Downs syndrom

Jag vill ha en kompis med downs syndrom. Fett kul att att ha en Ica-Jerry hemma ^^

25-1408494056m

Posted in: Livsstil
Kommentarer (149)
 • Fredrik

  Kolla in och kommentera.

 • Emelie

  vemfan tror du att du e? tror du att folk med downs är leksaker din pantade fjortis.. du är ju sjuk i huvudet! dom är människor precis som du..fast bättre än dig.. Din obildade apa!

 • Emma

  lite taskigt kanske ? 🙂

 • Emelie

  vem tror du att du är din dumma fjortis? tror du att folk med downs är leksaker? jag trodde verkligen inte att du var så pantad! dom är människor precis som du..eller bättre än dig din korkade apa!

 • Sarah=)

  hahahhahahaha bra tanke där! xD

 • :S

  wtf? u sick bitch

 • Malin

  hej du, jag tänkte på en sak. Du sa ju att du bloggade hos babbelskalle.se? Men hur kommer det sig att när man går in på din blogg är det bara skriva paow.se ? Varför måste jag skriva babbelskalle.se/mamaelfo. Jag vill också ha mamaelfo.se typ . Hur gör man så det blir det? väääldigt tacksam för svar på bloggen eller mail ([email protected]) Tack 🙂

 • Anna

  Jag kommenterar inte det du skrev… Men tigern var söt ^^

 • Hilda-blogg designer!

  Ja kanske de kanske men vad ska du med en sån till?? 😀

 • Felicia

  Hahahhahaa, alltså.. haha! Så jävla taskigt egentligen men hahaha!

 • Martin

  Helt seriöst, min bror har det och de är fan inte så jävla kul som du får det att låta. Visst jag älskar honom men det är inte kul, stundvis är det ett helvete eftersom man inte vet hur gammal han kommer bli och hur jobbigt det är att ta hand om någon hela tiden. Antingen tar du bort inlägget eller så ber du om ursäkt.

 • -

  HAHAHA SÅ JÄVLA SKÖN!<3

 • cassandraam.blogg.se

  omg, hur kan man skriva nåt sånt? Sjukt!…

 • ..................

  VAD FAN SITTER DU OCH SKRIVER DIN JÄVLA FJORTIS ????

 • Simone

  hahaha, åk till sköndal där hittar du flera 😉

 • hannah

  fan e ditt problem väx upp

 • A

  Fyfan, ingen jävla leksak du pratar om. Dumma jävel

 • maria

  Inte okej hörru

 • SWEET KAYLEE

  och du tror att det är en leksak eller vad?

 • B

  Vill också ha en sån hemma!! De borde sälja sådana någonstans… Säg till när du hittar någon som säljer 😉

 • lundblom

  du är sjuk i huvet typ :S

 • Amandaaa

  HAHA, du är jääääävligt skön!! haha, älskar din personlighet, din humor är bäst! 😀 fan va coolt med en liten downsvän

 • Issa

  HAHAH DET DÄR ÄR DET SKÖNASTE DU SAGT I DIN BLOGG.

 • Anonym

  ÄR DU SJUK I HUVUDET ELLER ? GÅ GÖM DIG MÄNNISKA :@ DE ÄR OCKSÅ MÄNNISKOR !

 • Din röv

  Jag vill ha en liten thailändsk prostituerad som kompis!
  Kan du hjälpa mig med det?? Fett kul att ha hemma liksom!

  Du är ju helt jevla störd

 • Sandra

  Pantade idiot.

 • izabell

  du är fan dum på riktigt..

 • Natasha

  Hur fan kan folk sitta å säga att inlägget va roligt?

  Du är fan dum i huvudet man säger inte att det är kul med folk som är sjuka/har handikapp. Hur fan skulle du känna om folk satt och skrev så om din sjukdom? Det är hemskt, man skämtar inte om sånt. Ännu en poäng på ”idiotskalan” för dig. Dumma blondin.

 • izabell

  jag förstår att du vill ha läsare men att du skriver som att de me downs syndrom är som ett djur lr lilknande är fan inte okej. du är så jävla dum i huvudet, det är ju ett under att du har kompisar och dina föräldrar vill ha dig som barn.

 • tess

  SJUKA LILLA FJORTIS!

 • jenny

  Alltså du sjunker bara mer och mer i mina ögon för varje dag som går.

 • Lovisa

  Asså om du inte visste, så är inte alla med down syndrom som Ica Jerry!
  Du kanske borde ta reda på lite mer fakta innan du skriver att du vill ha en sådan.
  Jag har jobbat med personer som har down syndrom och tro mig dom alla är inte som Ica Jerry!
  Men gissar på att du redan förstod att du skulle få mycket negativ respons på detta inlägg. Men tänker inte skriva att du är dum i huvudet eller något. Bara att du borde ta reda på lite mer fakta om vad Down syndrom är =)

 • LOVISA!!

  vadå,som du ska ha och sitta och skratta åt eller? men fyfan jävla äckel! tyckte om dig mest av alla fjorre blorrare. men nu vettefan, det här var de värsta

 • Ida

  Så jävla dumt!
  Ta bort detta omgående om du har ngt sunt förnuft kvar

 • Hanna

  HAHAHAHA älskar att folk blir så upprörda

 • MJ

  Snälla, rara, lilla vän, kolla upp Downs syndrom innan du uttalar dig. Skulle vilja tipsa om att ta jobb men att ha dig som personlig assistent skulle antagligen bli fruktansvärt.

 • Anonym

  ÄR DU SJUK PÅ RIKTIGT KVINNA?! dom är fan inga leksaker, de är också riktigt människor. Hoppas någon anmäler detta.

 • Madde

  du skriver så endast för att provocera, men nästa gång tänk lite innan
  nu sjunker du endast med dina dumma påhopp på andra människor
  idiot

 • C

  Eftersom du inte tillhör en av de som driver sina bloggar genom provocerande beteende så tas detta inlägg väldigt seriöst. Hur fan kan du skriva så? Är du verkligen så korkad? Att objektifiera en människa på det viset. Ajajaj så pantad.

 • elin

  haha stackars djur.. 🙁 <3

 • En tjock katt i en smal värld

  Dina försök att provocera börjar kännas lite väl krystade och desperata. Det här var ett riktigt patetiskt försök. Bättre lycka nästa gång.

 • Anonym

  där gick du faktiskt för långt paow.

 • Clara

  Usch det där sårade mej faktiskt. Min lillasyster heter Alice, hon är 9 år, går i vanlig grundskola, pratar, läser, har massa vänner. Är som alla andra. Hon har downs syndrom, inget konstigt med det. Jag kan berätta lite kort vad det innebär, du verkar ju inte veta så bra. Barn med downs syndrom har inte speciellt svårare att lära sig läsa skriva prata osv än andra barn. Det tar bara längre tid för dom. Inget mer med det liksom. Dom kan ha lite speciella drag i ansiktet till exempel. Men det är olika från person till person.. Jag blir jätte arg och ledsen när jag hör fördommar av folk som inte fattar bättre. Det gör ont i hjärtat. Om Alice skulle läsa det här nu skulle hon inte bli speciellt uppmuntrad. :/

 • Frida

  åh herre gud paulina. Jag var ett ”fan” av dig tills detta.
  Du påstår dig inte vara blåst, se på detta. SJUKT omoraliskt och respektlöst!
  Synd om dina föräldrar som måste skämmas för sin dotter. Skulle hellre ha inga barn än att ha dig.

 • izabell

  Du är pinsam (nej jag säger inte detta för att jag är avundsjuk som alla ni fjortisbloggare tror så fort det är någon som säger något) för du är verkligen pinsam ! :S

 • a

  någon dag kommer väl du också växa upp… tycker på riktigt synd om dig.

 • Bella

  Barnsligt sätt att försöka provocera på. Är du 16 eller 12?

 • Sarah

  Det där var jävligt klumpigt skrivet…
  Du sjönk STORT i mina ögon där

 • glenn

  eeeh, är en sjukdom roligt? efterbliven 08a….

 • Emma

  fyfan vad du e elak. jag som trodde du var bbättre än de andra fjortis bloggarna, kissie och dessie, men du är ju helt dum i huvvet. tänk vad lessna de ska bli nu!

 • me

  asså du sjuk i huvet . tror du att dom är leksaker eller . dom är lika mycket värda som du om inte mer

 • Jennifer

  Du är verkligen dum i huvudet som driver med människor på det sättet, du äcklar mig!

 • anonym

  asså du sjuk i huvet . tror du att dom är leksaker eller . dom är lika mycket värda som du om inte mer

 • Maya

  Ge dig!
  Först din story om att någon kommer hem till dig med kniv. Hur kan du se att det finns en kniv. Dörren var ju stängd???? Logiskt? Knappast!!!

  Sedan det här…
  Undra på att det finns anmälningar mot dig!!!!

  Sen din pappa; klara dig själv var inte beroende av honom och hans pengar. de är inte dina! Jag skulle aldrig spendera ett öre på dig. Har det aldrig ställts krav på dig???

 • Lady from sweden

  Jag vill ha en asiatisk vän 😀 eller en dvärg, coolt!

 • C

  hur fan kan du säga så? och hur fan kan folk hålla med dig? säger som andra, du sjönk stort i mina ögon nu…

 • Julia

  dags att börja provocera nu när du umgås med dessie igen..? Gosh, vad den människan har inflytande på dig, stå emot för fan

 • Anonym

  Nu ska vi inte säga att hon ät dum i huvdet men det var ju inte så streetsmart av henne att skriva sådär…

  jag är helt säker på att du paulina vet att det nog inte skulle vara så himla roligt att ha en vän med downsyndrom. dom är inga leksaker och lika mycket männinskor som du, jag och alla andra… tänk efter lite innan du skriver något sådant här igen, lite tråkigt om du bara skriver detta för att provocera. Men det tror jag inte om dig. du verkar ju vara en riktigt smart tjej om man jämför med ”de andra” haha alltså D och K

 • Julia

  DET DÄR VA VÄL LITE ÖVERDRIVET PAOW????? =O

 • Tööönt

  hur faan kan du skriva nått sånt???!!! du ee ju föfan sjuuk i huvet!! tro du att dom är leksaker eller nått? dom är faktiskt oxå människor!! till skilldnad från dig din tröga idiot!!!

 • Anonym

  Asså fan, jag sitter här med min syster som har Downs Syndrom. Fyfan, jag fick tårar i ögonen! HUR I HELVETE KAN MAN SKRIVA SÅ?! Det är inte kul att ha DS! Vi måste ta hand om min syster varje dag! Det är inget man får om man vill, VÄX UPP! Man skriver inte såna saker, fyfaaan!

 • isabelle

  haha omg fett söt bild 😮

 • Liten

  dagens fråga:Kolla bloggen….
  …skulle du göra vad som helst för att bli känd???

 • Anonym

  köping ahr ju några roliga 😀

 • mellis

  Hej!
  vad tänker du meed egentligen ?
  var ditt mål att få fullt med negatvia kommentarer eller?
  Det är ingen jävla leksak du pratar om!! det är en människa!
  tänk lite!!

 • Malin

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  fissy.blogg.se

 • Alexandra

  Jag vill ha en kompis som har hudcancer och en panna högre än mount everest, fett kul att att ha en paow hemma!

  Man tycker ju att med ditt stora huvud att du borde ha mycket hjärnceller, men du har ju inga alls.
  Korkade, omogna fjortis, väx upp för fan!

 • Tina

  Jag har läst din blogg, och tyckt att den varit bra… Men nu blev jag nog lessen över hur du kan skriva sådär… Tycker nog du ska ta bort detta inlägg, och be om ursäkt. Fast du kanske menade det som ett skämt…

 • Saara

  Säger som alla andra. Hur kan du säga så? Det är ingen leksak du pratar om. Dom är människor precis som alla andra. Väldigt dumt skrivet…

 • Henry

  Människor med Down syndrom är inget att leka med? .. Hur tänker du när du säger att du vill ha en med ”Down syndrom” Som är fett kul att leka med? :S

 • En tjock katt i en smal värld

  Ni behöver inte överreagera. Flickstackarn har väl tappat lite läsare, och gör nu ett desperat försök att locka tillbaka folk. Relax.

 • pernilla

  hahha du är ju sjuk i huvve!! ;D
  men jag gillare 😀

  hahhaha

 • lovisa

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

 • Caroline

  Det där var kul, samtidigt som det var helt fel!

 • Marissa

  http://truthtobetold.blogg.se – den bästa bloggen om SEX! Här finns allt inom snusk!

 • ddd

  idiot äckel!
  och fan att jag kanske kommer va på samma fest som dig… VILLLL SPYYYY

 • Elnas

  Jag vetta att ni storbloggare lever lite på att provocera, men lite måtta får det vara.

  Annars så gillar jag din blogg.

 • Nathalie

  Är du helt jävla dum i huvudet? Provokation i all ära men du behöver ju inte gå och säga att det vore ”kul med en sån kompis”. Tänk dig in i deras situation innan du öppnar din käft.

 • frida

  Jag fattar att du försöker få läsare, men har du inte förstått det här än: dom flesta tycker om att läsa om dig för att du är den enda som verkar mogen tillskillnad från dessie och kissie. För att du inte beter dig som dom, men som dom flesta andra har sagt så skönk du verkligen i mina ögon också. Varför inte bara va sig själv som du var förut istället för att tro att folk tycker det är kul att läsa om såna inlägg du skriver nuförtiden? Du har verkligen blivit grymt tråkig, bara lägg ner bloggen förfan.

 • Marina

  Är du dum? Du kan inte säga sånna där saker om människor? Provocera om vad sjutton du vill, förutom människor i sånna situationer. Idiot.

 • Sara

  Oj här hittar man en vilsen omogen flicka, det är okej att säga så när man är lika gammal som du, fast egentligen är det inte okej. Dem flesta vet iaf det. Själv har jag en syster som har down syndrom, mongolid, mongo eller vad du vill kalla henne. Jag kan beställa en tid så att du kan få leka med henne om du vill? Hon är jätte snäll faktiskt, en av dem hjärtligaste människorna på denna planet, så hon kanske kan lära dig ett o annat av det också?
  Jag är ganska van vid att höra sånt här varje dag, så jag märker inte av det längre, men i början var det fan hemskt o höra ditt jävla mongo hit o dit, som ett slag rätt i magen faktiskt. Det är ju min syster som är mongo o jag älskar henne lika mycket som mina andra syskon, om inte mer.
  Nästa gång du gör ett sådant uttalande kan du väl tänk på att du bara är ett litet anorektiskt fall korsat med iqbadboll korsat med en bajskorv och löshår från ÖB, och att du inte är bätte än någon annan. Snarare sämre.
  Jag brukade hata sådana som dig. Idag tycker jag bara synd om dig.

 • Hanna

  hahahaha så jävla bra 😀 lite elaktmen va fan det är ju kul:D btw din blogg ÄGER<33

 • emma

  du sjönk i mina ögon där. hur kan du säga något så korkat… du har verkligen ingen respekt

 • mickan

  Du är så blåst. Gud vad hemsk du är. Och din blogg suger! den har blivit skittråkig!!!

 • Jouline

  Du är ju pantad jäkla anorexia h*ra

 • Frida

  du är ju sjuk!
  fett taskig du är.

 • Sara

  Jag har alltid tyckt att du verkar mogen.
  Men efter detta inlagg har du verkligen sjunkt lagt!!

 • fredrica

  hahaha asso du är skön 😀

 • Anonym

  Det där var väl jävligt onödigt att skriva?
  Väx upp!

 • ..

  synd att du känner att du jämt måste provisera för att komma någonstans och jag mår illa av såna som dig. man skulle nästan tro du, vid det här laget, borde växa ifrån det.. Och du som hela tiden skriver om att man borde tänka på dina känslor. Det du glömmer är de andra människorna som varken har sagt eller gjort dig något. Snälla, sluta driva med folk på det sättet för vi har alla känslor och kan bli sårade!

 • Anonym

  jag gillar din blogg paow, du är den jag tkr är vettigast och även fast du e platina blond, inte går i skolan osv så tkr jag att du är väldigt smart (kan bero på att jag e blond själv) . men jag har en lillebror med downs syndrom och det är verkligen inte kul att läsa sånt hära , han e precis lika underbar som alla andra..

 • Frida

  Och jag skulle vilja ha en liten paow hemma, med en äcklig hudsjukdom som jag kan visa för mina vänner och skratta åt.
  Du är ju inte normal på något sätt.

 • iddi

  dum på riktigt eller? det är fan människor vi snackar om din dumma fjortis

 • :OOOOOOOO

  HUR FAN KAN MAN SÄGA HAHA? ÄR NI SJUKA I HUVUDET ELLER. HUR FAN KAN MAN SKRATTA ÅT HANDIKAPPAR? HELT SERIÖST. GÅ OCH DÖ FÖRHELVETTE! IDIOTER.

 • Fanny

  jag håller med många av dom andra!, de var riktigt onödigt!, hur tror de för dom som har syskon med downs!, tänk lite!

 • anonym

  seriöst skärp dig.
  min storebrorsa har downs syndrom och man blir ju lite ledsen när du skriver sådär.det är faktiskt jobbigt att ha en anhörig som har det, så tänk på vad du skriver.

 • Agnes

  Hur kan du ens komma på tanken att skriva så? Om det var för att provosera har du du sjunkit alldeles för lågt. Min bror har downsyndrom och är 17 år och jag älskar honom för den han är. Det gör fan ont när du skriver sådär, men du kanske inte förstår själv? Du har ju förfan ingenting innanför pannbenet? Jag har tyckt om din blogg och tyckt att du var rolig, men vafan? Här går gränsen. Du sjönk direkt i mina ögon. Är du smart ber du om ursäkt och raderar du inlägget, men det kommer väl inte hända? Jag menar, så smart är du väl inte? Nej, tänkte väl det. Man skriver inte sånt. Det är inte ens kul om du skulle skoja om det? Ska du va rolig – så var det då. Så jävla omogen, jag fattar fan inte. Brinn i helvetet jävla fjortis!

 • Louise

  Vad fan är det du sitter och skriver? tror du att folk som har downs syndrom verkligen mår bra? om du har någon sådan läsare som har det så borde du fan skämmas. Du kanske inte menar något illa, men det är känsligt mot de personer som har det. Och klart som fan att folk reagerar starkt. Jag läser din blogg en gång i veckan, en GÅNG. Och nu går jag in här och ser vad du skrivit. Tänk!

 • Malin;)

  men seriöst!!!!! ….. kan tigrar ha den dsjukdomen, haha stöört att andra djur kan ha det!;)

  puss

  gå in på min blogg söötisar!

 • malin

  Orka kommenter nått om det du skrev om downs,men tänkte bara säga att den tigern du har på bild har ju absolut inget att göra med downs syndrome,om du nu inte visste detta så är vita trigrar nästan helt utdöda och denna är så inavlad att den fått dessa defekter…Du kan ju välja en mer passande bild som har med ämnet att göra.

 • maja

  jag skulle kunna skriva hur mycket jag hatar dig för det här. hur mycket du äcklar mig. hur mycket jag vill att din blogg läggs ner osv.
  men nej, jag har inte tid eller lust att slösa min tid på dig. andra kan få göra det, hoppas att dom någon gång trycker ner dig.
  hoppas att du om några år sitter där arbetslös och ensam för att ingen vill anställa dig och ingen vill ens vara i närheten av dig för att dom blir äcklade så fort du är i deras närhet.
  det där om down syndrom. min syster har det. jag har hört folk säga värre saker så jag reagerar inte lika starkt som vissa andra. jag tycker bara att det är sorgligt. jag menar, visst att du vill provocera men snälla. det finns gränser och du har gått över den x antal gånger.

 • H

  Alltså om du ska driva om något så gör det om folk som gjort något okej? Jävla idiot ska lätt anmäla dig.

 • cornelia.

  antingen så försöker du bara provocera, eller så inser du inte ens hur jävla korkat sagt det där var och jag vet inte vilket som är värst. är det verkligen värt det? sitta och häva ur sig idioti för ett par tusenlappar i månaden? är det värt att alla tycker att du är dum i huvudet? sorgligt.

 • kiana

  o du kommer bli såååå sönderslagen

 • (L)

  Ja tnkt nästan samma sak vettu, fast istället för en med downssydrom vill jag ha en som är nästan skabbigt bajsfärgad prickig med hängpattar och tänder som man kan sticka in en jävla penna mellan varje tand & som personlighet så har jag funderat på blåst,uppmärksamhetsberonde ful trashy fjortis*hosthost* , så det jag undrar är : vill DU bli min kompis ? 🙂

 • Alicia

  Men vafaan eru seriös eller ? Vilken jävla sjuk människa skulle skriva nåt sånt egentligen ? Shiiiet asså!

 • Emma

  Å snälla lilla Paulina…….. Jag tyckte om dig och din blogg innan .. Men vad fan är det du skriver? Du måste ha en jääävligt bra andledning till att tycka illa om människor som har den oturen att födas med Downs syndrom, om du skriver om en sån sak i bloggen. Om det nu finns någon bra anledning så snääääääääälla snälla dumma människa förklara då det för mig!

  ”Och jag skulle vilja ha en liten paow hemma, med en äcklig hudsjukdom som jag kan visa för mina vänner och skratta åt/ Frida”

 • soo gaaaa

  Ja tnkt nästan samma sak vettu, fast istället för en med downssydrom vill jag ha en som är nästan skabbigt bajsfärgad prickig med hängpattar och tänder som man kan sticka in en jävla penna mellan varje tand & som personlighet så har jag funderat på blåst,uppmärksamhetsberonde ful trashy fjortis*hosthost* , så det jag undrar är : vill DU bli min kompis ? 🙂

 • Maria

  Började läsa din blogg för att du faktiskt verkade ha något innanför pannbenet från skillnad till dom andra blondinbloggarna som bara skriver passa saker för att provecera och är fjortisar. Men detta inlägget fick dig att sjunka i mina ögon. Är så jävla trött när ni bara provecerar för att försöka få mer besökare. Vill man verkligen ha höga siffror när alla hatar än? eller lite mindre och folk ser upp till än?

 • Cindy Von Umeå

  Vilket nedvärderande inlägg. Jag är oehört besviken på din kompetens som person… Du är feg bakom din skärm som vågar skriva om det här. Hoppas din pappa hinner radera hela det här inlägget eller varför inte hela din blogg som straff!

 • Nattiz

  Ja din avkomma lär ju ha down syndrom…hoppas så att du får äta upp din egna ord! Usch det finns faktsikt gränser för vad man skriver och du har ju lugnt passerat dom! Usch…

 • camillla

  taskig du är.. min vän har ett syskon har har den syndromen och det är verkligen inget fel! jag tycker du ska tänka om.. bara för att du är ”parfekt” noooooooooooooooo00000000000t -.-.-.-.- ”/”/

 • ida nordinge

  vet du vad du är ? du är som en kloak. en sånn som alla tycker är äcklig,en sånn som man slänger sina sopor i, en sånn som ingen vill vara i.

  jag skulle vilja ha en fjortis med ett hårfäste som börjar i nacken och slutar en centimeter längre upp. gårdagens trasch helt enkelt, med andra ord en prostituerad.

 • Grymt elak. .

  Japp det är du. . fattar du inte att när såna som du skriver ett sådant inlägg så får folk ännu mer missuppfattningar om personer med en utvecklingsstörning som tex down syndrom. . folk använder det ordet på fel sätt idag. . Om du nu vill vara en förebild för folk så, lär dig veta vett. . !! Du har sårat så otroligt många med ditt inlägg. . finns massor som läser som har en diagnos å det spelar ingen roll vilken. . man skämtar inte om sånt. .

  Försök att få läsare på något annat sätt va. . det kan nästan tolkas som människokränkning det du skriver nu!!!!!!!

 • Synd

  Rätt taskigt faktiskt, dom är ju också människor :/

 • felicia

  hahah du är fett skön.
  lite små kul att folk blir såsura

 • elin

  fyfan. du är sjuk..

 • louice

  min granne har det,
  tro mig det är skitstörigt han
  springer fan marathon lopp där uppe varje dag!

 • SWEET KAYLEE

  Om du blir allvarligt sjuk en dag ska jag sitta och skratta åt dig och skriva ett inlägg om hur ajg ska utnyttja dig.

 • Anonym

  Du är sjuk i huvudet!

 • s

  Hur lågt får man sjunka? Nja, inte lägre än dig. Du är bara en av randomblondinfjortis bloggarna. Brinn i helvetet, ush.

 • Anonym

  hahahha bäästa PAOW

 • maria

  Fyfan va respektlöst skrivet.
  Antagligen skriver du bara för att provocera, men ändå.
  Äckligt respektlöst

 • elin

  min kusin har dt.. fast han är liten än, men jag tkr du ska tänka lite på vad du skriver ibland. annars är din blogg bra, förutom att du försöker vara den perfekte ”paow” ibland…. ;p

 • shabbe

  Asså du måste helt seriöst vara en av de dummaste människorna i hela världen och med dum menar jag inte att du är elak utan att du är helt jävla blåst. Du sitter och säger att du är mycket mognare än alla andra av de provocerande bloggarna men du är fan lika omogen, blåst och helt jävla sjuk i huvudet som resten av de! Förstår du inte hur många det är som sitter och tar åt sig av vad du skriver? Förstår du inte konsekvenserna? Hur kul skulle du tycka att det var om någon skrev så om din sjukdom. Du är fan sjuk i huvudet, jag säger bara VÄX UPP! För den här provocerande barbie stilen du kör kommer inte hålla i längden. Jag tycker synd om dig.

 • Anonym

  du är ju sjuk i huvudet.

 • fisk

  hur fan kan du säga så? hoppas du slår i huvet och blir handikappad 🙂

 • Lovisa

  bli vän med Kissie då, så får du en 😉 <3

 • MIMO

  FY FAN VAD LÅG DU ÄR, asså det är en seriös sjukdom som människor har fått som dom är födda med oxå, asså du är respektläs asså fy fan, jag har en släkting som har den sjukdommen och vet du att första året av hans liv var i sjukhuset,
  svär du har sagt dumma saker men nu har du gått över gränsen asså FY FAN

 • desire

  FAN JÄVLA TÖNT FAN SÄGER DU ASSÅ PALLA DIG ATT DU GÖR ALLT FÖR ATT PROVOCERA, VISST DET LYCKAS MEN ÄNDÅ DU KAN GÖRA DET PÅ NÅGOT BÄTRE SÄTT FOLK BLIR SÅRADE?

 • Tss..

  dålig humor. Att ta människor som skoj? Dålig blogg föresten. Kissie äger mer bättre en dig! Haha wanna be kissie! Haha dessie och du! Din blogg suger eftersom du skämtar om folk som är handikappade. Har lust att ge dig en örfil!

 • david

  det där va onödigt, folk kan bli sårade :/