja i PS så jag kan göra en åt dig som du kan få välja bland de andras bloggdesigner sen. 🙂 Ska bli jättekul. 😀

  Kategorier så tycker jag du ska ha (som många andra har sagt) månadens blogg eller något. Även mer om smink för jag tycker du sminkar dig så gulligt. 🙂 Fler tävlingar = fler folk. Månadens blogg = ännu mera folk! Så du vinner ju på det rätt så rejält. Se bara vad många som har skrivit nu? ^^

  Jag ska genast hugga in på en design till dig. Ska försöka göra så gott jag kan – jag är ny läsare här hos dig. Så jag ska försöka. 🙂 Tack för en rolig tävling. 😀 <3

  Reply
 104. andrea januari 8, 2010 at 12:21 e m

  Hejsan Paulina. Jag tänkte köra på tävling 2. Hoppas verkligen att jag vinner. För jag älskar din blogg sjukt mycket! 🙂

  2. Bloggtips tävling: Jag tycker att du borde göra en liten kategori där du ska skriva olika inlägg typ en gång i veckan eller så om din uppväxt. Typ varför dina föräldrar skildes och varför du har rätt så tunt hår, (inget dåligt menat! har själv tunt hår :P) och varför du just är blond. Ge oss lite information om dig själv liksom 😛 Sen lägga in lite bilder på dig själv och typ skriva ”hur gammal tror ni jag va på denna bilden?” Sen får man gissa och den som gissar rätt får en länkning. Eller vad tycker du? Det låter väl inte så dumt? 🙂

  Ha en underbar dag cutie! 🙂

  Reply
 105. Mikaela januari 8, 2010 at 12:22 e m

  Jag har valt att skriva länk tävlingen och den finns uppe på min blogg.

  Reply
 106. Madmoisellle A januari 8, 2010 at 12:28 e m

  Efter som du verkar ha haft ganska många vänner så tycker jag att du ska ge oss tips hur man ska kunna göra ”slut” med dom ifall dom är dumma och elaka, men ifall man inte har så mycket självförtroende att göra det.
  Och hur man ska kunna ”reparera”sin vänskap ifall man har bråkat med nån man vart kompis med i flera år. Det kanske är ”Blondinbella” men det tror att det här är mer om vänskap än självförtroende 🙂

  Reply
 107. Frida januari 8, 2010 at 12:49 e m

  Hej Paulina! Vilken tävling, nu måste jag komma med ngt bra! 😀

  Jag ska ge tips lite olika bloggtips: Mitt första tips är att du börjar med ngt som kallas ”veckans..” typ veckans copycat osv. Sånt tkr vi läsare är kul!

  Mitt andra tips är att varje år kör du: årets läsare, passar bra nu när det är ett nytt år. Så du kör årets läsare 2010, hur du avgör det får du bestämma själv, men sånt är kul.

  Mitt tredje tips är att du kör lite mer tävlingar! 😀
  Det tjänar du på!

  Ha det bra! Puss frida

  Reply
 108. Hanna januari 8, 2010 at 12:51 e m

  2. Tycker det skulle var lite kul om du la upp lite mer videoinlägg. Lite mer craxy saker…
  Eller kanske en ny kategori som heter: uppdrag paow där du provar på grejer som du inte har gjort förrut! Nästan lite som dicegirls kanske, att man får rösta om vad du ska göra?
  Det tycker jag skulle vara sjukt roligt !

  3. http://hannajosefinee.devote.se/blogs/3538996/12-40-taevling.htm

  Reply
 109. Frida januari 8, 2010 at 12:52 e m

  Hej! Kom på ett tips till!

  veckans idolbild! eftersom du får in så pass många idolbilder, så kan du köra veckans idol bild, och ta den finaste du fått den veckan & skriva en länkning till personen som gjort idolbilden 🙂

  Det skulle va kul!
  Puss frida igen

  Reply
 110. Miranda januari 8, 2010 at 12:57 e m

  Hej, måste först säga att jag tycker att din blogg är den bästa, inte alls som alla andra fjortisbloggare och så ! Eftersom att du är ärlig och säger som du tycker (:
  Jag kör på tävling 2, eftersom att jag själv inte har någon blogg och sen har jag ju världens fantasi so why not ?

  Jag tycker att du borde ha look-a-likes, typ att dina läsare skickar in bilder på sig själv och sen även på nån kändis som är väldigt lik dem.
  Det skulle ju faktiskt vara rättså kul + intressant för dig att se bilder på dina läsare osv.

  Och sen skulle det faktiskt vara lite kul om du kanske tar kort när du försöker härma någon figur eller nåt och sen ska dina läsare gissa sig till vem du härmar och eftersom att du verkar ha väldigt lätt för att bjuda på dig själv så tycker jag personligen att det är en väldigt rolig kategori.

  Hihi, det var 2 förslag (; Båda handlar ju om bilder, för det är ju lättare att bara slänga upp en bild eller så, om man typ har bloggtorka och inte vet vad man ska skriva .. Less is more (;

  Reply
 111. Emilie januari 8, 2010 at 12:59 e m

  Jag väljer 2.an =D

  Jag tycker det är superkul när du typ blickar tillbaka på hur ditt liv var förut.
  Jag tycker du ska ha en ny kategori där du lägger ut typ ett videoinlägg och skriver något om en vän som du vatt kompis med innan. och skriver lite om hur ditt liv var innnan. där kan du ju också skriva vad som blivit bättre, vilka nya vänner du har fått och hur allting är nu. från kärlek till hat liksom.

  Kram på dig paowii!

  Reply
 112. Elina januari 8, 2010 at 1:07 e m

  Jag är med och tävlar! 🙂 Både i Länktävling och bloggtips tävlingen! 🙂
  Länktävlingen: Har länkat och skrivit om tävlingen riktigt snyggt på min blogg – http://www.misselina.devote.se

  Bloggtips : en kategori om Thailand skulle vara jätte intressant! Jag själv skulle nämligen vilja åka till Thailand 😉 hehe.

  Bloggtips två: Jag tycker du ska ha en kategori som heter ”som alltid finns kvar” eller nått liknande. Där man kan skriva det man aldrig glömmer. Kanske en pinsam händelse, eller ett roligt minne. 🙂

  Nu hoppas jag att jag vinner, 🙂 höhö! Ha det så bra, KRAM!!

  Reply
 113. Paulina januari 8, 2010 at 1:15 e m

  Till tävling 3 🙂
  Btw: jag älskar din blogg 🙂

  Reply
 114. Tilde januari 8, 2010 at 1:19 e m

  Hej! 😀
  Jag valde trean.
  Bra tävling! 🙂
  Kram (L)

  Reply
 115. josefine januari 8, 2010 at 1:21 e m

  Jag tycker din blogg redan är bra som den är 🙂 Bara du är dig själv liksom 🙂 Och kanske lite mer ”dagens outfit” hade inte skadat 🙂

  Reply
 116. josefine januari 8, 2010 at 1:23 e m

  Jag tycker din blogg redan är bra som den är 🙂 Bara du är dig själv liksom 🙂 Fast lite mer ”dagens outfit” hade inte skadat 🙂 (glömde skriva min mail adress innan)

  Reply
 117. Frida Sjöholm januari 8, 2010 at 1:33 e m

  Jag är med i tävling nummer 2&3. Har skrivit ett inlägg i min blogg och jag tipsar också. Tycker du borde ha lite mer mode. Vad du tycker är snyggt och vad du skulle vilja ha/har på dig osv. Ett annat tips är att ha typ ”veckans blogg” Så lite mindre bloggar får synas på din blogg som är större. puss på dig !

  Reply
 118. Julia F januari 8, 2010 at 1:36 e m

  Jag är självklart med och tävlar! Jag valde 3:an. =)
  Länk till inlägget: http://aboutjuliia.blogg.se/2010/january/tavling-hos-paow-wwwpaowse.html#comment .
  Jag måste bara säga att det här är det här är den bästa tävlingen nån känd bloggare har haft! Jag älskar kan dee, tröjorna är jättesnygga! En bloggdator skulle jag verkligen behöva! Det är ju också rosa! Perfekt! 😉 Och jag älskar ju dig och din blogg så om jag vann almenackan skulle jag självklart hänga upp den i mitt rum direkt för jag älskar ju dig och din blogg. Och handsmycket va hur fin som helst.

  Puss&Kram Julia♥

  Reply
 119. selma januari 8, 2010 at 1:37 e m

  hej paow ! 😀
  jag väljer nog nr 2 !:)
  okej, jag tkr du ska ha kategori om vad du tycker om dom andra bloggarna typ skriver upp varje vecka oså kanske lite skvaller osånt det tror jag skulle vara jäte kul för många av mina kompisar läser din blogg & alla har kommit med den här iden att dom tkr du borde ah en sån kategori! 😀
  föressten älskar jag din blogg läser den varje dag !
  & du är mke bä’ttre än dom andra fjortis bloggarna & FS kan slänga sig i väggen !:)<3

  Reply
 120. vibblyn januari 8, 2010 at 1:40 e m

  Jag håller med ovanstående om att du kan berätta lite mer om dig själv förr i tiden! lite mer känsla i bloggen kanske om du skulle skriva om lite jobbigare saker som har hänt dig. Jag vet att det kan vara svårt och skriva om jobbiga episoder i livet men kanske inte behöver vara något allvarligt utan bara när kompisar lämnar eller sviker. första kärleken försvinner och sådant. har en uppfattning om att många unga läser din blogg och har dig som förebild så lite livserfarenhet kanske kan vara något??

  måste bara tipsa om lite nya blider på bloggen! Du kan ju kika in om du har tid!
  Lite uppdateringar om manikyrer med mycket färg! Väldigt lekfullt och snyggt!!

  så man kan väl säga att jag är med på både 2 och 3 va??

  tack för ett bra tidsfördriv!

  XoXo Vibblyn

  Reply
 121. cecilia januari 8, 2010 at 1:57 e m

  2. Jag tycker att typ någon dag i veckan kan du göra recension på något. Vad som helst , typ någon kräm, klädesplagg eller till och med någon kompis eller någon annan människa.
  Eller så kan du någon gång ta kort på allt du gör på hela dagen så vi är med dig en helt vanlig vardag. Och sedan kanske göra ett kollage eller nått sånt.

  3.Har länkat: http://ceciliaaaaaa.blogg.se/2010/january/tavling-paow.html#comment

  😀

  Reply
 122. Amanda januari 8, 2010 at 2:10 e m

  Jag älskar när du skriver långa inlägg, till exempel Paow har en åsikt och sånt. Jag fattar inte hur du kommer på så bra ord och du formulerar dej så jävla bra på nåt sett. Jag håller fan alltid med dej ;o Så med av det tack 😀 Sen borde du skriva om nåt nytt, som inga storbloggare bloggat om förut, och det tror jag du kommer på själv vad du ska skriva, för du är så bra. T ex. om man läser kissies och dessies blogg så är det som det är samma blogg eftersom kissie härmar med allt-.-

  Men jag kanske skulle komma med en egen idé också eftersom alla andra har det. Jag skulle tycka det va kul om du visade en video om hur du sminkar dej, eller bara ger sminktips. Och alla älskar videobloggar och du är bra på det redan så fortsätt så 😉

  Det var allt jag kom på ;o Men hare bäst!<3

  Reply
 123. Anna januari 8, 2010 at 2:12 e m

  Tjolahopp 🙂

  Jag tänker tävla i den ”andra grejen” eller vad man nu ska säga. för jag suger på phs, och jag är ganska kreativ av mig och med massa ideer så ja, jag har lite tips till dig 😉

  Jag tycker att du ska ha, kanske nånting som heter ”dagens händelse”.
  Och istället för att bara skriva ”idag har jag köpt blablabla.” så kan du ju ha ”nytt i garderoben” :).

  Och så är det jätteroligt faktist att se bilder från din ”fjortistid” så det skulle vara kul om du kunde lägga upp fler såna bilder 😀 för jag tror nog att alla tycker det är roligt att läsa. trots att visa kommer kommentera blablalba sura saker..

  och så kanske du kan ha typ ”dagens beroende” eller ”dagens cravings”. Och t.ex fota vad du använder för hårprodukter och vad du använder för smink och göra ett bildspel när du sminkar dig så att man får se liksom hur du gör från början 🙂

  Jag har inte mer tips nu men om jag kommer på fler saker kan jag skriva en till kommentar 🙂
  kramkram 🙂

  Reply
 124. jen januari 8, 2010 at 2:32 e m

  Hej Paulina! Jag tycker du ska skriva mer om dina känslor, vänner och lite mer om mode. Lägg upp lite snygga kläder du har sett på internet och sånt! Du har så fin stil så det skulle vara kul att se vad du tycker är snyggt just nu, ger ju mycket inspiration till dina läsare! om du vill kan jag hjälpa dig med designen också! Din blogg är verkligen skitkul, mycket bättre än dom andra fjortisarna 🙂 kram på dig!

  Reply
 125. ida januari 8, 2010 at 2:36 e m

  Hejsan Paulina! Jättesmart tävling faktiskt! Jag känner iaf det eftersom jag har en blogg och alla klagar på att jag uppdaterar för lite men det beror på att jag inte har en egen dator som jag kan blogga på.. Om jag skulle vinna datorn vet jag inte vad ja skulle göra men det är nog inte ens en chans att jag vinner. Jag har lite tips på nya kategorier! Tror många skulle gilla alternativen 😉

  1; veckans blogg. då skulle nog många anmäla sig och då får du mer besökare 😉

  2; bilder&filmer från 2009

  3; bilder&filmer från 2010 (sen fortsätter du)

  4; samma sak fast med outfit 🙂

  Massa kramar Ida

  Reply
 126. amei januari 8, 2010 at 2:37 e m

  hej Paow! 🙂
  Jag tycker heltklart att du ska berätta mer om din barndom!
  hur du hade det när du var yngre, hur det känndes när dina föräldrar separerade, hur du hade det i skolan (mobbning t ex), varför du hoppade av och inte bara ”jag orkade inte”, hur du kom in i din extrema fjortis period, vad du har för framtids planer (lite mer invecklat asså), vad du vill jobba som, hur du vill bo, skulle du ha djur osv. Sen kunde du kanske göra en ny kategori av de som kunde heta typ ”Paows liv” eller nått.
  Sen lite råd hur man får bra hy, hur man slipper finnar, hur man blir av med de mörka ringarna under ögonen, hur man får starkare hår osv ;> sen lite kropps krämer & sånt, vad rekomenderar du? Vad andvänder du för de&de t ex? 🙂

  sen vore det ju sjukt kul om du kunde ha ”läsar fika” så som te x Kenza har? 🙂 jag bor själv inte i stockholm med det vore kul om du kunde göra det så man fick en bild på hur du ser dina läsare osv 🙂

  ett annat tips är att ha mer tävlingar. Okej att du har en ”bamse” tävling nu med när hade du tävling sist? Så mer tävlingar där man kan vinna för snyggaste fanbilden t ex 🙂

  ha det bra, keep it up girl!

  Reply
 127. amei januari 8, 2010 at 2:38 e m

  + veckans blogg för att få mer besökare! Vore grymt kul! 🙂

  Reply
 128. teiima januari 8, 2010 at 2:49 e m

  Hejsan Paow jag är med i alla tre tävlingar och jag tycker du ska ha som kategori dagens outfit för då kan man se hur din stil kanske förändras och sånt, och så kan du ha veckans blogg och den som vinner länkar du i en vecka tillexempel:)
  Här är länken till inlägget: http://teiimas.blogg.se/2010/january/paows-tavling.html

  ps. jag har skickat in en designbild också på fanbilder:D

  Reply
 129. Pierr januari 8, 2010 at 2:50 e m

  Som nya kategorier tycker jag att du kan ha:
  * Gästbloggare – Låt någon bloggare som du tycker är bra gästblogga på din blogg lite då och då
  * Nostalgi – Lyft fram gamla minnen, bortglömda roliga reklamfilmer, gamla låtar osv.
  * Poaw tycker till – Ge din åsikt och tyck till om något

  Vad gäller design så har jag nyss gjort om min och är väldigt nöjd. Den skulle nog passa bra för dig om man anpassade färger, bilder och kategorier så att de passar dig.

  Reply
 130. amanda januari 8, 2010 at 2:51 e m

  hejsan ! vilka fina priser, ♥
  ehm, jag tänkte tipsa om lite saker du kan skriva om i bloggen.

  1. Du kan göra en kategori i bloggen där du väljer en sak som du är intresserad av, t.ex Thailand. Då kan du ibland skriva tipsinlägg om Thailand. Det kan handla om nyheter, mat, platser eller vad som helst. Behöver ju såklart inte va Thailand du ska skriva om. Och efter ett tag kan du byta ämne.

  2. Sen tycker jag att det skulle va kul om vi läsare fick bestämma en outfit till dig lite då och då. Om du kanske skriver ett inlägg där vi får mixa ihop en outfit till dig och skriva det som kommentar och sen väljer du något som verkar passa dig. Den som har givit dig oufiten du vill ha, får en länkning 😀

  Och nu så ska jag ta och skriva ett inlägg i min blogg där jag länkar dig,
  KRAM SÖTASTE PAOW !♥

  Reply
 131. emelie nord januari 8, 2010 at 2:53 e m

  jag tkr du ska skriva lite om din barndom och om hur du är irl .
  sen så tycker jag att du ska låta någon/npgra av dina närmsta kompisar få skriva ett inlägg om hur du är på riktigt.. skulle va kul å läsa! 😉
  kramis ♥

  Reply
 132. Haneys januari 8, 2010 at 2:55 e m

  Jag kör på 2:an =) Jag älskar dina lite djupare inlägg, där kommer en helt nya sida av dig fram. Du har kloka tankar och sunda värderingar, mer sådant! Slit dig loss från alla andra bloggar, blir din egen blogg, försök att inte hamna i träsket ”Kissie, Dessie”osv, för du är så mycket mer än dem! Du verkar vara en tjej med mycket innanför pannbenet, visa ännu mer av den sidan =)

  Sedan tycker jag att det skulle vara intressant att läsa mer om din barndom.

  Dessutom skulle det vara kul om du lyfte fram lite mindre bloggar, som du faktiskt tycker om. Ge dig ut på en liten talangjakt, låt kanske till och med någon gästblogga hos dig! Det skulle ge dig extremt mycket fler besökare, det är nog många som vill bli ”hittade” så att säga. =)

  Hoppas att jag har turen på min sida. 😀 Ha en bra helg! Kram

  Reply
 133. linnéa januari 8, 2010 at 2:55 e m

  hellou! jag tycker det skulle vara intressant om du berättade lite mer om dig själv och ditt liv, jag har följt din blogg ett tag men ändå inte sååå länge och jag tycker du är en av dom ärligaste bloggerskorna, eller ja du verkar vara det iaf:) men kan du inte berätta mer om typ dina egna erfarenheter av typ lite allt möjligt 😉 varför du hoppa av skolan osv.. (du kanske har skrivit det innan men jag vet inte?) och så skulle det vara kul om det fanns ngn kategori om typ ännu mer kläder,shopping,outfits m.m typ sminktips eller så 🙂

  Reply
 134. josefin januari 8, 2010 at 3:13 e m

  Tävlingskategori 2; Bloggtips.
  Jag tycker att du ska berätta mer om vad du tycker om saker, exempel hiss och diss. Du kan ha fler frågestunder, veckans blogg eller lite sånt. Skriva lite om dina prylar och vilka personer du har som idoler/förebilder och vilka du verkligen inte tycker om osv?

  Kanske inte så bra men, man kan väl ge de ett försök. (:

  Reply
 135. jossee januari 8, 2010 at 3:17 e m

  Jag gör både alternativ 2 och 3!

  2. Jag tycker du borde hissa bloggar en gång i veckan och skriva vad du gillar med dom! Du får ju såklart dissa också, men det är roligare och trevligare om du bara hissar. Sen har jag ett till tips, någon gång i månaden kan du ju göra en ”lista”, eller bara sno någon från någon annans blogg. Nu syftar jag inte på en sån här ”100 frågor om dig, senaste du hade sex med, din ögonfärg osv”. Utan att du tar en sån här lista där vart du bara kan svara med personer t.e.x ”personen du senast kramade”, ”en barndomskompis”, osv! Men istället för att svara med vanlig text lägger du upp en bild på personen som svar istället! så får blden tala lite för sig själv. Sen kan du ju lägga upp helt ”random bilder 2008” t.e.x. osv ;D Sen kan du ju alltidge t.e.x. filmtips! Eller ”dagens önskelista” sen har du gjort ett kollage med bilder på kläder, skor eller något sånt. Och sist här är länken till mitt ”tips inlägg” till din tävling ;D

  http://onlyjosefin.blogg.se/2010/january/tavling-hos-paowse.html#comment 🙂

  Reply
 136. amanda januari 8, 2010 at 3:50 e m

  Jag tycker att du ska lägga upp fler ”dagens outfit” iaf!
  sedan skulle det vara roligt med någon kategori där du typ avslöjar saker om dig själv som nästan ingen vet om, sedan uppdaterar du den på bestämda dagar med jämna mellanrum.
  Och till sist så skulle det vara jättekul om du delade med dig av tips, om hur Du tycker att man ska matcha kläder, sminktips, hårtips osv, bara dela med dig av saker du själv tycker att du är bra på 🙂

  Reply
 137. Aydan januari 8, 2010 at 3:59 e m

  2. Jag tycker att du ska SKITA I vad de andra bloggarna gör!

  VAR LITE CRAZY, UDDA & UNIK!! Jag har en idée, vrf inte bara skriva texter (för du har så bra funderingar, man vill bara sluka texten) om vad du tycker om några personer EXAKT som det är!

  Eller ge olika förslag på vad du tycker är snyggt på killar och tjejer (kläder, accesoarer, smink, hur man ska ha håret), att du liksom skaffar din egen trend. Vad som är snyggt enligt dig helt enkelt!

  Skriv mer om ditt vardagsliv, vad du gör om dagarna, vad du funderar över. Saker kring livet, bloggen, privatlivet, killar, bloggare, jaaa ALLT!

  Var udda, kreativ, vrf inte göra din egna design så vi läsare vet hur Paulina vill ha det? Fixa bilder på photoshop, ta egna kreativa bilder med kameran!

  BE CRAZY GIRL!! And you can do it, hare gött Pausan!

  Kramar från Aydan

  Reply
 138. Beckychu januari 8, 2010 at 4:06 e m

  Vad dum jag är. Haha, jag väljer ju såklart ettan – bloggdesign! Förstod inte att man skulle välja en. Jag virrar för mycket när jag blir glad. 😛 Bloggdesignen kommer upp inom kort. 🙂

  Reply
 139. Lolle januari 8, 2010 at 4:15 e m

  Här kommer några bloggtips 🙂
  1. du kan skriva lite om din barndom och om hur du tror din framtid ser ut 🙂
  2. Hiss och Diss, alltid lika kul 🙂
  3. börja redigera bilder och lägg sedan gärna ut bilder som du har redigerat i photoshop, för du skrev tidigare att du inte alls var så bra.. så det skulle helt klart vara jätte roligt när man sedan ser hur dina redigerade bilder bara blir bättre och bättre 🙂

  Reply
 140. sonja januari 8, 2010 at 4:32 e m

  Det är ju din blogg, och den ska ju beskriva dej och innehålla det du vill att den ska göra.
  och eftersom du nu har Photoshop så tycker jag att du ska utnyttja det väl. Man kan t.ex sök på Youtube efter tutorials (?) där vissa har spelat in och laggt upp vissa nödvändiga photoshop tips.
  tycker din blogg är bra som den är, speciellt nu när du nu säger att du är mogen, men ändå barnslig på insidan.
  fast lite bättre outfit bilder ibland, för du har sjukt bra stil så man vill gärna bli inspirerad (:

  sen till designen, ska man bara fixa en header, lite svårt att fixa en kodmall eftersom du använder wordpress… Men kan du inte lägga in bilder som du skulle vilja ha som header eller något?

  Reply
 141. Sasha januari 8, 2010 at 4:33 e m

  Nu har jag lagt upp inlägget på min blogg ^^

  Kram Sasha

  Reply
 142. Sasha januari 8, 2010 at 4:33 e m

  Nu har jag lagt upp inlägget på min blogg

  Kram Sasha

  Reply
 143. Sasha januari 8, 2010 at 4:34 e m

  Nu har jag länkat till min blogg

  Kram Sasha

  Reply
 144. freja januari 8, 2010 at 4:39 e m

  Paulina, jag har en viktig sak som skulle betyda mycket för alla om du la ut. Det är inget tips om bloggen eller något. Men vinner den här länken så räddas hur många liv som helst. Skulle vara jätte kul om du läste om free rice..

  Free rice startade 2007 och sedan dess har vanliga människor räddat liv. Genom att svara på några frågor donerar du ris till fattiga länder , för varje fråga du svarar på. 10 gram ris per rätt svar donerar du, men med tanke på att flera tusen svarar på frågor samtidigt som dig räddar det många liv.

  http://www.freerice.com/ <—- svara på några få frågor och rädda liv.

  Senaste gången jag spelade , räddade jag 30 människor.

  Reply
 145. felicia januari 8, 2010 at 4:40 e m

  hej, jag tycker du ska ha kategori ”paow & dessie”, och sen ha veckans blogg 😀

  Reply
 146. Madicken januari 8, 2010 at 4:49 e m

  Jag skulle vilja att du skrev ärliga inlägg om nhur du mår.
  Jag vet att du precis som jag, lidit/lider av panikångest. Förklara mer om hur det är, och vad för metoder du har för att må bättre.
  Alla läsare är inte små änglaflickor på rosa moln 🙂
  Så tycker du ska dela med dig om ditt liv och mer känslor!

  Reply
 147. Lillie o belluu januari 8, 2010 at 5:07 e m

  Hejhej!

  Lite bloggtips:

  Uppdatera oftare! Det är skitkul att gå in på en blogg som man alltid kan läsa 🙂 Ha mycket bilder (det kan alrig bli för mycket!)Ha mer vbloggar, de är skitkul att titta på! Ha många tävlingar, MAN FÅR ALDRIG NOG!

  Din blogg är verkligen underbar och du är vår idol!

  Kisses and hugs ! / Lillie o belluu

  Reply
 148. Cecilia januari 8, 2010 at 5:20 e m

  Jag tkr att du måste skriva om dina typ, tankar och åsikter om allt och alla. Lixxom, JAG tkr personligen att det här hur trååkigt som helst och läsa om typ ”idag åt jag en macka med räkor!” (haha) Tkr det är så mycket roligare med hisser, dissar, åsikter och sånt. ;D Du kan ju använda mer ”vanligt språk” och inte helt perfekt sådär, uppdatera mer, sedan ÄLSKAR ju typ alla personliga detaljer, skvaller och sånt där ”pinsamt” det kulle du nog få mkt läsare på, men bli bara inte en 100% skvallerblogg, men det tänker du förstås inte! ;D
  Tävlingar är en annan viktig sak, t drar ju hur många läsare som helst, de flesta vill ju ha en massa saker, och OM du vdeobloggar, såg ngt KUL då, inte ngt meningslöst, det pallar man ju inte lyssna på alltså!
  (Du har redan alla fjortisar, nu mst du få resten att läsa din blogg!) haha. xP

  Aja, puss på dig, man får väl hoppas att man vinner. ;D

  Reply
 149. olivia januari 8, 2010 at 5:22 e m

  najsit!!!

  Reply
 150. alexandra januari 8, 2010 at 5:24 e m

  Hej paulina!
  Jag tycker att du kan börja skriva mer om dig, för visso tycker jag att du har bra blandning. Men jag menar mer om dig inte vad du gör utan t.e.x din uppväxt, ditt liv osv. Sen tyckeer jag att du kan ha en kategori med bara foton, för ibland blir det ju inlägg med massor av foton 😀 och då kan deet vara lättare att bara checka där ifall man är nyfiken på dina bilder 🙂
  Och eftersom du nu har photoshoop och säkert är lite nybörjare kan du ju visa upp dina redigare bilder sedan efter ett tag ser man hur du med tiden gör mer avancerade och proffisionella redigeringar! Bloggen ska blir med personlig i think.

  Här är länken till där jag skrev om tävlingen i min blogg 🙂
  http://aalexandrahk.blogg.se/2010/january/tavling.html#comment

  ha det bra!

  Reply
 151. Diana januari 8, 2010 at 5:26 e m

  Chacha Paow! höhö.
  Jag tycker att det skulle vara jättekul att läsa om typ din barndom, hur du växte upp osv.

  Eller, så kan du ju alltid skriva om hur snygg Edward Cullen är! (a) 😀

  Puss.

  Reply
 152. anna januari 8, 2010 at 5:26 e m

  Hej paow! Har läst din blogg enda sen du började blogga. Tycker du har utvecklats väldigt positivt, men ibland har du problem med andra bloggare. SKRIV en ny kategori som heter typ .. BLOGGILSKA. Sånt är så jädra kul att läsa, där kan du skriva vad du känner om andra bloggare, vad som stör dig och vad du tänker på! Skriv där 1 gång i månaden.
  Önskar att jag vann datorn, behöver en ny dator, du förstår.. dehär inlägget tog 34 minuter att skriva pågrund av min ärvda dator från min pappas jobb från 60-talet.

  Tack för en bra blogg med massor av inspiration! YOU GO – massa ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Reply
 153. Emma Johansson januari 8, 2010 at 5:41 e m

  Har gjort en header, ligger uppladdad i fanbilder.
  För övrigt tycker jag du ska köra med veckans blogg. Det lockar besökare. Även fast många blir besvikna då dem inte kommer med.
  Sedan kan du ju tipsa om dina favoritställen i stockholm för dom som inte bor här. hihi.
  Lite tips bara!
  Kram

  Reply
 154. anna svensson januari 8, 2010 at 6:48 e m

  #2 🙂

  jag tycker du ska ha en kategori som heter pinsamheter,
  haha där du tillexmpel bjuder mycket på dig själv (vilket du redan gör)
  kanske skriver ut pinsamma minnen och stunder, (;
  inte bara om dig utan om andra också kanske? 😀 iallafall din blogg är bäst tjejen! <3

  Reply
 155. Anna januari 8, 2010 at 6:53 e m

  Hejsan Paow:)! Tycker att du har en jättefin och jordnära blogg. Jag tycker att det är jättekul att läsa om mode, smink & insperation. Därför tycker jag att du ska skriva mer om vart du hittar inspiration, vad du tycker om för kläder, vad du tycker om för smink. Det hade även varit kul om du skrev vad du gillar för musik och tipsar om den. Hade även varit kul att läsa hur livet är att leva som kändis! Jättekul tävling iaf:) Hoppas jag gav dig några förslag och ideér. Kram Anna

  Reply
 156. g januari 8, 2010 at 6:55 e m

  hf

  Reply
 157. Carro januari 8, 2010 at 7:01 e m

  Om du gillar skvaller kan du ju ha en skvaller kategori, det är det värsta med alla skvallerbloggar, dom visar inte sig ! Sen kan du även ha, typ ”gör det själv” där du skriver hur man gör sitt egna schampo(om du behöver recept har jag jättemånga, för alla hårtyper;)) Eller bara ansiktsmasker 😀 Hoppas du gilla mina olika alternativ(och att jag fatta tävlingen rätt:p)

  Reply
 158. Johanna:) januari 8, 2010 at 7:20 e m

  Hej! Jättefin blogg Paulina.

  Jag väljer kategori 2;

  Kan du inte skriva lite mer om mode och smink typ hur du sminkar dig och vad du använder för produkter. ”Paows funderingar”/tankar kanske skulle vara något så man vet mer vad du tänker och tycker om saker. Mer tävlingar skulle vara kul för det uppskattar ju alla. ”Vardagsliv” ”skvaller” ”personligt” ”uteliv” ”avslöjanden” eller ”veckans händelser”. Här har du en del ideer som jag tycker att du kanske kan använda 🙂 hoppas du gillar dom.

  Håller tummarna nu.

  Kram

  [email protected]

  Reply
 159. lovisa! januari 8, 2010 at 7:21 e m

  2. Bloggtips!

  Jag tycker du ska ha ett videoinlägg varje dag.
  Berätta gärna om din barndom det vore väldigt intressant att höra! 🙂
  Lite mer utav hiss och diss.

  Lycka till allihooopa!

  paow din blogg owns ! 😀

  Reply
 160. elin januari 8, 2010 at 7:24 e m

  tävling 2.

  Tycker det vore superkul om du hade typ veckans bästa köp. eller typ veckans outfit. . Eller om du kunde ha veckans fan bild eller veckans läsarblogg!
  eller skriva om hur du tycker och tänker runt tex vissa saker som tex pinsamma eller glada, jobbiga situationer. / elin

  Reply
 161. Micaela januari 8, 2010 at 7:31 e m

  Jag gillar när du har dagens outfit fortsätt gärna med det !
  Man blir så inspirerad eftersom du blandar dyrt och billigt och gör det till en snygg outfit som passar alla. Även folk som lever på ex. studiebidraget har råd med vissa av dina outfits. Du verkar även vara intresserad av smink och hår, du kan ju alltid vissa hur du gör ditt hår på morgon eller när du går på fest. Hur du sätter i löshåret om du har clips exempelvis. För alla kan ju inte sådant. Eller hur du sminkar dig från dag till dag vid olika tillfällen.

  Jag gillar din mer seriösa sida, så kanske du kan ha någon typ olika delar om vad du gör en arbetsdag på ICA, så även dom mindre som varken sommarjobbat vet ungefär hur det går till och hur arbetlivet ser ut. Det är ju kanske inte det roligaste, men tror många mindre tjejer och killar skulle bli mer intresserad att tjäna sina egna pengar på så viss eftersom det är ni bloggare som inspirerar dom. Kan DU, kan DOM.

  Hoppas någon av tipsen har varit bra, Ha en bra dag.
  Kram Micaela

  Reply
 162. Hellouvicky januari 8, 2010 at 7:42 e m

  Tävlingen (blogg tips)

  Jag gillar din blogg för att ibland skriver du verkligen så ÄRLIGT om känslor, både bra och dåliga. Om dina vänskpaps relationer skulle va kul och läsa, och känslor om du mår dåligt/bra , och varför osv. Menar inte att du inte ska få ha något privat, men du förstår nog .

  Och så skulle de va kul att läsa om ditt liv innan du blev känd som paow ! 🙂

  Paow, du är bäst !! <3 puss

  Reply
 163. Moa januari 8, 2010 at 7:45 e m

  Hejhej! Jag älskar din blogg och läser den varje dag, men det du skulle kunna skriva mer om är liksom skönhetstips. Kanske olika sminkningar, vad du använder för skönhetsprodukter, smink osv 🙂 Skulle vara jättekul.

  Reply
 164. Jenny januari 8, 2010 at 7:49 e m

  BLOGGTIPS!

  – Mer hiss/diss listor! En i veckan kanske? Så du kan hissa och dissa det som hänt i veckan.
  – Tävlingar!
  – ”Det visste du inte”
  – Tips på bloggar du gillar/läser.
  – Vad du ska göra i veckan.
  – Hur du sminkar dig.
  – Dagens outfit.
  – Dina åsikter.
  – Bilder från när du var yngre.

  Hoppas du fick lite idéer av det här! 🙂 Kram

  Reply
 165. Nina Åström januari 8, 2010 at 7:56 e m

  Bloggtips: jag tycker att du borde rita egna bilder som tex dessie gör, det är skitkul att läsa om (A) eller så kan du ha wishlist? eller kanske om mode (A)

  men jag har iaf skickat en design prototyp som jag gjort på photoshop, jag tryckte på ladda upp fanbild och hoppas jag gjorde rätt 😉

  Reply
 166. Sivan januari 8, 2010 at 7:56 e m

  Hej!

  Jag är en tjej som bloggar men tyvärr har jag inte så stor chnas att blogga mycket som jag vill 🙁 familjen har bara en dator som hela familjen använder , och om jag hade en egen data skulle jag slippa stå och vänta på mina syskon som är på datan och sen bara vara på datan några timmar och jag får datan 1 gång om dagen så då måste jag blogga 3 inlägg samtidigt , otroligt störande ! Vill blogga mer och bättre!

  inlägg om tävlingen: http://sivanabbas.blogg.se/2010/january/paow.html#comment

  ( jag valde nummer 3 . )

  Paow du kan väl göra mig lite mer stolt över min blogg?

  Reply
 167. Frida januari 8, 2010 at 8:11 e m

  Jag tänker tävla på 2 sätt!
  1. Jag vill inte tävla med ett speciellt inlägg utan med hela min blogg.
  2. Jag tycker att man kan skippa crapet. Inga dagens outfit eller något sådant som faktiskt alla har utan skriv något som är helt annorlunda. Skriv en lista på saker som du vill göra innan du dör och bocka av dom i bloggen, en efter en.
  Hiss/diss, vad som händer i veckan och dina åsikter skriver alla om. Skaffa lite stil och kör på något unikt som gör att din blogg sticker ut från skiten.

  Reply
 168. Annica januari 8, 2010 at 8:14 e m

  jag tycker att din blogg är jätte bra och rolig är verkligen beroände av den men de jag saknar mest är nog bilder jag tycker att du ska ta med dej kamran ut på stan att bjuda mer på din vardag du lever ju dröm livet alla ungdomar vill leva skulle vara roligt om man fick se mer om de !

  Reply
 169. Molly januari 8, 2010 at 8:14 e m

  Hej!
  2. Nästan 200 kommentarer… Mina chanser är väl så gott som rökta, men jag chansar endå. x) Tycker faktiskt att din blogg är superbra som den är. Mitt enda tips är att lägga ut fler bilder från när du var liten, fler videoinlägg och sedan hade det vara kul att se dig baka, haha^^. Kan du inte ha en ny kategori som t.ex: Innan jag blev känd, paow bakar, paow som liten m.m…
  Good Luck!
  //Molliiiee

  Reply
 170. Lilja januari 8, 2010 at 8:42 e m

  Hej paow!

  Det är egentligen ingen ide för mig att skriva de här eftersom att jag aldrig vinner något… men de är värt ett försök iallafall!
  Tycker din blogg är helt underbar men du ville ha lite bloggtips? here they come 🙂 :

  * Ladda upp jättemånga bilder, de är alltid kul att se!
  * Uppdatera minst 6 ggr per dag, det är MYCKET roligare för läsarna och du kan nog få mer besökare ¨på det!
  * Våga driva i bloggen , med bra humor kommer man långt!
  * Var inte rädd att skapa ett blogg ”image” och bara släppa ut allt och VÅGA vara kaxig och provocerande!
  * Ha med mer saker , och inte som ”hiss och diss” eftersom att ALLA har det, istället kan du börja med något nytt som tex ” veckans hiss eller veckans diss” 🙂

  Don blogg är verkligen jättebra! Hoppas verkligen jag vinner , men det spelar egentligen nt så stor roll eftersom att jag mest bara ville ge lite bloggtips :p

  Ha det bäst , du är verkligen den bästa bloggerskan ever!Lycka till!

  Kramar / L

  Reply
 171. felicia januari 8, 2010 at 8:49 e m

  jag kulle tycka en bra ny kategori skulle vara, ”2 be like paow”. Där kan du skriva hur man fixar sig som du, om din stil, om hur man bygger upp självförtroende osv. Tycker du verkar vara en skön tjej som dssutom ser bra ut, och många ser upp till dig.

  Du kan skriva om ALLT. Hår, naglar, kompisar, läppstift, tacobar, kaxighet osv osv

  puss 😀

  Reply
 172. Yasmine januari 8, 2010 at 9:05 e m

  Uppdatera lite mer
  ge oss sminktips & klädtips
  ge oss bara tips ..
  mkt tävlingar
  lotta ut kläder
  osv ! 😀

  Reply
 173. Rosie januari 8, 2010 at 9:53 e m

  Hej!
  Kan du inte ha ”veckans skvaller” där du berättar vad som har hänt i bloggvärlden, vilka som är ovänner o.s.v. Slå ut Falsk Sanning!
  Jag är bara intresserad av att vinna Kan Dee tröjorna.
  Ha det så jättebra!
  Paow rules the blogworld!

  Reply
 174. Rebecca januari 8, 2010 at 9:54 e m

  Hej!
  Tänkte vara med och tävla, skit kul med tävlingar.

  Jag kör på nummer 2:
  Jag vill läsa om dej mer, tex hur du klär/sminkar dej.
  Vad du tycker att du har för stil och vad du tänker när du köper tex kläder.
  Vad du tycker om alla möjliga olika folk.
  Hur du verkligen är när man träffar dej irl.
  Vad du tycker om olika bloggare.
  Tycker du kan göra nå helt annorlunda än att göra som alla andra gör på sina bloggar, tex inte skriva så mycket om dagens outfit och sånt som alla andra kör på.
  Du kan tex skriva om hur du var innan du blev känd bloggare.
  Skriv hela din livshistoria 🙂
  Vore även kul om du länkade ut tex veckans/dagens bloggare!

  Hoppas jag vinner, håller tummarna, skulle bli superglad om jag vann en tävling hos just dej!
  Du är bäst!
  Älskar din blogg, ser upp till dej! Ha det bra!
  MVH Rebecca

  Reply
 175. Lina E januari 8, 2010 at 10:05 e m

  Jag har länkat till din härliga tävling på min blogg. håller tummarna 🙂

  Reply
 176. Emma januari 8, 2010 at 10:13 e m

  Jag har gjort ett inlägg i min blogg: http://rosaapantern.blogg.se/2010/january/paow-har-tavling.html 🙂 Grymt fina priser!

  Och så vill jag blogg-tipsa lite 🙂 Gärna om photoshop för jag fattar ingenting av det, flera dagens outfits 🙂 Och så i sommar ska jag till Stockholm (bor i Finland, by nära Vasa) och jag ska hälsa på min bror och hans flickvän. Och jag känner inte till staden så bra, så gärna bra affärer (helst inte så dyra), bra cafeen, bra matställen, ställe där man kan göra gelenaglar och pris m.m. 🙂 Tack så mycket!

  Reply
 177. shilan januari 8, 2010 at 10:31 e m

  hej paow:)
  jag tar alternativ 2.
  jag tycker du kan ha typ en kategori vi namn ”saker du inte visste” där kan du skriva en fråga om dig själv som inte någon vet, sen finns det kanske 5 svar att välja på. sen så ska läsarna välja det svaret de tror är sant, Den som du väljer av vinnarna kan få en liten länk i typ hörnet eller något:) annars så kan du bara skriva någonting som inte folk visste. det skulle bli roligare om du hade den kategorin haha;)

  Reply
 178. gimme januari 8, 2010 at 10:38 e m

  Vill a vill ha vill ha vill ha datorn .. det enda rådet/ tipset jag kan ge är SKVALLER ! Alla älskar skvaller, oavsett om det är sant eller falskt! Det kommer att ge dej högre läsarsiffror och folk kommer att snacka mer om dej och vad du har skrivit för skvaller, även alla andra ”kändis”bloggare, dessutom får ju vi reda på lite smaskens.. Antar att du vet en del om många i bloggvärlden och kanske om andra kändisar oxå. Vore grymt kul att se dej provocera genom att skriva ut skvaller om ”kända” (sant/falskt).. Du har en bra blogg och ja gillar din stil, du e inte alls som de andra ”blondinbloggarna”, och snälla människa ha ditt korta hår, det är så snyggt och så utstickande, du ser så vuxen ut 🙂 Vore jag 16 skulle jag tycka att du ääägggddee!! För jag och en kompis var precis som du och dessie var, vi fega inte ur på nåt, pinsamma som vi var !

  Reply
 179. Malin Skålberg januari 8, 2010 at 10:50 e m

  Hej!

  Är med och tävlar under kategori 2.

  Det skulle vara roligt om du hade en kategori på din blogg som var ”framtidsplaner/mål i livet” . Även om det är något kortsiktigt som ska ske i slutet av veckan eller en framtidsdröm som ska ske inom 5 år osv.
  Och sedan få se dig pricka av dina mål och drömmar i livet. Eftersom jag antar att du tänker fortsätta blogga i många år så är det roligt att få följa med i din resa och se om du klarar dina mål. Eller om någon av dina drömmar blir uppfyllda.

  Tack för en härlig blogg!

  Reply
 180. Emelie januari 8, 2010 at 10:54 e m

  Skriv lite om miljön.
  Få folk att bry sig.
  Få folk att förstå hur viktigt det är!

  Skriv om dina egna åsikter! 🙂

  Skriv om mer än bara vänner, smink och utseende. Det gör ju alla andra bloggare!
  Bli lite originell.

  Btw, jag gillar din blogg! 😉

  Reply
 181. Rebecka Djerf januari 8, 2010 at 11:01 e m

  Hejsan Paulina!

  En kategori du borde lägga till i din blogg är Googleisyourfriend.se
  Antar att du får rätt dumma frågor av en hel del läsare så varför inte ge dem ett dumt svar?
  Skulle i alla fall vara väldigt roligt att läsa dumma kommentarer som får dumma svar tycker jag.

  Sen tror jag att om det är någon av er som är som ni kallar er ”storbloggare” som skulle kunna göra den kategorin bra så är det du.

  Ha ett fortsatt trevligt år.

  Reply
 182. cissi januari 8, 2010 at 11:23 e m

  heej sötnos!
  jag tycker att du ska göra en kategori där du typ tycker till!
  typ som du gjorde om alkoholen och det.
  och det är massa som har skrivit att du ska göra hiss o dissar men det tycker inte jag för nästan aaalla bloggar gör det, det är roligare att komma på något eget!

  Jag har länkat tävlingen i min blogg också!
  http://ceciliaknoph.blogg.se/2010/january/tavling-pa-paowse.html

  Puusss!

  Reply
 183. ida myrin ♥ januari 9, 2010 at 1:17 f m

  jag är meeed! 🙂
  videobloggarna du lägger upp är askul att kolla på!
  listor är också kul. typ ”sveriges fulaste män”, du vet vad jag menar ;D

  Reply
 184. Andy januari 9, 2010 at 1:28 f m

  2. Berätta om svåra tider i ditt liv & hur du gått igenom dom & hur det känns idag. Skriv mer saker som vi läsare inte vet om dig.

  Reply
 185. Amanda januari 9, 2010 at 2:06 f m

  Jag tar 3:an.

  Titta in in blogg, jag har skrivit in där.
  Det var väl så man skulle göra? 🙂
  Jag vill vinna för jag älskar och blogga och jag måste jämt få vänta tills datan är ledigt, men om jag vinner den dära datan kommer jag kunna blogga jättemycket.
  Varje dag och vara inne på msn jätte mycket.
  Snälla snälla säg att jag vinner !!
  HOPPAS HOPPAS!!
  Säg om jag förstått rätt..

  Sååå många kramar /// AMANDA

  Reply
 186. nathalie januari 9, 2010 at 3:02 f m

  Hejhej Paow.
  För det första, du har en helt fantastiskt blogg.
  många läsare & fan som jag har sett 🙂
  Självklart är din blogg redan jätte bra som vi alla ser.
  Men det går ALLTId att utvecklas.
  Du kan skriva vad som är UTE och vad som är INNE.

  Berätta om några händelser. Alltid kul att höra sånt om bloggar som man följer.
  Skriv vad du tyckeromd agens samhälle om vad du tycker om hur det var förr i tiden t.e.x i skolan.
  Där lärarna fick slå barn.

  Jag är nästan säker att jag inte är nära på att vinna.
  Men alla har lika stor chans.
  Om jag inte använder så kan du använda mina tips endå.
  Du skriver ju redan om roliga saker.
  Och sånt som vi gillar det kan du redan räkna ut ju.
  Eftersom du har många bloggläsare.
  Men du kan skriva om nästan allt.
  Du fattar nog vad jag menar.

  Ha de bra nu Paow så syns vi kanske 😉

  Reply
 187. magda januari 9, 2010 at 8:55 f m

  skulle vilja ha mer dresscode inlagg o det skulle va kul om du kunde lagga upp en kategori om vad man absolut inte ska ha pa sig !!

  Reply
 188. Matilda januari 9, 2010 at 12:58 e m

  även fast du sa att man inte skulle glömma mejladressen så gjorde jag det 😛 men här kommer den! 😀 <3

  Reply
 189. Gabbies januari 9, 2010 at 2:21 e m

  Ok, jag inser att jag inte har en chans på datorn eftersom jag inte kan designa eller sprudlar av ideér men jag måste ju ge det en chans.
  Börjar med att jag tipsat om din tävling här: http://coolatavlingar.blogg.se/2010/january/handsmycke-dator-mm.html

  Sedan har jag lite tips till bloggen eftersom jag läser den varje dag. Jag tycker att du mer ska våga gå din egen väg, strunta i vad dom andra bloggarna gör. Var dig själv och var stolt över vem du är. Man märker det lätt i vissa inlägg du skriver att du är mycket mognar än både Dessie och Kissie våga visa det också! Som redan många har skrivit tycker jag att du ska skriva mer vad som har hänt i ditt liv, vad som gjort att du är den du är idag. Har läst en del om att du inte haft det så lätt och det vore intressant att läsa mer om det. Tycker inte att du ska börja med dagens outfit eller nåt sånt där annat uttjatat, det är sjukt tråkigt och alla skriver om det. Visa mer av din vardag kanske, ta med dig kameran när du är ute på stan, träffar kompisar osv och ta kort på vad ni gör… När du började med Kategorin fina flickor tyckte jag va asbra! Det är något nytt, något som ingen annan gör! Låt inte heller din pappa styra för mycket vad du skriver om i din blogg för det måste fortfarande vara du!
  Du är den enda storbloggaren som man faktiskt känner är en riktig människa. Du vågar skriva att det är en skitdag om det är det osv. ASBRA! Tipsa gärna tjejer i samma ålder om hur man dessa dagar kan göra så att man mår lite bättre (om du har några bra tips på lager). När jag var i 16 års ålder hade jag dagar när jag verkligen mådde piss över allt och inget, hade varit kul attdå ha en tjej i samma ålder att läsa om som går igenom precis samma saker..

  Hoppas du orkat läsa allt!

  Reply
 190. Linda januari 9, 2010 at 2:26 e m

  NUMMER TVÅ BLOGGTIPS; 7 days of fame , du väljer ut den person som anmält sig till ”tävlingen” som du tycker bäst om, personen kommer synas på bild på samma sätt som reklamen. Under bilden kommer det stå tex. ”Modebloggare från småland” eller något i den stilen, och länkar så klart till personens blogg, när en vecka har gått så bytar du ut personen till en annan 🙂

  Reply
 191. Diana januari 9, 2010 at 6:14 e m

  Chacha Paow – höhö, jag har redan komenterat innan men såg sen att typ alla har skrivit samma sak som jag gjorde 😛 Så här kommer ännu en idé.

  Ett tips ; alternativ 2.

  Okej, i alla fall. Jag tycker det hade varit kul om du typ en dag i veckan/månaden (välj själv)
  Inte fick skriva ett ända inlägg, bara videoblogga! haha, det hade varit kul. 😀 Eller om du tvunget måste skriva något den dagen, så får du bara skriva på ”fjortis-språk” (Assååhw jah blabla, du fattar?) 😀

  Pusshaaj!

  —–

  Reply
 192. Rebecca januari 9, 2010 at 6:43 e m

  Hej paow! 😀 Jag tycker du är en grym bloggare som kör med din egna stil och har ett jävla starkt självförtroende. Jag väljer nummer 2: Där du skulle kunna ha en kategori med ”The word is mine” Eller ”tankar” or something! För då skulle du kunna berätta svåra tider som du gått igenom och ge oss läsare tips om hur du klarade det och gjorde. Jag tror själv att många bloggläsare skulle tycka det var bra för dem som har problem och behöver, det blir lite som ett dilemma som du löser! Sedan så borde du kanske lägga ut mycket bilder på kläder och vad som passar till vad osv.. för det är väldigt väldigt många som älskar sånt! du vet modeintresserade ? Undra om det finns någon tjej som inte gillar fashion/mode ? 😀

  måste bara säga att du äger alla andra storbloggare som bara ska skryta om sitt utseende och sånt! Kör på din stil!
  puss – din blogg äger alla !

  Reply
 193. Jeanette Lexonius januari 9, 2010 at 9:39 e m

  Jag har läst lite i din blogg och jag tycker att den är jätte bra men lite mer mode och frisyrer , sminktips för allergiker om vad som är bra för sånna som ej tål smink men man vill ju sminka sig helt klart ändå hihi:) lite parfymer som luktar gott men inte är för starka tips på sådant och mycket annat men jag tycker som sagt att din blogg är bra som den är du tjänar på din blogg hur gör du det och hur får du personer som sponsrar dig du behöver inte svara?=??? Hela din personlighet är något extra jag gjorde en header åt dig och hoppas den kommer till användning 😉 Jag har länkat i din blogg och jag har skrivit om denna tävling i min blogg länken dit är: http://www.improveme.se/Community/Blogg/janett/Edit/73159/ så nu hoppas jag bara på någon av dessa vinster med vänliga hälsningar Jeanette 🙂

  Reply
 194. daaniela januari 10, 2010 at 12:46 f m

  – ett blogtipps: gör gärna en kategori där du förmedlar egna tips osv, som kan ge oss läsare inspiration 🙂 och gärna kanske berätta lite från din barndom osv. Hade varit jätte intressant. / daniela:)

  Reply
 195. selma januari 10, 2010 at 2:05 f m

  hej paow !
  jag väljer nog nr 2 !:)
  okej, jag tkr du ska ha kategori om vad du tycker om dom andra bloggarna typ skriver upp varje vecka oså kanske lite skvaller osånt det tror jag skulle vara jäte kul för många av mina kompisar läser din blogg & alla har kommit med den här iden att dom tkr du borde ah en sån kategori!
  föressten älskar jag din blogg läser den varje dag !
  & du är mke bä’ttre än dom andra fjortis bloggarna & FS kan slänga sig i väggen !:)<3

  Reply
 196. selma januari 10, 2010 at 2:05 f m

  hej paow !
  jag väljer nog nr 2 !:)
  okej, jag tkr du ska ha kategori om vad du tycker om dom andra bloggarna typ skriver upp varje vecka oså kanske lite skvaller osånt det tror jag skulle vara jäte kul för många av mina kompisar läser din blogg & alla har kommit med den här iden att dom tkr du borde ah en sån kategori!
  föressten älskar jag din blogg läser den varje dag !
  & du är mke bä’ttre än dom andra fjortis bloggarna & FS kan slänga sig i väggen !:)<

  Reply
 197. anna januari 10, 2010 at 3:43 f m

  Tjo! Jag älskar verkligen av att läsa om dina egna upplevelser, även fast de inte alltid är positiva alla gånger men jag vet inte varför men det känns som att man tar åt sig av vad du skriver. Om du skriver att du är ledsen eller bara inte mår bra så vill man bara krama om dig!

  Jag vet inte om det är positivt att inspireras av att läsa när du inte är glad men jag gör det, det visar bara att du är lika mänsklig som vi andra är! Att även du som har ett lyckligt liv ändå ta åt dig av vad andra gör.

  Jag vet inte vad jag tycker kategorin ska heta men jag tycker att den ska handla om dina gamla upplevelser och tipsa om hur man borde agera om man kunde känna igen sig i dig!
  Om du ångrar hur du agerade i situationer eller önskar att du agerat o.s.v.
  Typ visdomsord eller nått. Vet inte hur jag ska förklara men det uppskattas verkligen när du delar med dig av dina känslor!!!

  Detta är då alternativ #2 =)

  Reply
 198. Therese - Bloggar fran oknen! januari 10, 2010 at 10:37 f m

  Rolig tavling med bra priser 😀 Jag ger mig dock inte in i tavlingen eftersom jag inte bor i Sverige 🙂 Men lycka till med alla 😀

  Men jag kan komma med ett tips, det ar val alltid bra med Veckans blogg, eller nagot at det hallet. Men jag tycker att du isafall ska lata folk nomenera andra bloggar(alltsa inte sig sjalva, och inte anonymt..) Sen sa valjer du ut nagra stycken och valjer sjalv en vinnare och motiverar varfor den bloggen ska fa vinna, vad som ar orginellt eller vad du gillar med just den bloggen? 🙂

  Reply
 199. jbogdanovs januari 10, 2010 at 1:28 e m

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  KISSIE MORDHOTAT MIG BEVIS FINNS PÅ BLOGGEN!

  ( http://jbogdanovs.blogg.se )

  Reply
 200. sara januari 10, 2010 at 1:38 e m

  kan du inte ha flera tävlingar:) de skulle vara kul:)

  Reply
 201. M januari 10, 2010 at 1:40 e m

  Är med på tävling nummer 2 😉

  Ha med typ ”månadens fashion fail” eller nåt, askul att läsa om folk som gör bort sig med fula kläder/smink osv.

  eller, istället för hiss/diss har du typ najjs / bajjs, alla har ju ”hiss och diss” så det blir roligare med mer kreativa ord som ingen annan har 😉

  Reply
 202. Alexandra januari 10, 2010 at 1:45 e m

  2)

  Du borde göra att du fotar dig i olika stilar och frågar läsarna vilken stil dom tycker att du passar bäst i.
  Det är en kul grej faktiskt, du kan ju ha typ ”fjortis, din vanliga stil, emo, tönt, snobb, sportfåne” och sådant.

  Reply
 203. kicki januari 10, 2010 at 1:47 e m

  de vore ju underbart och vinna den där finisen 🙁
  kramar

  Reply
 204. A A N N I E M A T I L D A januari 10, 2010 at 1:51 e m

  kategori 2 ; jag älskar att läsa inlägg när du berättar hur du hade det för några årsen. Typ om din barndom eller ungdom eller så..
  Eller när du berättar alla dumma grejer du gjort 😉 som typ , misstag och sånt 🙂

  Reply
 205. kimlarsson' januari 10, 2010 at 1:51 e m

  jag väljer nog 2an jag också.

  för att du ska få mer besökare och för att det blir roligare att läsa är om du använder alltså mer kategorier och använder dem typ som jämt så det blir fler inlägg.
  mer videobloggar, kanske vad du tycker är ute och inne, en ute blogg och en inne blogg ? du dissar en person / hissar en person , kan ju även vara som amatör bloggare som kissie säger. att du hissar / dissar två st sånna ”amatör bloggare”
  eller att du skriver mer om kläder, kläder du vill ha, kläder du ska köpa o kläder du redan har.

  sen skulle det vara roligare om du hade fler tävlingar faktist som alla kan vara med på. där du kan lotta ut priser som bio biljetter eller som något du har i din garderob men som ingen använder eller ja något likande.

  då skulle jag nog bli mer beroende av din blogg än vad jag redan är 🙂
  om jag skulle vinna så skulle jag nog helst vilja ha datorn självklart ;p
  men även linnena eftersom jag är sånt sjukt stort fan av Kan dee.

  puss

  Reply
 206. agnes januari 10, 2010 at 1:51 e m

  Hej paulina! Jag väljer 2an. Jag tycker du ska ha en kategori som heter; bloggtips. Där du kan skriva bloggtips till folk som är nybörjare och behöver lite hjälp på traven. Och sen tycker jag att du ska skriva om din barndom, din fjortistid och så:)

  Reply
 207. A A N N I E M A T I L D A januari 10, 2010 at 1:53 e m

  eller nu vet jag en grej du inte haar som man bara måste ha ju ! 😀
  i kategori 2 ; veckans blogg ! eller om du inte orkar det får du la ta månadens eller årets … 😉
  För det lockar läsare vet jag iaf 😉

  Så kan du ju alltid ha lite mer tävlingar , det gillas 😀 <3

  Reply
 208. ninano januari 10, 2010 at 1:54 e m

  härligt 😀 ska nog göra det nu , pussar 😀 <33

  Reply
 209. m januari 10, 2010 at 1:55 e m

  hejsan paulina! äääälskar din blogg. frsätt köra ditt race och skit i dom som kommenterar något dåligt, dom är bara avundjsuka på dig. men självklar vem är inte 😛 heheh .
  jag tycker att du ska behålla headern som den är och görja bakgrunden i någon häfrtig mnstrar rosa. eller så gör du en lite ”mörkare” header så kan du göra en svart bakgrund och sen med ett vitt mönster med olika sträck eller vad som helst , skulle vara gryyyyyyyyymt snygg enligt mig . jag skulle bli såååååååååå glad om jag fick datan, skulle verkligen betyde jättemycket för att:
  1. jag skulle slippa dela dator med m in bröder, tänk dig hur ”kul” det är !!
  2. jag har önskat mig en egen data för hur länge som helst!! men hittillsa aldrig fått någon, julen är ju över, så det är verkligen inte stor chans att jag får en .
  3. jag har aaaaaaaaaaaaldrig vunnit något , så det skulle vara hur grymt som helst om jag vann. skulle inte kunna beskriva det med ord. så snälla paulina välsj mig som vinnare till laptopen. jag skulle inte kunna tacka dig noog. hoppas verkligen du väljer mig som vinnare . om jag inte skulle kunna vinna laptopen skulle jag jättegärna vilja ha en tröja från Kan Dee . älskar hennes tröjor lika mhycket som du . jag hoppas verkligen jag vinner nått , det skulle betyda verkligen jättemycket för mig .
  massor av kramar !! 😀

  Reply
 210. Tova januari 10, 2010 at 1:59 e m

  Jag personligen skulle vilja läsa mer om hur det är att vara en stor bloggare, egentligen. Inte att ni bara målar upp det som en dans på rosor med fester, modellande och V.I.P-inbjudningar, utan att ni även visar baksidan. Det tar nog ner en del läsare på jorden och får dem att uppskatta deras egan liv, istället för att hela tiden sträva efter någon annans. Du skulle även kunna ha en kategori för att få andra att må bättre, typ ”olika som bär”, där du varje dag lägger in en bild på en läsare (som läsaren ifråga har skickat in) och låter läsaren säga tre saker hon/han gillar med sig själv och tre saker man skulle vilja ändra på. På så vis får du se att vi alla ser olika ut, vi har olika brister och olika kvalitéer. En liten boost för självförtroendet sådär ^^ kram på dej <3

  Reply
 211. Ida januari 10, 2010 at 2:00 e m

  Hej Paow!
  Jag har lite tips angående kategorier..
  ”Hiss & Diss” (alltid kul att se vad du tycker)
  Och det skulle även vara superkul om du införskaffade en annan kategori där man kan läsa om ”Ditt liv förut” (din barndom, gamla vänner, speciella händelser osv. Och framför allt… foton!) Vore grymt roligt att se bilder på dig när du var mini 😉

  Dock har du en mycket bra blogg, fin design, fint innehåll, bra skrivet.. Kanon! Men, som sagt, kul om du körde lite på kategorierna jag tipsade om =)

  Ha det bra!
  Kramar Ida

  Reply
 212. felicia januari 10, 2010 at 2:02 e m

  jag skulle vilja att du har en kategori där du skriver olika tips, det kan vara alltifrån ett gott recept på en efterrätt till hur du sminkar ögonen till fest, jag tycker det är roligt att veta nya saker som man kan testa på.
  och jag älskar själv att läsa tips från andra, så det skulle vara jättekul ! 🙂

  Reply
 213. Elin januari 10, 2010 at 2:03 e m

  MERA dagen outfit, jag älskar dina kläder och din stil. Så det är roligt då du skriver vars du shoppar och köper dina kläder, smycken oså. vars du inhanlar saker, det är intressant då man älskar att läsa din blogg och din stil är grym! 🙂 och hiss&diss är alltid roligt, så mer sånt med 😀 det är vad jag tycker! Men helt ärligt är din blogg riktigt bra, jag är fast i den!! 😀 DU ÄR GRYM TJEJEN!! 😀

  Reply
 214. Sandra is the real shit! ;) januari 10, 2010 at 2:11 e m

  Hej Paulina!
  Jag tycker detta verkar vara en jätte rolig tävlig, synd bara att man inte kunde göra alltihop! :p

  Men jag har självklart tipsat på min blogg om tävlingen!
  http://sandrhaa.blogg.se/2010/january/en-bamsetavling.html#comment

  Och bloggkategorier som du kan använda dig av kan vara:
  -Hur det är i sthlm (för vi som int vet, tex jag är norrlänning)
  -Detta händer bara mig! (för mig du sagt du är klumpig, så ist för detta händer aldrig så ta detta händer bara mig!)
  – Jag tycker.. (kanske en kategori där du kan skriva vad du tycker om världen just nu idag, eller vilka skor du tycker är snygga vs fula eller liknande, om vad som helst du tycker för stunden.

  Jag har lite torka, hihi men hoppas du blev nöjd med något av detta 🙂
  Kram från norrland!

  Reply
 215. Erica januari 10, 2010 at 2:11 e m

  2!

  Jag tycker att du ska göra en kategori där du kör lite olika spel. Tex ”Finn 5 fel” mm. Där man har chans att vara med och ”leka” med dig så du även får mer kontakt med dina läsare. 😀

  Reply
 216. hanna(: januari 10, 2010 at 2:14 e m

  Har en liten till ide kom ja på!
  Festguiden typ, en ny kategori, där du skriver hur man festar bäst(Y) typ skriva hur man ska dricka(varannan vatten ex) och vad du tycker är bästa party drycken. Vad för skor som är snygga och ifall man går ut i klackskor kan man ju ha sådana där ballerina man kan vika ihop med sig, för att skona fötterna. favorit party outfits, och allt sånt vad som funkar och inte helt enkelt 🙂

  skrev här innan lite ovanför men kände för att tillägga denna ideén tyckte ja var ganska smart nu 😀 haha!

  p.s. så hade jag blivit superglad om jag vann datorn, verkligen behövligt! tröjorna är skitsnygga dock dem med 🙂

  Reply
 217. vibblyn januari 10, 2010 at 2:15 e m

  tror jag glömde att skriva med siffrorna i min epost sist..vilken tur att du postade inlägget igen! här är iaf vad jag skrev.

  lite mer känsla i bloggen kanske om du skulle skriva om lite jobbigare saker som har hänt dig. Jag vet att det kan vara svårt och skriva om jobbiga episoder i livet men kanske inte behöver vara något allvarligt utan bara när kompisar lämnar eller sviker. första kärleken försvinner och sådant. har en uppfattning om att många unga läser din blogg och har dig som förebild så lite livserfarenhet kanske kan vara något??

  måste bara tipsa om lite nya blider på bloggen! Du kan ju kika in om du har tid!
  Lite uppdateringar om manikyrer med mycket färg! Väldigt lekfullt och snyggt!!

  så man kan väl säga att jag är med på både 2 och 3 va??

  tack för ett bra tidsfördriv!

  XoXo Vibblyn

  Reply
 218. pinky januari 10, 2010 at 2:22 e m

  jag vill vara med i 2&3.

  2: jag tycker du ska skriva om liite mer mode. typ om du hittar nått snyggt kan du väl lägga upp det. sen så tycker jag att du ska ha typ veckans outfit där du lägger upp en outfit som du har haft på dig som var extra snygg elr lägger upp lite kläder från nätet så att det blir en snygg outfit! du kan också ha veckans plagg elr ågot sånt där du lägger upp ett plagg som va jätte snyggt för att du har väldigtsnygga kläder och då kan man klicka hem t.ex. n tröja som du tycker är snygg (som är såklart snygg eftersom att du har så bra stil!) elr ngt sånt.

  3. jag skriver om din tävling + länk till din blogg! 🙂

  jag älskar din blogg!!!! 😀

  Reply
 219. http://elinskamera.blogg.se januari 10, 2010 at 2:23 e m

  eftersom inte jag har photoshop eller annat redigeringsprogram så är jag helst me på tävling två och tre:)

  du kan göra en kategori om andra bloggar. Som tips för dina läsare vilka bloggar som är bra! Alltså du kanske tycker falsk sanning är bra inte för jag tror de men. Eller en kategori hur du brukar göra i ordning dig med smink kläder osv, tex hur sminkar du dig vardagligt? till fester? sommar/höst/vinter/vår? och håret, hur sätter du in din hårförlägning? aa de var de. Men nu ska jag skriva en länk om dig och tävlingen i min blogg. PUSS

  Reply
 220. Malin januari 10, 2010 at 2:27 e m

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  fissy.blogg.se

  Reply
 221. Julia januari 10, 2010 at 2:30 e m

  längtar tills du avslöjar vem som har vunnit. :]

  älskar dig och din blogg! ♥

  Reply
 222. mathilda :) januari 10, 2010 at 2:35 e m

  hej du kan ha en karegori om tips (paowtipsar) t.ex hur man kan sminka sig till olika tillfällen hur man kan klä sig till olik tillfällen och tips om hårvård ansiktsvård och annat 🙂

  Reply
 223. Anonym januari 10, 2010 at 2:37 e m

  jag har valt tvåan 🙂 tycker att det står väääldigt lite om vilken musikstil och så du gillar. kanske borde du ha en kategori som heter ”dagens låt” eller liknande? 🙂

  Reply
 224. sabina svenns januari 10, 2010 at 2:41 e m

  om jag skulle vara effektiv på min blogg skulle jag nog ha tagit länktävlingen eftersom jag inte ser någonting du borde lägga till i din blogg, den har som allt som gör att man klickar in här flera gånger om dagen. Jag gillar dina hiss/diss, när du visar bilder och dina inköp jag älskar din stil och ditt lilla söta utseende, har förstått att du ha haft anorexi, jag också alldeles nyligen, så jag gillar verkligen när du skriver om känslo, det gör jag så otroligt ofta, men i min förra blogg, desvärre är min dator så himla trög att den inte går att använda, så jag hoppas helst på att vinna datorn, stå för vem du är du är så mycket starkare en allt annat! kram!<3

  Reply
 225. Amanda januari 10, 2010 at 2:51 e m

  Hej paow!
  Jag tycker att du typ ska lägga in varje vecka eller varje dag, typ dagens bästa tex en kompis. Eller dagens sämsta tex en sur busschaufför eller en jobbig stalker.
  En annan sak som du kan skriva om är att du är ju en rolig person så du har säkert roliga/knasiga drömmar (alltså när man sover) 🙂
  De skulle vara roligt att läsa om tycker jag.
  / Kram Amanda

  Reply
 226. Caroline januari 10, 2010 at 2:52 e m

  Jag tycker att du ska satsa på att hjälpa nya bloggläsare att hitta lätt i gamla och läsvärda inlägg – Så gör om lite kategorier!
  Då kommer du få fler läsare som blir snabbt intresserade av din blogg om dom hittar lätt i bloggen och blir snabbare insatta i ditt liv och din blogg!
  Bra kategorier :
  Årets roligaste dagar , Kul för dig att kolla tillbaka & det är de som är roligt att läsa om!
  Frågestunder , Man får svar på frågor man kanske själv undrat .
  Dagensoutfit , Något som är kul att kika på och få insperation själv.

  Dem nya läsarna kommer fastna som iglar vid bloggen 😉

  Något som skulle vara sjukt kul är om du lägger ut ett gammalt inlägg och jämför med hur du är och hur du skriver idag, det är nog stor skillnad !
  Hoppas mina tips kommer till andvänding =) Ha de bra , Pusspuss / Carro

  Reply
 227. Maja januari 10, 2010 at 2:53 e m

  Mailade dig om mitt bidrag, men kom på att du förmodligen vill ha det här istället..? So here we go:

  1. Istället för att skriva ”dresscode” och ”facelook” som de flesta gör, skriv då ”Look of 2010-01-01” eller ”Outfit of 2010-01-01” (t.ex.).. Jag kom på det själv någon gång när jag störde mig på ”dagens dresscode”..
  2. Berätta om gamla minnen! Eller lägg upp gamla bilder.. Sånt är alltid kul. Kanske berätta om din barndom, när dina föräldrar skilde sig, om din skoltid osv.
  3. Berätta om hur du och Dessie lärde känna varandra. Var, när, hur ni träffades första gången osv?
  4. Lägg upp fler bilder på dina rum.
  5. Kör en ”look-alike-paow”-tävling, där läsarna får skicka in bilder på sig själva och sedan rösta på vem som de tycker är mest likt dig!
  6. Lägg upp en ”Paow då & nu”… alltså en bild på dig för ett par årsedan, och sedan en bild från varje år fram tills nu. Jag hade det för ett tag sedan på min blogg och det var jätteuppskattat!
  7. Mer åsikter, det lockar folk till att kommentera.
  8. Mer djupa inlägg, det ger intrycket av att läsaren känner dig bättre vilket gör det roligare att läsa din blogg.
  9. Vill du bli tagen seriöst i bloggvärlden, så sluta snacka skit om de andra. Jag vet att du redan har försökt sluta med det vilket är jättebra, men är du i en bloggfight där du väljer att istället för att skriva en taskig comeback emot personen i fråga, istället ignorerar eller bara helt enkelt skriver att du inte bryr dig om vad den personen tycker, så framstår du som den snälla & mogna.
  10. Jag har märkt att månadens blogg har lockat många läsare på andra bloggar, även fast jag själv inte är så intresserad i det..
  11. Ha en kategori som heter ”Paulina” där du skriver om dina tankar, hur du mår, drömmar osv.. Saker som kommer ifrån ”Paulina” och inte ”Paow”.

  + att jag har lagt upp 2 designer i ”fanbilder”… De heter ”m’s design till p”.
  Ha det bra, kram Maja 🙂

  Reply
 228. alexandra januari 10, 2010 at 2:53 e m

  2: du har jättefin hy & är superduktig på att sminka dig så kanske en ny kategori i det? eller typ dagens shoppingtips där du tipsar om smink/kläder ! gillar din stil grymt mkt! jag har ingen blogg så tyvärr länkar jag inte ”/.

  Reply
 229. Emelie januari 10, 2010 at 2:55 e m

  jag är med !:)
  Jag tar alternativ 2 ! Jag tycker att du kan skriva mer om smink och skönhet ex. hur man behandlar löshår,fest sminkning,vart du köper ditt smink osv.
  Kram !

  Reply
 230. ida januari 10, 2010 at 2:55 e m

  jag väljer tävling 2;

  det skulle vara roligt om du kunde hjälpa dina läsare. Alltså istället för någon frågestund så kan du ibland ha fria frågor, att vi bloggläsare får fråga dig om tips och råd. Kan vara allt från personliga frågor, såsom problem med pojkvännen, familjen till vad man ska ha på sig för kläder på sin första dejt. Amen någonting som det.
  Jag tror du skulle hjälpa många för jag (såsom jag har sett dig i din BLOGG&som jag uppfattar dig) tror du har varit med om mycke och jag tror också att det skulle vara bra för dig att känna att du hjälper någon. haha, alltså nu låter jag som din psykolog eller något liknande, men jag menar att det känns ju alltid bra om man hjälper någon 🙂

  Jag verkligen stor diggar din blogg, det känns som om du är ”äkta” tillskillnad från alla andra. Du behöver in vara ”perfekt” hela tiden, du står för den du är & de gillar jag:)

  Reply
 231. Hanna januari 10, 2010 at 2:57 e m

  Jag vill vara med i din tävling och har länkat på min blogg 🙂

  Reply
 232. michaela alm januari 10, 2010 at 2:59 e m

  hoppas de blir en lycklig vinnare.. 🙂

  Reply
 233. isabella januari 10, 2010 at 3:00 e m

  nummer 2: jag tycker du skulle kunna kolla runt lite på olika kläd hemsidor och tipsa vilka som är bra att beställa hem från, och visa lite vad dom har för olika kläder. det hade jag gillat !

  Reply
 234. caroline göransson januari 10, 2010 at 3:07 e m

  Hej!

  Jag tycker som de flesta att du ska ha mer hiss och diss. Även en dagen fråga så att vi vet lite mer om dig! Fler tävlingar skulle vara jättekul och fler videos där du pratar och kanske gör en hiss och diss. Jag tycker du har sjukt snygg klädstil så du kan ju dela med dig lite mer, var saker är köpte och aksnke lägga ut mer dom en ” mode blogg” och skriva vilka kläder som passar till vad! Mer dresscode!! Det är otroligt kul att se!

  Reply
 235. Cornelia januari 10, 2010 at 3:08 e m

  2. jag tycker att du borde ha flera kategorier , tillexempel som : mitt bloggliv , mina kompisar , hiss och diss , musik & så löser du probel ( om någon har problem , bråkat med sin kompis eller pojkvän ) ! kram

  Reply
 236. jennifer januari 10, 2010 at 3:08 e m

  din blogg hr börjat o blitt lite tråkig, (no affence) men jag tycker att du ska göra den roligare men inte bara så, och inte massa hiss/diss facelook/dresscode för det har alla, varför ska man gå in på just din blogg för att se det när man kan gå till vilken annan som helst. men tex. att visa att man inte är dum i huvvet för att man än blond och ibland kanske säger blonda saker. be serious och blond. skriv tex, om hur man kan göra ifall man vill festa eller nåt men ens föräldrar bara säger nejnejnej eller nåt å kan du ge tips till såna grejer.. men en sak: inspirera din av belleofsweden för hon är så jävla ball!

  Reply
 237. Anonym januari 10, 2010 at 3:08 e m

  Egentligen tycker jag inte att du behöver ändra på något, jag fullkomligen älskar din blogg och det finns inget dåligt med den. Men 4 kategorier som man kunde ha är:
  1. ”i huvudet på paow”
  2. ”paow tipsar”
  3. ”paow tycker till”
  4. ”veckans låt”

  men som sagt jag älskar redan din blogg så du behöver inte ändra något enligt mig!

  Reply
 238. sara januari 10, 2010 at 3:09 e m

  Egentligen tycker jag inte att du behöver ändra på något, jag fullkomligen älskar din blogg och det finns inget dåligt med den. Men 4 kategorier som man kunde ha är:
  1. ”i huvudet på paow”
  2. ”paow tipsar”
  3. ”paow tycker till”
  4. ”veckans låt”

  men som sagt jag älskar redan din blogg så du behöver inte ändra något enligt mig!

  Reply
 239. Michelle januari 10, 2010 at 3:09 e m

  jag väljer kategori 2.
  Jag tycker du ska berätta lite om din bakgrund, paow bilen osv!
  berätta om dina roligaste minnen knäppaste osv osv!
  Varför du gör si och så i bloggen, varför du lever som du gör. Varför du bloggar, hur tänker du när du bloggar. Vad är det jobbigaste med att blogga, och om dina läsare. vad ser du fram emot att blogga om. Skriv mera om dina resor, vad du har gjort i ditt liv när du var liten!

  Reply
 240. Karoline Andersson januari 10, 2010 at 3:24 e m

  BLOGGTIPS: En gång i veckan borde du visa hur du lägger din makeup typ.
  Med olika kategorier som ”Utekväll” med festsmink, sen ”Vardag” med vardagssmink osv, du fattar va? 🙂
  Det skulle vara jättekul att läsa, få tips om smink och så, och då skulle nog även mer sminkintresserade läsare fastna! 😀

  [email protected]
  http://www.karriis.devote.se

  Reply
 241. ANNIKA januari 10, 2010 at 3:29 e m

  2. Bloggtips tävling.

  Ny kategori: ”WHAT PAOW CALLS SWEET”

  Istället för Hiss/diss listor som i stort sett ALLA bloggare har.

  du skriver om något kul, någon underbar person eller något ny inköpt som du är jätte nöjd över, osv 🙂

  Reply
 242. charlotta januari 10, 2010 at 3:35 e m

  Jag tycker att du kunde skriva en ”dagens”-lista varje dag när du vaknar! T.ex dagens humör, dagens sugen på, dagens att göra, dagens måste, dagens vill ha osv! Vore kul för oss att läsa och det skulle kännas som att vi ”kände” dig lite bättre då 🙂 + att du alltid skulle ha något att börja med varje morgon i bloggen så att du kom igång litegrann med bloggandet på en gång liksom:) och om du inte har några idéer så kan du ju alltid skriva ”dagenslistan” så har vi något att roa oss med en liten stund iaf!:)
  Kram

  Reply
 243. frida januari 10, 2010 at 3:35 e m

  tips:
  1. skriv lite hur det är att bo i stockholm, många av dina läsare bor ju inte där.
  2. och om du inte bodde i stockholm, vart skulle du vilja bo då?
  3.berätta om tankar och drömmar som du har
  4. en kategori om hur du fixar dig, båda till vardag och fester
  5. kanske ”månadens snygging” eller något sånt, där du tar någon kändis eller så och skriver lite om den personen.
  6. tycker verkligen du ska börja med DAGENS LÅT, för att tipsa lite om musik. eller om du inte har någon ny låt varje dag, kan du ju köra Veckans låt!

  även om jag inte vinner,skulle det vara roligt att läsa om t.ex. det här hihi.
  kram!

  Reply
 244. sara januari 10, 2010 at 3:36 e m

  Jag valde kategori 2.

  PAOWS MINNEN.
  En kattegori där de kan stå allt från din födsel ( som du nog förövrigt inte minns) till nu.
  När du tappade din första tand.
  Din första kärlek.
  Din första riktiga kompis.
  Din första skoldag.
  När dina föräldrar skildes (kanske lite för private )
  Din största förlust, både materiellt och känslosamt eller hur man säger.
  Din roligaste resa.
  Ett speciellt tillfälle i Thailand.
  Min första kyss.
  Mitt största svek (också lite personligt, mene..)

  Amen du fatta va? 🙂
  Kanske skulle passa mer under en kattegori som: MIN FÖRSTA.
  Men eftersom alla minnen inte behöver vara ”det första” så funkar ju även Paows minnen bra, eller?

  HARE AAWESOME! 🙂

  Reply
 245. Ida ♥ januari 10, 2010 at 3:37 e m

  Jag har då gjort inlägg om din blogg och håller på med en design.
  länk; http://idawalther.blogg.se/ .
  Jag tycker du borde ha en kategori om fester och högtider , där du lägger in kort på fester och skriver något, och typ tipsar om att man ska gå på den klubben, sen högtider kan du lägga in, kort på familjen på julafton och sånt.

  kram ida ♥

  Reply
 246. Mikaela januari 10, 2010 at 3:38 e m

  kategori 2. Jag har läst din blogg ganska länge och jag måste säga att du ändrats som person och jag gillar hur du är nu. Men jag vill att du ska lägga till mer kategorier så att ditt blogg skrivande blir struktuerad och får en röd tråd om vad man ska läsa varje dag. Exempel vis kan du ha ”något ni inte visste om mig” en gång i veckan där du berättar om saker som intresserar oss och som du vill dela med. T.ex så älskar jag att läsa om hur andra har det i skolan, vad som hänt dem och eftersom du är en ärlig person som pratar utåt så tycker jag du borde göra det. Sedan kanske du kunde lägga till en kategori där du drar dagens skämt och frågar oss läsare om vad vi tycker. Du borde också ha en kategori som är #sanning” där du berättar om vad du skulle kunna förbättra och vad du skulle vilja nå. Alltså ångra aldrig det du gjort, men ångra det Du borde gjort. PLus att du har kanske varit med i saker som vi inte ha varit med om och istället för att t.ex ha en frågestund så kan du istället berätta så att vi förstår….och det är som om du svarar på en dels tankar. Dela med dig saker som vi borde uppmärksammas för, t.ex så ha du redan börjat med ”fina flickor” men ha mer sanningar, du är en förebild men du kan bli bättre jag lovar=) söt tjej.. I hope i win, i hope…

  Reply
 247. Anonym januari 10, 2010 at 3:55 e m

  Hejhej! 🙂

  Kul med tävling!
  Förslag på idéer:
  Din barndom, de tror jag många skulle tycka vara intressant!
  Tankar och åsikter, där kan du skriva om allt som ploppar upp i ditt huvud,
  kan tänka mig att de är ganska mycket 😉 kanske bara nått du kommer o tänka på när du typ ska sova
  Det här visste ni inte om paow, du kanske kan skriva en ny sak varje vecka eller något sådant
  konversationer, Här kan du skriva konstiga och roliga konversationer mellan dig och dina vänner, sådant tycker iallafall jag är roligt 😀

  Reply
 248. jennie januari 10, 2010 at 3:58 e m

  Din blogg är bra tycker jag!

  det skulle vara roligare om du lägger ut lite mer videobloggar!
  och hiss eller diss är väldigt kul att läsa om!
  skulle vara roligt om du skriver lite mer om ditt festande också,
  du är en bra bloggare!

  Reply
 249. haiwan januari 10, 2010 at 4:08 e m

  hej läs gärna om sd i min blogg och ge din komentar

  Reply
 250. Olivia januari 10, 2010 at 4:12 e m

  Hej ja väljer alternativ 2 🙂 Och jag tycker att du borde skriva vad du gillar och vad du har för intressen så desom läser din blogg kan bli inspirerade av dig….Sen kan du typ ha några fanträffar sådina fan kan få träffa dig och typ få se hur du ser ut i verkligheten i bara på bilder och texter 😛 🙂

  Reply
 251. JOHANNA januari 10, 2010 at 4:19 e m

  ska man få köpa energidryck om man är under 18 år?
  kolla in bloggen och skriv vad du tycker!
  kram 🙂

  Reply
 252. ELIN januari 10, 2010 at 4:36 e m

  Hej!
  Jag är med i tävlingen! 🙂
  Länken till min blogg där jag länkat och skrivit om tävlingen :

  http://elindofs.blogg.se/?tmp=10163007

  Jag har också en idé till vad du kan skriva lite mer om .. höhö
  Kanske lite fler Hissar och Dissar! för tror att många att alla tonårs-tjejer lyssnar på dina råd! 😀 haha

  Ha det bra 🙂

  //ELIN

  Reply
 253. Josefine januari 10, 2010 at 4:41 e m

  Jag tycker du kan ha en kategori där du kan asså ”jämföra” ditt kändis liv och ditt privat liv ,

  Tex : Du har fått inbjudan på en biopremiär då beskriver du den och hur det var . Och sen jämför du för och nack delar med det och om du skulle gå på filmen som ”vanligt”. Svårt att förklara men det skulle vara en kul kategori 🙂

  Och sen en kategori där du visar en negativ komentar du fått som du sen ”knäcker” och bevisar att den har fel!!

  Mail. [email protected]

  Reply