Förlåt!

Förlåt för en riktigt usel uppdatering, men jag tog det bara lungt igår.. Och idag! Haha.. Sen så satt pappa bänkad framför datorn från ungefär 2 på dagen tills 7 på morgonen, och mitt mobila internet är hemma hos Annie så kunde inte använda min dator.. Suck! Och vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Kanske måste välkommna verkligheten? Just nu så har jag börjat tycka att Harry Potter och Willy Wonka är snygg. Gosh jag drömde fan om honom inatt.

Och idag så är det ju Harry Potter igen. Typ dagens ”att göra” se ‘Harry Potter och den flammande bägaren’. Haha. Ska försöka att uppdatera bra idag!

sdc10870_67476029

En bild från nyår ;D

Finns det någon du tycker extra mycket om? Gör som jag en present med Sendly.se!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *