God morgon!

Det är helt sjukt hur jag kan vakna så tidigt, jag vaknade kl 6 ;O Jag har bara legat och läst och försökt somna om, men icke – det gick inte. Så jag har nu försökt välja kläder i typ 2 timmar. Det är jobbigt när alla matchande toppar ligger hemma hos mamma och alla kjolar som matchar till det ligger här hemma hos pappa. Ångest! Kom fram till något som kan lika en hippie? Aja, lite egen stil har man aldrig dött av..

Nu måste jag bara sminka mig och sätta på mig håret och sminka mig lite för sen så kommer ju österrikisk TV till mig och ska göra en snabb intervju… Fun =)

Bild 417

Haha slitet. Aja smell u soon ;D

PrivatVPN är till för dig som vill vara anonym på nätet.
Bli premium-kund idag och få obegränsat med trafik för endast 49 kr per månad.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Caroline Roxy - Glow face Alexandra Nilsson - VECKANS.. Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *