Godmorgon!

Hello bitches vaknade av att Krille ringde till mig och ”ville äta frukost” – jag vaknade medans han var kvar på efterfest.. Haha så lyckad jag är! Går och lägger mig tidigt, vaknar tidigt.. Haha så tråkig.Skjutsade ut bögarna runt halv 11 igår för att jag behövde sova. Förlåt tjejer! Men jag var trött och så var jag nog lite otrevlig.. En redig bitterfitta!

Aja, såg en bild på ngn randomskvallerblogg på mig och Annie. Då tänker jag bara, ööööööööööööööööh? Att ta en smygbild på mig på Nyår när man varit på samma fest som jag? Är det svårt att gå fram och säga att man vill ta en bild? Tydligen så fanns det ingenting dumt att skriva eftersom jag var kalastrevlig och hälsade på alla, och uppförde mig väl. Alla var otroligt trevliga på den festen, men ändå så smygfotar folk? Piiinsamt…

300872

Skaffa din favorittidning till kanonpris på Tidningsbutiken!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *