Funderar på att..

börja sporta.

Kanske låter lite långsökt att börja sporta när man är 16, men känner att jag behöver bygga lite muskler på ett roligt sätt, jag har funderat på Cheerleding. Dans och akrobatik typ, en bra kombination enligt mig..

Då har jag i alla fall kollat runt lite på internet, men gud så dålig jag kommer att känna mig. Jag som ändå var rätt duktig när tränade gymnastik kände mig lätt som en fjäder. Annars så har jag funderat på Yoga, det är ju i för sig ingen sport, men det verkar på något sätt… kul? Sen så blir man vig också. Berätta lite för mig om sporterna! Tack på förhand =)

yoga_2

Någon speciell? Skicka en present med Sendly.se

Posted in: Livsstil
Kommentarer (181)
 • ssarav

  åh cherlaading låter kul 🙂

 • jessica

  Först kommentaren! Börja på cheerleding det verkar skit kul! och så får
  man snygg kropp 😉 kolla på bring it on filmerna så ser du lite hur det är.

 • hej

  börja i afrodans, det är askul:)

 • anna

  Cheerleading är så jävla coolt börja med det! 🙂

 • Malin;)

  Cheerleading är verkligen suuuper kul! Men det är nog svårt att gå in i en grupp nu, dom flesta är väldigt duktiga och har hållit på sen dom var små. Yoga är också kul och jag tycker du ska börja med det, dock bygger man inte några större muskler av det, men som du sa. Man blir vig:D

  puss! Kolla in min blogg!

 • ssarav

  första kommmentaaaaaaaaaaaaaar

 • LINDA JKPG ;DD'

  förrsta kommentarenn ;DDDDDDDDDD

 • ww

  första kommentaren! Gör det cheerleding verkar fett kul och så får man snygg kropp, kolla på bring it on filmerna så ser du lite hur det är, det verkar kul iaf.

 • hannah

  det är verkligen skit kul att dansa! 😉
  man behöver inte vara bra i det, bara man har kul och känner att det är något man vill hålla på med. och man utvecklas ju ganska fort i det!
  jag har dansat i nio år, och det är absolut inget jag ångrar 🙂

 • Pinky

  Jag brukar köra yoga 🙂 Och det är väldigt ro fyllt och det tar verkligen på kroppen,
  mer än vad det gör på ett gym. Så det rekomenderar jag starkt.

  //Pinky

 • ww

  jag har kört cheerleading och jag måste säga att jag slutade efter några månader, visst man får snygg kropp men det är jävligt tufft, iaf i mitt lag. Mycket styrka och man måste lära sig programmet efter varje gång, så antingen ska man ha väldigt lätt för att lära sig lr så äre bara att gå och tänka och köra igenom det varje dag tills nästa träning kommer. Jag tröttnade snabbt på grund av det, för tränarna blev skitsura om man inte kunde det och även dom andra i laget.

  Men testa för det är ändå en kul grej, och du kanske tycker det är så pass kul att du går igenom och lär dig det varje gång, är ungefär 3 träningar i vckan och varje är 3 timmar. SÅ vare för mig iaf 🙂

  • Sofie

   Vilken förening gick du i egentligen? ;o
   För jag går i cheerleading och det är jätte tufft men ingen brukar bli jätte sur direkt

 • Maria

  Yoga är jätte skönt ! Något du verkligen borde prova på !
  / http://mariaaadli.blogg.se/

 • Johanna

  Tycker verkligen att du ska hitta på något! Jag lovar, man mår mycket bättre av att idrotta och det är så härligt efteråt! SATSA! 😀

 • M M A R C U S / fotoblogg

  är väl inget fel med att börja sporta när man är 16?

 • ebba

  ja jag tycker också att det låter som en bra kombi. Själv går jag på dans och det är jätte rolig:)

 • Felann

  Börja på yoga, jag gör det en gång i veckan det räcker.
  ett skönt sätt att varva ner och bli vig och träna rygg, mage m.m
  rekommenderar yoga:)

 • anna

  jag går själv på cheerleading, kan säga att de är världens roligaste sport, man lär känna så mkt folk också! i stockholm finns de några stycken, de finns sofia flickorna dynamites som ligger i söder, haninge cheer elite som ligger i haninge och power cheer and dance som också ligger där, sen finns de också twisters som ligger i nacka. Du borde testa de!

 • malin

  jag har gått på cheerleading och det är skit kul men man kan få massa skador det var därför jag sluta men det är verkligen jätte roligt :)<3

 • Alex

  Yoga är jävligt användbart i sängen… 😛
  Annars, satsa på cheerleading.

 • ditt största fan

  go on gymnastik!
  you know i love you!

  / pusss

 • Karro

  Annars kan du börja med tennis? =) Det har jag gjort sedan jag var 9 (är 15 nu) och det är skitkul!

 • ditt största fan

  go on gymnastik!

  i know you love me!

  pusss

 • Anonym

  Jag har precis börjat i cheerdance. Det är typ som cheerleading fast med mer dans 😀 Jättekul, och asbra träning, och i det blir man också väldigt vig. Kolla upp deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :)))

 • louice

  cheerleading är svårt,
  och att vara topp är läskigt &
  att vara längst ner är inte kul !
  jag hade satsat på yoga!

 • Jinet

  Jah går i cheerleading , de är askul ! 🙂 Jah tkr du ska börja m cheerleading nt yoga , man rör mej mkt mer om man kör m cheerleading ;d

 • Ida

  Börja cheerleading! Det är en av dom roligaste sporterna, jag har gått det i tre år nu och det är super kul träning!!! Även om det kan vara lite svårt att börja i ett lag nu men det finns ju alltid nybörjarlag!

 • sonja

  ja skulle kört på cheerleding, smidigthet och allt i ett… gymnastik har så många grunder och allt, och yoga e de ingen fart på ju! o sen cheerleding har bäåttre lag känsla (:

 • mi

  CHEERLEADING ! de är de absolut roligaste , jag nhar gått i ett o etthalvt år nu & det är verkligen en av som bästa sakerna i mitt liv ! det är gymnastik , dans , hopp och bygg , allt sammanlagt i ett program. det är asbra träning ! 🙂

 • m..

  jag går på cheerleading, och det är skiit kuul! jag tycker du ska börja pådet!!man får jätte mycket muskler,bra kondition,vig mm.. börja på det 😉

 • Strixa

  Äntligen någon av de unga tonårsbloggarna som kanske tar sig samman och begriper att eventuellt göra något vettigt. Tror att du vinner på det i längden, både här på bloggen och i verkliga livet.

  Jag har föjt din och de andras bloggar under en längre tid och förvånats över att ingen av Er gör något hållbart… som Ni kan ha nytta av i framtiden.

 • Madeleine

  jag kör lite Yoga då och då och man märker verkligen en skillnad i vighet! Och det är fantastiskt skönt i början när dom säger att man ska andas, fast sen blir det lite drygare ^

 • Hanna

  Hej paulina, jag är tränare inom cheerleading och gått på det i 3 år.
  Det är verkligen en beroende framkallande sport. Jag skulle aldrig kunna sluta.
  Det är verkligen skit kul.Fast det tar väldigt mycket utav fritiden så jag vet inte om du kommer hinna blogga. för man tränar bara mer och mer beroende på hur bra man blir. Men det är verkligen en sjukt rolig sport. kisses

 • Jossie Possie

  Börja i Cheerleading! Jag går i det och det är världens bästa sport! I det får du nästan allting, dans, gymnastik, styrka, balans, spänst, och jäkligt snygg kropp! 😉 hihi.

  http://jossiepossie.com

 • Hanna

  Satsa på Cheerleading. Verkar sjukt kul ju!
  Massor med kramar 😀

 • viks

  Långsökt betyder något helt annat än vad du använde ordet till nu. Du är så pinsam när du använder ”svåra” ord som du inte vet vad de betyder i helt fel sammanhang och meningar.

 • Nicole

  Cheerleading är säkert skitskoj! Jag själv har aldrig testat, men min lillasyster har och hon tyckte det var jätteskoj och att man fick en otrolig samhörighet med de andra tjejerna. Dansat har jag däremot gjort och det är ju en jätterolig träningsform. Kram Nicole

 • elitsimmaren ;)

  Börja med simning ! 😀 Man arbetar med hela kroppens små muskler samtidigt som man får en vältränad men även slank och smidig kropp. Tro mig jag vet ! ;D

 • Sofie

  jag har gått på cheerleading i nästan två år och jag kan bara säga att det var det bästa valet jag gjort på väldigt länge du blir starkare, vigare och´blir bättre på att hålla takten och dansa. Ett stort plus är att nästan alla cheerleaders är väldigt posetiva så du skulle inte känna dig som om att du inte passar in för du skulle komma in i gruppen direkt. Sen så är så jävla kul att det inte är sant ^^

 • josefine

  om du ska börja i dans så börja i Due disco,har precis börjar i det och det är verkligen jätte kuul!
  det är en ny dans typ som inte har funnits så länge,så klipp på youtube finns typ inte.
  jag vet inte hur det är med sthlm men gå in på något dansställe i sthlm och fråga,här i göteborg finns ett jätte bra på dansforum..
  jaja,men testa på DUE DISCO iaf,du kmr inte ångra dig,juste det är typ pardans,asså inte sån där tråkig pardans utan det är fart i,som i disco dans men man typ gör lite lyft dansar för sig själv och tillsammans 🙂

  kramar

 • linnea

  jag går på yoga sisådär några gånger i veckan och jag kan verkligen rekomemendera det. det är avslappnande och jätte skönt och lite jobbigt såklart (och som du säger man blir vig) men då tycker jag att du ska börja i någon lite mer ”sport” och sen ha yoga ”vid sidan av” som jag t.ex. jag styrke tränar/springer på band m.m och efter det kör jag yoga pass, kanon bara helt enklet! lycka till paow, kram!

 • Moa

  Ridning är jätte kul!
  Vet inte om det nått från dig kanske.. Men man får bra ben, mag och rygg muskler. Sen är det så mkt mer man får från hästar, själva ridningen kanske inte är så super jobbig men att arbeta i stallet är en jäkligt bra träning.
  Sköter man sig rätt så får man kärlek tillbaka från hästen också. Det är så klart lättare om manm har egen häst.. Men det är ändå kul! 😀

 • elin

  yoga är jätte skönt, snacka om att man verkligen slappnar av i hela kroppen!

 • Anonym

  BÖRJA PÅ CHEERLEADING, det är askul jag lovar dig! Man f¨r dans,acrobatik,gymnastik,lyft och hopp i ett!

 • dmartinsson

  Jag tycker du ska börja med gymnastik och yoga!

 • Anonym

  Jag har gått i Cheerleading i 10 år nu och det har inte gått en sekund då jag har tröttnat, det innerhåller ju så mycket utav allt! Du måste inte kunna någonting när du börjar, man lär sig fort och man får otroligt bra band med vännerna i laget! BÖRJA BÖRJA! plus att du får en sjukt bra träning.

 • Sofia

  vilken förening tänker du börja i då? om du börjar på cheerleading alltså.

 • johanna

  själv går jag på cheerleading & tycker det är superkul! tränar ca. 4 gånger i veckan :)! Och det är nog inte försent att börja, tycker att du ska testa iaf! Sjukt kul med bra och jobbiga träningspass 🙂 ha det bra!

 • Anonym

  du kommer att faila hårt på cheer. Men prova om du vill! HA

 • Emma

  Jag har gått på cheerleading och det var skit kul!
  Men sen efter att jag slutat så ångrar jag det skit mycket!

 • Anonym

  börja på gymnastik igen, du kan ju grunderna och så eller? borde inte vara så jätte svårt att träna upp sig igen. för det är en jätte bra träning ju =)

 • hejh

  du har inte funderat på att åka till usa ett år? ^^ alltså att vara utbytesstudent, man bor hos en värdfamilj och går i high school! jag ska göra det 2011, då ska jag också va cheerleader =D
  tänk vad skönt att koomma bort från allt ett år?! man kan också bara va borta i ett halvår/ en termin. tycker du borde göra det 🙂 du som är en svensk barbiedocka skulle säkert bli populär i skolan! haha…….

 • n

  HAHAHAH jag går på cheer, du vet att det är en lagsport och att man inte kan missa en endaste träning för att man ska plugga, eller i ditt fall… festa eller vara bakis? jag tror du ska satsa på typ.. konstsim. HAHA.

 • Anonym

  cheerleading! asbra träning, går på det! 🙂 men det är väldigt krävande! 😉

 • Therese - Bloggar fran oknen!

  Da far du trana en javla massa! Kraver mer an vad man tror 😀

 • Linn

  Pröva fotboll vetja 🙂 världens roligaste sport och det tar inte så länge innan man får kontroll på bollen och sånt.. Ett gode lätt spel att lära sig och grymt kul :). Pröva om du vill..

 • malin ;)

  jag har hållt på med gymnastik och cheerleading, och cheer e helt klart coolare och roligare, rekomenderar helt klart de! 😀
  och din blogg e helt klart den bästa!

 • erica

  fyfan yoga är så jävla tråkigt:P!

 • bella

  chearleeding värkar as ballt, ville börja på det förut :p yoga är ganska roligt tror ja , min mamma går på det. tror att det är ganska avslappnande o roligt ;P

 • olivia

  börja i cheerleading! det verkar superkul! =)

 • julia

  börja på poledancing, jättebra träning ^^

 • Emma

  jag också vill börja cheerliding men jag är överrörligt vilket kanske är bra, men jag får så sjukt överallt.. Yoga är riktigt rolig, och så dansar jag vilket jag älskar 😀 Hiphop och streetjazz is the shit!

 • Emma

  Jag dansar 🙂 ca 5 gånger i veckan, dansa kan man göra både i studio eller hemma, det är skönt 🙂 Ett pass brukar ligga på 50 min, och när man dansar tränar man alla muskler i kroppen, det är kul och man tänker nästan inte på att man tränar, förens efteråt när träningsvärken kommer hehe 🙂 om man vill ha mera muskler kan man ju dansa med två tyngder i händerna 🙂 // Emma

 • Emma

  Ridning? Asrolig sport som man får en hel del muskler på 🙂

 • En tjock katt i en smal värld

  Äh, det är väl aldrig försent. 😉 Å andra sidan borde du kanske skaffa en grundkondition innan, annars blir det jobbigt.

 • Emma

  prova på cheerleading, jag går på det och har gjort det i några år. de är skit kul.
  Tycker verkligen att du ska börja satsa på en sport, det är aldrig försent att bli duktig!

 • Anonym

  cheerleading är det bästa som finns och man får så mkt nya vänner när man börjar i och med att det är en så bra sammanhållning i cheerleading. Bygg/ stunting är så jävla kul och ja, man blir jävligt mkt vigare!!! hoppas man får se dig på nån tävling nån gång i framtiden! 🙂

 • anna

  jag gick i cheerleading i 3 år det är verkligen superskoj!!!
  satsa på de. du kommer inte ångra dig en sekund. Det finns ju jättebra föreningar o stockholm 😀

 • Emma

  Pröva cheerleading, i amerikanska filmer är det ju dom sexiga och populära personerna som går på cheer ;P
  Jag ska själv börja på det snart! Ska bli jävligt kul 😉

 • alice

  Hej Hej.
  jag går på akrobatik, och det är ganska kul.. då ska du lära dig att stå på huvet, händer.. hjula och kullebyttor. man blir vig också.. så det e bra 🙂

 • Emmeli

  Jag tränar pilates och yoga. Rekommenderar lätt Pilates, de är grymt kul och grymt hårt! 🙂 kolla in min blogg för mer info! 😀

 • ninano

  jag har spelat fotboll i sju år nu , jag åker också skidor. men jag tror att det är svårt för dig att börja på någon SPORT just nu , eller jag tkr att du kan börja men det är bättre att gå på YOGA eller något liknande . men om din stora dröm är att börja på någon riktig SPORT så börja du . livet är för kort för att tveka , gör det du vill NU =D hoppas att det går bra nu , annars kan du ju alltid börja gå på gym ! 😉 pussar

 • Hiilda

  Cheerleading är de bästa som finns. 😀

  En av mina kompisar har en blogg där hon har en kategori med våra cheerleading träningar.

  Om jag var som du så skulle jag inte börja just nu, då blir du reserv och de är sjukt trist.Vänta till nästa höst och börja då 😉

  http://linnnerikssonn.blogg.se/ är min kompis blogg , gå in på kategorin Cheerleading så kommer det massor me bilder videor och fakta om cheerleading.

  Om du har fler frågor skriv till [email protected]

 • Emma

  Yoga är riktigt härligt att hålla på med.
  Jag går på yoga en gång i veckan på ett gym.
  Går man på ett yoga-pass direkt efter ett styrketräningspass,
  så är det riktigt riktigt härligt.
  Sattsa på yoga 😀

 • linda

  veckansblogg hos mig, var med du med 😀

 • Linn

  cheerleading är sjukt kul;D

 • Simone

  Jag tycker du ska börja en udda sport som inte så många tjejer går i, dete skulle passa dig.
  Jag var i samma situation som dig och började Thaiboxning, och jag tycker utan tvekan att du borde prova det! Vilken jävla träning man får, och jag kan säga att jag fått en sjukt snygg kropp. Jag tränar även Yoga också så det är en skit bra kombination!
  börja thaiboxning och yoga!
  thaiboxningen är lite dyr men helt klart värt det! puss

 • Linda

  Jag tycker om du ska börja sporta, så ska du börja sporta. Cheerleding är ingenting man kan hålla på med. Jag tycker du borde iallafall pröva på lite olika sporter. Handboll tex, där får du muskler, kondition, lagkänsla, turneringar och bra kontakt med killar på den fronten också.

 • Emelie

  du borde bygga lite muskler innan du börjar med gymnastik cheerledning etc simmning är lätt den bästa sporten inga skador och grymt snygga muskler man tränar även hela kroppen

 • sara

  hej 🙂
  jag dansar och har gjort ända sedan jag var liten och det är jättekul , så jag tycker du borde satsa på det !
  jag dansar mtv-jam och jazz och dom är väldigt roliga båda två så jag tycker du borde testa det 🙂

 • Jenny

  Jag är 14 år och började i cheer för ett år sen. Först gick jag i en nybörjar grupp och lärde mig grunderna i ca. 3 månader. Sen började jag i ett sr B lag (A är den ”bästa” klassen med elit lag, medans B är lite lättare. Sr är för dom som är 15 och uppåt fast man får vara yngre sålänge 75% av laget är 15 eller äldre. Jr är från 11 till 15 tror jag. Man kan alltså vara jrB, srB, jrA och srA. Alltså beroende på hur gammal och på hur duktig man är) i Luleå och har gått där i ca. 6 månader och 28 februari ska vi tävla! Håll tummarna för att vi går vidare till SM;) Jag tror att du borde göra likadant som mig, börja ett nybörjar lag och sen gå över till srB. Eftersom att du har gymnastikbakgrund borde det inte vara några somhelst problem. Saker du borde klara för att komma in i ett sr B lag är; bygga(det lär du dig på nybörjar kurser), hjula, rondat, chase hjulning, framåt/bakåt kullerbyttor och lite sånt. Som sagt, det mesta lär du dig på nybörjar kurser.

  Cheerleading är en sport där man får en otrolig sammanhållning inom laget och alltid har roligt.

  Vet inte riktigt vad mer du vill veta, men du kan ju alltid maila 🙂

 • Anonym

  jag har gått på cheerleading i 3 år, fast jag slutade för jag fick mycket rygg och knä problem. Fast jag älskade cheerleading, även om man tröttnar på träningarna så gör tävlingarna att det är sjukt kul! Man blir vig, stark, och man kmr ha skit kul. Men man skadar sig ganska ofta… Men du borde prova,och börja i Dynamites dom är helt klart bäst! De är dom som är liksom typ ”stockholm” , de andra är typ i uppsala, göteborg osv..

 • louise

  jag tror step up vore nått för dig, det är kondition, dans och styrka på en och samma gång och man blir helt slut efteråt.
  det är också skit kul! 🙂

 • johanna

  Gymnasik går jag själv på nu och är 12 år ^^
  Jag tycker att du ska börja sattsa på Gymnastik igen (trupp-gymnastik är bäst)
  Annars så skulle kanke

 • Linn

  Haha vad fan har ”långsökt” med ditt inlägg att göra med? Sluta lek smart!

 • linda

  åh älskar cheerleading, 🙂 slutade för ett år sen, hade tränat i 4 år. men funderar på att börja igen! 😉 men känner att jag kommer hamna mkt efter för att dom andra i laget nu kan mycket mer.. hah =)

 • E

  Cheerleading är sjukt kul!
  det borde du verkligen börja på, och det finns lättare nivåer man kan börja på när man är nybörjare och sen börja på svårare nivå senare. Det är hur som helst superkul. Jag har tränat i 7 år och inte tröttnat för fem öre, sjukt värt 😀

 • jossan

  jag går på gymnastik o man tränar styrka, balans vigehet det är jättekul men tufft på samma gång

 • Caroline

  Dans är jäättekul! 😀
  Går på showdans, på flex men bla balett och disco också 🙂

 • hannii

  Poledance är ju också en sport med mycket akrobatik i. Som en blandning mellan gymnastik och dans. Och då menar jag inte att strippa för poledance behöver inte ha nått med det att göra! Jag har just börjat på det och det är gryyyymt kul! 😀 i sthlm finns tex sthlmpole.se och poledance.se

 • Anonym

  Cheerleading är jättekul. Det finns nybörjargrupper för dem i din ålder på dynamites.se där går jag.
  Men jag tävlar i Cheerleading eftersom jag har gått i typ 2 år.

 • Sara

  Cheerleading är jätte kul. Höll på med det i nått år. Men man måste vara ganska gymnastik och det är inte jag. Men eftersom du funderar på det finns det ju amatör grupper som inte alls tävlar. Du kanske kan testa några träningar. Klubben jag gik i heter Dynamites. Ligger i bromma, tidigare på söder. Tränarna är bra och det är också cheerleaderna. Inte alls som på filmer 😉 Men testa, det är verkligen kul !

 • tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  Yoga skulle jag vilja göra.

  Tror det är SVINBRA om man är stressad, men samtidigt tror jag det också är svårt som fan att hitta lugnet.

 • a

  Jag går på cheerleading, det är jättekul det är ju liksom både dans och gymnastik sjukt kul. Börja på Dynamites (så heter laget)

 • Linn

  Cheerleading är väldigt beroendeframkallat om man väl har kommit in i det, men det är skitkul! Jag har hållt på med det i åtta år hittills.
  Det finns tre föreningar i stockholm. Dynamites som håller till i stockholmstrakten, Power cheer and dance och Cheer elite som håller hus i haninge, dessa tre föreningar är dom bästa i hela sverige då dom har väldigt bra meriter från dm, sm, em och vm.
  Lycka till! 🙂

 • Anonym

  Yoga kan visst vara muskelbygande, det finns ju flera olika sorter av yoga. 🙂

 • johanna

  jag går på cheerleading och det är världens roligaste sport !
  det är en jätte rolig träningsform, och men får riktigt bra vänner,
  och det finns ju senior b och så och där kan nybörjare gå.
  jag tycker du ska satsa på cheer, för de e enormt kul ! =)

 • emilia

  cheerleading e värkligen skiiitkul!
  har själv gått i 5 år, och de e lika roligt varge gång!
  DU MÅSTE TESTA DE;)

  suuuperbra blogg, läser den vaarge dag♥

 • Julia

  cheerleaading ett lätt val! det är jätte kul i stockholm finns det många lag och man kan trän och tävla på olika nivåer så det fixar sej, man får med av alla saker den ultimata sporten 😀

 • Anonym

  jag har gått på yoga ! det är super skönt efter man har gjort det man blir avslappnad !
  och sen blir man vig oxå 😉

 • edda

  cheerleading är superroligt! 🙂 hör med något sthlm’s lag typ twisters eller brommagymnasterna 🙂 dom har nog ett nybörjarlag där man kan börja och sedan träna sig uppåt och börja tävla 🙂 du blir jätte vig och bygger mycket muskler då du måste använda de nästan hela tiden! Tycker absolut att du ska prova det!!

 • Linnea

  Cheerleading skulle nog passa dig 😀

 • Anonym

  Både cheerleading och olika danser är svin kul! Personligen tycker jag bäst om dans, har tränat ”showdance” i 5 år det är som en blandning av massa olika danser! Det är riktigt bra träning och sjukt roligt! Jag tycker du ska prova på cheerleading och lite olika danser 🙂
  När man väl har börjat är man fast, jag slutade dansa för ett år sen eftersom att jag inte hade tid längre och så fort jag hör en låt jag har dansat till i någon tävling eller något så kommer jag ihåg varenda steg och det är sjukt hur mycket man kommer ihåg bara av en låt efter 2 år!

 • Jåi

  Cheerleading är så jävla överskattat. Tränade det i mellanstadiet och lite i högstadiet, det är så jävla falskt. Kul, javisst. Men falskt. Falska leenden, falska människor. Bara så du vet alltså.

 • ffellee

  cheerlieading är säkert kul. men prova på truppgymnastik&dans en toppen kombination! 😀

 • Anonym

  dynamites.se Cheerleading klubb där inga falska leenden existerar

 • Amanda

  Hej! Jag går på cheerleading i dynamites och det är världens roligaste sport 🙂
  om du inte kan så mycket finns det ju nybörjar lag och så, men iallafall jag lovar, du kommer inte ångra dig! Och det där med falska leenden och falska människor, det stämmer verkligen inte :s Alla i mitt lag och de andra lagen är fett snälla, såklart de finns nån falsk. Men jag tycker iallafall att du ska pröva, gå in på http://www.dynamites.se och kolla lagen

 • emsie

  Cheerleading är världens bästa sport! Har hållit på med det i 4 år och jag kommer aldrig sluta, eller när jag gör tänker jag träna andra lag. Och en heeel massa kändisar har hållit på med cheer, ex. Miley Cyrus, Paula Abdul, Ashley Grenee (spelar ju Alice i twilight serierna) och så har ni ju Sveriges Kenza. Men en hel massa har stor nytta av cheerleading.
  Sporten går ut på att lyfta och göra pyramider, dansa och göra akrobatik. Och man skapar sådana muskler i sporten så det är inte sant! 😀 Och uthållighet..! Och så får man ju alltid sedan nu som då på tävlingar vara den personen alla vill vara där ute på tävlings mattan. Och hur coolt är det inte när alla frågar med ett stort leende på läpparna om man är cheerleader och man kan vara stolt över det? 😉
  Pusskram, Emma 🙂

 • Lisaa

  shiet, jag har gått på yoga. det är så sjuuukt jobbigt alltså, man använder verkligen HELA kroppen. men det är fett värt det, satsa på yoga tycker jag 😉

 • Angiebangie

  jag dansar show dans, det är riktigt kul! Det finns nybörjarkurser och man blir aldrig för gammal för att börja 🙂

 • josefine- frågestund på bloggen

  Jag går på gymnastik.Det är superkul.Jag tävlar och ibland känner jag åh nej nt gymnastiken idag ! Men jag klarar mig nt utan den.Ibland vill jag sluta,men då tänker jag,det går ju nt för jag har hållt på med gymnastik i 8år alltså sen jag var 3 ! 🙂 det är så otroligt kul !

 • Jessicas little closet

  Asså Go Cheerleading! Jag går själv på det, och det är jäkligt bra träning, och dessutom skitkul! Däremot så är det väldigt seriöst, det är ingenting man kan gå på ibland, isåfall måste du veta att du ska gå på det.

 • Andrea

  jag tränar också gymnasik, det har men jätte mycket hjälp av till dansen. Jag dansar tre klasser i veckan på balett academien vilket är det bästa stället i stockholm enligt mej. De har allt och dessutom superduktiga tränare. jag dansar hip hop, ballet och jazz 😀 hoppas du hittar något 😉

 • Yeah

  Jag tycker du ska börja streetdance, man blir så på bra humör det är jätte roligt!
  Man bygger upp muskler över hela kroppen, gör massa saker på golver oså.
  För när du verkligen gillar någon sport och du är på dåligt humör så dansa ( om du börjar i dans) för kroppen skapar fler hormoner när man rör sig. Man blir jätte vig och musiken är så bra så man vill bara dansadansadansa. 🙂

 • pernille kristiansen

  du burde starte på cheerleading ! det er shit kult! 😀 jeg går selv på det, og elsker det! <3 og draktene er utrolig fancy <3

 • mikaela

  Cheer! tycker ja verkligen man gör allt möjligt tex, bygg(pyramider), stunts, cheerdance, och till och emd gymnastik som flickisar osv.. skit kul äre jag gick i 4 år började när jag var 10 sen la mitt lag ner:( våran tränare ner laget för 2 år sen tråkigt nog. men de är verkligen något att satsa på skit kul och de går dig vighet, styrka och konditon , takt och myckerm mer.. verkligen kul!

 • mikaela

  juste man tävlar också i det, super kuul !
  jag bor i en liten stad men vi drog vårat gäng till borlänge och tävlade dm mot alla möjliga . tex ett av de superbra cheerleadersna i stockholmn twisters, de är verklige super duktiga!(/y)

 • bessan

  jag har vart en cheerleader och jag kan säga dig att det inte finns något roligare.. Jag var en flygare, alltså den man tar upp i luften och jag kan tänka mig att du också skulle få vara en sån eftersom du är smal och ser ganska lätt ut! så jag tror det skulle vara något för dig.. Dessutom så blir man riktigt riktigt vig och lär sig massa grejer. Man tränar ju rätt mycket så om du går i cheerleading kommer du nog inte ens behöva en personlig tränare som du funderar på att skaffa.. Cheerleading gav mig min drömkropp.. Riktigt kul är det, så testa på det innan du testar på något annat 😀

 • alexandra

  någon linda åvanför påstår att cheerleading inte är någon sport!? H-A-H-A då vet hon verkligen inte vad cheerleading är! det är typ den bästa sporten som finns! jag går själv i cheerleading och gjort det i hur många år som hällst.. pröva cheerleading om du vill börja någon sport där man tränar mycket men samtidigt har roligt med sina lagkamrater! go for it:)

 • lin

  Yoga är underbart kul! Annars så är ju pilates det som formar kroppen bäst. Alla kändisar brukar göra det för att t.ex forma sina kroppar innan dom ska göra filmer. Det stärker både kroppen och man ränar sin balans. Det är verkligen att rekomendera!

 • :)

  jag ahr gått på trupp gymnastik sen jag var 4 år, och det är inte lätt, för att du ska kunna få tävla måste du minst kunna rondat flickis flickis, sträckta volter med skruv.

 • sarah

  Inom den klassiska baletten får du en bra hållning, muskler & styrka i hela kroppen, balans, kondition och du blir även väldigt flexibel i hela kroppen. I baletten får man en bra grund till dans och kan dansa allt möjligt med de grunder. Baletten är sjukt mycket mer träning än vad folk tror och man får en ordentligt tränad & snygg kropp. + Balett är bland det roligaste som finns! =)

  Lycka till 😉

 • Hanna

  cheerleding är väldigt roligt att hålla på med, men det krävs rätt mycket vilja och tid, men vill man träna mycket är det är bra val.
  Lika så dans, vilket jag själv hållt på med sen jag var 6 år, är nu 17 så. Och till dans behöver du ju inga kunskaper om innan, utan det är ju bara att börja på en låg nivå på det du nu vill dansa.

 • Johanna

  Det är nog svårt att hoppa in i cheerleading, fast de är jävligt coolt. Men annars är det jättebra att simma. Man behöver inte börja i någon grupp eller nåt utan man kan bara ta med kompisen och simma några längder. Man tränar alla muskler när man simmar och man kan köra det både för att träna och för att slappna av.

 • Anonym

  Jag tränar cheerleading. Det är verkligen riktigt roligt. Jag själv började när jag var 15 år så det det inte som försent. Du kommer inte ångra dig om du testar!

 • elin

  jag tycker absolut att du ska gå i cheerleading! Det är verkligen superkul och man får verkligen en bra laganda, och på bättre humör om du förstår! Massor av nya kompisar och det är ju alltid kul att prova på något nytt. =)
  Sen tycker jag inte att du ska kolla på bring it on filmerna, för det går inte till på det viset! Själv går jag i cheerleading och det är inte alls samma sak som i dom filmerna.
  Cheerleading kräver dock att du har viljan! LAGET före JAG’ET som man brukar säga.
  Sen att man kanske gör sig illa när man bygger (om du förstår) det kanske man får ta, jag menar man är ju där för att träna och för att bli bättre och bättre.
  Du behöver inte börja i ett lag som precis har börjat, men stockholm är ju så jäkla stort så tvekar inte på att det inte finns några såkallade ”nybörjar grupper”

  För cheerleading är verkligen jättekul! Hela laget samlas och man tränar ihop, skadar sig ihop, skrattar ihop, och binder nya relationer! Detta kommer verkligen stärka ditt psyke och göra dig väldigt envis tror jag.

  Jag tycker absolut att du ska prova på cheerleading, eftersom det involverar så mycket olika saker. Dans, Bygg, Pyramid, Gymnastik och ramsa! Allt är så himla kul! Ge det ett försök, jag tror att du kommer gilla det =) =)

 • Anonym

  Cheerleading är ASkul

 • Anonym

  Börja dansa , typ Reggaeton! skitkul. Enligt mig det bästa jag gjort var när jag började dansa

 • Debora

  Cheerleading är en jätte rolig sport, jag har gått på det i 3 år nu och det är det bästa som finns!!! jag vet att du kommer älska det!
  http://www.cheerleading.se
  gå in där och klicka på länkar- där står dt alla föreningar! 😉
  check it out! 😉

 • Rebecca

  Cheerleading är det bästa på jorden, har gått i öer 2 år och jag har tävlat 2 DM och 1 SM och det är ngt av det bästa som finns! <3 Jag har slutat för ett tag pga en skada men såfort det är fixat ska jag börja igen!

  Det bästa med Cheer är nog att det är som allt i ett, styrka, dans, och gymnastik 🙂 Så kul att bygga, och det ä sjukt kul att verkligen ropa ut ramsor man släpper som loss i ramsan 🙂 Det är fantastikst 😀

  Jag rekomenderar verkligen cheerleadig, det är den första sporten jag har gott och den enda jag någonsin kommer älska så mkt! <3

  Go Cheer Future!! 😀 <3 haha
  Kram

 • elin

  dans är as bra för kroppen. Man lär sig mycket, kombernation (stavning?) , rytm och sen blir man vig också ifall man dansar väldigt mycket. Själv dansar jag och har fått mycket bättre kombernation, kondition och taktsjänsla. Man får mycket fastare mage, rygg och armar också 🙂

 • Anonym

  jag går på cheerleading, det är så jävla underbart, den bästa känslan i världen!
  men du börjar ju i en nybörjargrupp så du kommer inte alls känna dig dålig, man lär sig ju 😀

 • Anonym

  cheeleading är en kombination av bygg, dans, ramsor, och hopp.
  man brukar gå 1 eller ett halft år i nybörjartrupp innan man börjar i tävlingslag.
  men tro inte att det är lätt, det är RIKTIGT underskattat, jag har gått på många olika sporter och cheerleading är den absolut mest ansträngande 😀

 • fanny

  ja förfan, börja i cheerleading!
  fast du får nog ta och skippa lösnaglarna då 😉

 • Laura

  Jag har gått på cheer i ca 2 år, men slutat nu. Ska vara helt ärlig: jag undrar fortfarande ibland varför jag la av, det är världens bästa jäkla sport!!! MEN. man måste tänka på att det inte är riktigt som det är i bring it on-filmerna. I stockholm är alla seriösa föreningar tävlingsföreningar vilket betyder att även du som nybörjare förväntas ha 100% närvaro på alla träningar och jobba så hårt som möjligt (inget bakisskolk!). Det är då man når resultat.

  Dessutom är själva träningsformen väldigt krävande, särskilt om man ska tävla. Finns 4 föreningar i stockholm: Haninge Cheer Elite, Haninge Power Cheer and Dance, Dynamites och Twisters.

  Jag gick i Haninge Cheer Elite och jag vet att det finns nybörjarlag där för folk i din ålder, eventuellt att du får plats i ett tävlingslag (man kan tävla som nybörjare fast man är 16 år), men oavsett så kommer de att ta hand om dig väl. Tränarna är bra men hårda och föreningen har en fin gemenskap. Har bara gått i HCE så vet inte hur det är i de andra, men ändå. cheerelite.nu är adressen om du vill kolla in, går snabbt att bli inplacerad i ett lag! Kram

 • ellinor

  Hiphop dans ger dig förbannat snygg kropp! Jag har dansat det själv i 8 år och det är verkligen ingen myt att man får snygg kropp. Jag får alltid beröm över hur fast och fin form jag har. Platt mage, liten midja, fast rumpa och smala tränade ben. Det är dessutom sjukt roligt!

 • Camille

  Jättemånga säger att afrodans är kul iaf 🙂 Men jag gillar fotboll, streetdance.. fast det kanske inte är ngt för dig? Yoga låter bra! :D<3

 • d

  Yoga är sjukt kul och du får en snygg kropp på köpet, du kommer märka resultat efter bara några gånger

 • cornelia

  tränar cheerleading.
  Är jobbigare än vad man tror men du får mycket muskler och blir starkare.
  Det har ialla fall jag blivit.
  Går även på yoga ibland och även det är lika roligt fast inte lika kul som cheerleading…

 • Lovisa

  Cheerleading är kul. Jag tränar själv och det är galet bra träning. Haninge power cheer & dance är sveriges bästa förening. Rekomenderas 🙂

 • ...

  Jag går på cheerleading och det är så jävla kul alltså!! ska åka till england i sommar och tävla 😀

 • Frida ♥

  Skulle du kunna ha en fika med dina läsare?
  Kommer upp till stockholm snart och undrar om man skulle kunna få träffa dig ? 🙂

 • cheerleading

  Cheerleading är uppdelat i 5 olika moment. Först är det gymnastik, på en ganska tunn matta, du kan köra stillastående gymnastik eller ”running” när du gör rondat innan. Sen finns det något som kallas stunt, där 3 eller 4 personer lyfter upp ”flyern” som då drar trick (vighet) eller så kan man göra basket tosses, då man kastar upp flyern 2-3 meter upp i luften. Sen finns det något som kallas Cheer, eller ramsa på svenska. Då ska laget (20 personer) skrika på engelska 2 meningar. Sen är det dans moment och det är nog det roligaste och enklaste. Och så finns det såkallade pyramider, då flera flyers är i luften samtidigt.
  I stockholm finns det 4 föreningar. Haninge Power Cheer and Dance, Haninge Cheer Elite, Dynamites och Nacka Twisters.
  Cheerleading finns också i olika nivåer. Tex. Sr A Sr B Jr A Jr B Minior, osv. Du tävlar först på DM(distriksmästerskap) och om ditt lag kommer 1a eller 2a tävlar du SM(Svenska mästerskapen) och går du i ett A lag och kommer 1a eller 2a på SM kommer du vidare till EM(europamästerskap).

 • meis

  Jag går i cheerleading nu. Började när jag var 14 tror jag så det är inte alls försent, och eftersom du är gammal gymnast tror jag det kommer gå bra för dig!
  Det skadar inte att prova på och eftersom du bor i sthlm borde du börja i power cheer dom är grymmast i sverige 🙂

  själv tränar jag i göteborg, hos GC Troops =) Det är verkligen en rolig sport där man får mixa gymnastik & dans med stunts (sök på cheerleading stunt på youtube så fattar du) ^^

 • dee

  magdans! Grym träning och grym kropp!

 • sofie

  Yoga är så galet jobbigt, blir lite tråkigt efter ett tag också eftersom det mest är samma sak om och om igen Låååååångsamt!

 • REBECCA

  Jag går i cheerleading, fett kul!! 😀

 • Sofia

  Jag hade ett par polare som gick på cheerleading.. De slutade för att det var så strikt, inte alls som de hade föreställt sig. Man kan ju tro att det är som i amerikanska ungdomsfilmer, men icke. Kjolarna sitter ovanför naveln och dräkterna är över huvud taget jävligt fula och osexiga. Dessutom måste de ha håret slickat bakåt när de tävlar. Tappar man en hårnål blir det minuspoäng.. Helt stört. Och det ska helst gå skitsnabbt att lära sig gå ner i spagat och liknande grejer.
  Kampsport är det roligaste jag vet annars. Skitbra att kunna lite självförsvar som ung, söt tjej!

 • Linda - Livet är rosa!

  Cheerleding hade jag med velat börja med. Känns dock sent vid 19½ års ålder ><.

 • you know

  börja dansa!
  Testa typ feminine vibe, det är street fast tjejigare och kaxigare :p Dans är jättebra träning och man får starka muskler, det är ju inte ”bara” att dansa. Man stretchar mycket så man blir vigare och gör mycket annat så musklerna blir starka.
  Cheerleading ser väll rätt kul ut men det tar låååååång tid innan det ser så bra ut som på tv. Om du börjar med det nu kommer du typ få stå och klappa händerna i flera terminer innan det händer nåt 😛

 • Anonym

  Ska du börja på cheerleading så ska du börja i BROMMAGYMNASTERNA DYNAMITES! Om du vill gå i ett av sveriges bästa föreningar alltså.

 • mikaela H

  Cheerleading är superkul! Det tycker jag att du ska testa på =)

 • Jenny

  Hej, jag tycker att du ska börja på cheerleading, jag gör själv det och det är jättekul. Man tävlar mot andra lag och hejar på matcher! Så börja, här finns lite olika altenativ på föreningar i Sthm:
  Bromma Gymnasternas GF

  Eastcoast Cheerleaders

  Haninge Cheer Elite

  Haninge Power Cheer & Dance

  Nacka Cheerleader- och Gymnastikförening

  UpplandsVäsby GF

 • HELL YEE!

  PAOW, MÅSTE LÄSAS: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asså du ska verkligen leka rik, bäst o allt. men du e inget!!!!
  förresten var det inte du som skulle till thailand igen i januari? sist gång jag kollade på kalendern så stod det att det är februari nu… hmmmmm…. ??? HAHHAHA du e en nolla… alla små bloggerskor e nollor… vad fan e det för liv o vara inne på internet o skirva massa skit o så ska ni klaga på vissa människor som klagar på er.. men är det inte ni som skriver ner ert liv på en jävla sida… era åsikter ??? och om ni inte visste att andra personer också har åsikter så får ni fan ta o göra något åt det o inte börja skriva massa skit som har något emot er … det är ju trotts allt ert fel att alla skriver skit om er…
  hahahah

 • moi

  Yoga.. Har gått på det och man kan träna hemma när man lärt sig. Det är bra för kropp och själ. Man blir psykiskt lugnare och stabilare. Kroppen blir fin.

 • Anonym

  badminton är skitbra för musklerna!!

 • felicia

  låter bra detdär med cheerleading och så, det verkar jättekul!

  själv gör jag yoga hemma ibland, har dvd & yogamatta hemma, man blir vig och stärker kroppen. Själv tycker jag det är jätteroligt och avslappnande. Du kan ju åtminstonde testa på det! vem vet, tänk om du missar något 🙂

 • a-annie

  själv älskar jag fotboll 🙂 det kanske inte är ”du” men det är grymt kul. annars ska jag börja i dans i år, som jag har gått i för ett år sedan, sjukt kul också! testa 🙂

 • elin

  Har gått på cheerleading, men bara två gånge, verkligen INTE som i filmerna 🙁 hehe

 • Minna

  Jag har gått på elite gymnasti/akrobatik och jag går på elite cheerleding och jag tycker att cheerleading ägeeeer!!:)Jag går i Dynamites. Bästa föreningen <33

 • amanda

  hej 🙂
  jag gick på cheerleading förut, i dynamties.
  det fins lag för 11 – 13 och upp.
  men de har kört länge, så de som är runt 11-13 har vunnit sm.
  och de äldre kör em .
  men det fins i olika klasser, vissa sämre visa bätre.
  men sök på dynamites på google. =)

 • Anonym

  Hej paoulina jag diggar dig sjukt mke ;)<3
  Jag tycker du ska börja i dans i dans rör man väldigt mkt på sig fast på ett bra sätt lixom det blir typ aldrig för lite eller för mycket 😉
  Jag går iaf i dans och det är skit kul så mitt tips är att börja i det och man förstör inte kroppen på nått sätt heller man tränar upp den men i fotboll händer ju massa olikor så mitt tips börja dans kul och bra

 • j

  Hej!
  Jag skriver fron england so drf kan inlagger se konstigt ut utan svenska bokstaver. Jag har hollt po med yoga i flera or, och de ar verklgien jatte skont. De kan vara lite pinsamt i borjan, man andas lite konstigt och stor i lite roliga positioner, men de ar verkligen avslappnande, avstressande och man blir bode vig och for bra balans. Kor po yogan, eller prova iaf 🙂

 • emilia

  Åh, du borde absolut testa cheerleading! Det är en helt underbar sport. Jag har själv gått på det men var tvungen att sluta p.g.a. ryggskada 🙁 Men nästa skolår ska jag åka till USA och gå ett år på high school så då måste jag absolut börja att cheera igen! Cheerleading är skitkul för man får göra så mycket olika saker; gymnastik, hopp, ramsor och mina favoriter: dans och bygg (”pyramider”). Det är en sport som kräver både styrka och kondition men även att man kan sammarbeta då det är en lagsport. Om man vill tävla på elit nivå krävs det att man lägger ner mycket tid och verkligen satsar – men det är det värt om man verkligen gillar det. Jag skulle rekomendera Brommagymnsaternas Dynamite’s cheerleading (förredetta sofia flickornas Dynamite’s cheerleading)! Det var där jag gick och det är enligt mig den bästa föreningen! Om du har några frågor är det bara att mejla eller lämna en kommentar på min blogg! Lycka till 🙂

 • Anonym

  du kommer ALDRIG klara av cheerleading, tror inte det är så många som förstår hur jobbigt det är.
  om du inte börjar i en minior b grupp som tränar hjulningar såklart

 • cecilia

  jag går själv på yoga.
  Det är jätte kul!
  man blir vig, avlsappnad och STARK man blir riktigt stark!

 • anonyym (a'

  skit i de, börja med ridning!

 • Sara

  Låter inte ett dugg långsökt att börja när man är sexton.
  Själv har jag precis börjat med Jazz/showdans, Thaiboxning och Squash.
  Man mår så sjukt mycket bättre om man vet att man har nått att göra om dagarna och man blir mycket mer motiverad till att göra andra vanliga saker om man får röra lite på sig då och då.
  Tycker definitivt att du ska satsa på någon sport !

 • Julia

  Går i Dynamites Cheerleading, verkligen jättekul om du inte är rädd för att bli skadad. Som sagt finns det ju Dynamites som leds av brommagymnasterna. Twisters i nacka eller haninge cheer elite. Twisters suger -.-

 • Anonym

  CHEERLEADING!
  har gått i cheer i 4 år och jag kan säga dig en sak. jag har fått så himla mycket posetiva kommentarer på min kropp, just därför man är smal, vältränad och snygg.
  allt i ett! Hård träning 😉 Men mest av allt. DE BÄSTA SOM FINNS!
  jag ÄLSKAR verkligen cheer 🙂

 • Julia

  Jag är 19 år och i höstas (2009) då började jag på cheerdance. Det är cheerleading fast bara dansen, vilket är grymt! Jag är en dansare sen förut men det är bra att börja på om man är ”lite sent ute”, men som sagt var… din ålder ska inte hindra dig!

 • Anonym

  Börja spela innebandy! Världens grymmaste sport!

 • Anonym

  Om du nu ska börja..
  Börja i brommagymnasterna dynamites 🙂

 • Anonym

  Du kan börja i ett nybörjarlag i cheerleading, Dynamite Dolls heter det. Det är ett nybörjar tävlingslag där alla är mellan 15-19 år. Stark gemenskap och cheerleading är typ det roligaste som finns!

 • Anonym

  BÖRJA PÅ CHEERLEADING, de nog det roligaste som någonsin hänt mig och jag ångrar det verkligen inte! började när jag var 14 men känner många som börhjar vid 16-17. Visst de blir jobbigt, men vill man ha en snygg kropp måste man kämpa och det bästa är att laget är där och stöttar dig för de det dem gör!

  tycker du borde börja i Dynamites, brommagymnasterna. Har gått i både HaningeCheerElite och PowerCheer och de blir bara för mycket där, iaf power.. men nästa år ska jag söka till Dynamites 😀

 • Anonym

  Börja på Cheerleading, det är en hur grym sport som helst.. Du borde börja i Powercheer & Dance. Det är den mest välmeriterade föreningen med mycket vinster i bagaget..
  Men känner du att du inte har tid så är cheerleading nog inget för dig då du inte kan vara borta så mycket.

 • ida

  cheerleading är it alltså!
  så otroligt underbar sport. men som folk säger, de är svårt att hoppa in i ett lag eftersom de flesta vart med sen dom var små. Men de finns ju nybörjarklasser och sånt där så där kan du ju säkert vara med:)

 • Niiva

  Dans är bra på det sättet att du kan anmäla dig till en nybörjar klass, eftersom att det inte är en grupp, utan många olika kurser…

  Om du vill börja på Cheerleading så kan du alltid kolla Dynamits, de har många olika cheerleading lag…

 • hannah

  jag håller på med yoga hemma, den enda träning som passar mig för jag har så ont i axlar o rygg, och de kör jag hemma, orkar inte gå på gym, så jag har laddat ner en dvd med en instruktör som visar och säger hur man ska göra, det kan du göra på fritiden om du har tråkigt. dessutom är de så tråkigt att ha tvingas gå till gymmet, om man kör hemma kan man göra de när man känner för de.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *