Godmorgon°

Idag så har jag ett polisförhör om exakt en timme. Nu gäller det. Är skitnervös över vad jag ska säga och inte säga, men det borde vara lungt eftersom jag inte är skyldig i det här fallet. Folk verkar inte ha något bättre för sig än att sitta och polisanmäla? Aja, tur att jag har en av Sveriges bästa advokater =)

Har knappt fått någon sömn inatt, har pratat med Amir och jag börjar faktiskt inse hur bra jag mår nu! Med färre människor i mitt liv börjar det äntligen ordnas upp! Inga knutar eller stenar i skorna längre. Min kära granne, som jag känt under en längre tid, konfronterade mig förut för ngt år sedan när jag mådde dåligt och sa nu att det såg ut som jag mådde bättre. Och det är verkligen sant, tänker inte umgås med vänner som kräver att jag hör av mig varje dag eller stalkers. Hur tänker folk egentligen…? Aja nu ska jag klä på mig.

Blogg u soon <3

evil-smiley-face_17409481
Mohahahah är jag en bov kanske?…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (17)

You might also like

Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Mina senaste videos..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *