Hemma nu!

Kom hem för ett tag sedan. Var ju hos min advokat, kul kul. Vad det rör sig om kan jag tyvärr inte uttala mig om, men jag har varit lite stygg hehe.. Men det ska nog ordna sig. Sen efter mötet så åkte jag in till stan med mamma och shoppade lite. Visar allting jag köpt i veckan imorgon,för att pappsen glömde kameran i Örebro (han har en affär där =))

Just nu så står det stilla i huvudet på mig. Håller på att ta tag i tävlingen som jag lovat ett bra tag nu! Snart klart! Håll utkik..

_39296411

Skicka en present med Sendly.se!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *