Harry Potter

Jag kan lätt förknippa Harry Potter med Edward Cullen. Och Robert Pattison är ju med i ” Harry potter och den flammande bägaren” som går på 5:an just nu. Ooh I am in love..

Och alla andra fjortisbloggare som kallar sig för äkta ” Twilight fans” när man bara sätt filmerna? Om vi säger såhär, så är jag kär i Edward Cullen, inte i Robert Pattison. 😛 Då ser han väl ut som typ vilken hårig engelsk man som helst typ, men om man läser boken så får Edward Cullen en helt annan karaktär, och personligen så tycker jag inte (i alla fall efter Twilightsagan) att varken Robert Pattison, Kristen eller Tyler passar in i någon annan film.. Inte direkt som Bangelina dirr. Aja whatever..

Jag är nog lite besatt av karaktärerna, inte av skådespelarna. Omg.. + ett tips. Om man vill ha kvar Edward Cullen så lyssna inte på Ljugdböckerna, hon som berättar får Edward att.. verka så ful? När hon pratar i en djupare stämma typ.. 🙁

sdc10876_67516370

sdc10875_67516321

Det här pryder väggarna i mitt rum.. Kanske börjar bli lite väl besatt?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (130)
 • Bella

  Det är ingen tävling om vem som är det största ”twilight fanet” , jag gillar filmerna och böckerna, och tkr att robert pattison är rätt fin i filmen. men att vara helt besatt är ju bara sjukt. Många överdriver..

 • Gea

  haha, älskar Taylor Lautner! soo hot! 😛

 • hej

  första kommentaren ?

 • elin

  besatt, jag tycker det är gulligt 🙂

 • hej

  första kommentaren ??

 • Elin

  helt rätt ! man kan aldrig bli för besatt av twilight och dom fantastiska karaktärerna .. (a)
  älskar din blogg !

 • hej du e ful

  hahahaha ofta. du suger, din fjortis!

 • HANNA

  Jag vet vad du menar! Och Edwards roll beskrivs bättre i böckerna! Efter jag har läst böckerna/sett filmerna bukar jag alltid bara känna mig helt tom. Det är sån konstig känsla. Man vill typ gråta, för det är så underbart, men man vet att det aldrig skulle hända på riktigt, att det inte finns vampyrer. Jag kan ligga flera timmar och bara tänka på det. Det är faktiskt jobbigt. Det är inte många som fattar vad jag menar, men du kanske gör det? KRAM

 • L I N N

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :O)

 • SWEET KAYLEE

  Det var då fan vad alla fjortisar ska bråka om vem som är mest kär i Edward och vem som vet mest om honom! hahaha! Kan ni inte bara luta er tillbaka och titta på filmerna/läsa böckerna lite samsat istället för att skriva hysteriska blogginlägg varje dag och försöka bevisa vem som är det mest äkta fanet???? Vad är det för jevla sjukdom ni har?

 • Frida

  Både Robert och Edward är så himla vackra!
  Rob är så himla rolig i alla intervjuer också. : D

 • Frida

  (asså jag vet ju att det är samma person xD men jag menade själva karaktärerna, liksom Rob ser ju inte helt likadant ut irl ! :D)

 • Nea

  hahaha du ska se mitt rum! finns ingen plats mer! Fast mina affischer är på JONAS BROHTERS!! JÄÄHHH!!

 • Jen

  Besatt för att du har 3 posters i ditt rum? Ja eh.. verkligen.. och du får det som att låta som du vet aaallt om Twilight och ingen annan kan. Lol

 • samantha

  Hejsan!
  Jag funderar på att ha en frågestund i bloggen!
  Men jag vet inte riktigt än! Så jag vill veta hur du tycker jag ska göra!
  Kommentera i inlägget ” frågestund kanske ” och skriv om du tycker att jag ska ha frågestund!
  Det skulle hälpa mig jätte mycket!
  xoxo

 • angelica

  jag ÄLSKAR twilight böckerna
  &filmerna.
  men böckerna är så mycket bättre
  & robert pattinson är vacker !

 • elin

  Jag älskar Twilight och jag håller på att lyssna på När jag hör din röst. Men jag tycker inte att det gör någon större skillnad på att hon gör rösten lite mörkare. Men det är ju vad jag tycker 🙂

 • j

  Du e så jv sen så det finns inte, var inne i twilight för ett halvårsen men come on de e fan 2010 nu….

  Svar: OCH???? Det kommer en ny Twilightfilm i sommar ju! Så jag är T I D I G ! 😉

 • Ellie

  När jag såg Twilight tyckte jag att den var bra, men när jag läste böckerna blev jag helt förälskad i robert pattinson. Det är karaktären i boken som gör honom sjukt snygg, men han är ju också lite snygg på utseendet 😉

 • elin ahlgren

  åh jag håller med dig!
  karaktärerna i boken gör så att man kan läsa böckerna flera gånger om! (iallafall är det så för mig) kristen & robert passar så bra in på beskrivningarna också, man kan inte göra annat än att älska båda böckerna & filmerna ! <3

 • isabella l .

  Och du är värsta fanet för att du sett andra filmen två gånger eller? Haha 😉

  Svar: Vem bestämmer vem är mest fan? Du eller jag som känner mig besatt av detta? Ovanligt dum kommentar.

 • stina

  det är en tjej som har skrivit en fanfic, alltså egen fortsättning på twilight. du måste läsa den, den är precis som böckerna.och nej, det här skrev jag inte för att jag vill att du ska läsa min blogg, för det är inte ens jag som skrivit den. hon heter jasmine tror jag. ingen aning om vem det är men den är den bäst jag har läst. precis som twilight böckerna, fast en fortsättning. grymt bra. du MÅSTE läsa!!

  twilightfans.blogg.se

 • Malin

  om 2 dagar flyttar jag till USA 🙂 How fun?

  fissy.blogg.se

 • Louise

  Det finns vissa som tror sig vara äkta twilightfans efter det du sa, men det finns även dom som är real fans. Däribland jag, skulle man kunna säga!

  Och om man såhär, så i allra första början var jag ganska kär i endast Edward Cullen, men nu när man har tittat in Robert ännu mer är det ju han man är kär i. För han är liksom real, och Edward är ju bara påhittad.

  För vem vill ha en sådan perfekt kille till pojkvän?

 • kloino

  OMG ha afficher på väggarna..hur gammal är du? typ 9 år eller.
  fjåååårtizzzzz

 • emma

  hur kan man inte vara besatt? ;o

 • Anonym

  asg, du är är ju så obildad…

 • Denise

  du ska se mitt rum hhaha har läst böckerna två gångre och jag älskar de filmerna med

 • erika

  paulina hur många twilightböcker har du läst? det finns 4!<3

 • hanna karlsson

  jag läser böckerna. det är sant.. alltså jag är kär i Edwards beteende !!! så gulligt och romantiskt <3

 • Anonym

  fjoooooooooooooortis!

 • sofie

  Men herregud vad jävliga töntigt det är att kalla folk äkta och oäkta fans.

 • Julia

  harry potter och edward cullen lika, va? Hahah palla ha värsta affischerna..

 • eric

  du var snyggast i april! 😉

 • evelina.

  oh vad alla ska bli sura på dig då 😐
  tkr du är den vettigaste av alla dessa ”fjortisbloggar”, eller hur jag nu ska beskriva den genren som.
  håller med dig när det gäller det här med Robert Pattinson. det är hans karaktär i böckerna som står ut, det är där han är speciell. 🙂

 • Alice

  Ursäkta, men tycker du verkligen att du är beroende? Har du ens sett första filmen eller läst de FYRA böckerna? Lite sen också… 😛 men asså, vet inte direkt vad man ska kalla mig för fan då egentligen. Jag går in på sidor om twilight typ varje dag flera gånger, kollar på intervjuer, har flera tavlor, och inte bara en massa pappsaker som hänger på väggen, kalendrar m.m. Dessutom räknar jag ner till eclipse (det är tredje boken/filmen, om du inte visste det). Så du är inte tidig om att veta att den har premiär i sommar (30 juni). dessutom har jag sett båda filmerna på premiärerna, när såg du filmerna egentligen? 🙂

  svar: Någon har visst lite bekräftelse behov?

 • melina

  när man har två planscher och kan lite om twilight är man inte besatt^^ ;P

 • isa

  hahah men jacob e snyggast

 • elliofsweden.devote.se

  GILLAR NI CHANELSMYCKEN? KOLLA IN MIN BLOGG! MASSOR MED FINA SMYCKEN SÄLJES, OCH MED STOR BLING FAKTOR!!

 • lalal

  böckerna är helt klart bättre!
  robert pattison & taylor launter är världens snyggasteeeee

 • Anonym

  Robert e tjock!

  Dom fick feika magrutor till filmerna!

 • Anonym

  oj, 3 st.. verkligen besatt..

 • Linnea

  Haha, jag har mina två Edward Cullen-posters i taket. (;

 • caroline

  Jag tycker att Robert är snygg i filmerna när han spelar Edward
  men i verkligheten ser han ganska skabbig ut när han röker sina typ
  200 cigaretter om dan 😛 & böckerna är bättre än filmerna.
  kraam

 • maja

  jävla tönt, du har ju själv just börjat gilla de. bara för att de nu blivit så jävla ”inne”.

 • simone

  haha jag tror nog inte att du kommer bli helt besatt haha! jag tycker att det är lite konstigt att kissie och alla dom helt plötsligt bara gillar twilight! du va nog först av ”storbloggarna” att skriva om twilight.

 • Amelia

  HAHAHAHAHA! Det är ju helt underbart roligt att du faktiskt själv har insett att du är en äcklig liten fjortis! Det framgår ju tydligt då du refererar till fjortisbloggar som ”ANDRA fjortisbloggar”. Gör dig själv (och alla andra) en tjänst och lägg ner denna pinsamma ursäkt till en blogg, tvätta ansiktet, låt håret vara och skaffa dig en respektabel tillvaro. Då kanske då kan få lite distans till allt detta trams.
  Btw, twilight är en underbar bokserie och det är sånna som du som får oss andra att se ut som idioter för att vi gillar något så kulturellt och intelligent som en bok. Tack så VÄLDIGT mycket!!!

  Svar: VArför, om det är så illa, har din ip-adress varit inne på min blogg varje dag de senaste månaderna???? Vågar du inte erkänna att du är Paowfan? Ssss….

 • Sara

  De är såna som du som gör att de känns pinsamt att säga att man är ”twilight fan”. kommit på nu att du älskar de så mkt, två år efter alla andra, o sen typ googlat lite information o tror att du är lärd. hahaha.. sen är du fan för liten för att ens förstå innebörden.

  Svar: Vad ger DIG rätten att avgöra vem som får tycka om Twilight? Hur gammal eller hur stor (???) måste man vara för att förstå innebörden menar du? Hehehe… Kul med folk som dom har ensamrätt på att gilla Twilight… NOT.

 • K A R O L I N A

  hahahah fan va fattig DU ÄR du kan ju inte ens vara ”besatt” RÄTT.
  älskar böckerna och han är så jävla fin men DET RÄCKER folk som ska kriga här om vem som är snyggast är ju dom dummaste

 • josefin

  Måste bara säga att du är den enda fjortis bloggaren med hjärnan kvar!

  Btw förstår jag inte hur folk kan vara döds kära i twilight xD JAg tycket inte om twilight!

 • V E N E Z I A

  KOLLA AMIR KOMENTERADE MIN BLOGG?

  HAN ÄR SÅ J*VLA FET! JÄVLA FETTBERG ÄR HAN!

 • ebba

  Usch jag gillar inte Twilight… Och kan man ens jämföra det med Harry Potter?
  Nej. Harry Potter är sååå mycket bättre.
  Och kan man kalla dem i twilight för vampyrer? – Nej.
  Glittrar vampyrer? – Nej
  Är dem ”Vegitarianer” – Nej

  Riktiga vampyrer:
  Smälter i solsken
  Allergiska mot vitlök
  Dricker människoblod
  Bär kappa
  Kan förvandla sig till fladdermöss

  osv.

 • Fanny

  Ja, du är sjääääälvklart de största fanset! Du har affisher på väggarna med snubbens namn all over. Men du tycks inte ha sett att han stavar sitt efternamn PattiNson?
  Right, det där lilla N:et har du nog missat. Och hälften av tjejerna som kommenterat det här inlägget med…

 • Wilma

  Hehhe TAylor 😉

 • elin

  haha jag kan skicka bilder med edward till dig, gillar han inte längre:P

 • victoria

  omg- du har 3 affischer, då är man ju besatt :<

 • En tjock katt i en smal värld

  Ofta man lyssnar på ljudböcker om man kan läsa?

  Svar: Sa en tjock katt som inte har annat för sig än att sitta och läsa. Jag däremot har annat att göra och lyssnar gärna på en ljudbok.

 • Jenny

  Taylor är så jävla het 😀 Förstår inte att de tycker Rob ser bättre ut.. Blev nästan förbannad när de vid 2 tillfällen i New Moon ”NÄSTAN-kysstes”, snacka om och retas 🙂

 • Emma

  Taylor is damn hot :)<3 Såna posters vill jag också ha xD Jag skulle också vilja se filmen men har inte tv5:(

 • Jenny

  Haha, när Bella och Taylor gjorde det ofc 🙂

 • Anonym

  hei, jeg er fra Norge og er faktisk helt enig! Edward Cullen og Bella får en helt annen personlighet og et helt annet forhold i bøkene enn i filmene 🙂 synest de passer bra til rollen egentlig, men ikke etter hvordan jeg ser det for meg…
  du er søt Paow!

 • Lola

  Paow, jag förstår dig precis. Jag har läst alla twilight böcker minst 20 ggr var och jag tröttnar aldrig. Aldrig! xD Haha, jag är riktigt besatt och om jag ska vara ärlig så gilla jag det. Om jag är bekymrad över någonting så är det twiligth som får mig att må bättre och tänka på någonting annat. Before Twilight my life was like a moonless night. Haha, jag slår vad om at du känner igen citaten xD
  Aja, ska inte tråka ut dig mer … (inte för att du kmr läsa den här kommentaren, men…) puss! <3

 • E

  haha, du är besatt av Twilight.. Jag är besatt av Robert Pattinson. Inte av ”Edward Cullen” .. Har 5 bilder på honom på mina väggar, som bakgrundsbild på datorn (ett kollage) i mobilen och har typ 30 bilder på honom i ipoden x) ..

 • Stickan

  jo mwhh… vad besatt du är!! ;o tror att Rob har dejtar Paris,Miley,Rihanna lol xp

 • zaga

  Det senaste skvallret om storbloggaren!! http://www.pentmark.blogg.se <— check it!

 • Jacqueline /en av de från moiettu

  MEN GUD! DINA AFFISHER ÄR JU FRÅN MASSA TIDNINGAR, HAHAH! Om du är ett ”äkta” twiligtfan (btw, så heter det the twilight saga, det vet väl alla stora fan? Juste, du är bara en fjortis som leker!) varför köper du inte stora snygga ?

  JAG HATAR FJORTISAR SOM IENTLIGEN BARA LEKER TTS FANS!

  Svar: Skaffa en hjärna. Avgör storleken på affischen eller var jag köpt den om jag är ”äkta” fan eller inte? Vad är du om jag är fjortis? Bäbis?

 • Johanna

  NY SKVALLERBLOGG OM STORBLOGGARNA, BLA PAOW!
  DEN HITTAR NI HÄR!
  NY SKVALLERBLOGG OM STORBLOGGARNA, BLA PAOW!
  DEN HITTAR NI HÄR!
  NY SKVALLERBLOGG OM STORBLOGGARNA, BLA PAOW!
  DEN HITTAR NI HÄR!

 • fejk

  HAHAHAHAHA, du tror du kan så mycket om twilight men du kan typ ingenting…. pinsam tjej :S

 • ThelittleW

  Haha, aah du gillar iaf Robert(Edward cullen 😉

 • Anonym

  visst du gillar twilight , men du är verkligen inte besatt. Många av mina kompisar är mer besätta av dig, jag är mer besatt av dig, gråter på kvällarna för jag inte kan få Jacob….

 • shamz

  Edward e såå het!

  HAHAHAH OMG ANNA ANKA LIKNAR WILLEM DAFOE! SE BILD PÅ BLOGGEN 😀 KAN INTE SLUTA SKRATTA!

 • emsi

  tss sluta lek beroende, om man är besatt som du säger att du är går man ju förfan inte runt och typ skryter om att man är de :S och du har verklkigen 0 koll på allt…

 • Bella Manson - kom ihåg namnet

  vilka små plancher, jag har dom STOOORA från bion hemma 😛

 • Katerine

  Vem är du och bestämma vem som är största twilight-fanet? Vilken hets ni skapar genom att vara ”mest besatt”…

 • Hemen

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

 • Barbienadja

  Twilight blev verkligen populärt! 😀

 • Evelina

  HAHHAHAHAHAHAHA. DU FÖRTJÄNAR INTE ATT HA DOM DÄR PÅ DIN VÄGG!!!!!!!!!!!!!!!! EUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.
  HAHAHAHA. you cant be serious. Just stop it!?!??!?! Du är inte ett Twilight fan, du fiskar ju bara läsare. Och dessutom så vilka posters har du!? Jisses! Inte vackert.

 • shameful

  http://shameful.bloggplatsen.se/

  ALLT avslöjas här.
  tror du att du är psykiskt sjuk?
  Har du konstiga tankar som du skäms över?
  Här avslöjas de mörkaste hemligheterna någonsin.
  INGEN censur.

  http://shameful.bloggplatsen.se/

  ALLT avslöjas här.
  tror du att du är psykiskt sjuk?
  Har du konstiga tankar som du skäms över?
  Här avslöjas de mörkaste hemligheterna någonsin.
  INGEN censur.

  http://shameful.bloggplatsen.se/

  ALLT avslöjas här.
  tror du att du är psykiskt sjuk?
  Har du konstiga tankar som du skäms över?
  Här avslöjas de mörkaste hemligheterna någonsin.
  INGEN censur.

 • sofia

  Du är en utav de alla fjortisbloggare som kallar sig för ”äkta twilight fans” du är inte ens i närheten av besatt ska jag säga dig. Jag börjar bli trött på hur du tror att du kan så mycket om twilight när du inte kan ett skit. Vi äkta twilight fans stör oss på det här.

 • vearsvgfrhgtr

  LOOOOOOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • jenny

  länk till kissies privata blogg finns här nedan:

  http://emelielinneajosefine.blogg.se

 • ♥ Linnea Fällman ♥

  Jag älskar din blogg sjukt mycket <3 De finns inte så mycket att säga , Den är helt enkelt Bäst . Du kör din egen stil & Jag älskar det !

 • Har över tretton twilight saker på min vägg...

  Man är inte BESATT av twilight om man har TVÅ twilight-saker på sin vägg! Själv har jag över tretton… Det kallar jag besatthet!

 • Linnéa

  Hahaha, hon Evelina som kommenterade har ju för mycket fritid.

 • dr jones

  *NYA SEX BLOGGEN*
  *NYA SEX BLOGGEN*
  *NYA SEX BLOGGEN*

 • Ebba

  älskar din blogg paow !
  läser den flera gånger om dan (a) <3

 • IDAAAA

  HAHAHA
  filmerna är inte ens bra

 • Linda

  Att vara ett äkta fan av twilight betyder inte att man måste ha väggarna tapetserade av posters.
  man kan vara ett precis lika stort fan bara av att ha sett filmerna eller bara läst böckerna.

 • Melanie

  Ni kan börja läsa engelska böcker på engelska tycker jag, eftersom man kommer orden närmre.
  Jag tycker det är suspekt att du och flera andra ”stora blondbloggare” skriker om Harry Potter och försöker tipsa oss om att Pattinson är med. Har inte det stått i varenda intervju med honom sedan efter Twilight blev en sådan hit?

  / Mel

 • Anonym

  Herregud, nu får du ju fan ge dig. Du är inget större fan bara för du har posters på ditt rum ;s och om man älskar någon som inte finns, ja då har man ju allvarliga problem.

 • Therese - Bloggar fran oknen!

  Personligen finner jag filmerna roande, skulle aldrig ge mig pa att lasa bockerna, cover-to-cover i med att det jag last ar ganska fattigt skrivet(enligt mig.). Men att vara besatt som manga ar, ar helt otroligt fanigt.

  Och Mr. Pattinson ar obehagligt ful rent ut sagt.

 • michaela

  varför bara kär i edward? robert pattinson är ju hur jävla snygg som helst! jag har 6st twilight/new moon aficher(stavning) du har iaf koll att han är med i HP som vissa andra inte har!

 • fredrica

  Har du taylor lautner boken? 🙂 för din affisch på honom har jag också och den kommer från en bok! 😉

 • Anonym

  lek inte att du är besatt? du började fan läsa böckerna för en vecka sen typ, shit äkta twilight fans har läst dom för länge sen! innan ens filmerna kom ut, du ville bara vara som alla andra twilight fans och började läsa nu.

 • Anonym

  jo du är ju verkligen jättebesatt! OJ oj oj

 • paaaow

  rooooooobeeeeeeeeeert sötnosen<3

 • Anonym

  jag håller nästan med, efter att man har läst första boken blir man helt besat utav karaktärerna, och specielt edward då da med hans söta flin och allt 😀 <3

 • Anonym

  Haha, av att bra läsa böckerna blir man ju sjukt kär i Edward.

 • Eva

  Hej Paulina! Vart har du köpt postern på Taylor Lautner… ? Är så kär i honom men hittar ingen poster på bara han, så kan du säga vart du har hittat den?

  Puss 🙂

 • Korven

  Fint namn på inlägget btw, det enda vettiga i hela din blogg faktiskt.

 • Angiebangie

  Ett tips! Läs böckerna på engelska, de är så mycket bättre då 🙂

 • Hannah

  men gud, lär dig stava människa 😉 ”tyler” hahaha.. och du kallar dig för ett ÄKTA twilight fan? jeeeez…

 • Celicia

  WOOOOOOOOOOW, sååååååååååååååå besatt va 😉
  Eller inte! 😛

 • Pierr

  Och jag som trodde att du var kär i mig.. haha..

 • Anonym

  Oklej lilla gumman! Jag ska klargöra vissa saker för dig. Sure du kanske kan va ett ”fan” men det finns tre grader av det, Twilightfan, Twilighter och Twi Hard. Du är möjligtvis ett Twilightfan men du tror dig vara ett Twihard. Du gör alla de äkta Twiharden arga och fåren massa mobbar efter dig, ett tips är att sluta skriva en massa sånhär skit som att du vet allt om det när du inte änns vet om att Rob inte har dejtat Rihanna, Miley Cyrus eller Paris Hilton. Du kommer att få en massa jävla haters, mer än du redan har!!

  Tro mig, jag är en äkta Twihard!!

 • Anonym

  du har helt rätt, jag har också läst alla böckerna det är edward cullen man borde gilla och inte robert pattinsson, klart han ser bra ut men som edward ser han klart bättre ut ju, jag är inte precis besatt men är ändå ett stort fan men mest av böckerna men kul att de gjorde film också 😉 ps älskar din blogg

 • anonym

  du har helt rätt, jag har också läst alla böckerna det är edward cullen man borde gilla och inte robert pattinsson, klart han ser bra ut men som edward ser han klart bättre ut ju, jag är inte precis besatt men är ändå ett stort fan men mest av böckerna men kul att de gjorde film också 😉 ps älskar din blogg

 • Miini

  Åh du har så jävla rätt, det är karaktären som är så sjukt tilltalande inte skådespelaren :S han är iofs snygg men Edward Cullen i böckerna är så mkt bättre! 😉

 • Anonym

  sluta skriva massa skit du är inte ett twihard. du började läsa böckerna och allt annat när det blev en trend. visste du ens att ljudet från ditt hjärta och alla andra böcker fanns innan du såg filmen? sluta fejka du kan inte så mycket som du tror! föresten så är rob med i två harrypotter filmer 🙂

 • Anonym

  Du är ungäfär ett lika stort twilightfan som en sten är! 😉

 • Danielle Hansevall

  Du tycker precis som jag! Jag älskar själva karaktären som Edward är,
  inte själva snyggheten. Visst han är snygg och allt men läser man böckerna
  så inser man ren fakta att Edward är mycket mycket bättre än Jacob.
  Däremot gillar jag även han som spelar Edward, tycker han är ett riktigt
  charmtroll på vissa intervjuver jag sätt! 😉
  kram!

 • linn

  Wow vad besatt du är … Du har tre posters på skådespelare från en film. Och inte bara vilka posters som helst… Sådana som är ut rivna från tidningar som man köper för 30 kr :- Du är så galet billig XD . Kissie har fan rätt.

 • Kajsa-Lina

  haha.
  jag har ju läst alla böckerna i the twilight saga 5 gånger nu.
  så jag kan nog se mig själv som ett twilight fan ? :]
  jag är helt galen i edwrad cullen,
  i robert pattinson… jodå, såklart han är snygg.
  men jag föreställde mig edward cullen snyggare faktiskt (A)

 • Anonym

  eller så kanske du bara är en tönt…

 • Ett ÄKTA twilightfan !!!!!!!!!!!!!!!

  Du är så fejk ! ;’O . DU KAN INTE ENS STAVA TILL TAYLOR LAUTNER ! .
  DU ÄR SÅ FEJK ! . OCH FUL & DUM . HORIG ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ann

  3 posters. Woooow. rekord. Hur många gånger har du läst böckerna och sett filmerna? Bara fundersam..

 • Anonym

  men ööh?? 3 posters? du ska se mitt rum, jag har typ 10 posters o en av dom är en jättestor new moon 3D-poster. du är bara en wannabe twilight-fan.
  du kan ju inte ens stava deras namn. han stavas taylor lautner, inte tyler. haha! men om du bara tkr om karaktärerna..varför har du posters på skådespelarna då?

 • Anonym

  Hahah, fail. Han heter TAYLOR inte ”Tyler” :S

 • ida

  paow.

  SLUTA FÖRHELVETE STAVA HONOM ROBERT PATTISON. DET STAVAS ROBERT PATTINSON.

  puss.

 • milica marjanovic

  är du mera besatt av Edward Cullen eller Robert Pattinson ? det är min fråga xD
  Och btw så passar du hur fint som helst i frillan du hade i april, kort.

 • Vendela

  Böckerna e helt underbara, de går inte att beskriva med ord.<33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *