Hemma nu!

Kom hem för ett tag sedan. Var ju hos min advokat, kul kul. Vad det rör sig om kan jag tyvärr inte uttala mig om, men jag har varit lite stygg hehe.. Men det ska nog ordna sig. Sen efter mötet så åkte jag in till stan med mamma och shoppade lite. Visar allting jag köpt i veckan imorgon,för att pappsen glömde kameran i Örebro (han har en affär där =))

Just nu så står det stilla i huvudet på mig. Håller på att ta tag i tävlingen som jag lovat ett bra tag nu! Snart klart! Håll utkik..

_39296411

Skicka en present med Sendly.se!

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - Sri Lanka. Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Sandra Lindahl - HELGEN Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *