Funderar på att..

börja sporta.

Kanske låter lite långsökt att börja sporta när man är 16, men känner att jag behöver bygga lite muskler på ett roligt sätt, jag har funderat på Cheerleding. Dans och akrobatik typ, en bra kombination enligt mig..

Då har jag i alla fall kollat runt lite på internet, men gud så dålig jag kommer att känna mig. Jag som ändå var rätt duktig när tränade gymnastik kände mig lätt som en fjäder. Annars så har jag funderat på Yoga, det är ju i för sig ingen sport, men det verkar på något sätt… kul? Sen så blir man vig också. Berätta lite för mig om sporterna! Tack på förhand =)

yoga_2

Någon speciell? Skicka en present med Sendly.se

(Visited 78 times, 1 visits today)

181 Comments

 1. ssarav januari 31, 2010 at 1:10 e m

  åh cherlaading låter kul 🙂

  Reply
 2. jessica januari 31, 2010 at 1:11 e m

  Först kommentaren! Börja på cheerleding det verkar skit kul! och så får
  man snygg kropp 😉 kolla på bring it on filmerna så ser du lite hur det är.

  Reply
 3. hej januari 31, 2010 at 1:11 e m

  börja i afrodans, det är askul:)

  Reply
 4. anna januari 31, 2010 at 1:11 e m

  Cheerleading är så jävla coolt börja med det! 🙂

  Reply
 5. Malin;) januari 31, 2010 at 1:11 e m

  Cheerleading är verkligen suuuper kul! Men det är nog svårt att gå in i en grupp nu, dom flesta är väldigt duktiga och har hållit på sen dom var små. Yoga är också kul och jag tycker du ska börja med det, dock bygger man inte några större muskler av det, men som du sa. Man blir vig:D

  puss! Kolla in min blogg!

  Reply
 6. ssarav januari 31, 2010 at 1:11 e m

  första kommmentaaaaaaaaaaaaaar

  Reply
 7. ww januari 31, 2010 at 1:12 e m

  första kommentaren! Gör det cheerleding verkar fett kul och så får man snygg kropp, kolla på bring it on filmerna så ser du lite hur det är, det verkar kul iaf.

  Reply
 8. hannah januari 31, 2010 at 1:14 e m

  det är verkligen skit kul att dansa! 😉
  man behöver inte vara bra i det, bara man har kul och känner att det är något man vill hålla på med. och man utvecklas ju ganska fort i det!
  jag har dansat i nio år, och det är absolut inget jag ångrar 🙂

  Reply
 9. Pinky januari 31, 2010 at 1:14 e m

  Jag brukar köra yoga 🙂 Och det är väldigt ro fyllt och det tar verkligen på kroppen,
  mer än vad det gör på ett gym. Så det rekomenderar jag starkt.

  //Pinky

  Reply
 10. ww januari 31, 2010 at 1:15 e m

  jag har kört cheerleading och jag måste säga att jag slutade efter några månader, visst man får snygg kropp men det är jävligt tufft, iaf i mitt lag. Mycket styrka och man måste lära sig programmet efter varje gång, så antingen ska man ha väldigt lätt för att lära sig lr så äre bara att gå och tänka och köra igenom det varje dag tills nästa träning kommer. Jag tröttnade snabbt på grund av det, för tränarna blev skitsura om man inte kunde det och även dom andra i laget.

  Men testa för det är ändå en kul grej, och du kanske tycker det är så pass kul att du går igenom och lär dig det varje gång, är ungefär 3 träningar i vckan och varje är 3 timmar. SÅ vare för mig iaf 🙂

  Reply
  1. Sofie mars 29, 2014 at 8:36 f m

   Vilken förening gick du i egentligen? ;o
   För jag går i cheerleading och det är jätte tufft men ingen brukar bli jätte sur direkt

   Reply
 11. Johanna januari 31, 2010 at 1:17 e m

  Tycker verkligen att du ska hitta på något! Jag lovar, man mår mycket bättre av att idrotta och det är så härligt efteråt! SATSA! 😀

  Reply
 12. ebba januari 31, 2010 at 1:19 e m

  ja jag tycker också att det låter som en bra kombi. Själv går jag på dans och det är jätte rolig:)

  Reply
 13. Felann januari 31, 2010 at 1:19 e m

  Börja på yoga, jag gör det en gång i veckan det räcker.
  ett skönt sätt att varva ner och bli vig och träna rygg, mage m.m
  rekommenderar yoga:)

  Reply
 14. anna januari 31, 2010 at 1:21 e m

  jag går själv på cheerleading, kan säga att de är världens roligaste sport, man lär känna så mkt folk också! i stockholm finns de några stycken, de finns sofia flickorna dynamites som ligger i söder, haninge cheer elite som ligger i haninge och power cheer and dance som också ligger där, sen finns de också twisters som ligger i nacka. Du borde testa de!

  Reply
 15. malin januari 31, 2010 at 1:23 e m

  jag har gått på cheerleading och det är skit kul men man kan få massa skador det var därför jag sluta men det är verkligen jätte roligt :)<3

  Reply
 16. Alex januari 31, 2010 at 1:23 e m

  Yoga är jävligt användbart i sängen… 😛
  Annars, satsa på cheerleading.

  Reply
 17. ditt största fan januari 31, 2010 at 1:24 e m

  go on gymnastik!
  you know i love you!

  / pusss

  Reply
 18. Karro januari 31, 2010 at 1:25 e m

  Annars kan du börja med tennis? =) Det har jag gjort sedan jag var 9 (är 15 nu) och det är skitkul!

  Reply
 19. ditt största fan januari 31, 2010 at 1:27 e m

  go on gymnastik!

  i know you love me!

  pusss

  Reply
 20. Anonym januari 31, 2010 at 1:27 e m

  Jag har precis börjat i cheerdance. Det är typ som cheerleading fast med mer dans 😀 Jättekul, och asbra träning, och i det blir man också väldigt vig. Kolla upp deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :)))

  Reply
 21. louice januari 31, 2010 at 1:28 e m

  cheerleading är svårt,
  och att vara topp är läskigt &
  att vara längst ner är inte kul !
  jag hade satsat på yoga!

  Reply
 22. Jinet januari 31, 2010 at 1:28 e m

  Jah går i cheerleading , de är askul ! 🙂 Jah tkr du ska börja m cheerleading nt yoga , man rör mej mkt mer om man kör m cheerleading ;d

  Reply
 23. Ida januari 31, 2010 at 1:28 e m

  Börja cheerleading! Det är en av dom roligaste sporterna, jag har gått det i tre år nu och det är super kul träning!!! Även om det kan vara lite svårt att börja i ett lag nu men det finns ju alltid nybörjarlag!

  Reply
 24. sonja januari 31, 2010 at 1:28 e m

  ja skulle kört på cheerleding, smidigthet och allt i ett… gymnastik har så många grunder och allt, och yoga e de ingen fart på ju! o sen cheerleding har bäåttre lag känsla (:

  Reply
 25. mi januari 31, 2010 at 1:29 e m

  CHEERLEADING ! de är de absolut roligaste , jag nhar gått i ett o etthalvt år nu & det är verkligen en av som bästa sakerna i mitt liv ! det är gymnastik , dans , hopp och bygg , allt sammanlagt i ett program. det är asbra träning ! 🙂

  Reply
 26. m.. januari 31, 2010 at 1:32 e m

  jag går på cheerleading, och det är skiit kuul! jag tycker du ska börja pådet!!man får jätte mycket muskler,bra kondition,vig mm.. börja på det 😉

  Reply
 27. Tina januari 31, 2010 at 1:34 e m

  lääääs min blogg!

  Reply
 28. Em januari 31, 2010 at 1:36 e m

  testa yoga 😀

  Reply
 29. Strixa januari 31, 2010 at 1:36 e m

  Äntligen någon av de unga tonårsbloggarna som kanske tar sig samman och begriper att eventuellt göra något vettigt. Tror att du vinner på det i längden, både här på bloggen och i verkliga livet.

  Jag har föjt din och de andras bloggar under en längre tid och förvånats över att ingen av Er gör något hållbart… som Ni kan ha nytta av i framtiden.

  Reply
 30. Madeleine januari 31, 2010 at 1:36 e m

  jag kör lite Yoga då och då och man märker verkligen en skillnad i vighet! Och det är fantastiskt skönt i början när dom säger att man ska andas, fast sen blir det lite drygare ^

  Reply
 31. Hanna januari 31, 2010 at 1:37 e m

  Hej paulina, jag är tränare inom cheerleading och gått på det i 3 år.
  Det är verkligen en beroende framkallande sport. Jag skulle aldrig kunna sluta.
  Det är verkligen skit kul.Fast det tar väldigt mycket utav fritiden så jag vet inte om du kommer hinna blogga. för man tränar bara mer och mer beroende på hur bra man blir. Men det är verkligen en sjukt rolig sport. kisses

  Reply
 32. Jossie Possie januari 31, 2010 at 1:37 e m

  Börja i Cheerleading! Jag går i det och det är världens bästa sport! I det får du nästan allting, dans, gymnastik, styrka, balans, spänst, och jäkligt snygg kropp! 😉 hihi.

  http://jossiepossie.com

  Reply
 33. Hanna januari 31, 2010 at 1:40 e m

  Satsa på Cheerleading. Verkar sjukt kul ju!
  Massor med kramar 😀

  Reply
 34. viks januari 31, 2010 at 1:41 e m

  Långsökt betyder något helt annat än vad du använde ordet till nu. Du är så pinsam när du använder ”svåra” ord som du inte vet vad de betyder i helt fel sammanhang och meningar.

  Reply
 35. Nicole januari 31, 2010 at 1:42 e m

  Cheerleading är säkert skitskoj! Jag själv har aldrig testat, men min lillasyster har och hon tyckte det var jätteskoj och att man fick en otrolig samhörighet med de andra tjejerna. Dansat har jag däremot gjort och det är ju en jätterolig träningsform. Kram Nicole

  Reply
 36. elitsimmaren ;) januari 31, 2010 at 1:44 e m

  Börja med simning ! 😀 Man arbetar med hela kroppens små muskler samtidigt som man får en vältränad men även slank och smidig kropp. Tro mig jag vet ! ;D

  Reply
 37. Sofie januari 31, 2010 at 1:45 e m

  jag har gått på cheerleading i nästan två år och jag kan bara säga att det var det bästa valet jag gjort på väldigt länge du blir starkare, vigare och´blir bättre på att hålla takten och dansa. Ett stort plus är att nästan alla cheerleaders är väldigt posetiva så du skulle inte känna dig som om att du inte passar in för du skulle komma in i gruppen direkt. Sen så är så jävla kul att det inte är sant ^^

  Reply
 38. josefine januari 31, 2010 at 1:46 e m

  om du ska börja i dans så börja i Due disco,har precis börjar i det och det är verkligen jätte kuul!
  det är en ny dans typ som inte har funnits så länge,så klipp på youtube finns typ inte.
  jag vet inte hur det är med sthlm men gå in på något dansställe i sthlm och fråga,här i göteborg finns ett jätte bra på dansforum..
  jaja,men testa på DUE DISCO iaf,du kmr inte ångra dig,juste det är typ pardans,asså inte sån där tråkig pardans utan det är fart i,som i disco dans men man typ gör lite lyft dansar för sig själv och tillsammans 🙂

  kramar

  Reply
 39. linnea januari 31, 2010 at 1:47 e m

  jag går på yoga sisådär några gånger i veckan och jag kan verkligen rekomemendera det. det är avslappnande och jätte skönt och lite jobbigt såklart (och som du säger man blir vig) men då tycker jag att du ska börja i någon lite mer ”sport” och sen ha yoga ”vid sidan av” som jag t.ex. jag styrke tränar/springer på band m.m och efter det kör jag yoga pass, kanon bara helt enklet! lycka till paow, kram!

  Reply
 40. Moa januari 31, 2010 at 1:47 e m

  Ridning är jätte kul!
  Vet inte om det nått från dig kanske.. Men man får bra ben, mag och rygg muskler. Sen är det så mkt mer man får från hästar, själva ridningen kanske inte är så super jobbig men att arbeta i stallet är en jäkligt bra träning.
  Sköter man sig rätt så får man kärlek tillbaka från hästen också. Det är så klart lättare om manm har egen häst.. Men det är ändå kul! 😀

  Reply
 41. elin januari 31, 2010 at 1:47 e m

  yoga är jätte skönt, snacka om att man verkligen slappnar av i hela kroppen!

  Reply
 42. Anonym januari 31, 2010 at 1:47 e m

  BÖRJA PÅ CHEERLEADING, det är askul jag lovar dig! Man f¨r dans,acrobatik,gymnastik,lyft och hopp i ett!

  Reply
 43. dmartinsson januari 31, 2010 at 1:49 e m

  Jag tycker du ska börja med gymnastik och yoga!

  Reply
 44. Anonym januari 31, 2010 at 1:50 e m

  Jag har gått i Cheerleading i 10 år nu och det har inte gått en sekund då jag har tröttnat, det innerhåller ju så mycket utav allt! Du måste inte kunna någonting när du börjar, man lär sig fort och man får otroligt bra band med vännerna i laget! BÖRJA BÖRJA! plus att du får en sjukt bra träning.

  Reply
 45. Sofia januari 31, 2010 at 1:52 e m

  vilken förening tänker du börja i då? om du börjar på cheerleading alltså.

  Reply
 46. johanna januari 31, 2010 at 1:53 e m

  själv går jag på cheerleading & tycker det är superkul! tränar ca. 4 gånger i veckan :)! Och det är nog inte försent att börja, tycker att du ska testa iaf! Sjukt kul med bra och jobbiga träningspass 🙂 ha det bra!

  Reply
 47. Anonym januari 31, 2010 at 1:55 e m

  du kommer att faila hårt på cheer. Men prova om du vill! HA

  Reply
 48. Emma januari 31, 2010 at 1:57 e m

  Jag har gått på cheerleading och det var skit kul!
  Men sen efter att jag slutat så ångrar jag det skit mycket!

  Reply